Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7311263 Napisano: 05.11.2025 12:05:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

Potwierdzam 🙂 W zeszłym tygodniu wprowadziłam wszystkie zalegające paragony, nie czekałam na żadne losowanie, planowałam zrobić krótką przerwę, a w poniedziałek dostałam maila z główną od bobovity w Dino 🙂

na ile zgłoszonych paragonów ? emotka

Nie wiem dokładnie, max 8

OK. Dajesz cień nadziei, że też  nawet taką "zwykłą" ilością zgłoszeń można wygrać. Zostaję dalej cierpliwie czekać na mega wygraną.emotka Choć już niejednokrotnie  wątpiłam w sens łudzenia się, że jednym maksymalnie kilkoma zgłoszeniami można wygrać nagrodę główną...

Można wygrać i 1 paragonem  główna ale trzeba ogarnąć agencje bo jedne lubią mała ilość a drugie wręcz piszą ,że im więcej zgłoszeń ty większa szansa 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311220 Napisano: 05.11.2025 10:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Czyli przykładowo chodzicie do biedronki, pakujecie 100 puszek do koszyka i stoicie pół godziny przy samoobsługowej skanując 50 razy po 2 puszki?

No są tacy ( Ci co sprzedają paragony ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311217 Napisano: 05.11.2025 10:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Nie wiem jak wy wygrywacie w tych loteriach. Przy tej coca coli jest licznik zgłoszeń i jak odświeżam to czasem wpadają 3 zgłoszenia w ciągu minuty i to o 10 kiedy niby większość ludzi jest w pracy. Wstrzelić się w bramkę, to trzeba być w czepku urodzonym.

Musisz wiedzieć ,że są ludzie wysyłający około 50 / 60 zgłoszenie na godzinę 🤪 jako jedna osoba do skutku . Czasem nawet 2 zgłoszenia na minutę lecą . Trzeba mieć duży zapas paragonów 😎

Nie no, ja jednak optuję za tym szczęściem, bo nie raz mi coś wpadnie na 1 paragon. emotka

To oczywiście też ma miejsce . Ja tak trafiłam 25 koła w którejś smolarowo-zabkowej edycji piwnej 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Jestemnowa

#7311215 Napisano: 05.11.2025 10:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Tylko mnie zastanawia czy jak 60 zgłoszeń na godzinę czy system tego nie łapie jako bota?
Bo mnie na kubusiu kiedyś zablokowali i na nivea a nawet 2 zgloszeń na godzinę nie wprowadzałam.

Blokują to na bank ale raczej nie u Albedo ( oni natomiast chcą wysyłki wszystkich zgłoszonych jak dużo wysyłasz ) mnie jak kiedyś zablokowali na Captain Jacku to tak długo szukałam rozwiązania aż w końcu mi się udało 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311205 Napisano: 05.11.2025 10:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Nie wiem jak wy wygrywacie w tych loteriach. Przy tej coca coli jest licznik zgłoszeń i jak odświeżam to czasem wpadają 3 zgłoszenia w ciągu minuty i to o 10 kiedy niby większość ludzi jest w pracy. Wstrzelić się w bramkę, to trzeba być w czepku urodzonym.

Musisz wiedzieć ,że są ludzie wysyłający około 50 / 60 zgłoszenie na godzinę 🤪 jako jedna osoba do skutku . Czasem nawet 2 zgłoszenia na minutę lecą . Trzeba mieć duży zapas paragonów 😎 Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, ZetZ 0

Jestemnowa

#7311127 Napisano: 05.11.2025 00:11:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Na tym everydayme wyskakuje jakiś nr zgłoszenia? Pamiętam, że przy Pantene mi wyskoczył, a teraz nic

Jeslk chodzi o ariel/lenor to tak pokazał się

mi się nie pokazał  emotka  eh na wszelki wypadek napisałam do nich maila

Na jakiego maila pisałaś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311108 Napisano: 04.11.2025 22:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Czy kartami edenred które są nagrodami u Fortisa można wypłacać gotówkę w bankomatach?

Można ( kiedyś tak zrobiłam  ) ale nie polecam 🫣  drogo mnie to wyszło , ta ich prowizja 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7311103 Napisano: 04.11.2025 22:07:55 w Żabka
FBmagdalena17 napisał(a):

notta napisał(a):

po wpisaniu kodu w princessie przychodzi jakieś info?

Wyczytałam na forum że nic nie przychodzi po wysłaniu, u mnie też nie przyszło.

U mnie tylko pojawiła się "ikonka " ,że wiadomość odczytana po kilku godzinach 🙂 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7311086 Napisano: 04.11.2025 21:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Coca cola Orlen tam jest jakiś błąd ? Wysłałam zgłoszenie a tu mi przyszło  ,że negatywna weryfikacja i nagroda przepada 😅🤔

Wydaje mi się że oni tak wysyłają jak sie nic nie wygra,też mam takie maile

O dzięki , ze napisałaś 🙂 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7311050 Napisano: 04.11.2025 19:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coca cola Orlen tam jest jakiś błąd ? Wysłałam zgłoszenie a tu mi przyszło  ,że negatywna weryfikacja i nagroda przepada 😅🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7310866 Napisano: 04.11.2025 09:03:11 w Żabka
atyde25 napisał(a):

Ja mam kod princessa ale nie rozumiem jak to wysłać. Trzeba na fb wejść na ich mesengera i kod wpisać .A ten ich profil to ostatni post z 1 maja. Dziwne to jest. Zawsze był odnośnik chcesz brać udział w konkursie a tu nic.

Na Messenger  Princessa wyślij 👍
Pojawi się info o konku i od razu z kodem  wysyłasz odpowiedź 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7309645 Napisano: 29.10.2025 22:05:34 w WC - rozmowy o wszystkim
tereniagno napisał(a):

Od kilku dni wydzwaniają mi na tel. konkursowy z różnych numerów, kilka razy dziennie.
Drugi dzień o godz. 7:30
Strach odebrać, bo zaraz wyłączają się i kradną kasę z konta.
Oddzwoniłam 2x na inne numery, bo myślałam, że to z konkursu-kierunkowy Warszawy.
Nikt nie odezwał się, ale kasę pobrało, więc uważajcie.
Albo puszczają krótkie sygnały.
Nawet coś dziwnego stało się, znikły mi zapisane kontakty z telefonu,
po prostu ich nie mam i musiałam na nowo zapisać   emotka emotka
2393795371, 68987411569......

Zamiast oddzwaniać sprawdź na Google " czyj to nr " Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7308169 Napisano: 23.10.2025 21:38:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuoka napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał jakąś wycieczkę w Kinder Bueno? Kolejna edycja a nie kojarzę żadnego wpisu. Może być PW.

Tak w zeszłej edycji  , spędziłam tydzień nad polskim morzem  za ten voucher i . . . wtedy  obiecałam sobie ,że wyrabiam paszport 😅 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7307697 Napisano: 22.10.2025 12:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Hej 🙂 czy jest tu ktoś kto wygrał 2000 zł z klubu niemarnowania winiary ? Jeśli tak to czy przychodzi jakaś weryfikacja po odesłaniu paragonu i ile mniej więcej trwa oczekiwanie na przelew ?

Ja wygrałam za lipiec, weryfikacji nie ma, pisałam do organizatora, żeby potwierdzić czy wszystko ok, ale przelew jeszcze nie dotarł

Dziękuję 🙂 jak za lipiec jeszcze nie masz to co ja tu za wrzesień oczekuje 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7307696 Napisano: 22.10.2025 12:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Joanna_13 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Wygrałem bon do Lidla na 200zł z Berkano Lidl Pringles konkurs... Czy na prawdę muszę organizatorowi wysyłać PESEL?...

To samo, tylko wygrana w Lion 200 zł do Zalando, dla mnie śmieszne, nie wiem od czego to zależy. Przy wygranej 200 zł potrzebują pesel, a przy innym konkursie wygrany rower wartości 1500 i tylko adres -.-

Ja wygrałam z T-Mobile coś o wartości 250 zł i chcieli PESEL  nawet kilkukrotnie przysyłali maila żebym im ten PESEL doslala ale nie podałam więc nagrody nie przysłali ale no bez przesady żebym w mailu , który i tak miał literówkę w temacie co już wzbudziło mój niepokój , podawała im takie dane razem z całą resztą danych do wysyłki ... Będąc ostatnio w urzędzie pytałam babeczkę co dziś można z PESELem kogoś zrobić odpowiedziała mi ,że dużo a jak zapytałam co można zrobić jak się ma kogoś wszystkie dane osobowe , adresowe , mailowe i nr PESEL to powiedziała ,że to ogromna furtka dla oszustów 🫤 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7307670 Napisano: 22.10.2025 11:15:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xoxox napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Hej 🙂 czy jest tu ktoś kto wygrał 2000 zł z klubu niemarnowania winiary ? Jeśli tak to czy przychodzi jakaś weryfikacja po odesłaniu paragonu i ile mniej więcej trwa oczekiwanie na przelew ?

Nie wiem jak z gotówką, ale z thermomixa nie było weryfikacji, od razu wysłali nagrodę. Wygrana pod koniec sierpnia, wczoraj przyszło

Dziękuję 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 1 ktosiek1

Jestemnowa

#7307657 Napisano: 22.10.2025 10:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej 🙂 czy jest tu ktoś kto wygrał 2000 zł z klubu niemarnowania winiary ? Jeśli tak to czy przychodzi jakaś weryfikacja po odesłaniu paragonu i ile mniej więcej trwa oczekiwanie na przelew ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7307405 Napisano: 21.10.2025 10:35:27 w SZUKAM....
Czy wysyłają weryfikację dla nagród miesięcznych z klubu niemarnowania ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7306972 Napisano: 20.10.2025 09:13:07 w Kupię...
cb656 napisał(a):

Za symboliczną złotówkę kupię chętnie rok spokoju i beztroski... emotka emotka

ODKUPIĘ twoje prośby i tak po prostu  bezinteresownie pomodlę się  o spokój i beztroskę dla Ciebie a przy okazji o wygraną o jakiej marzysz ... hmm ?? chcesz ?? 😊 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Jestemnowa

#7306107 Napisano: 15.10.2025 21:28:44 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Sprite Biedronka już było info ?

Losowanie 23.10 + 3 dni robocze na info

Jednak info już wczoraj było o głównych 😉

Oo, to coś miałam źle zanotowane  emotka

Było już losowanie  emotka  i ciekawe czy już laureat powiadomiony..... oto wycinek z regulaminu....

Losowanie Laureata Nagrody głównej przeprowadzane jest w siedzibie Organizatora przy ul.
Góralskiej 3 w Poznaniu (60-623) po godzinie 11:00 w dniu 13 października 2025 r.

Pewnie pomyłka 13 -> 23, wybaczcie emotka

@Kwiat napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Sprite Biedronka już było info ?

Losowanie 23.10 + 3 dni robocze na info

Jednak info już wczoraj było o głównych 😉

Oo, to coś miałam źle zanotowane  emotka

Było już losowanie  emotka  i ciekawe czy już laureat powiadomiony..... oto wycinek z regulaminu....

Losowanie Laureata Nagrody głównej przeprowadzane jest w siedzibie Organizatora przy ul.
Góralskiej 3 w Poznaniu (60-623) po godzinie 11:00 w dniu 13 października 2025 r.

Wczoraj poszły smsy Wyświetl w wątku >>
0 0