Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7261006 Napisano: 14.05.2025 15:00:41 w Problemy z logowaniem
vixen napisał(a):

Ostatnio przez przypadek wylogowałam się na telefonie i teraz po każdym zalogowaniu, po kilku minutach mnie wylogowuje. Zaznaczam opcję "zapamiętaj mnie", ale nie działa. Da się to naprawić?

U mnie też tak się dzieje 🫤 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7260794 Napisano: 14.05.2025 08:29:49 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie mam pytanko, planuję niedługo wygrać jakąś większą kwotę (jak każdy emotka  hehe ) i ciekawi mnie czy w takim przypadku podaje się dane typu pesel i numer dowodu? Chodzi o konkursy, nie loterie.
W Avanti nie ma tego w regulaminie (o ile nie przeoczyłam).

Tak , podaje się takie dane jeśli mówimy o naprawdę większych kwotach 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

Jestemnowa

#7259470 Napisano: 09.05.2025 09:40:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Czy dostaliście maile z Balcerzaka odnośnie ilości losów do losowania nagrody miesięcznej? W zeszłym roku wysyłali maile, teraz nic nie dostałam. Według regulaminu powinni wysyłać maile 2 dni przed losowaniem, które jest dzisiaj....

"Informacja o liczbie posiadanych w danym Etapie Loterii ilości losów zostanie przesłana do Uczestnika w mailu wysyłanym do Uczestników nie później niż 2 dni robocze przed datą losowania danej Nagrody miesięcznej."

W tej edycji chyba trzeba samemu pisać o ilość losów , gdzieś mi to się pokazało na stronie loterii 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7259403 Napisano: 08.05.2025 21:18:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Konsola Nintendo Switch OLED Super Mario  1100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258595 Napisano: 06.05.2025 11:41:02 w Wygraj mi / Wygram za...
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

No to dzisiaj wszyscy na 22.00😂.

to mi się znowu wydaje, że najwiecej nagród jest popołudniami.
Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

Ale jak, jesli wpisuje sie nr i zdjecie paragonu?

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉

Sensu brak jesli grajacy ma IQ trzy cyferki +
bo I tak nagrody nie dostanie, a gra dla siebie przeciez a nie dla sponsora

zawsze jest sens jakikolwiek ale jest 
mniej nagród do wydania albo coś w stylu ja nie trafię to nikt nie trafi i takie tam 🤭
szkoda ,że tych rezerw nie ma 😔

Myślisz, ze ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby słać lewe paragony tylko po to by inni nie mieli? Powiem Ci, myślenie godne mistrza emotka   Raczej organizator sam nie bojkotuje swojego konkursu, tym bardziej jak na bieżąco weryfikuje paragony. A ludzie grają by wygrać a nie żeby innym nie dać. Jak wgl mogło Ci to przyjść do głowy emotka ?
Nie wiem, czy można zgłaszać ten sam paragon na okrągło ale blokada takiego trolla zajmuje mniej niż sekundę, wiec raczej żadna agencja nie pozwoli sobie na takie działania a tym bardziej NAV   emotka

Wgl nie rozumiem o co Ci chodzi tak szczerze 🤔

O logiczne zachowanie jednostki 
NAV obecnie skanuje obraz paragonu w Grzeskach to moze tez to robic w KK, gdy numer paragonu jest ponownie & ponownie zglaszany

Umiem czytać ze zrozumieniem , chodziło mi bardziej o to ,że nie rozumiem dlaczego dziewczyna wyżej wyciąga moje myślenie do rangi mistrza 🤣 
Wyjaśniam dla czytających w biegu

Lewe zgłoszenie -niewydana nagroda -brak rezerwy -😔 
To tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258576 Napisano: 06.05.2025 11:24:43 w Wygraj mi / Wygram za...
isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉

mniej nagród do wydania albo coś w stylu ja nie trafię to nikt nie trafi i takie tam 🤭
szkoda ,że tych rezerw nie ma 😔

Myślisz, ze ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby słać lewe paragony tylko po to by inni nie mieli? Powiem Ci, myślenie godne mistrza emotka   Raczej organizator sam nie bojkotuje swojego konkursu, tym bardziej jak na bieżąco weryfikuje paragony. A ludzie grają by wygrać a nie żeby innym nie dać. Jak wgl mogło Ci to przyjść do głowy emotka ?
Nie wiem, czy można zgłaszać ten sam paragon na okrągło ale blokada takiego trolla zajmuje mniej niż sekundę, wiec raczej żadna agencja nie pozwoli sobie na takie działania a tym bardziej NAV   emotka

Wgl nie rozumiem o co Ci chodzi tak szczerze 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258568 Napisano: 06.05.2025 11:20:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Są u was w Lidlach Fuze Tea? a jak to to gdzie się znajdują i jaka pojemność/cena? emotka

U mnie stały zaraz na początku alejki z napojami ,
0,5 l - 3 ,49 zł Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

Jestemnowa

#7258560 Napisano: 06.05.2025 11:11:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostał ktoś weryfikację na rower elektryczny  ten z loterii  coca cola w Dino  ? Bo na bony to mam ale z rowerem cisza . Dajcie znać czy macie weryfikację proszę 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258549 Napisano: 06.05.2025 10:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

Hej : )
Inter/ żabka/ delikatesy/ biedronka. Gdzie znajdę dobrze opisany paragon Tymbark?

W Biedronce spoko opisy
MusTymbarkJabłko Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

Jestemnowa

#7258542 Napisano: 06.05.2025 10:18:35 w Wygraj mi / Wygram za...
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

szkoda ,że tych rezerw nie ma 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258536 Napisano: 06.05.2025 10:05:44 w Wygraj mi / Wygram za...
rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258532 Napisano: 06.05.2025 10:02:01 w Wygraj mi / Wygram za...
isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258337 Napisano: 05.05.2025 15:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Macie problem z żywcem w biedrze ? Daje pierwsze  zgłoszenie a tu ,że przekroczyłam limit dzienny emotka

a co to za konkurs?

Loteria  Żywiec w biedrze ale już widzę ,że nie ma go w bazie . Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7258335 Napisano: 05.05.2025 15:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie problem z żywcem w biedrze ? Daje pierwsze  zgłoszenie a tu ,że przekroczyłam limit dzienny emotka Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7257352 Napisano: 30.04.2025 10:46:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Iloska napisał(a):

Ktoś już dostał 200 od balcerzaka? Po przekazaniu numeru konta było info, że do dziś.

Ja też czekam na przelewy  😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7256162 Napisano: 25.04.2025 11:15:54 w co chcielibyście wygrać?
Walizkę kit kat 😁 a najdziwniejsze jest to ,że nie mam pojęcia dlaczego 🤭 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7255985 Napisano: 24.04.2025 15:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Kojarzy ktoś w której to loterii aktualnie trwającej jest tak, ze im więcej paragonów tym jakby kolejne liczą się podwójnie?

Nescafe Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255766 Napisano: 23.04.2025 17:50:12 w Czy informują/ informowali?
Air Wick było już info z głównymi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255647 Napisano: 23.04.2025 09:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Winiary chce dodać długaśny paragon z 10 pozycjami winiary i żadnym znanym mi sposobem nie chce przejsc. Macie jakis pomysł dlaczego?

Skladasz

Połóż Paragon na podłodze i zrób zdjęcie telefonem - na pewno obejmiesz aparatem cały a zdjęcie będzie się powiększało na podglądzie.

Kazdy paragon tak mamma

Mają jakiś błąd , ja też tak mam 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7255642 Napisano: 23.04.2025 09:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taylors napisał(a):

W Nutelli który numer podajemy? W poprzedniej loteria był ten na dole i było zdjęcie przykładowe a teraz nic nie ma czyli ten u góry?

Jak dobrze spojrzysz to zobaczysz ,że ten dolny 😉 Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0