Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Pepa

Pepa

#7333390 Napisano: 02.02.2026 17:50:40 w Avanti
olunka napisał(a):

Pepa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Shell to juz ostatni etap?

Raczej przedostatni dzisiaj szedł

Ups, ja czekam na przedostatni chyba 6 etap dzisiaj był.

mam wygraną z 24.01 czyli przedostatni etap

Oł nołemotka , dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7333382 Napisano: 02.02.2026 17:26:46 w Avanti
adamo86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Shell to juz ostatni etap?

Raczej przedostatni dzisiaj szedł

Ups, ja czekam na przedostatni chyba 6 etap dzisiaj był. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7332829 Napisano: 30.01.2026 11:36:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Żenua te gry 🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7332295 Napisano: 27.01.2026 18:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ?

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7332258 Napisano: 27.01.2026 16:07:22 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam kubek Stanley, kolorek Rose Quartz za 110 zł razem z wysyłką. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7332182 Napisano: 27.01.2026 13:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już tyle wpisów powstało, że nie wiem ktory cytować😂. Ogólnie w kwestii paragonu gdy organizowali podobne konkursy z tchibo w kaufland, c4 problemu nie było nawet nie sprawdzając o jaki im nr paragonu chodzilo zawsze był górny. Z tym że przeprowadzenie konkursu w Dino i pojawiające się pytania ich przerosły. Raczej nie ma sensu wysyłać ponownie odpowiedzi a to z górnym a później z dolnym lub na odwrót, jeśli paragon wygląda inaczej i data jest w innym miejscu to przy weryfikacji niech nie robią problemu bo sami nawet tego nie precyzują bo dopiero konkursowicze ich uświadamiają w wielu kwestiach.
Druga sprawa po tygodniu łaskawie odpisali, że jak jest kawa ziarnista 1 kg to należy udać się po adnotację z pieczątką i podpisem. Finalnie mam zakupione akurat 2 mielone tam jest napis go ( dla mnie to oznaczenie wskazujace na gold), ale wracając do ziarnistej to bardzo ciekawe jak to sobie wyobrażają, gdy kierownicy sklepu nie mają pojecia o jakichś potwierdzeniach, pieczątkach i innego rodzaju wymyślnych sprawach na konkursy 🤣.Może jeszcze monitoring z kamery sklepowej, dokumentacja z przebiegu zakupów i zeznania co najmniej 3 kasjerek jako świadków. Ciekawe myślą, że każdy ze 190 laureatów pobiegnie w tej sprawie do Dino, albo nie pobiegnie bo nie będzie o tym wiedział. Powstaje pytanie czy się nawet o tym dowie na etapie weryfikacji. Jak dla mnie w tych swoich odpowiedziach są niepomocni i żenujący i jakby robią na złość wprowadzając większy chaos bo sami nic nie wiedzą. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7331717 Napisano: 24.01.2026 18:59:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Pytanie o konkurs Tchibo Dino. Jeżeli sms zmienia się automatycznie po wysłaniu w MMS (pewnie chodzi o ilość znaków ok. 500) i nie mam zwrotki o przyjęciu lub błędnym zgłoszeniu, to czy takie zgłoszenie do nich dochodzi?

Jak nie ma smsa zwrotnego, że zgłoszenie bierze udział, to coś jest z nim nie tak. Dopóki nie zmieni się w mms to jest ok i przyjdzie od razu sms zwrotny. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

Pepa

#7330751 Napisano: 21.01.2026 20:06:44 w Avanti
fryteczka napisał(a):

elemelex napisał(a):

W felixie gdzie było pytanie o użycie orzechów w kuchni? Hehe.

Tak

Nawet to rozumiem, nagle przeczytać o orzechach,  gdy ciągle czytasz o laysach to musiało sie skończyć nagroda 🤣. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7330686 Napisano: 21.01.2026 15:41:59 w Avanti
No i koniec tej biedronkowej loteriady.😵‍💫 Tutaj naprawdę przydałyby sie rezerwy bo wątpię w to trzymanie paragonów wśród stówkowych laureatow, którzy być może pierwszy raz zagrali. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7330421 Napisano: 20.01.2026 17:53:46 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

rufus napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Yazpik napisał(a):

rudzixon napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Do kiedy czas ma sierra?
Widze tylko ze info 2 dni od wylonienia zwyciezcy.. ale nie widze kiedy to wylonienie. emotka

Do niedzieli mieli wy-łonić.

To dzisiaj sie spodziewamy? emotka

Być może mail już wyszedł z łona agencji  emotka

Być może masz rację emotka

Czy komuś już gratulować? emotka

To jest ze starego konkursu. Niebiedronkowego. emotka

kurczę, ze ja tego nie widziałam wcześniej, haha. Teraz właśnie o nim pisałam, to już wiem, że do Meksyku nie pojadę emotka  Ale swoją drogą ciekawe czy laureat już powiadomiony emotka

Są już wyniki na stronie. Gratulacje dla zwycięzcy o ile tu jest  emotka

Przeczytałam tę odpowiedź o Fridzie, z tego najnowszego konkursu najlepszą i wartą 28 000 tys. zł taka w klimacie facebook'owym😉 Wiadomo, że były lepsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7329858 Napisano: 19.01.2026 10:53:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kod do biedronki z ambi pur- everydayme Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7329842 Napisano: 19.01.2026 10:27:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zgloszenie do c4 w ostatnim etapie też miałam fajne więc, nie wiem o co chodzi 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7329825 Napisano: 19.01.2026 09:34:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwszy raz zagrane w apce w nowym roku i w ogole pierwsza nagroda  jak do tej pory w tej apce 🤣

Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7329560 Napisano: 17.01.2026 14:46:22 w Avanti
Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy samochód w DC to losują z wygranych dziennych czy ze wszystkich nadesłanych?Wyb

Wybierają metodą czytelniczą  z przeczytanych wygranych  dziennych, tego się trzymajmy  emotka

Przy czym regulamin kompletnie nic o tym nie mówi, więc każde zgłoszenie jest w grze emotka

Dotychczasowa praktyka i logika wskazują, że niektóre zgłoszenia już wypadły z gry  emotka

Jasne, możemy bazować na plotkach i historii ale każdy konkurs jest inny, każda komisja jest inna, a jedyne na czym możemy w 100% polegać to regulamin. Logika akurat mówi, żeby słuchać się regulaminu, a nie historii, która może się zmieniać. Tak samo nielogiczne jest nagradzanie kilka razy tej samej osoby za jedną odpowiedź. Chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za te osoby, które wyrzucą paragon po Twojej wiadomości, bo nie miały dziennej, a za tydzień dostaną maila o wygraniu głównej, która przepadła, bo powiedziałeś im że nie mają szans? Zgodnie z regulaminem jest to jak najbardziej prawdopodobny scenariusz

No nie. spokojnie,  proszę trzymać paragony w lodówkowym sejfie, aż nie pojawi się tutaj fotka z odbioru auta  emotka  Nie być najlepszym w etapie dzienny, i wygrać cały konkurs? To ma sens!

Równie dobrze mogli odkładać najlepsze odpowiedzi z których wybiorą finalistę, żeby nie nagradzać ich podwójnie

Tu nie ma wątpliwości. Trzeba być laureatem nagrody dziennej żeby dostąpić zaszczytu konkurowania o auto. 
w DC i tak będą wybierać spośród 400 nagrodzonych zgłoszeń, więc to już rodzi spory problem, a gdzie tu jeszcze pozostałe tysiące emotka
Gdy są tygodniowe to podobnie jak w ITM, zawężają grono i wybierają z 6 najlepszych osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7329339 Napisano: 16.01.2026 16:20:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

Pepa

#7328781 Napisano: 15.01.2026 12:24:38 w Avanti
sergrazyna napisał(a):

Ciekawe kiedy pójdzie autko z DC  emotka

Może to Stanisław na górze listy. Powinni jednak zaznaczać na stronie laureatów głównych, dziennych, byłoby przejrzyście. Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

Pepa

#7328758 Napisano: 15.01.2026 11:40:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
W sumie miałam dwa zgłoszenia do DC, ale wyszło tak, że to były akurat moje ulubione ze wszystkich świątecznych, ale jest tylko jedno 100 złemotka Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7328581 Napisano: 14.01.2026 18:49:52 w Avanti
d.kla napisał(a):

isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

Ja nie jestem super wprawiona w konkursach, w zeszłym roku grałam sobie raz na jakiś czas, jakoś od grudnia mam postanowienie, że będę wszystkie odp zapisywać, ale akurat miałam tylko jedno zgłoszenie Avanti konkurs pepsi + lays i wysłałam zgłoszenie "na odwal" generowane w czacie, bo nie miałam czasu usiąść i pomyśleć i zgarnęło 200zł. Czasami się zastanawiam czy niektórzy nie nagradzają po prostu w ciemno.

Fajne historie, widocznie zdarzają się takie zjawiska w Avanti, także rzuca to nowe światło na sposoby wyłaniania zwycięzców 🧐. Zależy na jaką skalę występują te anomalie. Uwzględniając różne gusta to jednak trzeba mieć sporo szczęścia, żeby wygrać coś większego - tak niestety myślę. Zapewne jest jakaś grupka sprawdzających, która sympatyzuje z twórczością chata gpt i zbytnio się nie wczuwa, z tym ze te odpowiedzi chata nie pasują, rymy drętwe i ogólnie nie wygląda to zbyt dobrze, chyba ze się już nauczył jak być laysowym poetą i raczej nie ma co przypisywać tej agencji jakiegoś mega gustu i innych wzniosłych cech, ze niby tak zawsze czytają, pewnie są obecnie mocno znudzeni tymi tekstami, no ale jak widać korzystają również z szybkich metod optymalizujących wybor laureatów. Moze niedługo będą wpisy typu: mój chat gpt wygrał 200zl, a mój plecak itd. 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Pepa

#7328399 Napisano: 14.01.2026 11:53:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi kaufland 200 zl, jak dla mnie to trochę szok za 27.12, bo tam dalam jedno zgloszenie 😬 Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7328199 Napisano: 13.01.2026 18:13:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Łudziłam się przez tydzień co do Lidla, ale wiadomo 0/2, w itm miałam mniejsze złudzenia 0/1. Wyświetl w wątku >>
0 0