Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7332179 Napisano: 27.01.2026 13:45:47 w Wkurza mnie...
karoxxa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę.

Mam identycznie. W środku az sie gotuje ale dalej pisze, poprawiam. Nawet jak "odpoczywam " to moj mózg dalej tworzy te farmazony😂chore

Co my robimy ze swoim czasem emotka
Na szczęście mało teraz konkursów które mnie interesują więc mam urlop od rymowanek itp. 
Na przyszłość będę sobie ustawiać limit czasowy. 10 minut max dziennie, bo to tylko poezja chrupkowo-czekoladowa! Nikt tu nie szuka nie wiadomo czego. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7332164 Napisano: 27.01.2026 12:59:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7332146 Napisano: 27.01.2026 11:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Mnie w tym wszystkim najbardziej się rzuca w oczy ilość osób deklarujących, że gra w kawowym konku Dino -> od razu widać, że styczeń emotka  Konek kosztowny (kilkadziesiąt zeta), nagrody zwyczajne, a sklep nie tak znowu często spotykany, żadna Biedra czy Żabka. O organizatorze nie wspomnę. Mimo tego: tłok, jak na zakopiance! Długie dyskusje na forum i w komentarzach pod konkiem w bazie  emotka

Hehe rozumiem ten punkt widzenia, i jeszcze te bony do Dino ostraszają, bo jak mam sie stresować czy Pani w sklepie wie w ogóle, że istnieją takie bony i czy nie oskraży mnie, że przychodzę z banknotem monopoly to podziękuję, do Dubaju też sie nie wybieram. Słuchawki jako nagrody tak mnie nudzą, że natychmiast zapominam o takim konkursie.

I ogólnie Dino średnio lubię. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7331190 Napisano: 23.01.2026 10:12:42 w Avanti
oldziaczek napisał(a):

elemelex napisał(a):

Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie.

Też miałam z tym problem na telefonie, ale jak w przeglądarce kliknęłam "wersja na komputer" to juz wszystko jest widoczne i działa jak trzeba

Dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7331185 Napisano: 23.01.2026 10:04:48 w Avanti
Napisałam jakiś czas temu odpowiedź na konkurs słodki/słony i od dwóch dni nie mogę jej wysłać, po zagłosowaniu na smak nie mam potem tego niebieskiego przycisku żeby wziąć udział w konkursie, odświeżenie oczywiście nic nie daje. Jutro będę próbować trzeci dzień ją wysłać ;/ tym razem na komputerze. Avanti naprawdę nikt tam się nie loguje żeby tylko zagłosowac na smak ;/

Nie jestem fanatyczką jednego smaku by codzień na niego głosować i  nie wziąć udziału w konursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7330739 Napisano: 21.01.2026 18:24:35 w Avanti
W felixie gdzie było pytanie o użycie orzechów w kuchni? Hehe. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7330713 Napisano: 21.01.2026 16:58:26 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że nie ma teraz konkursów na horyzoncie i można sobie zrobić urlop od zachwalania byle czego emotka
Wolność! emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7330205 Napisano: 20.01.2026 10:43:59 w Avanti
mysia napisał(a):

elemelex napisał(a):

A ja wczoraj byłam tak gdzieś na miejscu między 10 a 20 na górze a maila nie mam.

Możliwe, że to jeszcze wcześniejsza wygrana (był mail ale jeszcze wtedy bez danych na liście)? Chyba mają spore opóźnienie z uzupełnianiem listy.

Możliwe, że to stara wygrana, wczesniej nie patrzyłam na listę. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7330200 Napisano: 20.01.2026 10:38:23 w Avanti
A ja wczoraj byłam tak gdzieś na miejscu między 10 a 20 na górze a maila nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7329573 Napisano: 17.01.2026 15:14:13 w Avanti
Samochód zawsze budzi emocje i debaty, mi tam wystarczy główna z biedronki  emotka  
Podpowiadam pomysł dla Avanti, iśc za ciosem super nagród i rzucić kwotą 100 000, wtedy się przyłożę, obiecuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7329052 Napisano: 16.01.2026 06:42:57 w Wkurza mnie...
karoxxa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wyszła mi w miarę spoko odpowiedź, ale zamiast crunchipsy pisałam wciąż chrunchipsy (od lat mam tak zakodowane, że tak powinno byc hehehe) myslicie, że przymkną oko?

Hahahs ja to samo. Tez tak napisałam i to nie pierwszy raz. Spisałam na straty to zgłoszenie. Coś mi w głowie sie uroiło z tym chrunchips

Witaj w klubie chrunchipsa emotka
Tak bardzo nie chce kupowac tych produktów drugi raz, chcę się zdrowo odżywiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7328776 Napisano: 15.01.2026 12:04:39 w Wkurza mnie...
Wyszła mi w miarę spoko odpowiedź, ale zamiast crunchipsy pisałam wciąż chrunchipsy (od lat mam tak zakodowane, że tak powinno byc hehehe) myslicie, że przymkną oko? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7326287 Napisano: 07.01.2026 14:15:55 w Wkurza mnie...
Durny to jest przymus corocznego wciskania czipsów na swięta emotka  Co roku, ale w inny sposób pokaż jak kochasz czipsy pod choinką. 
A tutaj rzeczywiście trzeba wymysleć coś NOWEGO. Co nie znaczy, że ja tam wygram cokolwiek, ale przynajmniej ma to coś z kreatywności. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7326202 Napisano: 07.01.2026 10:03:24 w Avanti
I żeby (zwłaszcza w Biedronce) był podany numer paragonu, ładnie proszę emotka  Ciekawe czy to w ogóle będzie mnie dotyczyć, bo ja znowu nie w formie, ale cośtam napisałam. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

elemelex

#7323943 Napisano: 28.12.2025 13:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy komuś zrobiła sie spora dziurka w kodzie kreskowym na paragonie i taki wysłał i wszystko było ok dla agencji? Raczej go nie użyję, ale tak bardzo nie chcę znowu wydawać kasy na niepotrzebny mi produkt, że mam ochotę zaryzykować. Dziurka jest w kreskach, cyfry pod spodem są całe.

Jeśli istotne dane z paragonu są widoczne (jego numer, data, produkty, dane sprzedawcy) to nie powinno być problemu.

Wszystko pięknie widać, tylko jakby kornik wyjadł trochę kodu kreskowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7323940 Napisano: 28.12.2025 13:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś zrobiła sie spora dziurka w kodzie kreskowym na paragonie i taki wysłał i wszystko było ok dla agencji? Raczej go nie użyję, ale tak bardzo nie chcę znowu wydawać kasy na niepotrzebny mi produkt, że mam ochotę zaryzykować. Dziurka jest w kreskach, cyfry pod spodem są całe. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7321948 Napisano: 18.12.2025 10:50:40 w Konkursy to ... ciężka praca!
fryz napisał(a):

elemelex napisał(a):

AI nie jest w ogóle kreatywne, z samej swej definicji. Zacznę sie go bać jak spodoba mi się jakiś jego tekst. Czyli nigdy emotka

Samo nie jest, ale gdy wprowadzisz mu odpowiednią komendę potrafi napisać znakomity tekst  emotka

Mamy inną definicję znakomitego emotka
Ja tam nie wykluczam, że taki twór może wygrać jakąś nagrodę ostatniego stopnia, bo czytający sam jest nieoczytany i wydaje mu to się takie "mondre" ale nie wierzę, że więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7321944 Napisano: 18.12.2025 10:42:01 w Konkursy to ... ciężka praca!
AI nie jest w ogóle kreatywne, z samej swej definicji. Zacznę sie go bać jak spodoba mi się jakiś jego tekst. Czyli nigdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7321515 Napisano: 17.12.2025 09:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

Te pytania od Avanti są tak męczące emotka  Jedynie przy tym kauflandowym idzie jakoś obudzić kreatywność

Też mam takie odczucia emotka  Kaufland daje trochę możliwości.
Moze inaczej bym mówiła, gdybym dopiero zaczynała opiewać chipsy i gazowane napoje, ale ja to już robię, nie kłamiąc, od lat xD
Możliwości ludzkiego mózgu są jednak ograniczone ( mojego na pewno hehehe). Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

elemelex

#7321318 Napisano: 16.12.2025 16:07:27 w WC - rozmowy o wszystkim
samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak się leczy ciągłe poprawianie odpowiedzi konkursowych? emotka  
Ktoś z was też tak robi?

Najlepiej wysyłając odpowiedź bez zbędnej zwłoki. Czy to działa? U mnie z reguły nie emotka , ale pracuję nad tym nieustannie emotka .

Problem narasta gdy zakup jest drogi. Wtedy szkoda mi zmarnować paragon i próbuję napisać dzieło życia, zdecydowanie zła strategia, bo owszem czasem wychodzi coś dobrego, ale z reguły odpowiedź jest jakimś mutantem emotka
Muszę sobie wbić do głowy, że to nie Nobel za wierszyk. Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0