Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7213815 Napisano: 14.10.2024 16:20:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amooco, Wasze konsekwentne omijanie szerokim łukiem moich zgłoszeń przy przyznawaniu nagród zaczyna mi normalnie imponować  emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7212932 Napisano: 10.10.2024 16:57:14 w Informują
Informują z Konkurs "More Than Running Challenge"

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
14:59 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7212930 Napisano: 10.10.2024 16:55:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Garmin Forerunner od Voltaren Smolar - cieszy tym bardzie, że zapracowane nie tylko umysłowo, ale i fizycznieemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7212829 Napisano: 10.10.2024 12:39:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Wie ktoś jakie jest pytanie konkursowe Kaufland Card? Coś nie działa strona konkursowa

"Dlaczego lubisz robić zakupy w Kauflandzie?" Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

samdej

#7211572 Napisano: 06.10.2024 13:27:00 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

donia7 napisał(a):

Orbit w Żabce poszło już wszystko?emotka

Może pojedyńczo  losują np przy obiedzie? Reszta po kolacji  emotka

Przy obiedzie nagroda dla LittleSuzy wjedzie, a po obfitej kolacji to Atlantydek będzie miał swój czas celebracjiemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

samdej

#7211525 Napisano: 06.10.2024 08:03:03 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Co do Kropki to się nie wypowiadam, ponieważ moje jedyne złe doświadczenie z nimi to... brak u nich wygranych😏

Chciałbym jednak odnieść się do innej kwestii, którą niektórzy z Was poruszają, a mianowicie robienia screenów zgłoszeń jako dowód. Tylko, że taki dowód to jest dowód jedynie na własny użytek a nie dla agencji. Screen jest robiony przed wysyłaniem zgłoszenia więc równie dobrze po zrobieniu screena formularz może zostać zmodyfikowany i dopiero wysłany.

Ucięciem wszelkich sporów dotyczących błędnych danych w formularzu byłoby - i nie jest to przecież żadne science-fiction do ogarnięcia dla agencji - wysyłanie zwrotek potwierdzających dokonanie zgłoszenia zawierających pełną treść tego zgłoszenia. Dziwię się dlaczego agencje tego nie stosują. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7211328 Napisano: 04.10.2024 19:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

samdej

#7210991 Napisano: 03.10.2024 18:27:49 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

Dalej nic że spełniamy marzenia intermarche?

Cisza jak makiem zasiał... Może ktoś tam od Karlsbada spełnił już sobie marzenia za 50k 🥳 i dla nas została już tylko... figa z makiem😉 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

samdej

#7210720 Napisano: 02.10.2024 18:22:54 w WC - rozmowy o wszystkim
SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7210351 Napisano: 01.10.2024 18:38:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
malgosia74
Jak będzie deficyt asortymentu w Dino to już wiadomo kogo za to obwiniać 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7209438 Napisano: 28.09.2024 00:16:29 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

samdej

#7209395 Napisano: 27.09.2024 16:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Czy do konkursu Palmolive w Biedronce można dokonac zakupu jutro tj. w sobotę czy tylko w dni robocze???

W dni robocze, ale tylko nieparzyste i gdy zachmurzenie jest umiarkowane a kierownik sklepu jest na drugim śniadaniu.

Skąd w ogóle taki pomysł, że tylko w dni robocze?🙂 Jest termin od do zakupów i tego wystarczy się trzymać. Nie komplikuj sobie niepotrzebnie życia😀 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7209357 Napisano: 27.09.2024 14:32:54 w PODZIĘKOWANIA
madziulaa
Wszystko sprawnie, wręcz idealnie 🙂 A więc dziękuję i polecam. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7209259 Napisano: 27.09.2024 09:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"
9.mówisz "do widzenia"

Tylko pamiętaj, bez tych dwóch powyższych pkt, cała reszta nie zadziała. Życzliwość i odrobina uśmiechu przede wszystkim!😀 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7208946 Napisano: 26.09.2024 12:52:30 w Paragony na trwające konkursy
Wybiera się ktoś może do Delikatesów Centrum? Poszukuję paragonu na kończące się dziś Tchibo. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7208910 Napisano: 26.09.2024 11:57:09 w WC - rozmowy o wszystkim
SuziMouse123 napisał(a):

Słuchajcie, konkurs Auchan z ptakami- Albedo. Czy przyjmą mi paragon pozytywnie jak nie mam na nim napisanej nazwy produktu promocyjnego ale  dodalam zdj paragonu z produktem obok? W regulaminie jest napisane że musi jasno wskazywac na produkt…

Miałem taką sytuację przy Hochland, zdjęcie paragonu z produktem wysłane, nagroda od Albedo przysłana. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7207600 Napisano: 21.09.2024 07:23:19 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
TetsuDraco napisał(a):

anaesth napisał(a):

Podczas przeglądania bazy klikam sobie na żółto w konkursy, które mnie interesują i później mam je w zakładce „schowek”. Do tego tabelka w exelu i lista zakupów w telefonie (np. tworzę listę dla Lidla i wpisuję nazwę produktu, minimalną kwotę zakupu i datę zakończenia).

Czyli podobnie. Chciałem to trochę uprościć. Gdyby aplikacja e-konkursy była lepsza, to można by zrezygnować z Excela emotka Idealnie by było, gdyby aplikacja miała też możliwość dodania notatki lub etykiet. Wtedy zaznaczasz, że to produkt do kupienia lub w jakim sklepie znajdziesz.
Zastanawiam się na Trello, bo wtedy możesz korzystać z aplikacji na telefon i masz więcej opcji niż Excel emotka

Jako używam Trello więc jakby była potrzebna jakaś pomoc to wal śmiało 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7206622 Napisano: 17.09.2024 16:52:35 w Co można dostać gratis?
Zwrot do 30zł za produkt Somat zakupiony w Lidlu.

Zgłoszenia od 16.09 do 13.10 lub do wyczerpania puli zwrotów tj. 4000.

Dodatkowo dziś kupon w apce na tabletki Somat Gold lub Excellence 1+1 gratis, tylko kurde ciężko mi zinterpretować czy aby poniższy punkt regulaminu nie dyskwalifikuje do zwrotu zakupu z wykorzystaniem tego kuponu, hmm...
Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7204232 Napisano: 06.09.2024 11:12:29 w Smolar
Smolar mi trochę namieszał z Liptonem Dino...
Wcześniej przy zgłoszeniu do wyboru jako rodzaje produktów były: herbata zielona w torebkach i herbata zielona w piramidach. Teraz doszło też "inne" a ja mam zieloną z nutą cytrusów gdzie na paragonie jest " herbata cytr". 

I teraz zgłaszać to jako "inne" czy jak emotka
Ma ktoś z Was taką zagwozdkę? Wyświetl w wątku >>
0 0