Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika MDL

MDL

#7161445 Napisano: 27.02.2024 15:04:31 w Smolar
primo2219 napisał(a):

Czy ktoś grał w Świątecznej Loterii Chaty Polskiej i dostał już nagrodę? Ja czekam na wygrany bon od listopada.

Ja dzisiaj dostałam jeden bon. Czekam na drugi, a do trzeciego nie dostałam weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

MDL

#7160821 Napisano: 23.02.2024 15:36:30 w Smolar
Bardzo dziękuję :) Myślałam, że jest to jakaś lista, dopiero zaczynam więc jak się nie poddam, po bezowocnych porządkach to muszę znaleźć sposób na paragony, bo nie wiem, gdzie jakie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7160819 Napisano: 23.02.2024 15:32:43 w Smolar
A gdzie znajdę tą zakładkę wyniki ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7160818 Napisano: 23.02.2024 15:31:34 w Smolar
loteryjny napisał(a):

simonapp napisał(a):

martunik3 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Były jakieś weryfikacje z Wielkopolskiego? Ogólnie to chyba jeszcze się nie rozkręcili bo jak na razie jakoś mało akcji promocyjnych mają emotka

Nie było emotka

A co z Głównymi? 
To przecież aż 5 zestawów Kitchen Aid 
W regulaminie 14.02 + 7 dni.

Jest już zakładka w wynikach.

Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7157023 Napisano: 04.02.2024 13:13:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Eveline to chyba najlepiej nad ranem, bramek jest bardzo dużo i te z nocy się "kumulują" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

MDL

#7156906 Napisano: 03.02.2024 16:10:48 w Smolar
[quote=Dziękuję <3 Sprawdziłam, oczekuje na zatwierdzenie, czyli pewnie to trwa emotka  

agnesita]
Cysia777 napisał(a):

Witam, jestem nowa i ciekawi mnie jedna rzecz, aż musiałam się zarejestrować  emotka  Wiele osób jest od wielu lat, więc może będą wiedziały. W świątecznej loterii chaty polskiej wygrałam 3 bony, dwie nagrody natychmiastowe, jedna tygodniowa. W tym tygodniu dostałam maila z pozytywną weryfikacją paragonu dla jednego bonu na 50 zł, nie ukrywam, że najbardziej czekam na ten 1000 zł  emotka  Teraz się zastanawiam, czy ta weryfikacja u Smolar tak długo trwa, czy pozostałe dwa mogły zostać zweryfikowane negatywnie (widziałam wyżej, że o negatywnej weryfikacji nie informują)? Według mnie, chyba wszystko zrobiłam właściwie...

Jest sposób,żeby sprawdzić na jakim etapie jest weryfikacja. Wchodzisz na https://laureaci.smolar.pl/ szukasz ten konkurs,który cię interesuje i podajesz nr tel i nr paragonu na które było zgłoszenie i ci wyskoczy oczekujące jeśli jeszcze nie zweryfikowali, odrzucone jeśli negatywna lub zatwierdzone jeśli pozytywna tylko z tego co widzę to w chacie polskiej jest osobna zakładka dla dziennych i osobna dla tygodniowych wiec musisz wiedzieć który paragon był tu a który tam choć jeśli nie wiesz to wpisujesz po kolei i wtedy wyskoczy,że nie ma takich danych w bazie i już wiesz,że to nie ten paragon Wyświetl w wątku >>

MDL

#7156888 Napisano: 03.02.2024 15:13:00 w Smolar
Witam, jestem nowa i ciekawi mnie jedna rzecz, aż musiałam się zarejestrować  emotka  Wiele osób jest od wielu lat, więc może będą wiedziały. W świątecznej loterii chaty polskiej wygrałam 3 bony, dwie nagrody natychmiastowe, jedna tygodniowa. W tym tygodniu dostałam maila z pozytywną weryfikacją paragonu dla jednego bonu na 50 zł, nie ukrywam, że najbardziej czekam na ten 1000 zł  emotka  Teraz się zastanawiam, czy ta weryfikacja u Smolar tak długo trwa, czy pozostałe dwa mogły zostać zweryfikowane negatywnie (widziałam wyżej, że o negatywnej weryfikacji nie informują)? Według mnie, chyba wszystko zrobiłam właściwie... Wyświetl w wątku >>
0 0