Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7328588 Napisano: 14.01.2026 19:10:53 w Konkursy firm tytoniowych
taak napisał(a):

Myślicie że nas oleją czy puszczą info? 😅

Puszczą, tylko pewnie przeszarżowali trochę ze zbyt krótkim czasem na rozwiązanie i się nie wyrobili w terminie. Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

samdej

#7328569 Napisano: 14.01.2026 18:22:41 w Czy informują/ informowali?
malmika napisał(a):

Czy informowali z konkursu Tyskie w Dino? https://www.e-kon...ejsc-na-ty-w-dino-18

Mają czas na okazanie nam ❤️ do walentynek  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7328568 Napisano: 14.01.2026 18:18:58 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

taak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Napisałam ponownie zapytanie o wyniki konkursu LD. Odpowiedzieli, że jeśli nie dostałam maila to nie wygrałam emotka

Dokładnie to samo mi napisali, raczej niemożliwe, że nikt z forum by nie wygrał

Spadli na psy...

Albo inaczej, idąc branżowo, palą głupa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7326110 Napisano: 06.01.2026 15:29:05 w Popraw sobie humor...
rufus napisał(a):

emotka

No i prawidłowo, bo przy stówie w kieszeni to by Ci mogło się w d... poprzewracać od nadmiaru kasiory a i znajomi z zazdrości mogliby się od Ciebie odwrócić. I na co Ci to potrzebne...  emotka

To już teraz wiem o co chodzi z konkursami ze skarpetami: Skiety na nogach - ciepło na sercu. emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7325398 Napisano: 02.01.2026 13:35:12 w Żabka
atlantydek napisał(a):

Można jakoś bez liczenia sprawdzić, ile żappsów jest do wygaszenia?

Był mail 11 grudnia z info ile żappsów podlega wygaszeniu. U mnie w spamie. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7325095 Napisano: 31.12.2025 17:50:29 w Życzenia na święta i nie tylko
Niech słowo "wygrana" objawia się Wam w takim znaczeniu o jakim sobie marzycie w Nowym Roku 🎇🎆🤜🤛 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7321866 Napisano: 18.12.2025 07:27:20 w Żabka
Cytrusek77 napisał(a):

U mnie dalej nie ma kodu na Hard, od wczoraj, piwa dobre kupione emotka

Ale jakiego kodu? Tam nie ma kodów tylko pojawiają się losy na podstronie rejestracyjnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7321311 Napisano: 16.12.2025 15:48:42 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Jak się leczy ciągłe poprawianie odpowiedzi konkursowych? emotka  
Ktoś z was też tak robi?

Najlepiej wysyłając odpowiedź bez zbędnej zwłoki. Czy to działa? U mnie z reguły nie emotka , ale pracuję nad tym nieustannie emotka . Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

samdej

#7319972 Napisano: 10.12.2025 15:46:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sania30 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

snowflake napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

ja sobie tylko tu tak posiedzę emotka emotka

a to ja siądę obok emotka

w 3 zawsze raźniej emotka

W 4 do pary

Dołączam 5 emotka

I ja 6🙂

To ja już Wam polewam szampana pod nieuchronne wygraneemotka . I niech nie zdąży się wygazować  emotka . Wyświetl w wątku >>

samdej

#7319326 Napisano: 07.12.2025 16:19:08 w Konkursy firm tytoniowych
Spieszę Wam donieść, że na LD.pl jest konkurs do 30 grudnia. Do zgarnięcia 122 (bo jeden rezerwuję dla siebieemotka ) multivouchery na 500 - 3000zł. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7319208 Napisano: 06.12.2025 14:25:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kammilos napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jak zachęcać do grania . My tu siedzimy po prawie 30 lat nie musi mnie nikt niczym do niczego już zachęcać emotka
Jestem starsza niż  Dworzec Centralny a nawet nie jestem wpisana w rejestr zabytków.

Rozumiem.Ja zacząłem zabawę po waszych wpisach w mdw.Gdyby nie one,to pewnie nigdy nie brałbym udziału w konkach.Chodziło mi o zachęcanie nowych graczy,wiadomo,że im więcej uczestników tym trudniej wygrać.

Jak masz wygrać to wygrasz. Może nie jest to udowodnione naukowo😉, ale uwierz mi, z takim podejściem przynajmniej łatwiej przełknąć gorycz porażki 🙂. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7319109 Napisano: 05.12.2025 21:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

bianka33 napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Nie, nie jest tak, nie patrzą na żadne historie graczy, kilka razy wygrałam tam 2 stopień i miałam potem zmieniony z 2 na 1. Była też informacja, że taka decyzja zapadła w dniu pierwotnych obrad. Sami sobie nakręcacie te teorie spiskowe 🤣 ba, kiedyś nawet pomyliłam numer paragonu w Karlsbad, więc już całkiem powinnam mieć "złą historię" 🤣

Jakie teorie spiskowe... Chyba teorie regulaminowe...

Rezerwa jest wybierana spośród wszystkich. Czyli mogą wybierać rezerwę z pozostałych nienagrodzonych jak i np. ten z ll-go stopnia może być jednocześnie rezerwą dla l-go stopnia.

Przynajmniej ja tak to czytam.  I w sumie jest to logiczne dla mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7319094 Napisano: 05.12.2025 19:45:03 w Popraw sobie humor...
Kiedy nie chcą Ci dać pokojowego Nobla i musisz kolegę poprosić  o coś w ten deseńemotka
Wyświetl w wątku >>

samdej

#7318890 Napisano: 05.12.2025 10:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie oszukujmy się, z nami jest trochę tak: Nie wydadzą w ogóle nagrody - źle, wydadzą komuś innemu - źle. I tak "źle" będzie do czasu aż ta nagroda nie trafi do mnie. Wtedy to już bez względu na okoliczności wszystko będzie jak się należy 😏. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7318244 Napisano: 02.12.2025 21:00:33 w Smolar
kumulacja napisał(a):

MGD69 napisał(a):

Naprawdę zabijacie się o klapki Kuboty?

Te z konkursu Prince Polo są dla mnie OBRZYDLIWE. Nie brałam udziału i mam dzięki temu święty spokój emotka

Też mam święty spokój, ale powiem tak - niech każdy gra o to co uważa, że dla niego warto o to grać. Dla każdego z nas jest to subiektywne podejście i nie ma co kruszyć kopii w związku z tym. A łudzić się nie ma co, a i buntować nie ma większego sensu. (Chociaż sam się na tym też łapię, żeby nie było😉).Nawet jak będzie te tysiak mniej zgłoszeń, bo klapki dają to organizatorzy i tak się nie zreflektują następnym razem, bo np. i tak te pozostałe 3 tysiaki zgłoszeń będzie ich w pełni satysfakcjonować.Tak więc parafrazując, albo szyjemy tak jak nam materiału dostarczają, albo czekamy na lepszego dostawcę materiału i do tego czasu mamy święty spokój. Proste 😁. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7318241 Napisano: 02.12.2025 20:57:36 w Smolar
kumulacja napisał(a):

MGD69 napisał(a):

Naprawdę zabijacie się o klapki Kuboty?

Te z konkursu Prince Polo są dla mnie OBRZYDLIWE. Nie brałam udziału i mam dzięki temu święty spokój emotka

Też mam święty spokój, ale powiem tak - niech każdy gra o to co uważa, że dla niego warto. Dla każdego z nas jest to subiektywne podejście i nie ma co kruszyć kopii w związku z tym. A łudzić się nie ma co, a i buntować nie ma większego sensu. (Chociaż sam się na tym też łapię, żeby nie było😉).
Nawet jak będzie te tysiak mniej zgłoszeń, bo klapki dają to organizatorzy i tak się nie zreflektują następnym razem, bo np. i tak te pozostałe 3 tysiaki zgłoszeń będzie ich w pełni satysfakcjonować.

Tak więc parafrazując, albo szyjemy tak jak nam materiału dostarczają, albo czekamy na lepszego dostawcę materiału. Proste 😁. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7318122 Napisano: 02.12.2025 15:21:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
endrjuen napisał(a):

Czy były już stówki z konkursu Garage Żabka (Smolar)? Ostatnio dużo miałem na głowie i nawet nie wiem, czy była już weryfikacja 🫣

Weryfikacja była, bonów nie ma. Mają czas do 19-go grudnia. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

samdej

#7314990 Napisano: 19.11.2025 16:59:33 w Informują
Informują z Konkurs "Jesienne Wieczory"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:44 Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

samdej

#7314072 Napisano: 16.11.2025 11:20:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mmagd napisał(a):

Hej. Mam pytanie odnośnie konkursu Lipton w Polomarkecie. Czy otrzymaliście te bony?

Pytasz o loterię Smolara? Tam nie było bonów, tylko kasa na konto - przelewy już były. Wyświetl w wątku >>
1 mmagd 0

samdej

#7313054 Napisano: 12.11.2025 15:18:03 w Żabka
Info dla tych, którym Prince Polo nie wpadło z kodem. Sprawdźcie sobie czy kod się nie objawił. U mnie bez interwencji wpadł za zakup sprzed 2 dni. Wyświetl w wątku >>