Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7315468 Napisano: 20.11.2025 23:13:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Działa wam loteria auchana? Została godzina ale chyba już wyłączyli..

Ona do wczoraj chyba była

Do dziś można było zgłaszać Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7315465 Napisano: 20.11.2025 22:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7314451 Napisano: 17.11.2025 19:48:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fryteczka napisał(a):

Czy zastawa z Bolesławca coca cola ktoś jeszcze czeka ? Uzbierałam na cały, jeden kubek i ani widu …

Ja też 1 szt 😅 ale oni mają czas chyba nawet do luty /marzec 😉 na wysyłkę Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7312888 Napisano: 12.11.2025 09:33:49 w Żabka
lilichilimili napisał(a):

Czy wyświetlają się wam aktualne nowe wyzwania w aplikacji Żabka? Mam tylko wyzwanie z Prince Polo, a dzisiaj środa, więc powinno coś nowego wpaść i z tego co widzę na forum powinny być już nowe wyzwania.

Niżej jak zejdziesz w apce to  tam są 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7312708 Napisano: 11.11.2025 11:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czytam regulamin coli w biedronce i tam pisze ,że wypełniając formularz laureata trzeba wybrać rodzaj nagrody . Wygrałam 500 ale nie widziałam w formularzu wyboru między misiem a bonem 🤔 albo za szybko wypełniałam i coś machnęłam . Pamiętam ktoś z Was czy tam jest wybór ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7312548 Napisano: 10.11.2025 13:33:34 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
rudzixon napisał(a):

uzuri napisał(a):

IQ-Marketing DPD ktoś, coś?

Podpinam się pod pytanie emotka

Może saga ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311712 Napisano: 06.11.2025 15:45:22 w SZUKAM....
Czy sprzedawał ktoś z Was bilety do Disneyland? Czy to jest sprzedawalne ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311620 Napisano: 06.11.2025 11:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

sloma_i_buty napisał(a):

Udział w loteriach zaczyna przypominać inwestycję w kryptowaluty. Niestety większość produktów promocyjnych to uzależniające jedzenie lub napoje, więc łatwo wpaść w nałóg krzyżowy w imię wygrania 50 zł, a na naprawę zęba potrzeba co najmniej 5 takich wygranych. Coca Cola zaoferowała niezłe nagrody, losowanie mamony kusi. Niektórzy już pewnie zbierają napoje na święta, a inni po prostu są koneserami. 
Czasami zdarzają się perełki konkursowe, na które mogę kupić więcej niż jeden paragon typu przyprawa czy jogurt, jakiś kosmetyk do włosów kręconych. Mogę kupić i spróbować zaprosić komisję do mojego świata, potraktować to jako formę rozrywki intelektualnej.
Może te osoby, które korzystają z AI, chcą kasy, docenienia, a bez narzędzi uderzają w szklany sufit? Może zależy im na zysku, a cel uświęca środki. Ja próbowałam dzięki pisaniu poprawić swoją samoocenę, ale to ślepy zaułek. Wczoraj usłyszałam od sąsiadki, że wszyscy w jej otoczeniu ustawiają się w kolejce do psychiatry, więc chyba stworzyliśmy sobie czasy łatwe (nie cierpimy głodu), ale trudne (bo cierpimy psychicznie, nie możemy zrealizować swoich potrzeb).
Dla takich ciułaczy jak ja pozostaje wbić paragon i zapomnieć - nawet nie patrzeć na te liczniki zgłoszeń, bo po co znów się porównywać?

Ja gram tylko i wyłącznie dla kasy ... Nie interesują mnie auta , wycieczki zagraniczne i te sprawy ... Tylko kasa , Kasa i Kasa bo dzięki niej mam swoją mini niezależność i wiem że w razie co mogę wyciągnąć ze skarpety ( jestem typem odkładacza )  i odejść w inne miejsce . Konkursy męczą mnie psychicznie , te pytania jaki kolor chipsów kojarzy Ci się z jesienią są żałosne i mam ból mózgu jak o nich myślę . Coś na wzór Zenka że przez twe oczy oszalałem albo jakieś mandaciki no nie kurde to dla mnie za ....  nie umiem takich tekstów pisać . Jeśli biorę udział w konku to tylko AI 🤑 a i najważniejsze paragony kupuje na forum 😉

Cos w tym jest, że odpowiadając na dłuższa metę na te pytania to można dostać kuku na muniu, wiele agencji sie w ogóle nie stara by się chciało odpowiadać. No ale mimo wszystko ja nigdy się nie zniżę do AI, bo wtedy miałabym wyrzuty sumienia, że ktoś się namęczył (a wielu z nas sie męczy jak widzi te pytania) i nic nie wygra. No i kwestia tego kto siedzi w tych komisjach i co ocenia. Jeśli uważa, że odpowiedź robota jest cool i spoko to jest problemik.
Chętnie bym się dowiedziała jaka agencja nagradza cudowną kreatywność AI to bym dała sobie z nimi spokój.

Wydaje mi się ,że 90 % agencji wgl nie czyta 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7311593 Napisano: 06.11.2025 10:58:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloma_i_buty napisał(a):

Udział w loteriach zaczyna przypominać inwestycję w kryptowaluty. Niestety większość produktów promocyjnych to uzależniające jedzenie lub napoje, więc łatwo wpaść w nałóg krzyżowy w imię wygrania 50 zł, a na naprawę zęba potrzeba co najmniej 5 takich wygranych. Coca Cola zaoferowała niezłe nagrody, losowanie mamony kusi. Niektórzy już pewnie zbierają napoje na święta, a inni po prostu są koneserami. 
Czasami zdarzają się perełki konkursowe, na które mogę kupić więcej niż jeden paragon typu przyprawa czy jogurt, jakiś kosmetyk do włosów kręconych. Mogę kupić i spróbować zaprosić komisję do mojego świata, potraktować to jako formę rozrywki intelektualnej.
Może te osoby, które korzystają z AI, chcą kasy, docenienia, a bez narzędzi uderzają w szklany sufit? Może zależy im na zysku, a cel uświęca środki. Ja próbowałam dzięki pisaniu poprawić swoją samoocenę, ale to ślepy zaułek. Wczoraj usłyszałam od sąsiadki, że wszyscy w jej otoczeniu ustawiają się w kolejce do psychiatry, więc chyba stworzyliśmy sobie czasy łatwe (nie cierpimy głodu), ale trudne (bo cierpimy psychicznie, nie możemy zrealizować swoich potrzeb).
Dla takich ciułaczy jak ja pozostaje wbić paragon i zapomnieć - nawet nie patrzeć na te liczniki zgłoszeń, bo po co znów się porównywać?

Ja gram tylko i wyłącznie dla kasy ... Nie interesują mnie auta , wycieczki zagraniczne i te sprawy ... Tylko kasa , Kasa i Kasa bo dzięki niej mam swoją mini niezależność i wiem że w razie co mogę wyciągnąć ze skarpety ( jestem typem odkładacza )  i odejść w inne miejsce . Konkursy męczą mnie psychicznie , te pytania jaki kolor chipsów kojarzy Ci się z jesienią są żałosne i mam ból mózgu jak o nich myślę . Coś na wzór Zenka że przez twe oczy oszalałem albo jakieś mandaciki no nie kurde to dla mnie za ....  nie umiem takich tekstów pisać . Jeśli biorę udział w konku to tylko AI 🤑 a i najważniejsze paragony kupuje na forum 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311353 Napisano: 05.11.2025 14:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy te walizki z Kinder można było wygrać 2 razy na jedną osobę ?

Nie.

Dzięki za info . Wygrałam normalnie i później rezerwa to pewnie przepadnie Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311332 Napisano: 05.11.2025 14:04:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te walizki z Kinder można było wygrać 2 razy na jedną osobę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311263 Napisano: 05.11.2025 12:05:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

Potwierdzam 🙂 W zeszłym tygodniu wprowadziłam wszystkie zalegające paragony, nie czekałam na żadne losowanie, planowałam zrobić krótką przerwę, a w poniedziałek dostałam maila z główną od bobovity w Dino 🙂

na ile zgłoszonych paragonów ? emotka

Nie wiem dokładnie, max 8

OK. Dajesz cień nadziei, że też  nawet taką "zwykłą" ilością zgłoszeń można wygrać. Zostaję dalej cierpliwie czekać na mega wygraną.emotka Choć już niejednokrotnie  wątpiłam w sens łudzenia się, że jednym maksymalnie kilkoma zgłoszeniami można wygrać nagrodę główną...

Można wygrać i 1 paragonem  główna ale trzeba ogarnąć agencje bo jedne lubią mała ilość a drugie wręcz piszą ,że im więcej zgłoszeń ty większa szansa 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311220 Napisano: 05.11.2025 10:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Czyli przykładowo chodzicie do biedronki, pakujecie 100 puszek do koszyka i stoicie pół godziny przy samoobsługowej skanując 50 razy po 2 puszki?

No są tacy ( Ci co sprzedają paragony ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311217 Napisano: 05.11.2025 10:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Nie wiem jak wy wygrywacie w tych loteriach. Przy tej coca coli jest licznik zgłoszeń i jak odświeżam to czasem wpadają 3 zgłoszenia w ciągu minuty i to o 10 kiedy niby większość ludzi jest w pracy. Wstrzelić się w bramkę, to trzeba być w czepku urodzonym.

Musisz wiedzieć ,że są ludzie wysyłający około 50 / 60 zgłoszenie na godzinę 🤪 jako jedna osoba do skutku . Czasem nawet 2 zgłoszenia na minutę lecą . Trzeba mieć duży zapas paragonów 😎

Nie no, ja jednak optuję za tym szczęściem, bo nie raz mi coś wpadnie na 1 paragon. emotka

To oczywiście też ma miejsce . Ja tak trafiłam 25 koła w którejś smolarowo-zabkowej edycji piwnej 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7311215 Napisano: 05.11.2025 10:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Tylko mnie zastanawia czy jak 60 zgłoszeń na godzinę czy system tego nie łapie jako bota?
Bo mnie na kubusiu kiedyś zablokowali i na nivea a nawet 2 zgloszeń na godzinę nie wprowadzałam.

Blokują to na bank ale raczej nie u Albedo ( oni natomiast chcą wysyłki wszystkich zgłoszonych jak dużo wysyłasz ) mnie jak kiedyś zablokowali na Captain Jacku to tak długo szukałam rozwiązania aż w końcu mi się udało 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311205 Napisano: 05.11.2025 10:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Nie wiem jak wy wygrywacie w tych loteriach. Przy tej coca coli jest licznik zgłoszeń i jak odświeżam to czasem wpadają 3 zgłoszenia w ciągu minuty i to o 10 kiedy niby większość ludzi jest w pracy. Wstrzelić się w bramkę, to trzeba być w czepku urodzonym.

Musisz wiedzieć ,że są ludzie wysyłający około 50 / 60 zgłoszenie na godzinę 🤪 jako jedna osoba do skutku . Czasem nawet 2 zgłoszenia na minutę lecą . Trzeba mieć duży zapas paragonów 😎 Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, ZetZ 0

Jestemnowa

#7311127 Napisano: 05.11.2025 00:11:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Na tym everydayme wyskakuje jakiś nr zgłoszenia? Pamiętam, że przy Pantene mi wyskoczył, a teraz nic

Jeslk chodzi o ariel/lenor to tak pokazał się

mi się nie pokazał  emotka  eh na wszelki wypadek napisałam do nich maila

Na jakiego maila pisałaś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311108 Napisano: 04.11.2025 22:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Czy kartami edenred które są nagrodami u Fortisa można wypłacać gotówkę w bankomatach?

Można ( kiedyś tak zrobiłam  ) ale nie polecam 🫣  drogo mnie to wyszło , ta ich prowizja 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311103 Napisano: 04.11.2025 22:07:55 w Żabka
FBmagdalena17 napisał(a):

notta napisał(a):

po wpisaniu kodu w princessie przychodzi jakieś info?

Wyczytałam na forum że nic nie przychodzi po wysłaniu, u mnie też nie przyszło.

U mnie tylko pojawiła się "ikonka " ,że wiadomość odczytana po kilku godzinach 🙂 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7311086 Napisano: 04.11.2025 21:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Coca cola Orlen tam jest jakiś błąd ? Wysłałam zgłoszenie a tu mi przyszło  ,że negatywna weryfikacja i nagroda przepada 😅🤔

Wydaje mi się że oni tak wysyłają jak sie nic nie wygra,też mam takie maile

O dzięki , ze napisałaś 🙂 Wyświetl w wątku >>