Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7383132 Napisano: 11.08.2026 16:34:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I jaką w ogóle wartość ma to potwierdzanie przez kogoś ze sklepu? Przynosicie produkt? Czy na słowo wam wierzą? A może analizują opis produktu? Na pewno mają na to czas i chęci😄 Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7383118 Napisano: 11.08.2026 16:22:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odpiszcie im, że potraktujecie tę odpowiedź poważnie tylko jak będzie opatrzona pieczątką. I uświadomcie jakie bywa trudne zdobycie owej pieczątki w sklepie i że obsługa traktuje to jak objaw jakiejś choroby. Kupiła kawę jaką chciała, ale musi mieć na paragonie, że kupiła dokładnie i precyzyjnie taką. Bo w piciu kawy liczy się paragon a nie smak. Dopiero wtedy konsumenta cieszy. Co z tego, że ma tę kawę w domu, potrzebuje pieczęci!
Klient grzecznie kupuje wymaganą kawę, ale to za mało! Pozostaje brudna robota udowadniania, że nie kupił jednak płynu do spryskiwaczy! Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7378863 Napisano: 29.07.2026 18:31:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pytanie w Oreo bo to połączenie wcale nie jest zaskakujące to jak mam znaleźć podobnie zaskakujące jak nie jest zaskakujące? emotka
I też nie jest nie do opisania. Można łatwo je opisać: dwa słodkie ulepy. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7378682 Napisano: 29.07.2026 10:09:35 w Wkurza mnie...
Maczupikczu napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy, które się długo rozwiązują. Kto normalnie trzyma paragon miesiąc (jak w przypadku AA Milky Lab)  albo prawie 2 miesiące (jak w przypadku Turek Dino)? Chyba czekają aż pogubimy paragony  emotka

No własnie. Dejcie mi już tę niebieską piżamę z AA Millky. Jednak znając życie nawet w konkursie ulubionej marki nie można liczyć na wiele emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7377999 Napisano: 27.07.2026 12:13:48 w Smolar
kamil17 napisał(a):

udalo mi sie znalesc moje ulubione lody miętowe grycan. Kupiłem i trafiłem 100 zł zmienili u mnie w sklepie kasy....na paragonie napis "lody mietowe" wysłałem zdjecie do weryfikacji na tle tego kubełka z grycana myślicie ze jest szansa ze przejdzie, czy na pewno uwalą ?

Raczej zaakceptują. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

elemelex

#7376912 Napisano: 23.07.2026 09:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

A czemu szkoda zdrowia, przecież masz prawo mieć inne zdanie i się wypowiedzieć co nie oznacza zaraz cenzuraburzy emotka

No przecież nie będe pisać oczywistych rzeczy żeby nie łamać regulaminu. Były już takie dyskusje i wtedy ten kto sie sprzeciwia jest zdominowany przez słynne "i tak każdy tak robi" i koniec dyskusji. Że agencje nie przestrzegają to my nie musimy itp. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7376909 Napisano: 23.07.2026 09:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczywiście, że nie każdy.
Każdy ma swój rozum i to, że jest na tym forum nie znaczy, że każdy ma to samo myślenie.
Ja się z bardzo wieloma "oczywistymi" tutaj rzeczami nie zgadzam, ale nie komentuję, bo szkoda zdrowia. Wyświetl w wątku >>
1 Sytuacja 0

elemelex

#7376747 Napisano: 22.07.2026 15:36:44 w Konkursowa Grupa Wsparcia
radziosny napisał(a):

Jak tu wrócić do konkursowania.. kiedyś tyle tego wysyłałem, a teraz mam taki wstręt żeby iść coś kupić i wysłać.. a co dopiero coś napisać. Totalne wypalenie? Już tak kilka miesięcy. Człowiek przemęczony robotą, życiem i już nie chce się latać do żabek..

No ja mam podobny stan ducha, ale ostatnio dwa razy coś się udało wygrać. Co mogę poradzić to pisać  gdy jest sie w dobrym humorze i traktuje się dany konkurs jak zabawę, bo jeśli nic nie wygrasz to przynajmniej miej z tego jakiś "fun". No i nie warto w ogóle potem mysleć o tym czy sie wygra czy nie, niech wygrana będzie niespodzianką. W ogóle im mniej się myśli o konkursach tym lepiej. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7375093 Napisano: 17.07.2026 10:11:05 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

Nie wiem czy ciągle proza wygrywa, ja cały czas rymowankami…

a fakt jest taki, że często wpisują się w mdw osoby, które ledwo co mają założone konta, albo w sprzedam, wystawiają drogie przedmioty, główne nagrody też świeżaki… emotka

W kazdym razie jak są publikowane  teksty to nie pamiętam kiedy ostatnio była rymowanka, serio. Chiałam sobie popatrzeć jak rymują mistrzowie od głównych i nie wiem. emotka Wyświetl w wątku >>
1 lorie0137 0

elemelex

#7375084 Napisano: 17.07.2026 09:55:21 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
as32572 napisał(a):

Super, co wtedy z osobami, którym rym nie leży, mają nie brać udziału w konkursach?

Mi to też wcale łatwo nie przychodzi, w ogóle nic mi łatwo nie przychodzi. Natomiast ostatnio widzę taki trend, że olewają rymowanki, wiem, że dużo jest słabych i beznadziejnych, ale dobra rymowanka to jest coś co warto nagradzać.

Ostatnio ciągle jest "proza" w nagradzanych. CAŁY CZAS. Przy rymowance mniejsze ryzyko, że nagrodzisz AI. Co nie znaczy, że prozy nie można tylko musi być dobra, ale nie taka mdła i robotyczna. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elemelex

#7375079 Napisano: 17.07.2026 09:47:35 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Mam taki apel do agencji, nagradzajcie dobre rymowanki, bo AI nie umie ich pisać. Tylko człowiek umie z sensem, ciekawie i z dopasowanymi rymami. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7375076 Napisano: 17.07.2026 09:44:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

No tak jak piszesz, kwestia gustu. Mi się nie podoba i ma prawo. Tak jak Ty uważasz ją za dobrą i przemyślaną, tak jak nie. Nie widzę w tym nic chwytliwego i wyróżniającego się. Ale tak jak piszesz, każdy ma swoje zdanie i gust. emotka

Ale mi się nie podoba szczególnie, jest w sumie dla mnie taka neutralna, ale na pewno jest przemyślana, na 200% nie jest czymś co komuś ślina na język przyniosła. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7375072 Napisano: 17.07.2026 09:37:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

Mam dokładnie takie samo odczucie. Absolutnie nie widzę w tej odpowiedzi nic, za co dałabym nawet nagrodę dzienną. Myślę, że myślimy o tym samym. Człowiek siedzi, kombinuje, stara się napisać coś niesztampowego, a potem okazuje się, że lepiej było napisać, to co ślina na język przyniosła....

W bakallandzie odpowiedź jest przemyślana przecież, a czy się podoba to kwestia gustu.
Jeśli piszecie takie rzeczy z marszu to gratulacje.

A w temacie to ja nic nie wygrałam w Bakallandzie od początku emotka  Nie czułam tego pytania, bo co innego pisać niż "cieszę się i skaczę". Za dużo trzeba ściemniać, wymyślać niestworzone historie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7374850 Napisano: 16.07.2026 14:41:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lepiej powiedzcie jak dużą zamrażarkę trzeba mieć w Grycanie, chyba przemysłową emotka
Dlatego tam nawet nie zaczynam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7374843 Napisano: 16.07.2026 14:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja 0/10
Żeby wygrać raz to może jest możliwe, ale żeby kilkanaście razy to chyba trzeba chyba tysiac złotych przewalić na przyprawy. Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

elemelex

#7374566 Napisano: 15.07.2026 21:07:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam nadzieję, że już wszyscy wpadli na pomysł na moment kiedy "pachną pięknie wszędzie" . emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7373987 Napisano: 14.07.2026 13:49:20 w Popraw sobie humor...
Biala17 napisał(a):

Konkurs z Dove? 😆 coś naskrobałam, ale tak się męczyłam,  żeby wpaść na jakis pomysł 🫣

No nie dziwię się, ten kto wygra naprawdę ma mózg nie bojący sie żadnego wyzwania konkursowego. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

elemelex

#7373983 Napisano: 14.07.2026 13:42:59 w Popraw sobie humor...
Nie wiem czy mi to poprawiło humor, ale wprawiło w ponure rozweselenie. Otóż zadanie konkursowe: Opisz moment. w którym pachniesz pięknie wszędzie.
Czy to się dzieje naprawdę? Czy naprawdę zadano takie pytanie? emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7373425 Napisano: 12.07.2026 19:48:56 w WC - rozmowy o wszystkim
niunio napisał(a):

Zacznij cosplayować faceta. emotka

To już podwójny level ściemy, pierwszy, że lubię produkt, drugi, że jako facet. Te ciągłe fikołki są już męczące. Ale dzięki za radę emotka
Dziś strasznie się wczułam w Almette, kurka wodna jak nic nie będzie kończę karierę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7373421 Napisano: 12.07.2026 19:41:21 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Tak. I wtedy wysylam "byle co", aby tylko było na odwal sie.. i okazuje sie ze wygrywam.. emotka

Mam taka teorię, że w komisjach jest dużo kobiet i lubią teksty facetów.
Jak ja piszę byle co, to naprawdę jest byle co. Wyświetl w wątku >>
0 0