Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika MDL

MDL

#7315503 Napisano: 21.11.2025 09:28:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

Bardzo dobrze że są te limity bo dzięki temu inni z mniejszą ilością szczęścia mają szansę coś ugrać. A co do głównej... Czasami wystarczy kilka zgłoszeń aby ją wygrać i wcale nie trzeba kupować nie wiadomo ile. No chyba że w tych konkursach o których piszecie wygrywają Ci co wyślą najwięcej zgłoszeń? (jak w smsowych konkursach dlalejdis - wygrywają Ci co wyślą najwięcej smsów)

Monster to na bank kto najwięcej ma zgłoszeń wygrywa . Ogólnie w Fortis chyba tak to działa 😉

Ostatnio miałam kilka zgłoszeń u fortisa i wygrałam główna, więc chyba niekoniecznie, w innej agencji rok temu 1 paragonem główna, dla mnie nie ma reguły, prawdopodobieństwo wygranej wzrasta z wraz z ilością zgłoszeń, ale trzeba mieć dużo szczęścia 🙂😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7315452 Napisano: 20.11.2025 21:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sarmaj5182 napisał(a):

MDL napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Są u Was w Dino saszetki Jacobs normalne 3w1 czy też tylko te Dubai?

tylko dubai i to nie jest łatwo znaleźć, znalazłam dzisiaj 16 w jednym z dino, a byłam w czterech emotka

Jakieś mam przeczucie, że organizator odrzuci te saszetki Dubai …. Widziałam je dziś u siebie w Dino , ale wzięłam paczkowane opakowanie za 10 zł . Jakoś mam wątpliwości , że jak dostaną 20 zgłoszeń i paragonów i na każdym saszetka za 1,6 zł to to puszczą dalej

A na podstawie jakiego zapisu z regulaminu mają odrzucić? 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

MDL

#7315445 Napisano: 20.11.2025 21:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Są u Was w Dino saszetki Jacobs normalne 3w1 czy też tylko te Dubai?

tylko dubai i to nie jest łatwo znaleźć, znalazłam dzisiaj 16 w jednym z dino, a byłam w czterech emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

MDL

#7315297 Napisano: 20.11.2025 14:42:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak bardzo chciałam parownicę 😥 gdy myślisz, że napisałaś super tekst, a nie wpada nic to trudniej to przyjąć 😥 PS. Może ktoś chce sprzedać w dobrej cenie? 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7315280 Napisano: 20.11.2025 14:15:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poproszę wąteczku o coś wow 😜 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7315012 Napisano: 19.11.2025 18:03:12 w Paragony na trwające konkursy
kasiulaa napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

rufus napisał(a):

Kupie saszetki. Place podwojnie emotka

Wycieczka do dwóch Dino, najtańsza kawa 19,50 zł. O saszetkach nikt nic nie słyszał ani nie widział. Także nie liczyłabym na nie. To tak informacyjnie dla szukających.

Dokładnie ja objechałam 3 Dino ,są saszetki ,ale tylko mokate i nescafe … a pamietam ,że we wcześniej edycji jeszcze były na sklepie emotka

emotka w moim było tylko kilka sztuk. Uprzedzając pytania - nie sprzedaję emotka

Dzisiaj zrobiłam wycieczkę do mojego dino, nie ma saszetek 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314957 Napisano: 19.11.2025 15:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzanka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

grzanka napisał(a):

Czy otrzymaliście maile o wygranej w loterii Shottini Żabka? Jestem na liście laureatów (bon), a wiadomości brak. 
Organizator informuje na stronie, że "Wszyscy zwycięzcy zostaną poinformowani mailowo o wygranej w dniu dzisiejszym."

moze dostaniesz maila z wygraną a zapomnial o poinformowaniu

Organizator wysyła jedną wiadomość informującą o wygranej, z prośbą o dane do wysyłki.

Jeżeli chodzi o bon to jest wiadomość o wygranej i informacja, że zostanie wysłana nagroda w ciągu 14-stu dni, nie ma prośby o dane, bo zostanie przesłany ma maila. Może to nie Twoje inicjały Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314943 Napisano: 19.11.2025 14:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

taak napisał(a):

W jakich sklepach oprócz Carrefour można dostać Cukier Królewski?

u mnie byl w biedronce

Ale brązowy, drobny lub puder? U mnie jest tylko zwykły w biedronce, który nie bierze udziału w loterii 😥

cukier z buraków cukrowych mam

Jak to zwykły 1kg to on niestety nie bierze udziału w loterii😦 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314930 Napisano: 19.11.2025 14:22:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

taak napisał(a):

W jakich sklepach oprócz Carrefour można dostać Cukier Królewski?

u mnie byl w biedronce

Ale brązowy, drobny lub puder? U mnie jest tylko zwykły w biedronce, który nie bierze udziału w loterii 😥 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314873 Napisano: 19.11.2025 12:27:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Nestlé ITM...czy Wam też ciężko cokolwiek trafić? Wysłałam masę zgłoszeń I jedno wielkie 0. Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314710 Napisano: 18.11.2025 18:49:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wciąż marzy się iPhone... a wpadło 50 zł z shotini żabka emotka Wyświetl w wątku >>

MDL

#7314538 Napisano: 18.11.2025 10:46:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miligili napisał(a):

Loteria Jacobs Dino 

zapytałam organizatora czy w tej loterii liczą się pojedyncze saszetki kawy i otrzymałam taką odpowiedź:
czy według Was saszetka w takim razie liczy się w loterii ? Bo regulamin to ja sobie przeczytałam , ale dla mnie nie jest to jednoznaczna odpowiedź 

A jak myślisz, czy jedna saszetka kawy jacobs to jedno opakowanie produktu promocyjnego, a produkt promocyjny to dowolny produkt Jacobs? Myślę, że saszetka to jest promocyjne opakowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314367 Napisano: 17.11.2025 15:14:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Anisu napisał(a):

Z everydayme.pl z konkursu w Auchan dostałam maila, że mam dosłac skan paragonu, a przecież tam się załączało paragon od razu w konkursie. Też dostaliście?

Ostatnio Pelargos prosił o paragon tych, którzy coś wygrali, nawet jeśli załączało się go w zgłoszeniu.

Ja dostałam maila dotyczące Gillette z Hebe
A nic nie wygrałam

To jest nadzieja 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7314265 Napisano: 17.11.2025 11:09:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam vouchery eventim 100 zł za 50 zł, nerkę Kanken niebieską z loterii Knopers za 50 zł. Mogę też wymienić z miśki z loterii actimel kids- mam Mario, chciałabym pozostałe Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

MDL

#7313555 Napisano: 14.11.2025 09:52:08 w Czy informują/ informowali?
Karolaaajn napisał(a):

Informowali z Loveli czy te informacje o wygranej w MDW są sprawdzone na ich stronie? emotka

Informowali, niestety poraz kolejny nie trafiłam w gust Smolara 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7313405 Napisano: 13.11.2025 15:10:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj Smolar...jak ja bym chciała coś w końcu trafić u Ciebie....piszę, kombinuję, ciągle nie trafiam 🤨 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7313284 Napisano: 13.11.2025 10:39:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobrze, że loteria foxy już się kończy...🙄 Wyświetl w wątku >>
1 grzanka 0

MDL

#7313261 Napisano: 13.11.2025 09:33:29 w Czy informują/ informowali?
Karolaaajn napisał(a):

A była Lovela z Rossmanna?

Dziś powinna być 🙂 Czekam choć czekanie źle się kończy dla mnie i Smolar za mną nie przepada 🤭 Wyświetl w wątku >>

MDL

#7313122 Napisano: 12.11.2025 18:32:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolina16 napisał(a):

Czy ktoś wygrał cokolwiek w loterii InPost? W obecnej lub poprzednich edycjach.

Dawno temu wygrałam lego paczkomat 😄 Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7313045 Napisano: 12.11.2025 15:02:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
leniuszka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Jak długo trzeba czekać na przelew z Balcerzaka? Wygraną z 26 października i brak przelewu do tej pory, a kojarzę że kiedyś szybko wysyłali

Ja dziś dostałam z końcówki pażdziernika

Ja też dziś dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0