Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7308519 Napisano: 25.10.2025 07:40:22 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy bonem żabki da się płacić samemu w kasie samoobsługowej? Bo jeśli ma tam kasjerka cos zatwierdzac to wolę od razu iść "normalnie". Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7308326 Napisano: 24.10.2025 14:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Obejrzałam tylko część, co mi wpadło w oko to kranik z czekoladą i filiżanką, kot w szlafroku i człowiek leżący w kołdrze z czekolady. 
Kura tez spoko, ale mam wrażenie, że to widziałam na jakimś obrazku "śmiesznym", może się mylę.
Hehe a czy na jednym z nich jest celowo Koterski (na flamingu)? 
Czy tylko ja jestem taka niezdeterminowana, że nie znalazłszy w jednej żabie tego kitkata już potem nie szukałam? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7307898 Napisano: 23.10.2025 08:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Mam tak samo, dopieszczone zgłoszenie, forma rymowana, uzasadnienie, no jest kreatywnie po prostu. Nagrody dziennej brak, pozostaje liczyć na coś więcej choć dla mnie to niezrozumiałe, że można mieć za słabe zgłoszenie na nagrodę dzienną, a wygrać nagrodę tygodniową…

Już ochłonęłam emotka
To teraz im stworzę cos typowego i niekreatywnego, dla eksperymetu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7307895 Napisano: 23.10.2025 08:04:45 w Żabka
Jak mnie denerwują konkursy na gry, na szybkość. W 5 minut zlatują się spece od jakichś skryptów i wychodzi na to, że całe zadanie zabiera im miliseksundy. Zwykł człowiek nie ma szans.
Tak jak w hebe gdzie ktoś rozwiązał quiz z kilku pytan w czasie szbszym niż zajmuje przeczytanie jednego pytania(jeśli screeny to prawda). Agencje obudźcie się.
Wiem, że czytanie naszych wypocin tekstowych was męczy i nuży, ale to oddrobinę bardziej uczciwe niż boty, oczywiście zakładajac że umiecie odróżnić wypowiedź ludzką od tej AI. Nawet zdjęcia to już lepszy pomysł. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7307818 Napisano: 22.10.2025 19:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

elemelex napisał(a):

Są już wyniki kolejnego dnia Haloween w Lidlu. Jak rzadko doceniam swą twórczosć to tutaj byłam zadowolona i z entuzjazmem czekałam na wyniki. Na darmo. Nie lubię cię agencjo. Mam prawo uważać, że się nie znasz   emotka  Tym bardziej, że to twoja druga wtopa po Jeżykach emotka
Kogo jeszcze nie ma na liście, popłaczmy razem emotka

Z ich konkami problemem jest marna ilość nagród dziennych emotka

Też racja. Jednak wciaż mam nadzieję na nagrodę tygodnia, bo może nie wybiorą z dziennych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7307812 Napisano: 22.10.2025 18:45:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dejcie spokój, złotówka w Rosmmanie przypada tak raz na tydzień. Odpowiedź z której jesteś dumna zdobywa okrągłe zero. Takie to życie konkursowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7307808 Napisano: 22.10.2025 18:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Są już wyniki kolejnego dnia Haloween w Lidlu. Jak rzadko doceniam swą twórczosć to tutaj byłam zadowolona i z entuzjazmem czekałam na wyniki. Na darmo. Nie lubię cię agencjo. Mam prawo uważać, że się nie znasz   emotka  Tym bardziej, że to twoja druga wtopa po Jeżykach emotka
Kogo jeszcze nie ma na liście, popłaczmy razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7307561 Napisano: 21.10.2025 20:35:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wydałam 27 złotych na czekoladę, której nie chcę, żeby opowiadać o mojej pasji do piłki, której nie mam. 
Na jednej jest jakiś kod, ale nie wyobrażam sobie walczyć o kolejną porcję czekolady:D
Swoją drogą jeszcze mam Jeżyki z konkursu w którym nic nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7307408 Napisano: 21.10.2025 10:42:06 w Wkurza mnie...
sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Muszę wymodzić 2 smsy na Loreala w Hebe a mam odruch wiadomo jaki jak o nich myślę i to wkurza jeszcze bardziej emotka

No patrząc na te nagrody to w ogóle się nie chce nic na to pisać emotka

Ja naprawdę muszę się postarać żeby wynaleźć co kupić na ten konkurs, wszystko mnie od nich podrażnia. Ten krem pod oczy laser costam - łzy i pieczenie. A kremy do twarzy wiekszość z alko. Jakby było wiecej bonów do hebe to bym zaryzykowała, ale jak mam wygrać zestaw alkoholowych kosmetyków to pas. Wyświetl w wątku >>
1 sambolera 0

elemelex

#7306530 Napisano: 17.10.2025 13:09:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szczęście to ciekawy temat, niby każdy ma takie same szanse, ale wyniki są diametralnie różne. Kiedyś słyszałam historię, że ktoś dwa razy wygrał w jakieś zagraniczne "lotto" kolosalne kwoty albo, że w odstępie czasu wygrali członkowie rodziny. Jeden wygra dwa razy miliony, drugi nawet 5 zł. Rossmann dobrze to nam pokazał emotka
Ja mam wynik "średni" 5 zł. Gram od początku. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7306363 Napisano: 16.10.2025 20:03:25 w Żabka
Są u was dostępne KitKat 99g? Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

elemelex

#7306290 Napisano: 16.10.2025 14:53:28 w Wkurza mnie...
Tak przy okazji tych czekolad KitKat ciekawi mnie czy są łatwo dostępne, bo jak nie, to mi się nie chce ich szukać emotka   Są tam gdzie czekolady?
Edit: W pierwszej żabce nie ma.

A na temat: wkurza mnie, że nie mam takiej weny jak inni. Z 3/4 konkursów rezygnuję, bo pytanie nie wzbudza żadnej chęci odpowiedzi, bo nie potrzebuję już więcej słodyczy, bo Intermarche za daleko, bla bla. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7305345 Napisano: 13.10.2025 11:49:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostał ktoś kocobluzę z Pudliszek? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7304970 Napisano: 11.10.2025 10:54:47 w Smolar
Może ktoś wysyła mnóstwo zgłoszeń na godzinę i system wariuje. Drażnią mnie takie zdrapki i loterie bo wiem, że uaktywnią się zakupowicze za 50 groszy, którzy pójdą do sklepu 100 razy dziennie. Wezmę udział tylko raz żeby sobie nie psuć nerwów. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7304454 Napisano: 09.10.2025 12:56:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja dość łatwo mogę zrobić sobie detoks. Myślę sobie wtedy o tym ile czasu zyskam i ile niepotrzebnego wysiłku sobie oszczędzę. Czasem naprawdę irytuje mnie, że poświęcam swój czas na schlebianiu gustom...nie wiadomo kogo. Nie ma żadnych obiektywnych kryteriów, tylko czyjś gust. Do tego pomyśl jak fajnie będzie nie kupować czipsów i niepotrzebnych słodyczy, same plusy emotka
A brać udział warto tylko wtedy, gdy masz pomysł i entuzjazm oraz potrzebę kupienia danego produktu.

Nic z Przysnacków. Niedobre były te maślane bleee Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

elemelex

#7303924 Napisano: 07.10.2025 17:55:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy na konkurs Milka w Carrefour może być baton Milka Oreo (opisany Baton Oreo 37 g)?

Ktoś pisał wcześniej, że podobno w innym konkursie Milki wszystko było ok. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7303917 Napisano: 07.10.2025 17:37:52 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

elemelex napisał(a):

Mam jeszcze taką przypadłość, że ciągle poprawiam swoje odpowiedzi, tak poprawiam aż zepsuję:D
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;)

Perfekcjonizm jest zgubny w każdym kontekście ludzkiego życia, weź to pod uwagę. Inna sprawa, że niektóre odpowiedzi po prostu muszą "spaść z rowerka", żeby organizator je nagrodził, więc czasem najpierw coś wymyślę, a potem mentalnie yeb! to z balkonu. I jest nagroda! emotka

Sama się sobie dziwię, że tak to traktuję, bo to przecież nie konkurs poetycki czy Nike. I analizując to co wygrywa to wnioski są takie, że zdecydowanie trzeba wyluzować. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7303912 Napisano: 07.10.2025 17:20:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam jeszcze taką przypadłość, że ciągle poprawiam swoje odpowiedzi, tak poprawiam aż zepsuję:D
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;) Wyświetl w wątku >>
2 kalka, DAIKOKU 0

elemelex

#7303905 Napisano: 07.10.2025 17:04:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak to robicie, że nie męczy was odpowiadanie na wciąż te same pytania? Zazdroszczę tego entuzjazmu.
Ja się rzucam jak szczerbaty na suchary na konkursy gdzie jest wreszcie jakieś trochę inne pytanie i tam idzie mi zdecydowanie lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7303629 Napisano: 06.10.2025 17:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zachciało mi się kupić tańszy produkt na konkurs Milka Carrefour, ten baton Milka Oreo, a na paragonie "baton oreo". Czy ktoś wie z poprzednich konkursów czy takie coś przejdzie? A mogłam po bożemu kupić tę za słodką czekoladę. Wyświetl w wątku >>
0 0