Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7264580 Napisano: 26.05.2025 09:50:23 w co chcielibyście wygrać?
Ja bardzo ale to bardzo ( chyba za bardzo bo powiedziałam sobie ,że mogę nic nie wygrywać byle by tylko to wygrać 😅 i jak na razie nie wygrywanie idzie mi nad wyraz bardzo dobrze 🤣)  cztery kółka ale te z Warki w Dino 😁 to jest  obecnie moje marzenie 🍀 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7264410 Napisano: 24.05.2025 23:12:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

INPOST. 
O co chodzi? Normalnie działało, wymieniane były punkty na xboxy i nagle nic w aplikacji nie ma??? Co się stało? Ktoś tak ma? Albo się orientuje?

A może przypadkowo Cię wylogowało z apki 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7264296 Napisano: 24.05.2025 11:02:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kapibara-konkursiara napisał(a):

Szukałam już na forum, czytałam regulamin i FAQ Coli, ale nadal nie rozumiem. Czy w aplikacji Coli sekcja "moje nagrody" to są rzeczywiste wygrane czy poczekalnia na losowanie nagród? Mam tam jedną ikonę pod "moje nagrody" i jakiś kod voucheru, ale nie mam pojęcia co z tym zrobić. Czy ktoś poratuje?

To zależy . Jeśli klikasz np. na plecak w fuzetea i go wygrywasz to w sekcji moje nagrody będzie jego ikonka z kodem  do zrealizowania ale jeśli to ikonka np .ta z samolotem srebrna czy tam złota wtedy to tylko jedynie los w najbliższym losowaniu  😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7263893 Napisano: 22.05.2025 16:43:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wam też tak zacina się ta gra w wyzwaniu familijne w żabce ? No u mnie nie idzie zagrać 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7263834 Napisano: 22.05.2025 13:54:59 w Dziś cieszę się z.....
anaesth napisał(a):

Cieszę się, że w końcu udało mi się wykorzystać voucher na badania z Activii. Za 4 podejściem. Ciągle pojawiał się błąd, telefony do centrali nic nie dały, agencja rozłożyła ręce. Dopiero wczoraj trafiłam na zaangażowaną panią rejestratorkę, która stanęła na głowie, żeby mi pomóc. Szkoda tylko, że pielęgniarka nie ogarnęła, że wzięła złą probówkę i musiałam wrócić i drugi raz się kłuć, no ale... Nareszcie z głowy. Jestem bardzo ciekawa, jak bardzo głęboki niedobór witaminy D mi zmierzą emotka

A osobom, które jeszcze nie wykorzystały vouchera, radzę nie czekać do końca maja. U mnie system nie przyjmował agencji jako zlecającego badanie, nie dało się nic zmienić, musiała te dane wprowadzić osoba upoważniona, a system musiał się odświeżyć przez noc, aby to zadziałało.

Super sprawa te badania . Od kilku lat leczę anemię ( nieskutecznie niestety bo mimo codziennego ! brania żelaza moje wyniki były zle  ) a wystarczyła jedna wątpliwość w wyniku i lekarz tak mnie pokierował ,że pomału wychodzę na prostą 😊 co prawda musiałam zjeść 120 tabletek antybiotyku i zrobić gastroskopię ale czuję się teraz o wiele lepiej 😉 a poziomy witamin miałam tak niskie ,że kuracja  witamin 3 miesięczna  mnie czeka 🫣 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7263603 Napisano: 21.05.2025 15:03:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Warka dino z 17 mają informuje ? Pogubiły mi się dni z etapami

U mnie wygrana z 17

Sorki jednak u mnie wygrana z 16 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7263488 Napisano: 21.05.2025 11:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Warka dino z 17 mają informuje ? Pogubiły mi się dni z etapami

U mnie wygrana z 17 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262860 Napisano: 19.05.2025 15:41:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwonus1111 napisał(a):

Ja na 4 wygrane z Żywca nie mam żadnego potwierdzenia po uzupełnieniu formularza emotka

No właśnie ja też nie emotka  i dlatego pytam . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262855 Napisano: 19.05.2025 15:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy z Żywca po wypełnieniu formularza zwycięzcy przychodzi potwierdzenie na maila ?

Tak

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262845 Napisano: 19.05.2025 15:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Żywca po wypełnieniu formularza zwycięzcy przychodzi potwierdzenie na maila ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262629 Napisano: 19.05.2025 08:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wie ktoś co to za akcja Lipton w Biedronce ? To loteria czy konkurs ?

https://liptonzoltecieszy.pl/
Program lojalnościowy.

Dziękuję Wyświetl w wątku >>
1 dzasmina 0

Jestemnowa

#7262622 Napisano: 19.05.2025 07:46:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś co to za akcja Lipton w Biedronce ? To loteria czy konkurs ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262472 Napisano: 18.05.2025 14:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś że pod zawleczkami puszek z info o loterii w promocyjnym opakowaniu z info o loterii nie było wogóle żadnych kodów? Ja od początku odkąd kupuje Warkę na loterię do tej pory mam wszystkie 4-paki z Dino bez kodów pod zawleczkami emotka

ale tam nie ma kodów przecież?

to jak zarejestrować to do loterii ??

Jak trafisz na puszkę z kodem to wtedy ,wygrałaś, Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262428 Napisano: 18.05.2025 10:21:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony fuzetea Lidl Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7262236 Napisano: 17.05.2025 09:03:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czarny_kot napisał(a):

Czy z zawodów Kubusia ktoś dostał już empik 50zl? Trafione jeden raz ale nic na @ do dziś nie doszło a tak mi się przypomniało

Tak , ostatnia karta doszła  do mnie w poniedziałek ale może jeszcze wysyłają 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7261006 Napisano: 14.05.2025 15:00:41 w Problemy z logowaniem
vixen napisał(a):

Ostatnio przez przypadek wylogowałam się na telefonie i teraz po każdym zalogowaniu, po kilku minutach mnie wylogowuje. Zaznaczam opcję "zapamiętaj mnie", ale nie działa. Da się to naprawić?

U mnie też tak się dzieje 🫤 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7260794 Napisano: 14.05.2025 08:29:49 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie mam pytanko, planuję niedługo wygrać jakąś większą kwotę (jak każdy emotka  hehe ) i ciekawi mnie czy w takim przypadku podaje się dane typu pesel i numer dowodu? Chodzi o konkursy, nie loterie.
W Avanti nie ma tego w regulaminie (o ile nie przeoczyłam).

Tak , podaje się takie dane jeśli mówimy o naprawdę większych kwotach 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

Jestemnowa

#7259470 Napisano: 09.05.2025 09:40:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Czy dostaliście maile z Balcerzaka odnośnie ilości losów do losowania nagrody miesięcznej? W zeszłym roku wysyłali maile, teraz nic nie dostałam. Według regulaminu powinni wysyłać maile 2 dni przed losowaniem, które jest dzisiaj....

"Informacja o liczbie posiadanych w danym Etapie Loterii ilości losów zostanie przesłana do Uczestnika w mailu wysyłanym do Uczestników nie później niż 2 dni robocze przed datą losowania danej Nagrody miesięcznej."

W tej edycji chyba trzeba samemu pisać o ilość losów , gdzieś mi to się pokazało na stronie loterii 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7259403 Napisano: 08.05.2025 21:18:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Konsola Nintendo Switch OLED Super Mario  1100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258595 Napisano: 06.05.2025 11:41:02 w Wygraj mi / Wygram za...
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

No to dzisiaj wszyscy na 22.00😂.

to mi się znowu wydaje, że najwiecej nagród jest popołudniami.
Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

Ale jak, jesli wpisuje sie nr i zdjecie paragonu?

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉

Sensu brak jesli grajacy ma IQ trzy cyferki +
bo I tak nagrody nie dostanie, a gra dla siebie przeciez a nie dla sponsora

zawsze jest sens jakikolwiek ale jest 
mniej nagród do wydania albo coś w stylu ja nie trafię to nikt nie trafi i takie tam 🤭
szkoda ,że tych rezerw nie ma 😔

Myślisz, ze ktoś ma tyle wolnego czasu, żeby słać lewe paragony tylko po to by inni nie mieli? Powiem Ci, myślenie godne mistrza emotka   Raczej organizator sam nie bojkotuje swojego konkursu, tym bardziej jak na bieżąco weryfikuje paragony. A ludzie grają by wygrać a nie żeby innym nie dać. Jak wgl mogło Ci to przyjść do głowy emotka ?
Nie wiem, czy można zgłaszać ten sam paragon na okrągło ale blokada takiego trolla zajmuje mniej niż sekundę, wiec raczej żadna agencja nie pozwoli sobie na takie działania a tym bardziej NAV   emotka

Wgl nie rozumiem o co Ci chodzi tak szczerze 🤔

O logiczne zachowanie jednostki 
NAV obecnie skanuje obraz paragonu w Grzeskach to moze tez to robic w KK, gdy numer paragonu jest ponownie & ponownie zglaszany

Umiem czytać ze zrozumieniem , chodziło mi bardziej o to ,że nie rozumiem dlaczego dziewczyna wyżej wyciąga moje myślenie do rangi mistrza 🤣 
Wyjaśniam dla czytających w biegu

Lewe zgłoszenie -niewydana nagroda -brak rezerwy -😔 
To tyle Wyświetl w wątku >>
0 0