Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7131558 Napisano: 16.10.2023 22:13:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

edith napisał(a):

Oglądałam dzisiaj zgłoszenia na konkurs Netto i powiem ,że jestem pod wrażeniem niektórych filmów. Już wiem czemu nie wygrywam w konkursach jak są tacy zdolni konkursowicze i nie tylko 🙂 Nie potrafię robić filmików i chyba nie miałabym odwagi na takie wystąpienia filmowe ,które są publikowane na FB🙂 Gratuluję pomysłowości 🙂

Dołączam w tym temacie jako "totalne beztalencie" , widząc zgłoszenia poległam, schowałam się jak ślimak w skorupie i najzwyczajniej nie dodałam swojej pracy emotka

Trzeba bylo śmiało dodawać, bo nad tymi dziennymi nagrodami chyba zbyt długo się nie zastanawiali. Jestem ciekawa co wybiorą na główne.  Mi wpadły w oko dwa filmy. Plus oczywiście mój 🤣🤣🤣🤣 Ale tak, w konkursach z filmami zawsze są świetne prace, ale jest ich stosunkowo niewiele. Także trzeba się uczyć kręcić i montować. 👍

Jakie filmy, jakie? Może mój? Robimy ranking? emotka
Mnie w tym konkursie zdziwiło, że tak mało zgłoszeń na instagramie i tiktoku. Wydawało mi się, że będzie zatrzęsienie, zwłaszcza wśród tiktokowej młodzieży, a tu w zasadzie pustki emotka

Na tik toku zawsze jest mało zgłoszeń, chyba młodzież ma takie rzeczy w 4 literach 🤔
Ja się do swojego filmu nie przyznam, choćby mnie przypalali żywym ogniem 🤣 A jak ktoś ze znajomych to zobaczy, to będę mu patrzeć prosto w oczy i mówić, że to nie byłam ja. 😆
Było kilka bardzo fajnych filmów, ale już chwilę po obejrzeniu nie pamiętałam o czym były. Mi w pamięć zapadł tylko ten film gdzie było logo netto ułożone z jakiś ziaren czy czegoś w tym stylu i podrzucone do góry. I drugi pana z brodą, który poleciał na moje wakacje z Gulliverem, grilluje na moim grillu, a teraz chce płacić w sklepie moimi bonami do netto. 🤣 Jestem fanką jego wesołej twórczości, ale powoli tracę cierpliwość. 😆 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

8igora9

#7131547 Napisano: 16.10.2023 21:40:05 w Czy informują/ informowali?
Złap jesienne chwile w Intermarche
Ten konkurs już cały rozwiązany czy oni informują dniami? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7131542 Napisano: 16.10.2023 21:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

edith napisał(a):

Oglądałam dzisiaj zgłoszenia na konkurs Netto i powiem ,że jestem pod wrażeniem niektórych filmów. Już wiem czemu nie wygrywam w konkursach jak są tacy zdolni konkursowicze i nie tylko 🙂 Nie potrafię robić filmików i chyba nie miałabym odwagi na takie wystąpienia filmowe ,które są publikowane na FB🙂 Gratuluję pomysłowości 🙂

Dołączam w tym temacie jako "totalne beztalencie" , widząc zgłoszenia poległam, schowałam się jak ślimak w skorupie i najzwyczajniej nie dodałam swojej pracy emotka

Trzeba bylo śmiało dodawać, bo nad tymi dziennymi nagrodami chyba zbyt długo się nie zastanawiali. Jestem ciekawa co wybiorą na główne.  Mi wpadły w oko dwa filmy. Plus oczywiście mój 🤣🤣🤣🤣 Ale tak, w konkursach z filmami zawsze są świetne prace, ale jest ich stosunkowo niewiele. Także trzeba się uczyć kręcić i montować. 👍 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7131309 Napisano: 15.10.2023 22:49:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy z Gerbera Rossmann przychodzi zwrotka na maila? Dopiero zobaczyłam, że w regulaminie jest o tym wzmianka, a mi wyświetlił się tylko komunikat na stronie..

Tak, ale do mnie przyszła dopiero po 2 dniach. Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

8igora9

8igora9

#7130887 Napisano: 13.10.2023 14:52:00 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

Akoszalka01 napisał(a):

Jest już lista z Jägera, czy oni wybrali tylko 35 zwycięzców 2 stopnia na cały tydzień ?

coś tu nie halo ja myślałam że 35 osób dziennie

Ja wygrałam 4/10 i ktoś na forum też pisał 4/10 więc to pewnie wygrane tylko z tego dnia.  Już widzę jak wybierali te główne jak mają dzienne tylko z jednego dnia. 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

8igora9

#7130652 Napisano: 12.10.2023 20:45:09 w Informują
Informują z Konkurs Jägermeister "Zapoluj na nagrody" 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail 20:42
Dodatkowe informacje:
Za 04/10 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7130557 Napisano: 12.10.2023 13:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

W KONKURSIE Crunchips Czipsujemy może dodać foto z innymi osobami, czy to ma być jena osoba?
Regulamin ogranicza tylko wlasnosci intelektualne osób trzecich i właściwie nic konkretnego tam nie ma.
Więc rozumiem, że chyba można... ?

Mam zapisane w swoich konkursowych notatkach, że mogą być osoby trzecie i że wygrane zdjęcia będą publikowane na stronie konkursowej. 

Kupiliście już te chipsy? Tych ABC i Euro Sklepów w moim rejonie za bardzo nie ma, ale byłam w 4 groszkach i tylko w jednym były i to nie chipsy, ale nachosy Chrunchips za 10zl 🙈 Spytałam się Pani czy oni je w ogóle miewają, bo plakat wisi, a chipsów brak, to powiedziała, że ona je zamawia z hurtowni, a hurtownia nie przywozi. 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

8igora9

#7130113 Napisano: 10.10.2023 21:49:08 w Czy informują/ informowali?
Było już Axe z Tik Toka? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7129739 Napisano: 09.10.2023 17:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

elsa001 napisał(a):

kimberly napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Czy mi sìę śnilo? Jest konkurs cif ,domestos? Nie moge znaleźć

Dałabym sobie rękę uciąć, że był w ITM a teraz patrzę i też nie mogę znaleźć  emotka

https://www.e-kon...e-chwile-intermarche

Ale jestem osłem, mam nawet paragon na ten konkurs ale kupiłam lody i byłam pewna, że to słodyczowy emotka  dzięki!

To tym razem pamiętaj, że w tym konkursie też są dzienne nagrody 😄 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

8igora9

#7129515 Napisano: 08.10.2023 19:01:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Lot paralotnią prezent marzeń - 250zl (wartość regulaminowa bodajże 400, ale ceny zależą od miejscowości)

Voucher do sklepu Doughnut.pl 350zl (torebki, plecaki itp.) - 270zl

2 bilety do Suntago na wszystkie strefy ważne do końca roku - 260zl

Mogę również wymienić na bony do sklepów ze spożywką, Deichmann, allegro lub ikea Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7129432 Napisano: 08.10.2023 11:02:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisany paragon z konkursu moc wybielania w Hebe? U mnie: C PASTA M W F 75ml 🙄
Skoro konkurs był tylko w Hebe to oni sami to sobie sprawdza czy jednak trzeba iść po pieczątkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7129161 Napisano: 06.10.2023 16:33:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

ten konkurs z czipsami z groszka i abc świetny poprostu. w moich sklepach brak tych czipsow

W moim Groszku Chrunchipsy są jedynie na plakacie konkursowym 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

8igora9

#7129129 Napisano: 06.10.2023 15:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Udało się komuś wygrać w Cheetos dwa razy na te same dane? Albo czy w ogóle udaje Wam się wygrać u Avanti 2 razy w tym samym konkursie coś lepszego niż bilety do kina? Ja zwykle trafiam za pierwszym, maksymalnie drugim zgłoszeniem, a potem przy kolejnych kilku już nie. Zastanawiam się czy to kwestia tego, że łatwiej wygrać w pierwszych etapach konkursu czy jednak niechętnie nagradzają te same osoby? 😜 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7128869 Napisano: 05.10.2023 18:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

A ja mam inne pytanie
Jak uruchomić tą krowę z Muller?

Instrukcji nie dołączyli? 😜 Trzeba otworzyć to miejsce na baterie i wyciągnąć papierek, który jest pod bateria.  Na głowie ma czujnik światła, więc się odpala, jak otwierasz lodówkę.  Moja przyszła jakaś trefna, kilka razy zamuczała porządnie, a teraz tylko jakieś zawieszone "mumumumumu" 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7128795 Napisano: 05.10.2023 14:00:30 w Avanti
radziosny napisał(a):

Mam pytanko. Czy komuś udało się w Avanti coś ugrać wysyłając tą samą odpowiedź w różnych etapach? Nie za bardzo mam teraz czas tworzyć inne odpowiedzi (a jest w miarę dobra myślę emotka ) i najchętniej bym jeszcze raz wysłał wcześniejszą. Pytanie tylko czy nie mają jakiegoś systemu wykluczającego?

Nigdy nie robiłam tak w ich konkursach promocyjnych,  ale w tych darmowych jak najbardziej dało się tak wygrać. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

8igora9

#7127651 Napisano: 01.10.2023 08:27:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Co tutaj się wydarzyło 🙈

w ostatnim czasie dość często oszuści podszywają się pod prawdziwe profile i piszą że "wygrałeś" żeby wyciągnąć różne dane.

Właśnie problem w tym, że to chyba prawdziwe komentarze 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7127570 Napisano: 30.09.2023 18:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Konkurs sprytne gotowanie z aplikacją moje sklepy. 
Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną...

Zakupy robiłam (mąż robił) w malutkim sklepiku. Pani wiedziała o co chodzi z aplikacją, ale wspominała, że nie wszystkie sklepy mają tę opcję (ten sklep nie był dostępny w aplikacji, żeby wybrać go jako swój sklep) i nie jest pewna, czy karta się nabije.
Więc nie jestem do końca pewna, czy mój zakup był z aplikacją, ale na dole paragonu pojawił się zapis:
Klient stały: 000000000000
I ten numer pokrywa się z numerem z aplikacji.
I zgłosiłam go jako ten zakup z aplikacją. Czy dobrze? Nie wiem.

Ja właśnie specjalnie jechałam do Groszka, którego znalazłam w aplikacji, a nie do tego, do którego miałam najbliżej. U mnie nie ma tego napisu ani nie ma nigdzie numeru mojej karty. 🙄 Aczkolwiek teraz zauważyłam, że weszła mi promka na serki Danio, która zgodnie z tym, co jest napisane w aplikacji, powinna wejść tylko przy zeskanowaniu karty. I teraz już zupełnie zgłupiałam...

Szkoda, że ta aplikacja nie jest dopracowana i nie ma eparagonów, wtedy jest pewność, czy zakup był.
Sprawdziłam na starym paragonie z Groszku, na poprzedni konkurs bez apki i on nie ma tego zapisu o stałym kliencie. 
U mnie weszła promocja na dżem Łowicz, babeczka też podobno było zdziwiona, że rabat emotka  
Więc stawiam, że u Ciebie też jest ok.
Teraz już chyba nic nie zrobisz, więc warto wysłać z numerem karty. 
Może jeszcze ktoś potwierdzi/napisze jak u niego wygląda paragon z aplikacją.

W moim Groszku nawet nie mieli podpiętego tego skanera, pani go wyciągneła spod lady i podłączyła 🤔 

Jeszcze nie mam zdjęcia i bez szans na główne nagrody, to trochę mi się nie chce realizować mojego pomysłu. 🙈 Może ktoś tutaj częściej robi zakupy w Groszku i jeszcze napisze coś, co rozjaśni sytuację Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7127566 Napisano: 30.09.2023 18:17:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną...

Zakupy robiłam (mąż robił) w malutkim sklepiku. Pani wiedziała o co chodzi z aplikacją, ale wspominała, że nie wszystkie sklepy mają tę opcję (ten sklep nie był dostępny w aplikacji, żeby wybrać go jako swój sklep) i nie jest pewna, czy karta się nabije.
Więc nie jestem do końca pewna, czy mój zakup był z aplikacją, ale na dole paragonu pojawił się zapis:
Klient stały: 000000000000
I ten numer pokrywa się z numerem z aplikacji.
I zgłosiłam go jako ten zakup z aplikacją. Czy dobrze? Nie wiem.

Ja właśnie specjalnie jechałam do Groszka, którego znalazłam w aplikacji, a nie do tego, do którego miałam najbliżej. U mnie nie ma tego napisu ani nie ma nigdzie numeru mojej karty. 🙄 Aczkolwiek teraz zauważyłam, że weszła mi promka na serki Danio, która zgodnie z tym, co jest napisane w aplikacji, powinna wejść tylko przy zeskanowaniu karty. I teraz już zupełnie zgłupiałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7127560 Napisano: 30.09.2023 17:58:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak się zrobi zakupy z aplikacją to jest jakaś adnotacja na rachunku albo zostaje jakiś ślad w aplikacji? Nigdzie niczego nie widzę. Karta nie chciała się zeskanować aż kasjerka powiedziała, że już poszlo i nie wiem czy mnie nie okłamała, bo było 10 minut do zamknięcia sklepu i kolejka za mną... Wyświetl w wątku >>
0 0