Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7311554 Napisano: 06.11.2025 09:44:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Nie wiem jak można nagradzać wypowiedzi AI, są takie bez duszy, jak rozprawka. A rymy robi takie głupie, że wymyśla  nowe słowa bo "nie umi".

Agencje przyzwyczaiły się chyba do "nieco innego" sposobu wyrażania się konkursach i jak ktoś napisze od serca, to się wydaje im dziwne.

Dlatego niech nas nie pytają o rodzinę i takie sprawy, bo jeszcze ktoś pomyśli, że ma szczerze napisać i potem się rozczaruje, że ma nie dość fajną relację, nieciekawy pomysł na prezent itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7311546 Napisano: 06.11.2025 09:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Porównując ile było zgłoszeń w szczęściomacie, gdzie pierwszego dnia już było z 20 tysięcy to nie jest tak źle emotka
Szkoda, że trzeba kupować jedne z najbardziej szkodliwych dla zdrowia produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7311528 Napisano: 06.11.2025 09:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem jak można nagradzać wypowiedzi AI, są takie bez duszy, jak rozprawka. A rymy robi takie głupie, że wymyśla  nowe słowa bo "nie umi". Wyświetl w wątku >>

elemelex

elemelex

#7310857 Napisano: 04.11.2025 07:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A info o jakimś pinie, że go nie ma od 29.10 musi być. Nie mam opcji by robić aktualizację. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7310853 Napisano: 04.11.2025 07:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wierzę..znowu konkurs w aplikacji rossman zniknął przed zakończeniem terminu. Colgate miał być do 04.11. 
Chciałam napisać jakieś dyrdymały wczoraj, ale miałam migrenę. Tam są jacyś ludzie czy AI wszystko przejęło? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7310807 Napisano: 03.11.2025 19:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
AI kompletnie nie umie w rymy, wtedy wychodzi cała jego powierzchowność. Na miejscu organizatorów bym kazała pisać rymem:D
ale mimo wszystko prawdziwa kreatywność ludzka jest dla ludzi z rozumem całkiem łatwa do wyłuskania z tony robotycznych pozornie inteligentnych odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7310563 Napisano: 03.11.2025 09:59:41 w Żabka
atyde25 napisał(a):

Te princessy to jakiś konek promo ukryty czy jak hahahh .Były tylko 3 jeszcze przykryte tą grubą pleksją co robi za przegródki i mi ona zleciałam jak się dobierałam co nich. Aż 2 panie z zaplecza wyleciały w panice. No przepraszam  towar wystawiony podlega sprzedaży .Nie wiedziałam ,że to jakieś białe kruki czy jak. Ale mam nie wiem o co tam biega kod jest w apce.

No ciekawe. Wystawione do podziwiania?:D Nie szukam ich nawet, bo ograniczam bezsensowne kupowanie słodyczy i nagrody mi nie odpowiadają, ale nie powiem ciekawa sprawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7310133 Napisano: 31.10.2025 17:28:31 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że znów sobie poukładałam priorytety i dałam konkursom ich właściwe miejsce, to znaczy gdzieś na dole listy. 
Owszem będę brac udział, ale z doskoku, dla zabawy. Nie są warte żeby tak to wszystko przeżywać. Nie będę wyczekiwać wyników, tylko jak mam je poznać to poznam, mail przyjdzie jak ma przyjść i mogę go nawet przeczytać za 2 dni emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7310125 Napisano: 31.10.2025 17:11:35 w Smolar
darq1991 napisał(a):

Drogi Smolarze, jak dotąd byłeś jedyną agencją, która potrafiła docenić moje rymy. Wpadła jakaś stówa w 7days, w poprzedniej edycji wysyłając od niechcenia zgłoszenie, udało się trafić chociaż bransoletkę. Teraz dopieściłem zgłoszenie tak bardzo, że po cichu liczyłem na torbę LV. Niestety, rzeczywistość jest brutalna i nie wygrałem nic 😭 Nie mam już motywacji i kreatywności. Wszystkim którzy cokolwiek wygrali w tym konkursie. Sorry za ten żalpost ale baaardzo liczyłem na ten konkurs.

Na pewno było dużo zgłoszeń, widziałam w Rosmanie info na półce, nawet jak oglądąłam jakąś recenzję na yt to ten konkurs był wspomniany. 10 torebek na całą Polskę to jednak trudno trafić i  nie jest żadna ujmą ich nie wygrać.
Osobiście nie grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7309743 Napisano: 30.10.2025 12:32:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatni raz się nabrałam na Karlsbada, kiedyś się udawało coś wygrać teraz zupełnie nic. 
Jak oni oceniają fajność prezentu w kontekście kampanii reklamowej czekolady pozostanie dla mnie tajemnicą. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7309685 Napisano: 30.10.2025 08:39:57 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Oj tak zmęczenie materiału. Nie wiem który już raz mam wymyśleć odpowiedź na pytanie o uśmiech, jak dbasz o uśmiech, jak pasta do zębów zmienia twoje życie w pasmo szczęsliwości. Za każdy razem inaczej, kreatywniej. Kuku na muniu dostać można emotka  Natomiast dziś się wyspałam więc mam nadzieję na przebłysk geniuszu xD

Jeżeli to konkurs organizowany przez Rossmanna to cokolwiek tam napiszesz to będzie dobrze bo oni nagradzają jakieś losowe zgłoszenia, niekoniecznie konkursowiczów emotka

Ostatnio napisałam cokolwiek i też nie wyszło hehehe. Bolała mnie głowa i napisałam coś bzdurnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7309666 Napisano: 30.10.2025 06:07:28 w Wkurza mnie...
Oj tak zmęczenie materiału. Nie wiem który już raz mam wymyśleć odpowiedź na pytanie o uśmiech, jak dbasz o uśmiech, jak pasta do zębów zmienia twoje życie w pasmo szczęsliwości. Za każdy razem inaczej, kreatywniej. Kuku na muniu dostać można emotka  Natomiast dziś się wyspałam więc mam nadzieję na przebłysk geniuszu xD Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7309000 Napisano: 27.10.2025 16:23:44 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że udało mi się napisać trzy odpowiedzi konkursowe. Nie wiem jakie macie "przeroby" ale dla mnie to ogromny wyczyn. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7308856 Napisano: 27.10.2025 10:04:25 w Żabka
Ja jeszcze nigdy nie wzięłam udziału w konkursie z gierkami, po pierwsze dlatego, że mnie stresują, presja żeby mieć super wynik jest niefajna, a po drugie i najważniejsze nie mam zamiaru być naiwniakiem, który będzie tylko tłem dla botów, programistów amatorów.
Ciekawe czy ktoś z żabki to czyta i w ogóle go to obchodzi. Wyświetl w wątku >>
2 cb656, ZetZ 0

elemelex

#7308851 Napisano: 27.10.2025 09:53:35 w co chcielibyście wygrać?
Chcę wygrać bon na herbaty, nie rozumiem dlaczego to takie trudne emotka
Aha, już wiem dlaczego, bo główna to samochód... a ja chcę bon na matchę tylko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7308653 Napisano: 25.10.2025 20:00:14 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja marzę, żeby pisać bez rymów, ale uważam, że biorąc pod uwagę jak bardzo nieinspirujące są pytania to tylko rymy  potrafią udawać entuzjazm  emotka
Raz mi się zdarzyło bez rymów, ale wtedy to miałam zapał. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7308651 Napisano: 25.10.2025 19:57:54 w Smolar
Palina napisał(a):

Nie wiem czy to pytanie było ale czy w loterii Kaufland ze zdrapkami przychodzi jakieś potwierdzenie SMS rejestracji zgłoszenia?

Jest mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7308650 Napisano: 25.10.2025 19:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy te grube paragony to odpowiedź na to, że te obecne zawieraja szkodliwe związki. Fajnie by było, pomarzyć można.
Albo niech będą akceptowane e-paragony. Wyświetl w wątku >>
1 cherry21 0

elemelex

#7308522 Napisano: 25.10.2025 07:55:28 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy bonem żabki da się płacić samemu w kasie samoobsługowej? Bo jeśli ma tam kasjerka cos zatwierdzac to wolę od razu iść "normalnie".

Można, można!!! emotka  przed płatnością wybierać sposób płatności i tam pierwsze pole po prawej stronie to ekod, czy coś takiego. Wbijasz ten długi numer i dopłacasz kartą, lub nie emotka  
bardzo wygodna sprawa, z niczego nikomu się wreszcie nie trzeba tłumaczyć!

Super. Dzięki:) Wyświetl w wątku >>