Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Pepa

Pepa

#7341494 Napisano: 11.03.2026 11:55:11 w Czy informują/ informowali?
Z reginy za 4 etap ktoś już wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

Pepa

#7340661 Napisano: 07.03.2026 13:40:42 w Albedo Marketing
elemelex napisał(a):

Błagam pokażcie te niedokończone wierszyki  emotka

Jest cos magicznego w urwanych zdaniach, niedokończonych myślach..
Myślę ze to mogło zadziałaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7340502 Napisano: 06.03.2026 18:21:11 w Albedo Marketing
Cytrusek napisał(a):

Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

Swoje zgłoszenie napisałam sama, nie z czatem i nie uważam, żeby to było dziadostwo także wiesz

Nie znam Albedo, ale być może nie ma dla nich znaczenia czym się wygra, czyli mogą preferować dowolny styl wyłaniania na zasadzie losowania 😬tzn. jest konkurs, jest zabawa i osoby do wytypowania i tyle. Skoro prowadzili konkurs na tik toku to już można sobie wyrobić o nich opinię.

Skoro nie znasz Albedo..? Podejrzewam, że na TT mieli stażystów do oceniania, nwm, nie biorę udziału w tego typu konkursach. Jednak nazywając dziadostwem czyjeś zgłoszenia jest to co najmniej niegrzeczne, zwłaszcza w stosunku do osób z forum, które wygrały w tym konkursie.

Niektórzy grają wiele lat, ale jakby nie dopuszczacie myśli, że mogą po prostu nie kierować się gorszym, lepszym gustem tylko przyznać nagrody a za co to już mniej ważne. Jeśli są takie przeslanki to nie bedę sie zastanawiać czemu nie wygrałam. Komisje się zmieniają, sami przyznajecie, że na insta, face  częściej sprawdzają osoby o 'innych' upodobaniach ( chociaż wątpię w te znaczące różnice), także w każdym sezonie moze byc inaczej. To, że osoba napisała dosadną opinię o Albedo, to nie przekreśla waszych wygranych. Dla mnie to wskazówka na najbliższy czas, żeby nie czekać u nich na wyniki. Jeśli chodzi o wrażenia z konkursów na platformach, nie dziwię się, gdy już tam trafię mam takie szczęście, że laureaci nawiązują do czynności fizjologicznych i innych spraw z tego obszaru. Czasem zdarzy się sytuacja, że spoko odpowiedź też coś dostanie, ale dostaną również te oferujące ciarki żenady. Ja sama gdybym brała w nich udział nie wysyłałabym jakichś specjalnie dopracowanych prac, ale też bez przesady w drugą stronę. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7340431 Napisano: 06.03.2026 13:53:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

Pepa napisał(a):

Credo89 napisał(a):

U mnie też nie ma nawet 15...wygląda na to że Dmytro i Kataryna lepiej radzą sobie z językiem polskim niż ja emotka

O nie tylko jest też Ivan,

U mnie nic z Milki.

A gdzie Delfin?  emotka emotka

Nie wiem, czy w tym wątku można o brakującym delfinie, ale moze grali na jedna osobę, albo drugi poszedł popływać🤔. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7340412 Napisano: 06.03.2026 13:11:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

U mnie też nie ma nawet 15...wygląda na to że Dmytro i Kataryna lepiej radzą sobie z językiem polskim niż ja emotka

O nie tylko jest też Ivan, Vladyslav, Serhii, Valentyn, Nazar, Zhahanshakh, Yan, Vlad, Maksim, Daryna, Yauheni, Aksana,Darya, Artsiom, Mykola, Mykhailo😬

U mnie nic z Milki. Wyświetl w wątku >>
1 mia 1 niunio

Pepa

#7340405 Napisano: 06.03.2026 12:57:25 w Czy informują/ informowali?
darq1991 napisał(a):

Maria napisał(a):

Konkurs "7Days & Milka - Wgryź się w rymy jak w rogalik" Żabka czy informowali.

Wychodzi na to, że dziś powinni poinformować lub w poniedziałek (chyba, że ta agencja pracuje również w weekendy)

Dziś to pewnie nie ma co czekać, raczej ostatniego dnia podadzą czyli w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7340156 Napisano: 05.03.2026 16:41:39 w Albedo Marketing
Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

Swoje zgłoszenie napisałam sama, nie z czatem i nie uważam, żeby to było dziadostwo także wiesz

Nie znam Albedo, ale być może nie ma dla nich znaczenia czym się wygra, czyli mogą preferować dowolny styl wyłaniania na zasadzie losowania 😬tzn. jest konkurs, jest zabawa i osoby do wytypowania i tyle. Skoro prowadzili konkurs na tik toku to już można sobie wyrobić o nich opinię. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7339633 Napisano: 03.03.2026 22:20:30 w Żabka
k19645872 napisał(a):

Czy ktoś kto wygrał plecak z Żubrowego konkursu pochwali się jaki miał wynik w grze? Mam chrapkę na plecak, ale nie wiem czy z moim refleksem jest sens próbować emotka

A to nie jest na bramki co 30 minut plecak? Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7339632 Napisano: 03.03.2026 22:17:35 w Wkurza mnie...
StaryJunior napisał(a):

⁹samdej napisał(a):

Stary, wkurza mnie trochę to Twoje profilowe, bo ściągam kłaka z tel, którego nie ma. 🤷🏻😁

Ale spoko, prędzej czy później mój mózg załapie, że to fake. 🤔😛

Mowisz I masz

Ech, wąsaty Mario też tak średnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7339554 Napisano: 03.03.2026 17:16:05 w Avanti
karoxxa napisał(a):

Wszyscy juz dostali stówy do biedronki?

Dziś przysłali za 2 dzień. Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

Pepa

#7338792 Napisano: 28.02.2026 20:50:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

-Triss- napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Moja propozycja , bo maila mogą przeczytać i wyrzucić do kosza - dodać opinię na Google i Facebook . 

Firma wprowadza konsumentów w błąd. Regulamin „Zimowego Konkursu Routines” jasno przewidywał przyznanie 1203 nagród, tymczasem faktycznie rozdano tylko niewielką ich część. Brakuje ponad 1000 nagród, a organizator nie przedstawił rzetelnego wyjaśnienia ani podstawy prawnej takiej decyzji. Zakup produktów był podejmowany m.in. w oparciu o deklarowaną pulę nagród, więc sytuacja budzi poważne wątpliwości co do uczciwości i transparentności działań firmy.

A czytałaś ten regulamin? Bo tam w §4 ust. 3 "Organizator zastrzega sobie prawo do zakończenia Konkursu bez wyłonienia Laureatów."
Nie bronię organizatora ani tego zapisu, ale jeśli chcesz walczyć, to odpowiednim orężem, a minimum to zapoznanie się z regulaminem, jeśli chcesz się na niego powoływać.

Jak dla mnie zakończyli konkurs z wyłonieniem laureatów, więc ten punkt trochę się mija z rzeczywistością. Gdyby było w regulaminie "wszystkich* laureatów" to uznaję za zasadne emotka

A mogli nic nie dać, taki konkurs bez nagród  emotka  Zapis jest brzydki i bez "wszystkich", ale był w regulaminie raczej od samego początku.

Najważniejsze, że "Organizator skorzystał z zastrzeżonego prawa do zakończenia procesu wyłaniania Laureatów na powyższych liczbach, uznając, że pozostałe Prace Konkursowe nie spełniły wymaganych kryteriów jakościowych. Decyzja Komisji jest ostateczna."
I tak po 17 latach konkursowania człowiek dowiaduje się, że się do tego nie nadaje.

Nie ma co tak brać do siebie werdyktów komisji  emotka  Konkursy to narzędzia marketingowe i zbyt wiele czynników może decydować o wyniku, nie tylko jakość naszej pracy  emotka

Przecież to oszuści, mogli dać 10 nagród jeśli są w stanie tyle przyznać. Ludzie kupili produkty z myślą, że najpewniej coś trafią. Nagrody 3 stopnia nie przyznali, ale 4 już tak to chyba nieco argument o jakości prac wymyka się z prawom logiki, aha no tak 3 stopnia to ich kosmetyki. Powinni uwzględnić w opisie konkursu, że nagród to nawet ho ho ho z 1200, ale tak realnie do laureatów trafi z 10%emotka . Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7336000 Napisano: 16.02.2026 15:54:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tablet Samsung z Tchibo. 1/2 ale drugie nie było wcale gorsze (dałam z tego samego nr tel.)  emotka Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7335315 Napisano: 12.02.2026 15:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Czy Wy też podczas wpisywania kodów spod nakrętek fanty 500 ml dostajecie 2 losy?

Tak u mnie pojawiły się 2. Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

Pepa

#7335070 Napisano: 11.02.2026 12:10:47 w Dziś cieszę się z.....
elemelex napisał(a):

Cieeszę się, ze nie wygrałam z rezerwy kinder bueno, bo wszystkie folijki dawno wyrzucone. Chyba ich coś stuknęło, żeby trzymać opakowania tyle czasu.

Miałam może ze 3 już dawno wyrzuciłam. Nie wiem po co zmuszają do trzymania opakowań po słodyczach, wędlinach, zakrętek, takie loterie są najgorsze.
Ostatnio przez tydzień próbowałam odczytać kod z fanty, rzecz jasna z przerwami, świecąc latarką pod różnymi kątami. Dopiero w ciemności się udało  emotka . Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7334673 Napisano: 09.02.2026 14:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie no beznadziejne te amooco, nie warto było czekać 🤬. W ogóle zdarzyło wam się myśleć, że wygracie i faktycznie tak się stało, czy u nich to zawsze wielka niewiadoma? Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Pepa

#7333390 Napisano: 02.02.2026 17:50:40 w Avanti
olunka napisał(a):

Pepa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Shell to juz ostatni etap?

Raczej przedostatni dzisiaj szedł

Ups, ja czekam na przedostatni chyba 6 etap dzisiaj był.

mam wygraną z 24.01 czyli przedostatni etap

Oł nołemotka , dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7333382 Napisano: 02.02.2026 17:26:46 w Avanti
adamo86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Shell to juz ostatni etap?

Raczej przedostatni dzisiaj szedł

Ups, ja czekam na przedostatni chyba 6 etap dzisiaj był. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7332829 Napisano: 30.01.2026 11:36:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Żenua te gry 🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7332295 Napisano: 27.01.2026 18:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ?

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0