Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7238789 Napisano: 04.02.2025 14:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalina0085 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Czy jeśli po wysłaniu zgłoszenia konkursowego wyświetla się komunikat ,,Dziękujemy za zgłoszenie się do konkursu słodkie szaleństwo z Wawel", to przychodzi również e-mail z potwierdzeniem rejestracji zgłoszenia?

Tak,przychodzi,ja wczoraj wysłałam i nie mam emotka

Ja również nie mam żadnego maila i trochę mnie to martwi emotka

Ja też nie mam maila. Ale było podziękowanie na stronie. Nie wiem co robić. Piszecie do nich na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7237884 Napisano: 29.01.2025 16:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja miałam jeszcze inaczej. Od razu po kliknięciu formy płatności "bon" (czyli nawet nie miałam opcji by cos skanować) kasa kazała mi się konsultować z obsługą, pani podeszła i po drugiej próbie ze skanerem ręcznym dokonała płatności tym bonem. Czy się dało na samoobsługowej, ale nie samemu. No chyba, że to kwestia tego, że kliknęłam "bon" a nie "karta". Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7236643 Napisano: 22.01.2025 11:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinf napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ktoś pisze w  innym wątku, że ludzie pewnie tworzą po 200 zgłoszeń na konkursy i on nie ma tyle siły. Tak tylko wpadam napisać, że to jakaś głupota, że żeby cos wygrać trzeba tyle słać  emotka  Ludzie, trochę rozsądku. Jak ktoś zobaczy 200 podobnych zgłoszeń to żadnego nie nagrodzi, bo wszystkie sa podobne. No chyba, że ktoś potrafi każde z innej parafii napisać, może to jest możliwe przy max 5 a nie tylu!
Rozsądku trochę! emotka
Jedno dobre zgłoszenie to wszystko. Tylko to nie proste takie napisać.

To może trzeba napisać 5 dobrych, a resztę 195 na jedno kopyto, żeby te pierwsze wyróżniały się na ich tle emotka

Ciekawa strategia emotka  Tylko pomija fakt, że nie zna się 99% reszty zgłoszeń, tych nie swoich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7236638 Napisano: 22.01.2025 11:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś pisze w  innym wątku, że ludzie pewnie tworzą po 200 zgłoszeń na konkursy i on nie ma tyle siły. Tak tylko wpadam napisać, że to jakaś głupota, że żeby cos wygrać trzeba tyle słać  emotka  Ludzie, trochę rozsądku. Jak ktoś zobaczy 200 podobnych zgłoszeń to żadnego nie nagrodzi, bo wszystkie sa podobne. No chyba, że ktoś potrafi każde z innej parafii napisać, może to jest możliwe przy max 5 a nie tylu!
Rozsądku trochę! emotka
Jedno dobre zgłoszenie to wszystko. Tylko to nie proste takie napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7234304 Napisano: 12.01.2025 09:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze sie nie obudziłam i myślałam, że w tym konkursie trzeba było podać link do swojej strony. Rzeczywiscie  uważam, że wyszukiwanie konkretnie tej osoby nie jest ok. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

elemelex

#7234298 Napisano: 12.01.2025 08:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

elemelex napisał(a):

To juz decyzja jury czy nagradza zwykłego człowieka czy aktorkę. Zwykły człowiek rzeczywiście nie ma szans z kimś kto ma operatora, dostep do sceny i widać, ze też jakąś wiedzę o reklamie (choc tej starego typu emotka  ).

Serio? Polonistow nie wyciagasz tu z imienia i nazwiska a przeciez graja emotka tak jak ci co w sklepikach na kasie siedzie i paragony zbieraja bez ponoszenia kosztow wlasnych

Odpowiadam tylko na pytanie. Widać, że szukasz zaczepki emotka  Nie tylko poloniści umieją pisać, a tylko aktorzy umieją profesjonalnie grać.
Podchodzę do tego tematu bez emocji, bo w ogóle nie kręcę filmików, podaję tylko swoją opinię, myslałam, że można w wolnym kraju.
Jak juz napisałam wszystko zależy od jury i jak podejdzie do tematu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7234293 Napisano: 12.01.2025 08:28:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To juz decyzja jury czy nagradza zwykłego człowieka czy aktorkę. Zwykły człowiek rzeczywiście nie ma szans z kimś kto ma operatora, dostep do sceny i widać, ze też jakąś wiedzę o reklamie (choc tej starego typu emotka  ). Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7233239 Napisano: 07.01.2025 14:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Wielkopolskiego trzeba podac pesel w wypadku wygranej, tak brzmi regulamin. Będziecie podawać? Szkoda, że wcześniej tego nie wyczytałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7232598 Napisano: 02.01.2025 14:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Teraz informują za 22.12 Kaufland Lay's, tak?
To ważne (dla mnie) info.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7232097 Napisano: 30.12.2024 20:49:57 w Wkurza mnie...
Właśnie bardzo mnie ciekawi ile mają zgłoszeń dziennie. Nie wiem czy to dlatego, ze interesuję się konkursami, ale czasem mam reklamy ich konursów przed filmikami na yt. A teraz gdy są takie wypasione nagrody to już w ogóle zainteresowanie na pewno jest.
Problem jest tylko taki, że trzeba mieć wciaż świeże pomysły na ten sam temat, to jest natrudniejsze w tym wszystkim. Ja lubię jak zmieniają tematy i pytnia na bardziej oryginalne.
A chipsy i święta to bardzo dziwne skojarzenie jak dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7232054 Napisano: 30.12.2024 18:46:12 w Wkurza mnie...
Przecież to nie platforma czyta odpowiedzi tylko ludzie. Jeśli chodzi o mnie to nic się nie zmieniło.
Czyli nagrody powinny być za staż konkursowania? emotka  
Wyroki jury jak zawsze jednych cieszą, innych nie, taka to zabawa. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7231686 Napisano: 28.12.2024 19:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To wy już sie przebiliście przez wszystkie chipsowo-napojowe konkursy i chcecie wiecej? emotka
Jestem wdzięczna za ten wysyp świątecznych konkursów, ale żeby tak na każdy wymyślic cos super to ja muszę podjąć ze sobą walkę  emotka
Jestem na finiszu. W styczniu nie zamierzam nic wymyślać! Dość tego emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

elemelex

#7231353 Napisano: 26.12.2024 19:36:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Pytanko mam. Czy uważacie, że da się napisać dobrą odpowiedź konkursową bez kawy?
Rzuciłam i się zastanawiam emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7231347 Napisano: 26.12.2024 18:35:31 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że wreszcie wysłałam odpowiedź, którą czytam i poprawiam już od wczesnego poludnia ( z przerwami) ciągle mi w niej coś nie pasowało i przeszła takie metamorfozy, że głowa mała:D 
Już nawet nie wiem czy jest na temat xD Wyświetl w wątku >>

elemelex

elemelex

#7227521 Napisano: 06.12.2024 17:40:34 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że mimo niechęci udało mi się napisać zgłoszenie na Jumi. Tak baaaardzo mi się nie chciało. Małe zwycięstwo, a co do nagród to nie wiem, tylko 3 ciekawe xD Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7225783 Napisano: 30.11.2024 09:36:59 w Wkurza mnie...

Elemelex, w którym miejscu jest to zapisane, bo nie widzę tego podpunktu w regulaminie?

"W przypadku rozbicia/dzielenia zakupu promocyjnego na kilka dowodów zakupu (paragonówfiskalnych, imiennej faktury VAT) uczestnikowi przysługuje prawo do otrzymania tylko jednej
zdrapki loteryjnej. Kasjer (sprzedawca) może odmówić wydania zdrapki loteryjnej/kolejnej
zdrapki/zdrapek loteryjnych, w sytuacji rozbijania/dzielenia jednego zakupu na kilka zakupów
(kilka dowodów zakupów), w tym w sytuacji dzielenia produktów przyniesionych w jednym
koszyku/koszu (lub w kilku) do kasy na kilka zakupów (dowodów zakupu), dokonywania
kolejnego zakupu bez odejścia od kasy/wyjścia ze strefy kas/wyjścia ze sklepu
promocyjnego." Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7225156 Napisano: 28.11.2024 06:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.

Nie sądzę emotka   Mam blisko stokrotkę i mi się nie chciało wziąć udziału, bo mnie nagrody nie kuszą, jakieś (sorki) brzydkie plecaki i bony do stokrotki które sa traktowane przez kasjerki jak kryptonit. Szkoda mi było zachodu, pewnie nie tylko mi. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7224888 Napisano: 27.11.2024 09:04:33 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

antylopia napisał(a):

Pojechalam dziś rano na zakupy na loterie Kauflanda, która zaczyna się za 2 dni.

Ponad 6 milionow tych zdrapek emotka Pewnie bedzie 1 klient = 1 zdrapka a nie kazdy paragon to zdrapka

Każdy powyzej 1zl bierze udział w loterii z wyjątkiem produktów wyłączonych. 
I zawsze można kupować na kilka paragonów emotka

W regulaminie jest zapisane, że nie mozna. Jeden zakup jedna zdrapka. Wyprzedzają wasze pomysły emotka
Trzeba wyjść ze sklepu by zrobic drugi zakup.
Czy tylko ja tak mam, że jak widze "zdrapka" to myślę "zero wygranych" emotka  No bo ich jest kilka milionów więc szanse tycie. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7224534 Napisano: 25.11.2024 17:33:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Płaciliście kiedyś bonami do Leclerc? To proces  bolesny i trudny? emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0