Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agasen

agasen

#7269488 Napisano: 11.06.2025 07:57:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

agasen

#7268691 Napisano: 09.06.2025 08:51:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

agasen

#7268466 Napisano: 07.06.2025 20:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy do loterii Lays liczą się te małe paczki? tzn. czy są one z kodami, bo jeszcze nie grałam ani też nie patrzyłam w sklepach...

Sprawdzałam w kilku miejscach i jeśli już były te małe paczki to bez oznaczeń o konkursie. Będę szukać dalej ale póki co kupuje niestety duże emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

agasen

#7268136 Napisano: 06.06.2025 12:44:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

agasen

#7268017 Napisano: 06.06.2025 06:46:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

agasen

#7264941 Napisano: 27.05.2025 11:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Nagroda została w dniu wczorajszym ponownie wysłana na numer telefonu podany w formularzu zgłoszeniowym. Gdyby był jakikolwiek problem prosimy o kontakt.

tak sielski dzis napisał- ponownie hihi

Taaak, u mnie też ponownie, no ciekawe😹😹 Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

agasen

#7264782 Napisano: 26.05.2025 16:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

jokan napisał(a):

W Sielskim mają czas na wysłanie bonów do 10.06 więc jeszcze jest chwila. Jeszcze do jutra czekają na dokumenty od laureatów rezerwowych. Ja myślę, że w przyszłym tygodniu będą wysyłać. Kto napisał, że dostał już bony?

Według regulaminu mają jeszcze czas, ale dlaczego odpisali tak na maila? :
"Dzień dobry Wszystkie nagrody w Konkursie zostały wysłane. Proszę podać numer telefonu w celu weryfikacji. PozdrawiamKoordynator Projektu"

Hm. Chyba jednak zdecydowana większość z forum nadal czeka na bony.. piszecie do nich?

Dziś napisałam maila i właśnie dostałam smsem bon -także warto myślę napisać Wyświetl w wątku >>

agasen

#7264655 Napisano: 26.05.2025 12:48:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

ja napisałam o bony z Sielskiego  na uwagi.promocje@albedomarketing.pl - odpisali w pół godziny,że wszystkie bony zostały wysłane emotka  a my z mężem nic nie dostaliśmy

też otrzymałam taką odpowiedź , i po chwili sms z nagrodą

o to czekam,swoja droga jak to mozliwe że puścili wszystkie nagrody a nikt nie otrzymał...emotka

Też im właśnie napisałam maila. Dzięki za podpowiedź. Jak odpiszą, to dam znać.

Ktoś tu wspominał, że miał problem z wykorzystaniem tego kodu. Jeśli komuś się udało, to proszę o info.

Ojej, dobrze, że widzę waszą dyskusję. Też do nich napisałam :(

W ślad za Wami również napisałam maila. Zobaczymy co odpowiedzą Wyświetl w wątku >>
0 0

agasen

#7264604 Napisano: 26.05.2025 10:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

moskala22 napisał(a):

ankabialy napisał(a):

anoo napisał(a):

Czy wszyscy dostali bon z sielskiego - stówka do Biedry? 
Dostałam mejla, że wszystko zostało już wysłane, a ja nie dostałam.

U mnie brak

Z tego co kojarzę dostałą tylko jedna osoba. Ja nadal czekam

ja też nie mam

Ja też nadal czekam - za 09.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

agasen

#7262873 Napisano: 19.05.2025 15:59:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka do Biedronki z „Grilluj i Graj” Wyświetl w wątku >>

agasen

#7262785 Napisano: 19.05.2025 13:54:53 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

agasen napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jako „mama” 6,5miesięcznego border collie łączę się w bólu. Kocham tego wariata całym sercem i nie wyobrażam sobie życia bez niego, jednak drugi raz bym się nie zdecydowała. Poświęcam mu 99% mojego wolnego czasu a i tak daleka droga, żeby był poukładany…wulkan energii to mało powiedziane.

No ale w przypadku border collie to było do przewidzenia, że te psy nie posiedzą - one muszą mieć zajęcie! Taka rasa emotka  Nie wiedziałaś o tym?

Nie oceniaj poziomu mojej wiedzy na podstawie postu. Owszem, wiedziałam i uprzedzając pytanie nie oszczędzam na wychowaniu psa. Border borderowi nierówny, nie lubię takich tekstów, zwłaszcza od osób, które zawodowo nie zajmują się trenowaniem psów

A ja nie lubię gdy ktoś wmawia mi coś co nie jest prawdą. Zadałam pytanie, gdzie tam jest ocena?! I skąd możesz wiedzieć czy chciałam zadać takie pytanie? Niby po co? emotka
I uwierz, że jest dużo osób, które biorą psa, a nie mają pojęcia o rasie. To nie jest żaden przytyk do Ciebie, tylko fakt 🙂

Sposób zadania pytania był baaaardzo uszczypliwy. „Nie wiedziałaś o tym?” , serio to nie jest miłe. Dodatkowo każda rasa potrzebuje odpoczynku i wyciszenia, nie można wrzucić psa do worka z opisem „ciągle w ruchu, tak już ma”.
Rozmowę uważam za wyczerpaną,
niech każdy pozostanie przy swoich racjach. Wyświetl w wątku >>

agasen

#7262761 Napisano: 19.05.2025 13:21:16 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jako „mama” 6,5miesięcznego border collie łączę się w bólu. Kocham tego wariata całym sercem i nie wyobrażam sobie życia bez niego, jednak drugi raz bym się nie zdecydowała. Poświęcam mu 99% mojego wolnego czasu a i tak daleka droga, żeby był poukładany…wulkan energii to mało powiedziane.

No ale w przypadku border collie to było do przewidzenia, że te psy nie posiedzą - one muszą mieć zajęcie! Taka rasa emotka  Nie wiedziałaś o tym?

Na pewno wiedziała, bo każdy, kto decyduje się na konkretną rasę przynajmniej minimum o niej czyta.
Agasen pocieszę Cię, że mamy Thai Ridgebacka i jeszcze parę miesiecy temu mimo, że wiedzieliśmy jaka to rasa, to żałowałam, że uległam mężowi i się na niego zdecydowaliśmy. Dziś nasz Blue ma już prawie 1,5 roku i od kilku tygodni to inny pies. Wcześniej byłam przerażona.

Donia, dzięki za pocieszenie🤍
i tak, edukuję się ile mogę w temacie border collie, nawiązałam też mnostwo  znajomości z właścicielami tej rasy. Decyzja też nie była spontaniczna, jesteśmy bezdzietni, narzeczony jest zawodowym sportowcem, mamy czas i środki na to aby zadbać o psa. No ale cóż, trafił nam się wyjątkowy egzemplarz i mimo tych trudów cieszę się, że jest właśnie z nami - bo my zrobimy absolutnie wszystko aby całej naszej trójce żyło się dobrze😊 Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

agasen

#7262758 Napisano: 19.05.2025 13:16:28 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

Nie oceniaj poziomu mojej wiedzy na podstawie postu. Owszem, wiedziałam i uprzedzając pytanie nie oszczędzam na wychowaniu psa. Border borderowi nierówny, nie lubię takich tekstów, zwłaszcza od osób, które zawodowo nie zajmują się trenowaniem psów Wyświetl w wątku >>

agasen

#7262592 Napisano: 18.05.2025 22:00:30 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Mój pies, tzn mój diabeł... każdego dnia odwala mi jakąś akcję,wczoraj pogryzł kartę z erłika na 300 zł, dziś najpierw wylał mi energola na telefon a jak poszłam po papier żeby posprzątać, to wyłamał ze ściany lampkę taką nad schodami, nie mam na pewno zapasowej... miałam w życiu wiele zwierząt, psy z problemami behiaworalnymi, ale z tym demonem już nie wyrabiam. Wykastrowałam go, myślałam że zrozumie aluzje, ale on po narkozie wstał i to olał. Nie wiem co jeszcze mam mu uciąć, chyba łapy i ogon... aż mi się płakać dziś chce. I to nie jest tak, że on "się nudzi", my poświęcamy naszym psom bardzo dużo czasu, "wymęczamy" je i pozostałe kładą się i śpią, a ten na chwilę na d o o pie nie usiądzie. On nawet jak idzie to biegnie...

Jako „mama” 6,5miesięcznego border collie łączę się w bólu. Kocham tego wariata całym sercem i nie wyobrażam sobie życia bez niego, jednak drugi raz bym się nie zdecydowała. Poświęcam mu 99% mojego wolnego czasu a i tak daleka droga, żeby był poukładany…wulkan energii to mało powiedziane. Wyświetl w wątku >>

agasen

#7261630 Napisano: 15.05.2025 15:13:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu i u mnie stówka do Biedronki. To już była sprawa honoru😹 Wyświetl w wątku >>

agasen

#7260895 Napisano: 14.05.2025 12:22:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na bon Biedronka z Sielskiego, wygrana 9 kwietnia?

Tak, ja czekam z 9.04 Wyświetl w wątku >>
1 newgirl 0

agasen

agasen

#7258850 Napisano: 07.05.2025 08:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Dlaczego w regulaminie do konkursu OnlyBio jest mowa o Instagramie?

Również poruszałam ten temat. Myślę że osoba, która była odpowiedzialna za przygotowanie regulaminu zrobiła „kopiuj wklej” z poprzedniego konkursu i nie zmieniła tej części bo ją przeoczyła i nie ma co się tym przejmować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agasen

#7258697 Napisano: 06.05.2025 14:37:08 w Smolar
anialistopad napisał(a):

A te małe oreo też mogą być czy tylko te większe opakowania? U mnie są małe po 1,99

W regulaminie jest zapis „dowolne ciastka” a te małe też na paragonie widnieją jako „ciastka oreo” także ja kupuje małe opakowania. Wyświetl w wątku >>

agasen

#7257414 Napisano: 30.04.2025 14:01:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastanawiam się, dlaczego w tym konkursie: Konkurs "Ochota na kolor?" Rossmann

jest poniższy zapis - pewnie ktoś tworzył regulamin na zasadzie "kopiuj - wklej" ?
Nijak nie wiem po co mi konto na instagramie, żeby wypełnić formularz zgłoszeniowy...

"Aby wziąć udział w Konkursie Uczestnik w czasie trwania Konkursu musi łącznie spełnić poniższe warunki: 
a. posiadać aktywny, publiczny profil w serwisie Instagram, 
b. wypełnić formularza na stronie internetowej https://onlybio.life/konkurs-rossmann, 
c. udzielić odpowiedzi na pytanie konkursowe dostępne w formularzu, które brzmi: „Jaki jest Twój sekret na lśniący kolor włosów?” Wyświetl w wątku >>
0 0