Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
samdej
Postów 191
Data rejestracji 14.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, mają obsuwę, trudno, może się i zdarzyć. Tylko miło byłoby tak chociaż jakąś ściemę puścić na stronę w stylu: Przepraszamy, z przyczyn losowych, niezależnych od Organizatora, rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do dnia...
A nie dawać do zrozumienia, że zakupy zrobiliście to mamy was już w czterech literach, zdajcie się na naszą łaskę lub niełaskę teraz
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przygotowanie pracy konkursowej miało miejsce zgodnie z regulaminem, jednak ze względów organizacyjnych jego wysłanie zostało opóźnione.
Jak myślicie?😁 Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przypadku Smolarka, a to ta agencja organizowała konkurs 1664, przydatne są ich zakładki
-> Wyniki
-> Laureaci
Jak pojawia się tam na liście konkretny konkurs tzn., że albo już informowali albo lada moment będą. Tyle, że nie ma co na 100% na tych zakładkach polegać, ponieważ sporadycznie bo sporadycznie, ale czasami też wysyłają linki do formularza zwycięzcy na stronach stricte danego konkursu. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warto tam czasami zaglądać. To takie info w ramach pomocy🙂
Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tak przy okazji apel, dajmy agencjom w skupieniu dokonywać wyboru zwycięzców i nie atakujmy ich bez potrzeby zbędnymi mailami, bo w rozkojarzeniu mogą nie skupić się na moim
Tam też pracują tylko i aż ludzie, nie roboty
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak tu się później dziwić, że agencje nie chcą tudzież nie mają czasu odpisywać na maile... Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informuję w obecności forumowych świadków, że wszem i wobec obrażam się na Was wszelkiej maści konkursy na AMEN. W związku z powyższym proszę dać mi św. spokój i nie atakować mnie, moich myśli i podświadomości żadnymi reklamami o treści konkursowej i nie kusić mnie hipotetycznymi nagrodami. Oświadczenie to składam dobrowolnie i w pełni władz umysłowych.
Ok, to teraz czekam...
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę foto w MDW śmiecić, więc wpiszę tutaj.
NeMo dużo nagród ostatnio, więc jak Smolar puścił mi bąbelki z sodastream to radość niczym tej rybki po otwarciu skrzyni 😂 Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie to ja tak mogę wygrywać nagrody za kogoś
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
😉, ale nie, żeby nie było, nie takich 100k Tobie, sobie i innym życzę 😁 Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech to będzie zapowiedź wzmożonej aktywności tego wątku