Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika catcat

catcat

#7139118 Napisano: 14.11.2023 20:43:26 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

maixys napisał(a):

Catcat napisał(a):

Benriach WHISKY informowali?

Do jutra mają być, Benriach pisał na FB.

Ktoś dostał info?

jeszcze czekamy do północy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7138752 Napisano: 13.11.2023 21:49:20 w Czy informują/ informowali?
Benriach WHISKY informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7138231 Napisano: 11.11.2023 12:48:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj Fedex bez dokumentów zgrzewka Monster z loterii UFC Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7137727 Napisano: 09.11.2023 13:09:37 w Smolar
nique napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

taak napisał(a):

olunka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Dodana jest zakładka Lirene z Hebe- przepuszcza kogoś?

a z Somersby?

numerem paragonu bedzie kod z żappki?

Tak

a jak sie nie zapisało tego kodu to można go teraz jakoś odnaleźć? emotka

Trzeba napisać do Żabki przez aplikację -> kontakt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7136793 Napisano: 06.11.2023 23:22:55 w Pomocy!!!!
zielonaszpilka napisał(a):

Catcat napisał(a):

Catcat napisał(a):

karkocka napisał(a):

Catcat napisał(a):

Ktoś wie gdzie można bez problemu oddać butelki zwrotne bez paragonu? 
Wiem o Biedronce, ale tam tylko wybrane piwa - wedle grafiki poniżej.

W Carrefour można oddać, jak się ma paragon to oddają kasę, a bez paragonu voucher do Carrefoura

Super, dziękuję za odpowiedź. Do Carrefour mam nieco dalej, ale raz na jakiś czas zrobiłabym pospolite ruszenie po taki voucher ^-^

W Kauflandach są automaty, które przyjmują butelki zwrotne i drukują kupon do wydania w sklepie.

ooo automat super rozwiązanie, można na spokojnie oddać, nie wiedziałam, że są w Kauflandach. Poszukam w regulaminie czy we wszystkich. emotka

W regulaminie widzę, że są albo automaty albo kasy butelkowe, czyli najczęściej BOK, ale sprawdź, może u Ciebie mają automat emotka  super wygodne emotka

Czytałam też, że przy niektórych Żabkach są automaty na puszki i się za nie dostaje 10 żabsów. Fajnie by było, jakby było więcej takich automatów. Wyświetl w wątku >>

catcat

#7136770 Napisano: 06.11.2023 21:18:11 w Pomocy!!!!

Catcat napisał(a):

karkocka napisał(a):

Catcat napisał(a):

W Carrefour można oddać, jak się ma paragon to oddają kasę, a bez paragonu voucher do Carrefoura

Super, dziękuję za odpowiedź. Do Carrefour mam nieco dalej, ale raz na jakiś czas zrobiłabym pospolite ruszenie po taki voucher ^-^

W Kauflandach są automaty, które przyjmują butelki zwrotne i drukują kupon do wydania w sklepie.

ooo automat super rozwiązanie, można na spokojnie oddać, nie wiedziałam, że są w Kauflandach. Poszukam w regulaminie czy we wszystkich. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7136766 Napisano: 06.11.2023 21:09:17 w Pomocy!!!!
karkocka napisał(a):

Catcat napisał(a):

Super, dziękuję za odpowiedź. Do Carrefour mam nieco dalej, ale raz na jakiś czas zrobiłabym pospolite ruszenie po taki voucher ^-^ Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7136292 Napisano: 05.11.2023 08:57:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Catcat napisał(a):

simonapp napisał(a):

kimberly napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

W tym roku cola strasznie ograniczyła liczbę nagród na osobęemotka (1 szt na osobę)

Która loteria Coli? W żadnej jeszcze nic nie wygrałam nigdy, ale tak się przygotowuje 🤣😁

Ja też w żadnej jeszcze nie wygrałam, ponieważ nie dano mi takiej możliwości. 
Piję małe ilości   - I TYLKO W SZKLE -    Tak jak w REKLAMACH tej Firmy
 emotka smutne, że nagrody są tylko za plastikowe butelki.

Ilość tu nie ma znaczenia, ja dużo piję, a i tak nie trafiam emotka

Dokładnie, tu ilość nie ważna... jakby zrobili program lojalnościowy nagrody za nakrętki, to przysięgam- tym tirem świątecznym Coli musieli by mi je dostarczać emotka

Tak to u mnie by był drugi tir emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

catcat

#7136159 Napisano: 04.11.2023 08:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simonapp napisał(a):

kimberly napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

W tym roku cola strasznie ograniczyła liczbę nagród na osobęemotka (1 szt na osobę)

Która loteria Coli? W żadnej jeszcze nic nie wygrałam nigdy, ale tak się przygotowuje 🤣😁

Ja też w żadnej jeszcze nie wygrałam, ponieważ nie dano mi takiej możliwości. 
Piję małe ilości   - I TYLKO W SZKLE -    Tak jak w REKLAMACH tej Firmy
 emotka smutne, że nagrody są tylko za plastikowe butelki.

Ilość tu nie ma znaczenia, ja dużo piję, a i tak nie trafiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7136122 Napisano: 03.11.2023 21:55:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

kimberly napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

W świątecznej

Podasz link? Bo w apce nic nie widzę. emotka

Jeszcze nie ma

a to będzie loteria, czy konkurs?

Loteria

to w loterii słabo, że jest limit jednej nagrody na uczestnika. ;/ Przecież kupujesz ich produkt, do tego i tak ciężko trafić w bramki czy zostać wylosowanym. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

catcat

#7136119 Napisano: 03.11.2023 21:41:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

kimberly napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

W świątecznej

Podasz link? Bo w apce nic nie widzę. emotka

Jeszcze nie ma

a to będzie loteria, czy konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7136006 Napisano: 03.11.2023 14:29:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
witegz napisał(a):

marcella napisał(a):

magie1982 napisał(a):

mlodaaa18 napisał(a):

Dotarła dziś do mnie czapka ufc monster. Czy to nie miała być czasem czapka z daszkiem?

Tez mam i też tak myślałam...

wrzucicie fotki, jestem ciekawa na co tak długo czekamy

To są czapki z UFC Monster?
A gdzie czapki z konkursu z Lewisem Hamiltonem - z wcześniejszego konkursu??

Raczej czapki z UFC, czapki z Lewisem Hamiltonem jakoś do końca grudnia mają czas na wysyłkę wedle regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7135134 Napisano: 30.10.2023 22:18:30 w Pomocy!!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7135111 Napisano: 30.10.2023 21:22:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olywka napisał(a):

Catcat napisał(a):

notta napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

notta napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Ktoś dostał już nagrodę z MONSTER UFC ?

cisza...PRZYGODA NA PUSTYNI 2023 - Monster była wysyłka?

Ktoś wie, kiedy roześlą? Czy liczą, że odpuścimy?  emotka

oj chyba nie emotka

Wedle regulaminu PRZYGODA NA PUSTYNI 2023 czas mają do 31,12,2023 xddd Mówicie o czapkach? bo zgrzewkę dostałam już dawno.
 MONSTER UFC do 15.11.2023

U mnie rękawic dalej brak emotka  Czekam dzielnie do 15.11

Właśnie ja też dzielnie czekam na zgrzewkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7135100 Napisano: 30.10.2023 20:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka

" Dzień dobry, dziękujemy za kontakt.
....Zalecamy, aby w opisanej sytuacji zgłosiła się Pani do punktu sprzedaży, w którym dokonano zakupu i uzyskała pieczątkę potwierdzającą, że zakup dotyczy produktu Bonduelle - zdjęcie paragonu wraz z produktem promocyjnym obok nie jest wystarczające do poprawnej weryfikacji zgłoszenia." 

pytałam o to już na początku loterii.. emotka

Żarty sobie robią. Dzięki temu chociaż normalnie kupuję bonduelle to w czasie tej loterii przerzucam się na inną kukukrydzę, bo nie będę z siebie robiła idiotki przy każdej kupionej puszcze z opisem "kukurydza złocista" i w ramach buntu nie będę jej kupować.

Przyłączam się do buntu. Wyświetl w wątku >>

catcat

#7135095 Napisano: 30.10.2023 20:38:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
notta napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

notta napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Ktoś dostał już nagrodę z MONSTER UFC ?

cisza...PRZYGODA NA PUSTYNI 2023 - Monster była wysyłka?

Ktoś wie, kiedy roześlą? Czy liczą, że odpuścimy?  emotka

oj chyba nie emotka

Wedle regulaminu PRZYGODA NA PUSTYNI 2023 czas mają do 31,12,2023 xddd Mówicie o czapkach? bo zgrzewkę dostałam już dawno.
 MONSTER UFC do 15.11.2023 Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7135093 Napisano: 30.10.2023 20:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7134828 Napisano: 29.10.2023 22:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

agawaga napisał(a):

Nivea Black&white. Czy na stronie po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakieś potwierdzenie? U mnie pojawiło się logowanie emotka

Tak, że dziękują za zgłoszenie i weryfikacja w ciągu 5 dni. Widocznie pisałas na żywca, długo ci zajęło i w tym czasie cię wylogowalo?

Ja nigdzie sie nie logowalem, a zgloszenie poszlo

Bo chyba bez konta też można było wysłać z tego, co widziałam....

Też się nie logowałam i normalnie poszło. Później przyszedł mail o weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7134820 Napisano: 29.10.2023 21:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

szramus napisał(a):

w okresie sprzedaży promocyjnej (tj. od 10 października 2023 r. od godziny 00:00:00 do
30 listopada 2023 r. do godziny 23:59:58) zakupić co najmniej jeden Produkt Promocyjny
i dalej coś takiego

4.8.2. muszą być wyraźnie widoczne w szczególności następujące informacje: data i miejsce
dokonania zakupu, numer paragonu oraz słowo lub skrót pozwalające stwierdzić, że
zakupione zostały dwa Produkty promocyjne

ja się trzymam zapisu, że należy zakupić 1 produkt promocyjny.

Też trzymam się, że jeden produkt - nawet na grafice jest napisane: produkt, nie produkty.

Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat