Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7320351 Napisano: 12.12.2025 10:38:05 w Albedo Marketing
@Kwiat napisał(a):

Materdeo napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

Dziękuję serdecznie za odpowiedz.
Zatem .... zawsze to jakas nadzieja.

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
i zastanawiam się czy też pisać odwołanie 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka
z góry dziekuję za wszelką pomocemotka

Sprobuj tak napisac 

Szanowni Państwo,

Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o ponowną weryfikację mojego zgłoszenia o numerze w loterii "Wygrywaj z Coca-Cola w Dino".
Otrzymałam informację o odrzuceniu zgłoszenia z powodu zakupu produktu "Coca-Cola Cherry". Chciałabym wyjaśnić, że zakup ten został przeze mnie dokonany w pełnej dobrej wierze i wynikał z mojej pomyłki jako konsumentki, a nie chęci naruszenia zasad.
Robiąc zakupy, zasugerowałam się tym, że jest to produkt tej samej marki głównej Coca-Cola, stojący na tej samej półce co pozostałe napoje. Byłam przekonana, że promocja obejmuje markę całościowo, skoro biorą w niej udział warianty takie jak Zero czy Original, uznałam za logiczne, że wariant smakowy tej samej marki również jest dopuszczony.
Bardzo zależy mi na udziale w zabawie, a warunek zakupu produktu Państwa marki w sieci Dino spełniłam. Dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość, "ludzkie" podejście do tej pomyłki i uznanie mojego zgłoszenia na zasadzie wyjątku.
W załączniku przesyłam zdjęcie paragonu.
Z poważaniem,

o jak miło że mi napisałeś treść odwołaniaemotka  z całego serca Ci bardzo dziekuję  emotka  
a jednak dobrzy ludzie emotka ANIOŁY jeszcze są na tym forum emotka

Ja straciłam 10.000 zł bo też pomyliłam i nie wiedziałam ,że agencje mogą robić wyjątki od regulaminu 😳 może gdybym wiedziała ... Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7319858 Napisano: 10.12.2025 10:42:05 w Czy informują/ informowali?
Pierwszy tydzien coca cola Lidl ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7319662 Napisano: 09.12.2025 11:46:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monsun napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs Wedel w Lidlu? Bo widzę ofertę paragonów, a nie mogę nigdzie znaleźć tego konkursu. Ani w gazetce, ani na stronie Lidla, itp...

Od dzisiaj jakiś jest ... Widziałam info w sklepie ale szczegółów nie zobaczyłam . Wedel na bank . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7319619 Napisano: 09.12.2025 09:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jestemnowa

#7319528 Napisano: 08.12.2025 18:03:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś pytał co zawiera mystery box z Tymbarku . No to taki szajs ,że tylko pudełko jest ładne 🫤  przebranie za choinke (kocobluza) oczywiście tak opisane ,że porażka , skarpety , czapka z napisem  (kocham zimę ) i poduszka tak samo wygodna jak ta z nutelli 😢 ogólnie syf , syfem pogania . Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7318732 Napisano: 04.12.2025 11:55:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Napiszcie proszę czy ktoś dostał już przelew z klubu niemarnowania Winiary miesięczna 2000  chyba za wrzesień ? Bo zaczynam się martwić , trochę już jednak czasu minęło 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7318672 Napisano: 04.12.2025 07:33:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
loteryjny napisał(a):

Dostał ktoś blika z danone?

Jeśli chodzi o tego z Intermarche to ja nadal czekam 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7318086 Napisano: 02.12.2025 14:04:28 w Smolar
luko922 napisał(a):

1/4, przy tylu nagrodach! strasznie słabo xD
I co, oni pewnie wysyłają losowy rozmiar?

Można wybrać rozmiar 😉 Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Jestemnowa

#7317705 Napisano: 01.12.2025 10:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

baxter napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jeszcze jest loteria w Lidlu od dziś 😅

Jaka?

coca cola - w zapowiedziach jest
www.cocacola.pl/lidl
strona nie dziala jeszcze

Dokładnie to nie wiem bo w gazetce widziałam 😉

Dzwoniłam do Albedo to pani nie zorientowana, jak sie cos dowie ma oddzwonić, zobaczymy

Działa jak ogarnę jak tu linka dać to podeślę . To jest tygodniowe losowanie , nie ma natychmiastowych 😉

dodałam link
natychmiastowe sa 100 do lidla 12 szt

A to ja zrozumiałam ,że te 100 i roboty to losowanie co tydzień Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

Jestemnowa

#7317700 Napisano: 01.12.2025 10:26:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jaka?

www.cocacola.pl/lidl

Dokładnie to nie wiem bo w gazetce widziałam 😉

Dzwoniłam do Albedo to pani nie zorientowana, jak sie cos dowie ma oddzwonić, zobaczymy

Działa jak ogarnę jak tu linka dać to podeślę . To jest tygodniowe losowanie , nie ma natychmiastowych 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7317688 Napisano: 01.12.2025 10:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jaka?

www.cocacola.pl/lidl

Dokładnie to nie wiem bo w gazetce widziałam 😉 Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

Jestemnowa

#7317683 Napisano: 01.12.2025 10:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze jest loteria w Lidlu od dziś 😅 Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Jestemnowa

#7317248 Napisano: 28.11.2025 22:22:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po wypełnieniu formularza z Kubusia przychodzi jakaś weryfikacji / czy coś piszą ,że nagroda przyjdzie za jakiś czas ? Kurcze wygrałam w zeszłym tygodniu i zero odzewu 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

Jestemnowa

#7317011 Napisano: 28.11.2025 10:05:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ktoś dostał Blik SPRITE od Albedo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316294 Napisano: 25.11.2025 09:31:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
pakiet jednodniowych karnetów wejściowych do obydwu parków tematycznych w Disneyland Paris dla 2 osób 
Termin do wyboru . 
Cena 400 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316204 Napisano: 24.11.2025 18:03:44 w Wkurza mnie...
blumchen napisał(a):

2 wygrane w Monster w dino i 2 razy negatywna weryfikacja. Ma też ktoś tak? Zupełnie niezrozumiała sytuacja

Oj ja się z nimi dziś opisałam ale dałam sobie spokój ,  raziło mnie w oczy 🙈 . Chyba jakieś zmiany pracownicze mieli w agencji 😅  młody nadgorliwy chce się wykazać  😂🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316042 Napisano: 24.11.2025 10:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A Bobovita Dino też ma ograniczenie ? Powariowali już .... , szukam w reg. i nic nie widzę , przecież Fortis nie robił tak jak Smolar

W bobo nie było limitu na osobę.

uzuri napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji monstera  i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

Wszystko się zgadza - taki zapis jest w regulaminie

A np. moja mami wygrała 1 bon , ma inny adres a też ma neg weryfikację  . Coś mi się wydaje ,że mają jakiś problem w systemie tylko ciężko będzie im się do tego przyznać . Tak jak to było z odbiorem coli na bp. ale to tylko bony , będziemy się martwić jak zaczną przepadać duzeee nagrody 😉 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7316036 Napisano: 24.11.2025 09:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pou napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

jakiego konkursu / loterii dotyczy ta sprawa ?                                                                                                                                                                                                                   Monster -DINO

Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7316031 Napisano: 24.11.2025 09:26:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji monstera  i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba . Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7315816 Napisano: 22.11.2025 14:17:39 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

szukam kogoś kto zamawiał Crazy box, mam pytanie emotka

Ja zamawiałam 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0