Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7286051 Napisano: 09.08.2025 16:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

adamo86 napisał(a):

W appce Dużego Bena jest info o konkursie i produkty biorące udział - same butelki tam pokazują. (...)

Ale w regulaminie nic o tym nie ma. Dzięki. A w Delikatesach? Regulamin mówi o dowolnym „produkcie”. Na stronie konkursowej jest butelka. Co jest wiążące? Regulamin. No niech ktoś mnie oświeci.

Umową obowiązującą obie strony jest tylko i wyłącznie regulamin. Za jego dopracowanie odpowiada organizator.

Powiem tak -> Mnie tylko regulamin interesuje, nie żadne info w apce / gazetce / stronie konkursowej. Kiedyś zadzwonił do mnie bardzo miły Pan Julian? Juliusz? i rzekł, że przepada mi nagroda 10.000 zł, bom niewłaściwe produkty zakupiła. Okazało się, że w regulaminie zapomnieli umieścić pewnej informacji, a ja kupiłam swoje ulubione produkty & zgodne z regulaminem. Pan przeprosił i nagroda przyszła emotka

Tylko, że w tym konkursie od razu wgrywasz paragon, więc możesz się nigdy nie dowiedzieć o tym, że nagroda przepadła ze względu na "zly" produkt.  
W Delikatesach Centrum są puszki, ale ja się nie zdecydowałam, ponieważ na stronie jest napisane "kup BUTELKE Jim Beam", także jak na moje to bez sensu kupować puszki, jeśli się tego wcześniej  nie zweryfikuje z agencją. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7285805 Napisano: 08.08.2025 14:39:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 bilety do energylandii ważne do 6 stycznia 2026 sprzedam za 270zl

Błękitny robot planetarny smeg smf03pbeu sprzedam za 1600 + kw lub wymienię na Grill gazowy Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7285613 Napisano: 08.08.2025 00:03:58 w Czy informują/ informowali?
Soplica do końca lipca już rozwiązana? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7284547 Napisano: 04.08.2025 21:19:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Konkurs "Smakuj, miksuj, zwyciężaj!" Na liście są sklepy tylko z kilku większych miast. To jakiś błąd, czy tak ma być? Ktoś to weryfikował? 

Kurcze kupiłam dzisiaj zapas tych jogurtów (oczywscie w sklepie spoza listy) i są tak paskudne, że na myśl, że mam je kupić drugi raz aż mi słabo 🤣

Ale na tej liście są chyba wszystkie sklepy Lidl jakie istnieją emotka

Pobrałam sobie ten plik na laptopie i teraz rzeczywiście widzę więcej sklepów, dziękuję 😄 Wyświetl w wątku >>
1 toniefuks 0

8igora9

#7284540 Napisano: 04.08.2025 21:03:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Konkurs "Smakuj, miksuj, zwyciężaj!" Na liście są sklepy tylko z kilku większych miast. To jakiś błąd, czy tak ma być? Ktoś to weryfikował? 

Kurcze kupiłam dzisiaj zapas tych jogurtów (oczywscie w sklepie spoza listy) i są tak paskudne, że na myśl, że mam je kupić drugi raz aż mi słabo 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7284386 Napisano: 04.08.2025 14:22:02 w Zapowiedzi konkursów
mietowa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

https://www.wygrywajzbakoma.pl/

Ktoś wie, co trzeba kupić?

Na opakowaniu promocyjnym było napisane, że 3 produkty. To były jogurty dla dzieci z kuleczkami jak do bubble tea, ale podejrzewam, że chodzi o wszystkie produkty Bakoma. Niestety finalnie nie kupiłam tego jogurtu, więc nie sprawdzę dokładnie. 🫣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

8igora9

#7284057 Napisano: 02.08.2025 19:23:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sierpien otwieramy nagrodą pocieszenia od Aperolka za drugi etap (mail dzisiaj po 13) 🥳 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7283868 Napisano: 01.08.2025 18:20:30 w Zapowiedzi konkursów

8igora9

#7283052 Napisano: 30.07.2025 13:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

Jak rozumiecie wyłanianie zwycięzców w konkursie Soplicy - Klasyka Gatunku - laureaci tygodniowi będą wyłanianiami spośród laureatów dziennych? A laureaci miesiąca spośród laureatów tygodniowych? Bo inaczej to nie ma sensu przecież...  i właśnie się zastanawiam jak oni to będą robić.

Nie cierpię konkursów z takimi etapami, gdzie zaczynają się kombinacje i domysły, kiedy trzeba wysłać zgłoszenie, żeby mieć szansę na to, czy na tamto.  Podejrzewam, że niestety 1 nagroda jednego stopnia za jedno zgłoszenie. Ale może ktoś, kto wygrał tygodniową, będzie tak miły i potwierdzi, czy wygrał najpierw dzienną, czy nie. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7281775 Napisano: 25.07.2025 10:39:54 w Czy informują/ informowali?
Madzia88 napisał(a):

Tyskie Intermarche, Carrefour?

Wczoraj były maile. 

Teraz sprawdziłam regulamin Aperolka i wyniki miały być w ciągu 7 dni roboczych, tymczasem chyba nikt na forum się nie pochwalił wygraną z drugiego etapu? Ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7281078 Napisano: 22.07.2025 20:33:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie czy ktoś korzystał z karty lidl prezentowej w takim niebieskim opakowaniu ? Na karcie pisze , że karta jest ważna 6 miesięcy od aktywacji przez lidl i byłam pewna ,że te 6 miesięcy to data od jej aktywacji w sklepie a teraz sprawdzam i pokazuje mi ,że data minęła .

aktywowali je przed wysyłką, ewentualnie jak dostałaś to w tym samym dniu, bądź na drugi. Termin mógł minąć.

Dziękuję za informację ,300 zł poszło … 😫

Spróbuj napisać do agencji oraz do obsługi konsumenta z Lidla, to przecież nic nie kosztuje. Coś mi tu kiedyś mignęło na forum, że komuś udało się przedłużyć przeterminowany bon bodajże do Dino. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7280794 Napisano: 21.07.2025 19:02:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie loreal na allegro faktura przychodzi na maila od razu po złożeniu zamówienia? Mogę dzisiaj zamówić i wziąć udział w konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

8igora9

#7280687 Napisano: 21.07.2025 13:31:19 w Czy informują/ informowali?
Były już wyniki konkursu Kika? Może być priv Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7280235 Napisano: 18.07.2025 17:35:33 w Czy informują/ informowali?
ita1987 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

MkCafe za poprzedni tydzień?

U mnie cisza

Tym razem info było już w poniedziałek.

W poniedziałek były maile za wcześniejszy tydzień. Chyba że puścili dwa tygodnie w tym samym czasie? 🤔 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7280210 Napisano: 18.07.2025 16:19:17 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

MkCafe za poprzedni tydzień?

U mnie cisza Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7279622 Napisano: 17.07.2025 09:52:07 w Czy informują/ informowali?
Dekasia napisał(a):

maro27 napisał(a):

Aperol Spritz w biedronce za II etap poszło info?

Tam jest tylko ta opcja małych buteleczek, tak? Bo kupowałam niedawno Aperol 0,7 na prezent i nie wiem czy ryzykować i grać.

Tak, z regulaminu wynika, że chodzi tylko o te gotowe drinki. W mojej Biedrze były, ale już się zmyły. 🙃 
A na wyniki drugiego etapu chyba czekamy, bo nikt na forum nie chwalił się nagrodą. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7279366 Napisano: 16.07.2025 14:47:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lipiec sypie nagrodami, ale 500zl od amooco to ostatnia rzecz jakiej bym się spodziewala 🫣😁 Przed chwila mail z konkursu Na grill Ci skapnie.

Wcześniej SMS z walizką z Czystej przygody od Los Mejores. 🙂 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7279248 Napisano: 16.07.2025 09:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś z Was może kojarzy, czy 1stLine daje jakieś dokumenty do podpisu przy odbieraniu nagrody od kuriera i czy oni wysyłają w miarę od razu, czy raczej pod koniec ostatecznego terminu wysyłki?

Do patelni i oleju z loterii Kujawskiego nie było nic, wysłane DPD emotka

Na 99% były. I bardzo się wkurzałam, że właśnie przez dokumenty nie można było przekierować paczki do punktu.

Jak to? Mi kurier zostawił na podwórku paczki... wróciłam z pracy i leżały...

W wątku Dziś dotarła nagroda z też jest pełno wpisów o dokumentach. Może masz tak fajnego kuriera, że podpisuje za Ciebie? emotka

Pewnie kurier się podpisał sam, skoro u innych osób były dokumenty. Ja ostatnio podpisywałam odnior paczki, to kurier powiedział, że chyba pierwszy raz ja podpisuje, bo zawsze on sam daje autograf 🤣

To ja przeciwnie. Mialem kuriera ktory nie dal mi kartki poki sam nie przeczytal co mam podpisac i dopiero "oficjalnie" przekazal mi dlugopis a wyrwalem sie szybciej do podpisu to trzymal uparcie. emotka  Byl w tym bardzo ostrozny i nadwyraz "sluzbista", a wszystko to wygladalo komicznie bo nagrodą byl bon za 100 Zl. A robil cyrk z tego jakby to bylo przekazanie kluczykow do nowego merola. emotka

Musiał być nowy w branży 😅 Akurat do tych konkursowych papierków zwykle wołają kogoś do podpisu, ale mówią pierwszemu domownikowi z brzegu, żeby się podpisał moim imieniem 🙃 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0