Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Chao_Phraya

Chao_Phraya

#7353869 Napisano: 09.05.2026 07:10:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Milka 20 zł w loterii Monopoly Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7351985 Napisano: 30.04.2026 11:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Czy w biedronkach są małe paczki Lays?

Tak, w mojej są zawsze Wyświetl w wątku >>
2 MDL, atyde25 0

Chao_Phraya

#7351825 Napisano: 29.04.2026 16:42:09 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Pudliszki... Totalnie mnie załamał ten konkurs - wygląda na to, że nic nie wygrałam, bo nie mam żadnej wiadomości póki co. Dawno nie miałam takiego konkursowego doła... 😭 Nie pamiętam kiedy tak czekałam na wyniki. Już chyba nigdy nie kupię nic tej firmy. Szkoda, że nie można gdzieś zobaczyć jakie zgłoszenia wygrały, bo zastanawiam się co ich urzekło.

Przecież wszyscy tu piszą że MOŻNA zobaczyć co wygrało 🙀 całe forum tym żyje

Chyba chodzi o Cameleo Rossmann? Z Pudliszek raczej nie można nigdzie zobaczyć prac nagrodzonych głównymi nagrodami. No chyba, że coś przeoczyłam Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7351792 Napisano: 29.04.2026 15:35:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dołączam do grona szczęśliwych posiadaczy klapek Kubota z Pudliszek... Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7351736 Napisano: 29.04.2026 14:05:13 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

zujewiczs napisał(a):

Pudliszki - u mnie zero maili, a.... poświęciłam na ten konkurs wiele dni, 3 złożone, dobrze dopracowane filmy.
Co jest emotka

Mam podobne odczucia, naprawdę wyjątkowo się postarałam z filmami. Chyba z uwagi na cenne nagrody uaktywniły się osoby, które nagrywaniem filmów zajmują się na co dzień, tak myślę. A może wcale nie wygrały nagrania, tylko zdjęcia? Kto to wie. Tak czy inaczej ocieram łzy i włożę jeszcze więcej pracy w kolejne konkursyemotka

Czytając regulamin wychodziło na to że filmik musi być naprawdę profeska - w dobrym formacie, ładnie nagrany, bez lokowania innych produktów, ciekawy, z pomysłem. Myślę że wygrały tylko i wyłącznie filmy, wcześniej czy później zobaczymy je na jakimś socjal Pudliszek.

Tak też myślałam i taki właśnie nakręciłam - swego czasu prowadziłam aktywny profil kulinarny w social mediach, rolek z gotowania/pieczenia nakręciłam ogromne ilości i myślę, że w połączeniu z moją nową kuchnią i fajnym przepisem wyszło naprawdę porządne zgłoszenie. No ale jak widać byli lepsi, albo inaczej: komisja miała inny gust i trzeba się z tym pogodzić emotka Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7351701 Napisano: 29.04.2026 13:24:59 w Czy informują/ informowali?
zujewiczs napisał(a):

Pudliszki - u mnie zero maili, a.... poświęciłam na ten konkurs wiele dni, 3 złożone, dobrze dopracowane filmy.
Co jest emotka

Mam podobne odczucia, naprawdę wyjątkowo się postarałam z filmami. Chyba z uwagi na cenne nagrody uaktywniły się osoby, które nagrywaniem filmów zajmują się na co dzień, tak myślę. A może wcale nie wygrały nagrania, tylko zdjęcia? Kto to wie. Tak czy inaczej ocieram łzy i włożę jeszcze więcej pracy w kolejne konkursyemotka Wyświetl w wątku >>
1 zujewiczs 0

Chao_Phraya

#7351528 Napisano: 28.04.2026 20:10:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Zerknęłam z ciekawości, choć nie brałam udziału. Nie dość, że za długie, to pisane/wspomagane przez Chat GPT, totalnie ten styl pisania (zerknęłam tylko na pierwsze dwie). Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7351436 Napisano: 28.04.2026 14:28:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba pierwszy raz trudno mi uwierzyć, że nie wygrałam. Tyle pracy włożyłam w filmik dla Pudliszek (a nawet dwa filmiki, ale jeden był bardzo dopracowany).
Pewnie na otarcie łez będą skarpety... Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7351354 Napisano: 28.04.2026 10:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

agaluna napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Czy udało Wam się zgłosić do konkursu Peroni w Biedronce? Limit znaków mam poprawny a pojawia się komunikat, że "Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 300 lub mniej znaków." nie mogę wysłać zgłoszenia emotka

Hej, czy udało Ci się wysłać to zgłoszenie? Mam cały czas ten sam komunikat, mimo że moja odpowiedź ma 298 znaków. Kilka razy próbowałam i cały czas to samo

Prawdopodobnie system liczy inaczej znaki, ja bym spróbowała skrócić jeszcze trochę odpowiedź

Jeszcze nie brałem udziału ale możliwe, że "Entery" są liczone podwójnie emotka

Dziękuję Ci Mędrcze, zamiana enterów na spacje rozwiązała problem!
Sama bym na to nie wpadła, dziękuję! Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7351343 Napisano: 28.04.2026 10:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartez1357 napisał(a):

Czy udało Wam się zgłosić do konkursu Peroni w Biedronce? Limit znaków mam poprawny a pojawia się komunikat, że "Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 300 lub mniej znaków." nie mogę wysłać zgłoszenia emotka

Hej, czy udało Ci się wysłać to zgłoszenie? Mam cały czas ten sam komunikat, mimo że moja odpowiedź ma 298 znaków. Kilka razy próbowałam i cały czas to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7350572 Napisano: 24.04.2026 10:36:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
E-karta do Biedronki z konkursu "Słodka Droga do Wygranej" Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7350416 Napisano: 23.04.2026 15:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
endrjuen napisał(a):

elemelex napisał(a):

Gdzie w Biedronce są chipsy Przysnacki? Tam gdzie chipsy nie ma, osobnych standów też nie widzę.

U mnie na osobnym standzie, ale postawionym gdzieś za napojami z dala od chipsów, więc najlepiej pytać obsługi

W mojej Biedronce znalazłam je na standzie ustawionym w alejce z kosmetykami, trzeba szukać w totalnie randomowych miejscach;) Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

Chao_Phraya

#7350372 Napisano: 23.04.2026 13:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucya napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

[quote=

rufus]W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Nie mam zapisanej pierwotnej wersji regulaminu, jednak jestem też zdania, żeby było "do".
Tym samym wypełnili sobie dwudniową lukę pomiędzy obowiązywaniem pierwotnego regulaminu a wejściem w życie aneksu - obowiązującego od dziś.
Jeśli jednak to słowo zostało zmienione, również powinno być to uwzględnione w wykazie zmian ujętych w aneksie.

Mnie się dalej pojawia pierwotna wersja pod tym linkiem: https://gotujzpom...lskich_pomidorow.pdf

I jest "do"  emotka

"DO" jest w nowym brzmieniu. Chodzi o to, że "grzebali" w starej wersji, zmienili słówko "do" na "po", żeby nikt się nie przyczepił, że pomiędzy 14 regulaminowymi dniami a wejściem w życie aneksu była przerwa dwudniowa. Chodzi o to:

6. Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie),
na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7350348 Napisano: 23.04.2026 13:12:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

Pudliszki dodały dziś aneks do regulaminu, ale słabe zagranie:
"Do dnia 15.05.2026 Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas
rejestracji zgłoszenia."

Microsoft Word - Regulamin_ugotuj_z_polskich_pomidorow_Pudliszki_wersja_z_Aneksem_z_23_04_2026

ja rozumiem, że można regulaminy aneksować ale nie po upływie terminu zgłoszen i ogloszenia wyników.
Według mnie to nie tylko słabe zagranie ale i wątpliwe pod kątem prawnym.

Jeszcze wydłużyli sobie termin o ponad trzy tygodnie. Szkoda, że już nie do końca roku - po co się ograniczać?
Ach, gdybym sama mogła sobie w pracy tak terminy przesuwać - brzmi jak piękna baśń! Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7350342 Napisano: 23.04.2026 13:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pudliszki dodały dziś aneks do regulaminu, ale słabe zagranie:
"Do dnia 15.05.2026 Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas
rejestracji zgłoszenia."

Microsoft Word - Regulamin_ugotuj_z_polskich_pomidorow_Pudliszki_wersja_z_Aneksem_z_23_04_2026 Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7349718 Napisano: 21.04.2026 13:56:55 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

a pudliszki milczy?

Na to wygląda, pewnie będzie wysyp skarpet jak roześlą maileemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7349694 Napisano: 21.04.2026 13:06:06 w Informują
Informują z Konkurs "Słodka droga do wygranej" Biedronka

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
mail o 12:40 Wyświetl w wątku >>
0 0

Chao_Phraya

#7349689 Napisano: 21.04.2026 12:49:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wedel Słodka droga - karta do Biedronki na 500zł,
mail teraz Wyświetl w wątku >>

Chao_Phraya

#7349324 Napisano: 20.04.2026 09:40:04 w moje dzisiejsze wygrane :)

Chao_Phraya

#7348291 Napisano: 15.04.2026 09:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Mam pytanie odnosnie Blikomanii, może ktos wie czy ta sama osoba może się zarejestrować z dwóch róznych banków?

Tak, jest taki zapis w regulaminie: punkt 2.5
Sama również zarejestrowałam się z dwóch banków. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0