Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7271126 Napisano: dzisiaj o 14:32:35 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

samdej napisał(a):

jago_da napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy był Biomadent?

Nikt się nie chwalił jeszcze

Taka odpowiedź na maila: Zakończenie konkursu miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego rozstrzygnięcie zostało opóźnione.

To odbijając piłeczkę, ciekawe czy u któregoś Organizatora przeszłoby takie moje wytłumaczenie:

Przygotowanie pracy konkursowej miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego wysłanie zostało opóźnione.

Jak myślicie?😁

Co wolno wojewodzie... emotka

Tylko to już nawet nie w tym rzecz, że my to tylko małe pionki w tej grze to wiadomo 🙂 

Ok, mają obsuwę, trudno, może się i zdarzyć. Tylko miło byłoby tak chociaż jakąś ściemę puścić na stronę w stylu: Przepraszamy, z przyczyn losowych, niezależnych od Organizatora, rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do dnia...

A nie dawać do zrozumienia, że zakupy zrobiliście to mamy was już w czterech literach, zdajcie się na naszą łaskę lub niełaskę teraz emotka Wyświetl w wątku >>
2 mietowa, notta 0

samdej

#7271079 Napisano: dzisiaj o 12:21:35 w Czy informują/ informowali?
jago_da napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy był Biomadent?

Nikt się nie chwalił jeszcze

Taka odpowiedź na maila: Zakończenie konkursu miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego rozstrzygnięcie zostało opóźnione.

To odbijając piłeczkę, ciekawe czy u któregoś Organizatora przeszłoby takie moje wytłumaczenie:

Przygotowanie pracy konkursowej miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego wysłanie zostało opóźnione.

Jak myślicie?😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7270358 Napisano: 13.06.2025 18:05:48 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

Ej ale tak właściwie za co osoba, która w danej agencji nie wygrywa NIC miałaby być banowana? XD
Bo rozumiem(ale ich nie kupuję) przemyślenia kogoś, kto wygrał 5 nagród głównych z rzędu i przestał wygrywać, ale jeśli się człowiek nie "naraził" zgarnianiem nagród to tak za niewinność? 😆

Ale to nie ma tak za niewinność... Może paluszek klikający "wyślij" nie był wystarczająco czysty lub też aura osoby klikającej jakaś zła była. Albo nie daj Bozia człowiek pod wpływem był, a Smolar pewnie nietrzeźwych "nie obsługuje". Powód do bana znajdzie się wieleemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

samdej

#7270189 Napisano: 13.06.2025 10:54:08 w SZUKAM....
cristal55 napisał(a):

szukam zaufanej osoby, która wypłaci mi z bankomatu 50 zł blik z grześków i odeśle blik 45, niestety nie można nim płacić w biedronce, dino i internecie... pw

O ile zaufasz to możemy ubić deal. Piszę publicznie żeby byli świadkowie 😁 Jak coś PW Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7268273 Napisano: 06.06.2025 18:17:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców z tego tygodnia emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7268270 Napisano: 06.06.2025 18:15:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
eBilet z żabkowego Grape Guru emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7264579 Napisano: 26.05.2025 09:43:43 w co chcielibyście wygrać?
donia7 napisał(a):

rufus napisał(a):

Bon wakacyjny emotka

Ja też...bardzo emotka

Zgłaszam się jako trzeci do bonu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7264208 Napisano: 23.05.2025 18:35:09 w Czy informują/ informowali?
nefretete07 napisał(a):

Cześć, Witam Was wszystkich emotka  Jestem tutaj nowa i co za tym idzie jeszcze niezbyt ogarnięta konkursowo. Jakiś czas temu brałam udział w konkursie Żabki 1664 Blanc. Czy oni wysyłają mejle w razie wygranej? Może już ktoś wygrał i dostał info. Pozdrowionka emotka

Czy mailem czy smsem to nie kojarzę, ale mają czas na poinformowanie do 26.05. Czy informowali? Nikt się chyba nie chwalił.

W przypadku Smolarka, a to ta agencja organizowała konkurs 1664, przydatne są ich zakładki 
-> Wyniki
-> Laureaci 

Jak pojawia się tam na liście konkretny konkurs tzn., że albo już informowali albo lada moment będą. Tyle, że nie ma co na 100% na tych zakładkach polegać, ponieważ sporadycznie bo sporadycznie, ale czasami też wysyłają linki do formularza zwycięzcy na stronach stricte danego konkursu. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7264200 Napisano: 23.05.2025 18:09:20 w Czy informują/ informowali?
@bad napisał(a):

Dobrze rozumiem widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu jest tutaj mnóstwo miłych i życzliwych osób które nie robią problemu z byle powodu ale jak widać są też wyjątki

Jest też taki wątek miłych i życzliwych osób, które poświęcają swój czas aby pomóc innym -> Na co czekamy
Warto tam czasami zaglądać. To takie info w ramach pomocy🙂
Wyświetl w wątku >>

samdej

#7264199 Napisano: 23.05.2025 17:54:39 w Czy informują/ informowali?
szalcial napisał(a):

samdej napisał(a):

kumulacja napisał(a):

@bad napisał(a):

Ja  mam od nich email że dzisiaj zaczną informować a tu się okazuję że dopiero 26 w poniedziałek no co za ściemniacze 😁dowcip to zrobili nam a nie my im😆

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

Olewnik Apetyt rośnie w miarę suszenia? Dzisiaj laureci powinni być informowani ale narazie cisza

Jest też opcja, że pękli ze śmiechu i wyników nie będzie emotka

Jaki jest cel pisania do agencji przed terminem powiadamiania? Przecież w regulaminie jest wyraźnie napisane, że powiadamianie laureatów zacznie się 26 maja. Na miejscu agencji wkurzałabym się przy czytaniu maili z pytaniem o termin. Przecież data jest wyznaczona!

Może to tak w celu nawiązywania relacji z agencją, tylko czy dobrych? Śmiem wątpić.

I jak tu się później dziwić, że agencje nie chcą tudzież nie mają czasu odpisywać na maile...

Ale a przypadku tego konkursu do pewnego czasu były podane dwie różne daty. Na stronie widniała 23.05, a w regulaminie 26.05. Sam też pisałem do nich zapytaniem która data jest wiążąca i dostałem odpowiedź, że 26.05. Chwilę po tym data na stronie również została zmieniona na 26.05 emotka

No to po części są sobie sami winni.

Ale tak przy okazji apel, dajmy agencjom w skupieniu dokonywać wyboru zwycięzców i nie atakujmy ich bez potrzeby zbędnymi mailami, bo w rozkojarzeniu mogą nie skupić się na moimemotka , tudzież Twoimemotka  mistrzowskim zgłoszeniu.

Tam też pracują tylko i aż ludzie, nie robotyemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7264191 Napisano: 23.05.2025 17:37:34 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

@bad napisał(a):

Ja  mam od nich email że dzisiaj zaczną informować a tu się okazuję że dopiero 26 w poniedziałek no co za ściemniacze 😁dowcip to zrobili nam a nie my im😆

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

Olewnik Apetyt rośnie w miarę suszenia? Dzisiaj laureci powinni być informowani ale narazie cisza

Jest też opcja, że pękli ze śmiechu i wyników nie będzie emotka

Jaki jest cel pisania do agencji przed terminem powiadamiania? Przecież w regulaminie jest wyraźnie napisane, że powiadamianie laureatów zacznie się 26 maja. Na miejscu agencji wkurzałabym się przy czytaniu maili z pytaniem o termin. Przecież data jest wyznaczona!

Może to tak w celu nawiązywania relacji z agencją, tylko czy dobrych? Śmiem wątpić.

I jak tu się później dziwić, że agencje nie chcą tudzież nie mają czasu odpisywać na maile... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7264078 Napisano: 23.05.2025 13:17:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobra, skoro tak piszecie, że coś większego wpada po obrazie majestatu na konkursy to  wydaję oświadczenie o następującej treści:

Informuję w obecności forumowych świadków, że wszem i wobec obrażam się na Was wszelkiej maści konkursy na AMEN. W związku z powyższym proszę dać mi św. spokój i nie atakować mnie, moich myśli i podświadomości żadnymi reklamami o treści konkursowej i nie kusić mnie hipotetycznymi nagrodami. Oświadczenie to składam dobrowolnie i w pełni władz umysłowych. emotka

Ok, to teraz czekam... emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7262924 Napisano: 19.05.2025 18:52:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

No i na tyle nagród nawet kubka nie ma emotka  no wiem, przecież i tak nie chciałam.

Wkurza mnie, że mam pierdyliard wygranych kubków, z których nie korzystam, ech... Stoją na pawlaczu w oryginalnych opakowaniach. Ech, i po co mi było o nie grać?! emotka

Spójrz na to inaczej, to są Twoje 🏆. W obu przypadkach ta sama rola, zbieranie kurzu i być może wartość sentymentalna. Tym bardziej, że teraz coraz trudniej nawet i takie trofea zdobyć 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7262790 Napisano: 19.05.2025 14:02:24 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

mo.m.d napisał(a):

Cześć! Kiedy wyniki Olewnik? emotka

Naprawdę warto czasem spojrzeć do regulaminu.

Ale po co jak ktoś to może zrobić za mnie emotka

W sumie to ja tak mogę wygrywać nagrody za kogoś emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7256912 Napisano: 28.04.2025 19:32:51 w co chcielibyście wygrać?
Chciałbym wygrać pozycję na podium dzisiejszego wyboru Karlsbadaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7250718 Napisano: 01.04.2025 06:58:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ok, marzec był dla mnie jednym głupim żartem... Czas aby kwiecień okazał się głupiego fartem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7249540 Napisano: 26.03.2025 21:08:31 w co chcielibyście wygrać?
rufus napisał(a):

cb656 napisał(a):

Chciałbym wygrać naprawdę duuużo pieniędzy. Wtedy mógłbym sobie kupić wszystko to, co chcę, a nie tylko cieszyć się z narzuconych przez Organizatora przypadkowych fantów, ech... emotka
P.S. Właśnie wczoraj odmówił ostatecznie posłuszeństwa wygrany kiedyś telewizor Sony. O ja nieszczęśliwy... emotka

Czytam Sony, widze:
emotka
Ps. Zycze sobie wygrania 100k emotka

Czytam 100k, widzę:

😉, ale nie, żeby nie było, nie takich 100k Tobie, sobie i innym życzę 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7247796 Napisano: 19.03.2025 14:33:22 w Czy informują/ informowali?
byekitty napisał(a):

k1b81 napisał(a):

A z T-Mobile to by bylo na tyle? Już nie będą dzwonić?

Oni późno dzwonią, po 15 zaczynają z reguły, może dziś też będą dzwonić... i jutro.. kto ich tam wie. Wygląda, jakby Pani dzwoniąca  bardzo nieobciążająco rozkładała sobie ilość telefonów na dzień 🤣

Ja tam z chęcią Pani pomogę z informowaniem, niech tylko do mnie przedzwoni😏 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7247642 Napisano: 18.03.2025 22:58:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratki dzisiejszym szczęściarzomemotka

Niech to będzie zapowiedź wzmożonej aktywności tego wątku  emotka Wyświetl w wątku >>