Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7096654 Napisano: 30.05.2023 17:01:40 w Czy informują/ informowali?

Post publiczny, wiec nie zamazuje danych. Mijają sie z prawdą, bo na grupie cisza, czy jakiegos pecha mają osoby z grupy?🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7096431 Napisano: 29.05.2023 17:57:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Rodowita Dino dalej cisza ? emotka

Może się im coś walnęło w systemach, bo chyba już im mija/minął termin powiadamiania...

Taaak, teoretycznie 5 dni roboczych i ostatnio zawsze w piątek wieczorem były jakieś maile czy telefony (kurcze nie brałam udział w poprzednich edycjach ale czytałam tutaj), więc jakby chcieli się wyrobić na ostatnią chwilę 5tego dnia roboczego. A teraz poniedziałek i nadal cisza. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

kimberly

#7095623 Napisano: 25.05.2023 00:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

kiniakitka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

W Rodowitej można dodać zdjęcie + tekst czy albo-albo?

właśnie nie wiem, dodałam zdjęcie i tekst w ostatniej edycji i zobaczymy czy coś uda się zgarnąć, wcześniej nie brałam udziału:)

Dodawałam film+tekst i narazie 2/2 więc na pewno nie zaszkodzi dodać obu. Ale czy coś pomoże, to już nie wiem.😜

Super wiadomość, właśnie najbardziej się obawiałam, że zgłoszenie może zostać odrzucone przez taką "praktykę", a tak jestem spokojniejsza - jeśli nic nie wygram to znaczy, że moja praca była słaba a nie, że nie została nawet wzięta pod uwagę emotka  Dziękuję bardzo za odpowiedź, na moje pierwsze pytanie na tym forum, w sumie odnośne też pierwszego konkursu paragonowego, w którym biorę udział 😜 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7095622 Napisano: 25.05.2023 00:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

kiniakitka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

właśnie nie wiem, dodałam zdjęcie i tekst w ostatniej edycji i zobaczymy czy coś uda się zgarnąć, wcześniej nie brałam udziału:)

Dodawałam film+tekst i narazie 2/2 więc na pewno nie zaszkodzi dodać obu. Ale czy coś pomoże, to już nie wiem.😜

Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7095619 Napisano: 25.05.2023 00:09:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

właśnie nie wiem, dodałam zdjęcie i tekst w ostatniej edycji i zobaczymy czy coś uda się zgarnąć, wcześniej nie brałam udziału:) Wyświetl w wątku >>
0 0