Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika catcat

catcat

#7161338 Napisano: 26.02.2024 22:07:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Pytanie, loteria Coca Cola fortis…
Mialam jakies tam paragony i nic nie przechodzi, chociaz nazwa produktu jest bez zarzutu. Odrzuca paragoj wypluwajac komunikat, ze na paragonie nie ma produktu. Wtf?

Ale masz na paragonie "Fuzetea, Cappy lub Kropla Beskidu"? Bo coca cola to tylko kody spod nakrętki. 
Jeśli tak, to tam gdzieś było kiedyś prośba o weryfikację ręczną i trzeba poczekać i człowiek zweryfikuje, czy produkt jest na paragonie.

Rejestruj kody spod nakrętek Coca-Cola, Fanta i Sprite lub wgrywaj paragony Fuzetea, Cappy lub Kropla Beskidu, i wymieniaj punkty na losy w loterii Wyświetl w wątku >>

catcat

#7160933 Napisano: 24.02.2024 12:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Catcat napisał(a):

anaesth napisał(a):

Catcat napisał(a):

Czy dostał ktoś jakąś zwrotkę, bądź zaakceptowanie po wysłaniu paragonu na książkę z Kinder Mlecznej Kanapki?
https://www.kinde...p/wspolneczytanie/#/

A tak w temacie tej akcji, kiedy zgłaszałaś paragony? Dużo tych książek jeszcze było? Jak sprawdzałam że 3 dni temu, to było ich ponad 10 tysięcy, a teraz pokazuje mi same zera emotka  Tak się rozeszły nagle?! Chciałam na spokojnie w weekend ogarnąć zakupy, a tu już nie ma po co… emotka

17 lutego zgłaszałam było całkiem dużo, tak jak mówisz łącznie wszystkich książek w okolicach 10 tysięcy, jak nie więcej. 
Też się zdziwiłam, że jest zero, bo właśnie chciałam jeszcze kupić na drugą książkę.

Podobno reklamowali tę akcję w telewizji - nie wiem, nie oglądam, ale to by tłumaczyło dlaczego tak szybko się rozeszły emotka

Może... Nie wiem, dziwi mnie też, że formularz jest aktywny. Skoro książki się skończyły, powinni go zamknąć. 
Może to jednak jakiś błąd na stronie? o.O Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

catcat

#7160931 Napisano: 24.02.2024 12:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

anaesth napisał(a):

Catcat napisał(a):

Czy dostał ktoś jakąś zwrotkę, bądź zaakceptowanie po wysłaniu paragonu na książkę z Kinder Mlecznej Kanapki?

A tak w temacie tej akcji, kiedy zgłaszałaś paragony? Dużo tych książek jeszcze było? Jak sprawdzałam że 3 dni temu, to było ich ponad 10 tysięcy, a teraz pokazuje mi same zera emotka  Tak się rozeszły nagle?! Chciałam na spokojnie w weekend ogarnąć zakupy, a tu już nie ma po co… emotka

U mnie zwrotki nie było i zastanawiałam się czy dobrze wysłałam.a drugi paragon zostawiłam na póżniej, jak zaakceptują pierwszy, a tu zero książek

U mnie też było bez żadnej zwrotki ani nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7160929 Napisano: 24.02.2024 12:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Catcat napisał(a):

17 lutego zgłaszałam było całkiem dużo, tak jak mówisz łącznie wszystkich książek w okolicach 10 tysięcy, jak nie więcej. 
Też się zdziwiłam, że jest zero, bo właśnie chciałam jeszcze kupić na drugą książkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7160907 Napisano: 24.02.2024 09:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.kinde...p/wspolneczytanie/#/ Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7160353 Napisano: 21.02.2024 13:55:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
czapka Monster - Fedex Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

catcat

#7160352 Napisano: 21.02.2024 13:53:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ewikewikk napisał(a):

Catcat napisał(a):

U mnie coś z Fortis:
"Twoja paczka od FORTIS - KOBYLIŃSKI, DAWIEC, CHRABONSZCZEWSKI SPÓŁKA JAWNA jest w drodze."

To chyba zaległe czapki z Monstera?

Tak już przyszła przesyłka - czapka z Monstera z konkursu z maja Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

catcat

#7160263 Napisano: 20.02.2024 22:36:33 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
U mnie coś z Fortis:
"Twoja paczka od FORTIS - KOBYLIŃSKI, DAWIEC, CHRABONSZCZEWSKI SPÓŁKA JAWNA jest w drodze." Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7160254 Napisano: 20.02.2024 20:47:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tereniagno napisał(a):

Catcat napisał(a):

notta napisał(a):

A dzisiaj co nadawał fortis fedexem? Zaległe czapki monstera?

Właśnie też miałam spytać. emotka  Chyba tak, z Fortisa ostatnio nic nie wygrałam, na nic innego, niż te nieszczęsne czapki z majowego konkursu od nich nie czekam.

Fortis ,,Gellwe" fedex?

Ja w Gellwe nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7160245 Napisano: 20.02.2024 19:46:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
notta napisał(a):

A dzisiaj co nadawał fortis fedexem? Zaległe czapki monstera?

Właśnie też miałam spytać. emotka  Chyba tak, z Fortisa ostatnio nic nie wygrałam, na nic innego, niż te nieszczęsne czapki z majowego konkursu od nich nie czekam. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

catcat

#7160224 Napisano: 20.02.2024 17:52:43 w moje dzisiejsze wygrane :)

catcat

#7160062 Napisano: 19.02.2024 23:15:54 w Co można dostać gratis?
https://sklep.joa...y-320,c,p844,pl.html

Farba do włosów za 0.01zł kolor: NATURIA ORGANIC 320 Płomienny 
*Produkt z krótką datą ważności. Ważny do 08.04.2024
Najtańszy koszt dostawy to 9,47 PLN do Paczkomatu. Limit zakupu to 24 sztuki produktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7159071 Napisano: 14.02.2024 00:02:39 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
anaesth napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

tabletki do zmywarki? Może kojarzycie, że będzie w najbliższym czasie?

Może Fairy w Biedronce na konkurs Everydayme? A Finish ma zwroty, ale nie wiem czy kapsułki też mogą być.

Finish tylko "dodatki" sole, nabłyszczacze, środki do czyszczenia zmywarki.
Ewentualnie Somat oddaje za dodatek przy zakupie z kapsułkami.
https://www.100procentsatysfakcji.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7159070 Napisano: 13.02.2024 23:59:34 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Mhmmm ależ ja jestem zorganizowana. Czuję wyraźnie różnicę w pracy nad prokrastynacją. Jest 22.51 a ja JUŻ wysłałam konkursy na które terminy były DO DZISIAJ. 
Nie jak zwykle 23.50 ale o CAŁĄ godzinę wcześniej. 
Brawo ja!
Chrum emotka

Zazdroszczę, ja drugi miesiąc tkwię w martwym punkcie. Ani w lewo, ani w prawo. Pisać mi się nie chce w ogóle. Zmusiłam się żeby napisać na Bourjois i co? I zapomniałam wepchnąć w tekst lokowanie produktu. Pojawiło się sporo konkursów, a ja nawet nie zaplanowałam wycieczek zakupowych. Trasa "konkursowym Szlakiem" zarasta nudą i brakiem motywacji.

U mnie też jakaś niemoc i zresztą pasmo porażek w styczniowych konkursach i loteriach jakoś demotywuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7159066 Napisano: 13.02.2024 23:33:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzienna OSHEE – Cyberpunk 2077- EDYCJA III
mail z 23:20 xd Wyświetl w wątku >>

catcat

#7159052 Napisano: 13.02.2024 21:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Działa Wam wirtualna poczta na wp? U mnie co chwilę nie można się zalogować

Mi dziś też koło 19:00 nie działała, ale teraz już działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7157849 Napisano: 07.02.2024 13:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

Dla pewności zapytam: w loterii noworocznej Dudy nie zostawiamy opakowań, co nie?

Weź nawet tak nie żartuj emotka  Mam koszmary po zostawianiu opakowań po Berlikach! Wyświetl w wątku >>
1 Yoko 0

catcat

#7157350 Napisano: 05.02.2024 20:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

Catcat napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Normalnie zgłaszacie oreo ? 
u mnie kręci się i kręci a potem wraca do formularza. Nie wiem czy dochodzi czy nie

Dziś zgłaszałam, nie udało się wygrać, ale nie miałam żadnych problemów.

A jest jakieś potwierdzenie albo podziękowanie na stronie ? Cokolwiek.  ? Bo mnie cofa do formularzu

Tak, wyskakuje okno: Niestety nie udało się wygrać nagrody natychmiastowej, ale bierzesz udział w losowaniu głównej. A na dole przycisk: zgłoś kolejny paragon.
Na maila nie przychodzi powiadomienie. Wyświetl w wątku >>

catcat

#7157346 Napisano: 05.02.2024 20:08:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

Normalnie zgłaszacie oreo ? 
u mnie kręci się i kręci a potem wraca do formularza. Nie wiem czy dochodzi czy nie

Dziś zgłaszałam, nie udało się wygrać, ale nie miałam żadnych problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7156251 Napisano: 01.02.2024 00:15:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy w ostatnim dniu loterii 7Days nie ma żadnej bramki z nagrodą? emotka  Masakra jakaś ...

Bedą Małgoś rezerwy losowane!emotka !
Moja wygrana błędny paragon!emotka boli oj boli ale może kogos 777 zadowoli🤷 
Trzymam kciuki!✊
za Wszystkich!emotka

A tam są rezerwy tak jak w Kinder? Wyświetl w wątku >>
0 0