Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7318906 Napisano: dzisiaj o 10:30:54 w co chcielibyście wygrać?
Długo ważne kody Legimi. Jakieś pomysłowe zestawy np z książkami gdzie organizator wymyśli fajną zawartość sam z siebie i sam by chciał taki zestaw dostać.
Coś co jest przeciwieństwem brandowanego ręcznika czy klapek. Czyli coś z pomysłem i ATRAKCYJNE dla większości ludzi. Bo o to chodzi, by z nagród się cieszyć a nie być nimi zażenowanym. Nagrody mają przynosić radość! Wyświetl w wątku >>
2 joan, Nuna1210 0

elemelex

#7318390 Napisano: 03.12.2025 11:33:09 w Wkurza mnie...
Trochę mnie wkurza, że ostatnio ktoś przyniósł do domu covid, ale zdecydowanie bardziej mnie wkurza migrena. Mam porównanie i "wolę" infekcję emotka
Na szczęście obie plagi już odpuszczają. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7315843 Napisano: 22.11.2025 18:01:33 w Smolar
mia napisał(a):

masza napisał(a):

elemelex napisał(a):

Kochany Smolarze,
niedługo dasz nam kapcie w darze.
Każdy będzie w nich Adonisem
tylko czy muszą być potwierdzone podpisem?
Tak bez wiary w sukces sobie lobbuję
bo sensu w takich podpisach nie znajduję.
Czy trzeba się z życia wypisać na dzień cały
by kapcie odręczne podpisy dostały?

te kapcie będą nosić wszyscy wookoło
a napis na nich dumny; Prince Polo!
A ponieważ 
kwitować trzeba wszędzie 
bez podpisu się nie obędzie!

Były już nieraz kapcie i skarpety
(nawet spory ich napływ niestety),
czas więc zacząć z wysokiej stopy
i przejść, Smolarze… na RAJSTOPY!
No wiem, że to damskie, i grono się zawęża,
więc kalesony niech będą dla męża!
Z logo marki... niczym listek figowy!   emotka ... 
Czyż nie jest to pomysł wystrzałowy?

Oddam za darmo pomysły-nówki:
może jeszcze rękawiczki i do butów sznurówki?
Będę wszystkim naokoło podawać rękę
niech widzą jak promuję markę z wdziękiem!
W barwy marki buty elegancko zasznuruję
od dawna takie marzenia  po nocach snuję...

(kurczę szkoda, że przy pytaniach konursowych nie mam weny)

Edit:
Kończę dzieło, bo boję się karniaka
wiem, że chcecie gadżetów,
nie zgrywajcie cwaniaka! emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7315783 Napisano: 22.11.2025 11:22:10 w Smolar
Kochany Smolarze,
niedługo dasz nam kapcie w darze.
Każdy będzie w nich Adonisem
tylko czy muszą być potwierdzone podpisem?
Tak bez wiary w sukces sobie lobbuję
bo sensu w takich podpisach nie znajduję.
Czy trzeba się z życia wypisać na dzień cały
by kapcie odręczne podpisy dostały? Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7315556 Napisano: 21.11.2025 12:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Develey szacuję tak z 4 000 najmniej. Główna na pewno skusiła. Czyli co 22 osoba wygrywa emotka  Tak na to patrząc to nie hańba przegrać. Mnie porażki nie dziwią, bo mam zero entuzjazmu, nawet jeśli lubię te produkty.
Ja się powoli przerzucam na loterie emotka  mniej wysiłku. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7315538 Napisano: 21.11.2025 11:30:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Od takiego konkursu zaczęła się moja przygoda z konkursami. Jeden paragon, sensodyna z promocji w rossmanie za 9,99 i główna wygrana voucher do Apple Store na 5k 🤯 Nie wiem jaka była konkurencja, ale przy tak tanim produkcie i ciekawej nagrodzie, zapewne spora.

Czyli to jednak nie był konkurs widmo emotka  Na pewno było dużo zgłoszeń, bo duzo ludzi wchodzi do appki robiąc zakupy i znajdzie info o konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7315046 Napisano: 19.11.2025 19:34:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oczywiście nic z Prymatu. Jak dla mnie to tam nie ma nagród emotka  Zmienię zdanie jak wpadnie ta bidna, skromniutka, malutka stóweczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7314895 Napisano: 19.11.2025 12:58:12 w Żabka
Dla mnie największym wyzwaniem będzie znalezienie wersji 0% tych piw. Widział je ktoś? np Heineken 0%? Bo u mnie widocznie się nie sprzedaja i nie zamawiają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7314791 Napisano: 19.11.2025 08:24:38 w Żabka
aerdna napisał(a):

Czy jest szansa na odzyskanie kodów z PP?

Jak napiszesz na kontakt@zabka.pl to jest szansa. Czy na 100% to nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

elemelex

#7314064 Napisano: 16.11.2025 11:02:51 w Avanti
Przyznaję raz spróbowałam z gierką, po kilku sekundach zniknęły mi te te strzałki na dole do kierowania emotka  wynik okrągłe 0  emotka
Nie wnikam dlaczego, pewnie to moja wina.

Avanti, czy uratujesz honor konkursów przedświątecznych i dasz nam fajne emocje konkursowe? Czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elemelex

#7314060 Napisano: 16.11.2025 10:55:24 w Wkurza mnie...
Zwłaszcza teraz kiedy czekolada jest coraz droższa to powinni nas zachęcać do jej kupowania wypasionymi nagrodami.
Teraz to sobie możemy ewntualnie zasłuzyć na mały bonik.
Konkursie Kauflandowy wróóóóć.... Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7313656 Napisano: 14.11.2025 14:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursowo jest tak słabo, że się ekscytuję AI i Kit Katem. Szkoda, że to takie ułomnie narzędzie i tylu zgoszeniom zdeformował psy albo dał trzy ręce. Nie można się cofnąć i wspisać innego promptu, tylko trzeba zgłaszać co jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7313528 Napisano: 14.11.2025 05:02:43 w Wkurza mnie...

Jakby to jeszcze były jakieś fajne skarpety, a nie "unikalne" skarpety za 6 zł emotka

Tak pomyślałam, że mogliby dodawać jakieś tematyczne rzeczy do tych cennych skarpet, typu wałek do ciasta, fartuch, chochlę emotka
I już to inaczej wygląda. A tak pokazują, że nasze wypociny tyle są warte. W loteriach jakoś jest zawsze lepiej z nagrodami, mimo że wymagają o wiele mniejszego wysiłku. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7313476 Napisano: 13.11.2025 20:14:48 w Wkurza mnie...
Ja tęsknię za Kauflandowym konkursem z bonami, gdzie dzwoniła miła pani, przecież było rok temu. Jedyny konkurs, który autentycznie lubię. Zmienne pytania, szansa na fajny bon, a nie tylko 50 zł. Myślałam, że będzie co roku. Została tylko taśmowa loteria ze zdrapkami, gdzie szanse są jak w lotto. 
Zdrapki = zero nagród.
Przy okazji powiem co jeszcze mnie denerwuje. Jedna duża nagroda i naciupkanie malutkimi nagrodami typu skarpety albo 50 zł. W ten sposób nawet te małe nagrody zdobyć trudno, ale nawet jak sie je wygra to nadal jest niesmak jak przychodzą. emotka  To o to tak się starałam? Wytężałam mózg nad taśmowym pytaniem zadanym po raz tysięczny żeby było oryginalnie i nieszablonowo i mam...skarpety. Konkursowicz owszem lubi sobie pomarzyć o głównej, ale brakuje fajnych "średnich" nagród. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7312695 Napisano: 11.11.2025 10:45:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja w Balcerzaku chyba od pięciu edycji nic nie wygrałam emotka
Dziś nic z Foxy jak zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7312055 Napisano: 07.11.2025 17:20:32 w Wkurza mnie...
Z konkursami w Biedronce jest taka zasada, że jak drzwi są obklejone konkursem to znaczy, że będzie trudno, bo dużo zgłoszeń.
Co oczywiście nie znaczy, że dla wszyskich trudno. Ja skromnie 2/4. Zawsze szybko tracę entuzjazm. Oczywiście twórczość własna. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7311681 Napisano: 06.11.2025 13:54:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak w ogóle to ciekawy temat czytania zwycięskich zgłoszeń. Nie rozumiem ludzi, którzy je komuś udostępniają. Przecież nawet nieświadomie ktoś będzie sie nimi inspirował. Podkreślam NIEŚWIADOMIE. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elemelex

#7311678 Napisano: 06.11.2025 13:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

elemelex napisał(a):

Nie chce mi się wierzyć, że większość nie czyta, ale w to, że maja zły gust to uwierzę.

Mają zły gust, bo różni się od Twojego? emotka

Pisząc coś takiego, sugerujesz że laureaci tworzą słabe zgłoszenia, a nawet nie wiesz co wygrało (poza przytoczonym KitKatem). Ja jestem przekonana, że agencje czytają. Widziałam wystarczająco dużo zgłoszeń, które wygrały, zwłaszcza nagrody główne, żeby mieć pewność, że agencje ani nie losują, ani nie mają "złego gustu". Wręcz przeciwnie, oni mają naprawdę wytrawny gust.

To jest rozmowa w kontekście wygranych zgłoszeń tworzony przez AI więc jeśli w jakiejś agencji takie  zgłoszenia wygrywaja to tak, mają zły gust. Kit Kat jest trochę niezwiązany z tym tematem, ale pokazuje, że agencje mogą mieć zły gust. I tak, tutaj to jest wręcz ewidentne. Nie brałam udziału w konursie, taka jest moja opinia.
Co nie znaczy, że każda agencja tak robi. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7311634 Napisano: 06.11.2025 11:41:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie chce mi się wierzyć, że większość nie czyta, ale w to, że maja zły gust to uwierzę. Przykład wyniki Kitkat. Jedyne kreatywne wygrane zgłoszenie to było to pod czekoladową kołderką, reszta ładna ale bardzo typowa. (proszę o wybaczenie) Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

elemelex

#7311605 Napisano: 06.11.2025 11:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

sloma_i_buty napisał(a):

Udział w loteriach zaczyna przypominać inwestycję w kryptowaluty. Niestety większość produktów promocyjnych to uzależniające jedzenie lub napoje, więc łatwo wpaść w nałóg krzyżowy w imię wygrania 50 zł, a na naprawę zęba potrzeba co najmniej 5 takich wygranych. Coca Cola zaoferowała niezłe nagrody, losowanie mamony kusi. Niektórzy już pewnie zbierają napoje na święta, a inni po prostu są koneserami. 
Czasami zdarzają się perełki konkursowe, na które mogę kupić więcej niż jeden paragon typu przyprawa czy jogurt, jakiś kosmetyk do włosów kręconych. Mogę kupić i spróbować zaprosić komisję do mojego świata, potraktować to jako formę rozrywki intelektualnej.
Może te osoby, które korzystają z AI, chcą kasy, docenienia, a bez narzędzi uderzają w szklany sufit? Może zależy im na zysku, a cel uświęca środki. Ja próbowałam dzięki pisaniu poprawić swoją samoocenę, ale to ślepy zaułek. Wczoraj usłyszałam od sąsiadki, że wszyscy w jej otoczeniu ustawiają się w kolejce do psychiatry, więc chyba stworzyliśmy sobie czasy łatwe (nie cierpimy głodu), ale trudne (bo cierpimy psychicznie, nie możemy zrealizować swoich potrzeb).
Dla takich ciułaczy jak ja pozostaje wbić paragon i zapomnieć - nawet nie patrzeć na te liczniki zgłoszeń, bo po co znów się porównywać?

Ja gram tylko i wyłącznie dla kasy ... Nie interesują mnie auta , wycieczki zagraniczne i te sprawy ... Tylko kasa , Kasa i Kasa bo dzięki niej mam swoją mini niezależność i wiem że w razie co mogę wyciągnąć ze skarpety ( jestem typem odkładacza )  i odejść w inne miejsce . Konkursy męczą mnie psychicznie , te pytania jaki kolor chipsów kojarzy Ci się z jesienią są żałosne i mam ból mózgu jak o nich myślę . Coś na wzór Zenka że przez twe oczy oszalałem albo jakieś mandaciki no nie kurde to dla mnie za ....  nie umiem takich tekstów pisać . Jeśli biorę udział w konku to tylko AI 🤑 a i najważniejsze paragony kupuje na forum 😉

Cos w tym jest, że odpowiadając na dłuższa metę na te pytania to można dostać kuku na muniu, wiele agencji sie w ogóle nie stara by się chciało odpowiadać. No ale mimo wszystko ja nigdy się nie zniżę do AI, bo wtedy miałabym wyrzuty sumienia, że ktoś się namęczył (a wielu z nas sie męczy jak widzi te pytania) i nic nie wygra. No i kwestia tego kto siedzi w tych komisjach i co ocenia. Jeśli uważa, że odpowiedź robota jest cool i spoko to jest problemik.
Chętnie bym się dowiedziała jaka agencja nagradza cudowną kreatywność AI to bym dała sobie z nimi spokój. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0