Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika catcat

catcat

#7183786 Napisano: 17.06.2024 11:51:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

Catcat napisał(a):

Hej, pamiętacie konkurs w którym nagrodą główną było wystąpienie w Mafii u Friza? 
Obejrzałam z ciekawości i nie widziałam tam żadnego "konkursowicza" jako uczestnika? Co się stało, że nie wywiązali się z obietnicy? 
Jest teraz drugi podobny konkurs, ale już wygraną jest: pobyt na backstage’u planu zdjęciowego MAFIA IRL (wartość 2000 PLN) ;/

może ktoś wygrał i nie chciał tego

Skubany, liczył na jakąś fajną nagrodę za drugie miejsce, a za dobrze napisał i wygrał ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7183625 Napisano: 16.06.2024 17:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, pamiętacie konkurs w którym nagrodą główną było wystąpienie w Mafii u Friza? 
Obejrzałam z ciekawości i nie widziałam tam żadnego "konkursowicza" jako uczestnika? Co się stało, że nie wywiązali się z obietnicy? 
Jest teraz drugi podobny konkurs, ale już wygraną jest: pobyt na backstage’u planu zdjęciowego MAFIA IRL (wartość 2000 PLN) ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7183366 Napisano: 14.06.2024 21:49:18 w Pelargos
Dekasia napisał(a):

Catcat napisał(a):

Dekasia napisał(a):

androm napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dziś mam jakąś przesyłkę od tej agencji, a nie miałam żadnego info o wygranej 🤔 Ktoś też tak ma? Pewnie Always. Dobre i to.

I co to, Always było?

Hej, nie. Paczka Pampers do testowania emotka  Zapomniałam, że coś takiego wypełniałam.

To był jakiś konkurs, czy jeszcze się można zgłosić na takie testowanie? emotka

Jeszcze jest, proszę. Piszesz tylko adres emotka
https://www.pampe...pampers-premium-care

Super, wielkie dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7182539 Napisano: 12.06.2024 17:12:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lays x Kubota DPD bez podpisywania Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

catcat

#7181250 Napisano: 07.06.2024 15:37:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
delfinka101 napisał(a):

Bluza z piwa BUD w Żabce, niestety mała rozmiar M, szkoda

U mnie też dzisiaj bluza BUD niestety rozmiar S Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

catcat

#7181142 Napisano: 07.06.2024 11:51:24 w moje dzisiejsze wygrane :)

catcat

#7180381 Napisano: 04.06.2024 21:00:12 w Konkursy to ... ciężka praca!
atyde25 napisał(a):

No o najważniejszej myśli zapomniałam.
Tak konkursy to bardzo ciężka praca i zupełnie niedoceniana.
Oj znowu coś wygrałaś ale super jak ty to robisz.
Tłumaczysz cooooooo trzeba coś kupić ,potem wysyłać eeeeeeee, za dużo zachodu.
Wygraj miiiiiiiiiiiiiiiiiii.
A spadaj na drzewo i tak się kończy temat.
Każdy chce wygrać,nie zrobić nic i czekać na kuriera z nagrodą.
To tak nie działa .
Jestem rozczarowana postawą ludzi dlatego w realnym życiu nikomu o wygranych nie opowiadam od wielu lat.
Szczęście i kasa lubię ciszę kiedyś tego nie  jarzyłam a teraz jarzę.

Taaak uwielbiam tekst : "Super! Jak ty to robisz?" A jak zaczynasz serio opowiadać to miny im zrzednieją, że to tyle roboty i nie mają czasu. Wyświetl w wątku >>

catcat

#7180009 Napisano: 03.06.2024 15:59:45 w Konkursy to ... ciężka praca!
nanajka81 napisał(a):

Catcat napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Ten rok jakoś wyjątkowo ciężki, w tamtym roku właśnie dobrze mi szło, a jakoś od stycznia zdecydowany spadek wygrywalności. 
Ale jak nazywa się wątek - to ciężka praca i czasami człowiek się wkurza, że "zmarnował" tyle czasu.

Ja się staram czasu nie marnować bo im dłużej siedzę nad danym zgłoszeniem tym większa szansa że nie wygram. Np. wafelki ww - nad tymi nad którymi myślałam - dno, jeden który wysłałam na przypał - wygrana... Co do tego roku to ogólnie jest dużo więcej loterii, dużo droższe produkty do zakupu, mało konkursów kreatywnych a jeżeli już są to albo nagród niewiele a co za tym idzie duża konkurencja, no i jeszcze jakieś badziewiaste nagrody się pojawiły typu kod XBOX (nestle), voucher chilii i inne typu "co z tym u licha robić".

Zdecydowanie są droższe produkty, typu, żeby wziąć udział kup 3 paczki Lays - koszt koło 25zł, a wygraną jest - karton czipsów! 
Co do marnowania czasu nawet samo interesowanie się konkursami, kupowanie produktów i cały ten proces jest praco- i czaso- chłonny. A potem wygrywasz czapkę Monster którą wysyłają 8 miesięcy xd

Z tym się zgadzam - interesowanie się konkursami i branie udziału choćby tylko w loteriach gdzie nie trzeba nic napisać tylko kupić daną rzecz, wypełnić dane, wgrać paragon - jest czasochłonne i w sumie dość słabo opłacalne dla osób, które wybitnie szczęścia w bramkach nie mają (JA!) Do tej pory zastanawiam się jak w Winiarach ludziom udaje się trafić - ja na 23 losy nie trafiłam ani jednej 50tki... Dobrze że paragony po rodzinie pozbierane bo najtańsza rzecz z Winiar to jakieś sosy za 2 zł, których nie używam.

Ja w loteriach od stycznia wygrałam 10zł u Dudy i to tyle emotka  a paragonów trochę poszło na różne loterie. 
Ale też chodzi o łud szczęścia, rok temu wygrałam parę tysięcy jednym paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7179848 Napisano: 02.06.2024 21:59:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

Przydałby się konkurs ze środkami do prania , bo tak bez konkursu kupować .... trochę szkoda .

Jest
https://www.e-kon...bang-finish-eleclerc Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7179846 Napisano: 02.06.2024 21:31:45 w Konkursy to ... ciężka praca!
nanajka81 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Ten rok jakoś wyjątkowo ciężki, w tamtym roku właśnie dobrze mi szło, a jakoś od stycznia zdecydowany spadek wygrywalności. 
Ale jak nazywa się wątek - to ciężka praca i czasami człowiek się wkurza, że "zmarnował" tyle czasu.

Ja się staram czasu nie marnować bo im dłużej siedzę nad danym zgłoszeniem tym większa szansa że nie wygram. Np. wafelki ww - nad tymi nad którymi myślałam - dno, jeden który wysłałam na przypał - wygrana... Co do tego roku to ogólnie jest dużo więcej loterii, dużo droższe produkty do zakupu, mało konkursów kreatywnych a jeżeli już są to albo nagród niewiele a co za tym idzie duża konkurencja, no i jeszcze jakieś badziewiaste nagrody się pojawiły typu kod XBOX (nestle), voucher chilii i inne typu "co z tym u licha robić".

Zdecydowanie są droższe produkty, typu, żeby wziąć udział kup 3 paczki Lays - koszt koło 25zł, a wygraną jest - karton czipsów! 
Co do marnowania czasu nawet samo interesowanie się konkursami, kupowanie produktów i cały ten proces jest praco- i czaso- chłonny. A potem wygrywasz czapkę Monster którą wysyłają 8 miesięcy xd Wyświetl w wątku >>

catcat

#7179818 Napisano: 02.06.2024 17:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

Nie ma enterów, znaków 280 i dalej to samo. Dodatkowo teraz mnie przyblokowało, bo za dużo prób.
A zostawiacie ten ich początek? Bo tam mają niedozwolony według nich znak ...  Ja usunąłem.
Rzeczywiście się postarali i jest pyszna zabawa. emotka

U mnie też nie działało, ale jak usunęłam polskie znaki i entery to poszło.
Ale dowiedziałam się o tym z forum, bo samemu ciężko byłoby się domyśleć ;] Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

catcat

#7179814 Napisano: 02.06.2024 17:23:12 w Konkursy to ... ciężka praca!
Ale jak nazywa się wątek - to ciężka praca i czasami człowiek się wkurza, że "zmarnował" tyle czasu. Wyświetl w wątku >>

catcat

catcat

#7178440 Napisano: 26.05.2024 21:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Czy w Prince Polo w Lewiatanie nie ma potwierdzeń na maila? W milce były 🥲

Tak przychodzi potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>

catcat

#7177812 Napisano: 23.05.2024 17:24:13 w Co można dostać gratis?
pioge7 napisał(a):

karkocka napisał(a):

nakarm żabu i odbierz frytki za 1 żabsa

są w ogóle te frytki gdzies dostepne w grze? bo u mnie nie ma emotka

trzeba ożywić Żabu jak nie miałeś go aktywnego i zamknąć i otworzyć aplikację jeszcze raz, wtedy pojawiają się frytki do wybrania Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7177789 Napisano: 23.05.2024 16:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

Ja mogę wrzucić (miałem ich sporo ale nie wszystkie zapisełm), choć ASPE jak zwykle mnie olało... ale tak tego nie zostawię bo mi zablokowali na kilka dni IP... bo wpisałem omyłkowo, jeszcze raz ten sam kod ŻABKI! ?! No chore! Nie wiem czy wrzucać wszystkie bo one są duże i przez jedną osobę się cały wątek rozjedzie... emotka

wrzucaj jesteśmy ciekawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7177788 Napisano: 23.05.2024 16:20:33 w Pelargos
tak u mnie też przygotowanie przesyłki to pewnie wypiekacz Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7177220 Napisano: 21.05.2024 20:55:58 w Żabka
zielonaszpilka napisał(a):

domel napisał(a):

adamo86 napisał(a):

domel napisał(a):

adamo86 napisał(a):

domel napisał(a):

Ktoś wie czy było już wyłonienie zwycięzców w konkursie Monster Quest Yamaha?

Chyba nie było jeszcze. Ktoś by się pewnie pochwalił chociaż zgrzewką.
Nie podali terminu informowania w Regulaminie, ale u nich chyba standardowo 4-5 dni od wyboru - czyli może do jutra?

EDIT: oczywiście "wyłonienie laureatów" było 17.05, informowania jeszcze nie było emotka

Dostałem odpowiedz od Fortis, że autorzy najciekawszych prac już dostali maile. Nikt się nie pochwalił tu emotka

Pewnie znowu tyle zgłoszeń, że nie starczyło nagród dla nikogo emotka

No jest to dziwne bo konkurs trwał tylko tydzień z czego przez chyba 4 dni aplikacja nie wysyłała kodów. Chyba komuś stąd udałoby się chociaż zgrzewkę wygrać. Sam puściłem trzy zgłoszenia.

Nie ma w tym nic dziwnego jeśli pamięta się poprzednią akcję fortisa z monsterem w Żabce. Tam na kilka tysięcy nagród nie pochwalił się prawie nikt, a fortis twierdził, że mieli kilkanascie tysięcy zgłoszeń emotka  i że może tak być, że nikt się nie pochwalił na forum.

Ajj też wysłałam 4 zgłoszenia i nic...
Co do ilości nagród - zobaczcie ostatnio w Avanti Lays Kubota było 500 sztuk nagród, a ile jest wpisów na forum, a przy 3000 bonów do Żabki nie było żądnego wpisu? Wyświetl w wątku >>

catcat

#7177217 Napisano: 21.05.2024 20:46:43 w Żabka
delfinka101 napisał(a):

Czy moge moj kod z zabki na pepsi oddac komuś? Nie chce mi sie tyle wymyslac a mam wiecej kodow

Tak możesz, jeśli jest Ci zbyteczny chętnie jeden przygarnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7177102 Napisano: 21.05.2024 13:56:50 w moje dzisiejsze wygrane :)