Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7343013 Napisano: 18.03.2026 11:37:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Ludzie chcą iść na skróty, to pewne, ale że ktos to nagradza mnie załamuje. Jako, że Smolarek mówi, że zwraca na to uwagę, to będę częściej brać udział w ich konkursach, bo chociaż się starają coś z tym zrobić. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7342892 Napisano: 17.03.2026 17:44:18 w Smolar
rainbowdash napisał(a):

elemelex napisał(a):

Eh, dlaczego mi się nie zdarza wygrywać nonsensami? emotka  Nawet na to trzeba mieć szczęscie. Nie wiem, pewne zdarzaja sie wtopy, ale to nie jest na pewno norma. Dlatego nie czuję się zachęcona do pisania odpowiedzi typu" lubie somsiada bo bo bo czekolda dobra jesst"

Najgorzej jak nie lubisz ani sąsiada, ani smolara emotka

Albo żabki i sąsiada, to ogromna przeszkoda, nie do przeskoczenia dziś dla mnie. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

elemelex

#7342879 Napisano: 17.03.2026 16:38:25 w Smolar
Eh, dlaczego mi się nie zdarza wygrywać nonsensami? emotka  Nawet na to trzeba mieć szczęscie. Nie wiem, pewne zdarzaja sie wtopy, ale to nie jest na pewno norma. Dlatego nie czuję się zachęcona do pisania odpowiedzi typu" lubie somsiada bo bo bo czekolda dobra jesst" Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7342846 Napisano: 17.03.2026 14:31:53 w Smolar
Nie no nie przesadzajmy, że wystarczy napisać cokolwiek emotka  Wtedy każdy by wygrywał. Jak ja napiszę cokolwiek to nigdy nie wygrywam, bo wtedy rzeczywiście jest cokolwiek i widać w tym moją niechęć do tego wszysktiego. Ja myślę, że trzeba po prostu nadawać na tych samych falach i mieć WIECZNY entuzjazm co do konkursów. 
Podziwiam, ale nie rozumiem. Jak ktoś chce sprzedać mi sposób na strzelanie  odpowiedziami (nagradzanymi) jak z rękawa to biorę! Wyświetl w wątku >>
2 joan, ZetZ 0

elemelex

#7342543 Napisano: 16.03.2026 08:21:37 w Wkurza mnie...
Z tą Milką to racja, jak już się skuszę, to kupuję tylko mleczną, a jak muszę dużą to tą z orzechami. W tym ostatnim biedronkowo piłkarskim nie wzięłam udziału, nie będę się truć za marny bonik na stówkę. 
Nawet głupio mi dawać komuś takie „rarytasy”. 
Ostatnio patrzę w Lidlu i tylko mleczna była trochę wykupiona, ta reszta z tłuszczem palmowym sobie leży nieruszona. Ciekawe czy kiedyś połączą kropki. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7341856 Napisano: 12.03.2026 13:40:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Chciałabym by motywacja mi wzrosła gdy jest gotówka, ale wzrasta tylko o tyle, że po prostu czasem wezmę udział. Już straciłam tego czuja co się im podoba. I szczerze mam już to troszkę gdzieś. Czy to starość? Wyczuwanie gustów młodych marketingowców już mi trochę lata nie powiem gdzie emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7341847 Napisano: 12.03.2026 13:24:50 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś też jest na takim etapie konkursowania, że bierze udział w mniejszości konkursów i za sukces poczytuje sobie, że w ogóle coś napisał? 

Zdjęć kukurydzy to już w ogóle mi się nie chce robić i pewnie nie zrobię. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

elemelex

#7340649 Napisano: 07.03.2026 12:59:09 w Albedo Marketing
Błagam pokażcie te niedokończone wierszyki  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7339975 Napisano: 05.03.2026 07:17:36 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Dlaczego nie dajesz od razu zdjęcia z paragonem i produktem? Wtedy nie ma problemu. Przynajmniej jak do tej pory (w innych loteriach). Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7338143 Napisano: 26.02.2026 14:52:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie skład 7 Days, jest beznadziejny. Nawet nie można sobie zrobić zapasu rogalików na przyszłość, bo to samo zło. Czy to naprawdę takie trudne nie walić wszędzie suropu glukozowo-fruzktozowego, tłuszczu palmowego, emulgatorów.
I  najciekawsze jest to, że mimo całej tej chemii i tak nie są dobre w smaku.
Wzięłam wersję "strudel" dla odmiany, a tam w środu wielka dziura i trochę jakiegoś dżemu. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7337257 Napisano: 23.02.2026 10:55:50 w Avanti
Może AI wygrało tygodniową emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

elemelex

#7336449 Napisano: 18.02.2026 15:33:39 w Avanti
Kamil_K napisał(a):

elemelex napisał(a):

synk napisał(a):

ja wygrałem raz, ślę codziennie 2 zgłoszenia. A wygrałem tekstem zrobionym przez AI...i przyznam że tekst był fajny.

Nie wierzę, że był fajny. AI nie umie tworzyć kreatywnych rzeczy. Możesz mi go pokazać jak chcesz;)
Jestem rozczarowana, że te robotyczne kloce coś wygrywają emotka

W konkursie biedronki pisałem sam i uważałem że prace są dobre wygranej ani jednej. Teraz postanowiłem że nie będę się wysilał i będzie kopiuj wklej z AI wpisuje 3-4 razy w tygodniu i o dziwo stówa wpadła. Mam wątpliwości że oni to czytają emotka

Nie wiem co gorsze. A może czytają i się to im...podoba? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7336444 Napisano: 18.02.2026 15:05:00 w Avanti
synk napisał(a):

ja wygrałem raz, ślę codziennie 2 zgłoszenia. A wygrałem tekstem zrobionym przez AI...i przyznam że tekst był fajny.

Nie wierzę, że był fajny. AI nie umie tworzyć kreatywnych rzeczy. Możesz mi go pokazać jak chcesz;)
Jestem rozczarowana, że te robotyczne kloce coś wygrywają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7335054 Napisano: 11.02.2026 11:38:55 w Dziś cieszę się z.....
Cieeszę się, ze nie wygrałam z rezerwy kinder bueno, bo wszystkie folijki dawno wyrzucone. Chyba ich coś stuknęło, żeby trzymać opakowania tyle czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7333996 Napisano: 05.02.2026 14:55:54 w WC - rozmowy o wszystkim
Wszystkie moje wypowiedzi konkursowe są wymęczone emotka  na początku było oczywiście inaczej. Fenomenem jest dla mnie zachowanie ciągłego entuzjazmu wobec tych pytań. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7332179 Napisano: 27.01.2026 13:45:47 w Wkurza mnie...
karoxxa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę.

Mam identycznie. W środku az sie gotuje ale dalej pisze, poprawiam. Nawet jak "odpoczywam " to moj mózg dalej tworzy te farmazony😂chore

Co my robimy ze swoim czasem emotka
Na szczęście mało teraz konkursów które mnie interesują więc mam urlop od rymowanek itp. 
Na przyszłość będę sobie ustawiać limit czasowy. 10 minut max dziennie, bo to tylko poezja chrupkowo-czekoladowa! Nikt tu nie szuka nie wiadomo czego. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7332164 Napisano: 27.01.2026 12:59:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7332146 Napisano: 27.01.2026 11:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Mnie w tym wszystkim najbardziej się rzuca w oczy ilość osób deklarujących, że gra w kawowym konku Dino -> od razu widać, że styczeń emotka  Konek kosztowny (kilkadziesiąt zeta), nagrody zwyczajne, a sklep nie tak znowu często spotykany, żadna Biedra czy Żabka. O organizatorze nie wspomnę. Mimo tego: tłok, jak na zakopiance! Długie dyskusje na forum i w komentarzach pod konkiem w bazie  emotka

Hehe rozumiem ten punkt widzenia, i jeszcze te bony do Dino ostraszają, bo jak mam sie stresować czy Pani w sklepie wie w ogóle, że istnieją takie bony i czy nie oskraży mnie, że przychodzę z banknotem monopoly to podziękuję, do Dubaju też sie nie wybieram. Słuchawki jako nagrody tak mnie nudzą, że natychmiast zapominam o takim konkursie.

I ogólnie Dino średnio lubię. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7331190 Napisano: 23.01.2026 10:12:42 w Avanti
oldziaczek napisał(a):

elemelex napisał(a):

Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie.

Też miałam z tym problem na telefonie, ale jak w przeglądarce kliknęłam "wersja na komputer" to juz wszystko jest widoczne i działa jak trzeba

Dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7331185 Napisano: 23.01.2026 10:04:48 w Avanti
Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie. Wyświetl w wątku >>
0 0