Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7293821 Napisano: 03.09.2025 21:24:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że gościu w żabce nie nabił mi aplikacji a na dodatek  się w kasie papier skończył 😔 ani losu ani paragonu . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7293464 Napisano: 02.09.2025 20:49:57 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
darq1991 napisał(a):

Co będzie rozwoził FedEx? Dostałem smsa, że przesyłka zostanie dostarczona jutro ale nic od nich nie zamawiałem

Może coś od Fortis lub Fortuna lub od Albedo Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7293290 Napisano: 02.09.2025 12:03:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Madzia88 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na koszulki, czy piłki z podpisami reprezentacji z loterii black,  Frugo w Orlen??? A jak ktoś już dostał, to jaki kurier??

Fedex Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7293161 Napisano: 01.09.2025 21:40:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy Webtalk Wam odpisał?

Jestemnowa / pioge7 / Kwiat Paproci emotka

Do mnie nie. 

jesli chodzi o konkurs Dla smaku wszystko - DINO to mi NIC nie odpisali emotka  

Mi też nic 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Jestemnowa

#7293070 Napisano: 01.09.2025 16:45:13 w Żabka
incendio12 napisał(a):

Czy tak to powinno wyglądać? Miałam 3 losy, wszystkie odkryłam a mimo to one nadal się świecą jako niewyświetlone, mogę w nie wejść i za każdym razem jest animacja "nie udało się wygrać", a mimo to one nadal stąd nie znikają. Czy może to tak powinno być i po prostu powinnam pamiętać które już odkryłam a które nie, w razie kupienia kolejnych piw?

Otwórz los i poczekaj chwilę a będzie zielony przycisk przejdź do portfela czy coś w tym stylu i jak to klikniesz to los Ci zniknie 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292534 Napisano: 30.08.2025 13:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

olunka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

joan napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

O dzięki za info a masz może regulamin lub maila na jakiego można pisać do nich ? Muszę ich zapytać jak chcieli mnie poinformować o ewentualnej wygranej 😁

Właśnie się pakuję, ale mejla mogę zapodać: konkurs.heinz@webtalk.pl
Regulamin mogę Ci przesłać najwcześniej jutro.

Pls daj znać, co odpiszą emotka

Dziękuję 🙂

Sam jestem ciekawy bo też dodawałem zgłoszenie jak był tylko numer telefonu emotka

a przychodziło potwierdzenie na maila?

no nie, bo nie było pola do wpisania emaila

ale potem jak juz było, bo nie pamietam kiedy słałam

Napisałam do nich maila z pytaniem jak zamierzali mnie poinformować o ewentualnej wygranej , dam znać co odpiszą 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292463 Napisano: 30.08.2025 09:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

O dzięki za info a masz może regulamin lub maila na jakiego można pisać do nich ? Muszę ich zapytać jak chcieli mnie poinformować o ewentualnej wygranej 😁

Właśnie się pakuję, ale mejla mogę zapodać: konkurs.heinz@webtalk.pl
Regulamin mogę Ci przesłać najwcześniej jutro.

Pls daj znać, co odpiszą emotka

Dziękuję 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Jestemnowa

#7292446 Napisano: 30.08.2025 08:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wy macie maile z tego Heinz a ja jestem przekonana ,że jak dodawałam zgłoszenie to tylko nr telefonu podawałam 😳🤔

Na początku konka w formularzu był tylko nr tel. (jak poniżej), ale po interwencji konkursowiczów organizator poprawił formularz dodając pole na wpisanie mejla...

O dzięki za info a masz może regulamin lub maila na jakiego można pisać do nich ? Muszę ich zapytać jak chcieli mnie poinformować o ewentualnej wygranej 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292441 Napisano: 30.08.2025 08:11:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wy macie maile z tego Heinz a ja jestem przekonana ,że jak dodawałam zgłoszenie to tylko nr telefonu podawałam 😳🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292388 Napisano: 29.08.2025 21:07:48 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam koszulkę z autografami dla fanów piłki nożnej   z Orlen Black 700 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292371 Napisano: 29.08.2025 20:11:17 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Jestemnowa moim zdaniem nic nie płać, niech Ci udowodnią, że zrobiłaś coś źle. Zgłoś się do rzecznika praw konsumentów. 
Co wysłałaś? Jaka była waga?

Zapłacić nie zapłacę  waga 30 kg ale to i tak była wpisana wyższa bo finalnie waga była max 25 kg . Jak nie uwzględnia reklamacji to się zgłoszę do rzecznika Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292349 Napisano: 29.08.2025 18:21:44 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Jestemnowa z tego, co pamiętam, to kilka lat temu tak robiło DPD, się wysyłało paczki przez sendit czy innych pośredników. Czasami po miesiącu albo nawet trzech przysyłali info o tym, że paczka przekroczyła wymiary i wagę. 
Ludzie wysyłający dużo paczek płacili, bo myśleli, że faktycznie gdzieś się rąbnęli. 
Najlepiej robić zdjęcie paczki z miarką i na wadze, plus etykieta adresowa. Na wszelki wypadek i wtedy w razie żądania dopłaty pokazujecie dowody, że mogą się cmoknąć a nie żądać kasy emotka  
Postrasz ich rzecznikiem konsumenta albo UOKiK. A wcześniej napisz, że zawsze dodajesz 2 cm do wymiarów a wagę zaokrąglasz w górę, żeby nie było problemów. 

Jaką wagę przesyłki miałaś a ile była wg nich?

Nic mi nie podali tylko fakturę przysłali na 415 zł😳 a wysłałam jedną paczkę Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292236 Napisano: 29.08.2025 13:11:41 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy miał ktoś z was taką sytuację 
Wysłałam paczkę ( wymiary , waga podalam nawet  trochę Większe ) koszt 200 zł za wysyłkę a tu dziś faktura 400 zł dopłaty do wysyłki miesiąc po dostarczeniu jej do odbiorcy . No 🤬 łącznie 600 zł za wysyłkę a towar w niej za 400 zł . To się nadaje do jakiegoś rzecznika praw czy nie bardzo ?

Przede wszystkim dobrze sprawdź nadawcę wiadomości bo często takie SMSy czy maile to oszustwo i wcale nie są od firmy kurierskiej. A najlepiej sama skontaktuj się z firmą i poproś o wyjaśnienie

Zamawiałam przez bl paczkę i już widzę na necie opinie ,że ta firma tak właśnie wyłudza pieniądze dolicza po czasie do paczek jakieś dziwne akcje typu towar niebezpieczny , niewymiarowy Itd 😭a moja paczka to zwykła paczka była ale uje🤬

Tak, wysłałam kopertę a po 3 tygodniach przyszedł mail, że paczka przekroczyła deklarowaną wartość do 10 kg. Koperta. Z kartką. To nic innego jak próba wyłudzania, pisaliśmy, żeby poazali nagrania i protokoły jakieś, że KOPERTA ważyła wiecej niż 10 kg. Już się nie odezwali.

Już złożyłam reklamacje ale oni są porąbani , piszą żebym zapłaciła a jak uwzględnia reklamacje to mi oddadzą ten hajs 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292125 Napisano: 29.08.2025 08:41:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Hold-em napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wysłałam paczkę ( wymiary , waga podalam nawet  trochę Większe ) koszt 200 zł za wysyłkę a tu dziś faktura 400 zł dopłaty do wysyłki miesiąc po dostarczeniu jej do odbiorcy . No 🤬 łącznie 600 zł za wysyłkę a towar w niej za 400 zł . To się nadaje do jakiegoś rzecznika praw czy nie bardzo ?

Przede wszystkim dobrze sprawdź nadawcę wiadomości bo często takie SMSy czy maile to oszustwo i wcale nie są od firmy kurierskiej. A najlepiej sama skontaktuj się z firmą i poproś o wyjaśnienie

Zamawiałam przez bl paczkę i już widzę na necie opinie ,że ta firma tak właśnie wyłudza pieniądze dolicza po czasie do paczek jakieś dziwne akcje typu towar niebezpieczny , niewymiarowy Itd 😭a moja paczka to zwykła paczka była ale uje🤬

Niech wyślą zdjęcia z wymiarowania, gdzie widać, że wymiary się nie zgadzają z zadeklarowanymi. Miałam kiedyś dopłatę z DPD to było wszystko ładnie udokumentowane na zdjęciach i opisane. Bez dowodów to sobie mogą chcieć.

O dzięki o tym nie pomyślałam bo mam takie nerwy że szok Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292122 Napisano: 29.08.2025 08:32:21 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Zamawiałam przez bl paczkę i już widzę na necie opinie ,że ta firma tak właśnie wyłudza pieniądze dolicza po czasie do paczek jakieś dziwne akcje typu towar niebezpieczny , niewymiarowy Itd 😭a moja paczka to zwykła paczka była ale uje🤬 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292113 Napisano: 29.08.2025 08:04:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Wysłałam paczkę ( wymiary , waga podalam nawet  trochę Większe ) koszt 200 zł za wysyłkę a tu dziś faktura 400 zł dopłaty do wysyłki miesiąc po dostarczeniu jej do odbiorcy . No 🤬 łącznie 600 zł za wysyłkę a towar w niej za 400 zł . To się nadaje do jakiegoś rzecznika praw czy nie bardzo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7292002 Napisano: 28.08.2025 19:50:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zezowaty_kot napisał(a):

Dostałam sms z fedex, że coś idzie. Czy to może aparaty z lodów haagen?

U mnie to koszulka z loterii Black Orlen ale jest info też na mailu Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7291932 Napisano: 28.08.2025 16:47:27 w Żabka
Dajcie znać Ci co czekali na naliczenie losów jeśli z takiego wygracie . U mnie dosłali ale same pustaki . . . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7291912 Napisano: 28.08.2025 16:08:05 w Smolar
jakaja napisał(a):

Czy Smolar informuje o weryfikacji negatywnej?

To zależy jak nagroda główna to napiszą w mailu kilka słów wyjaśnienia . Niestety doświadczyłam tego 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7291834 Napisano: 28.08.2025 13:59:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy czeka ktoś jeszcze na 500 z Żywca ? Wyświetl w wątku >>
0 0