Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
elemelex
Postów 383
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kura tez spoko, ale mam wrażenie, że to widziałam na jakimś obrazku "śmiesznym", może się mylę.
Hehe a czy na jednym z nich jest celowo Koterski (na flamingu)?
Czy tylko ja jestem taka niezdeterminowana, że nie znalazłszy w jednej żabie tego kitkata już potem nie szukałam? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz im stworzę cos typowego i niekreatywnego, dla eksperymetu. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak w hebe gdzie ktoś rozwiązał quiz z kilku pytan w czasie szbszym niż zajmuje przeczytanie jednego pytania(jeśli screeny to prawda). Agencje obudźcie się.
Wiem, że czytanie naszych wypocin tekstowych was męczy i nuży, ale to oddrobinę bardziej uczciwe niż boty, oczywiście zakładajac że umiecie odróżnić wypowiedź ludzką od tej AI. Nawet zdjęcia to już lepszy pomysł. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kogo jeszcze nie ma na liście, popłaczmy razem
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na jednej jest jakiś kod, ale nie wyobrażam sobie walczyć o kolejną porcję czekolady:D
Swoją drogą jeszcze mam Jeżyki z konkursu w którym nic nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam wynik "średni" 5 zł. Gram od początku. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: W pierwszej żabce nie ma.
A na temat: wkurza mnie, że nie mam takiej weny jak inni. Z 3/4 konkursów rezygnuję, bo pytanie nie wzbudza żadnej chęci odpowiedzi, bo nie potrzebuję już więcej słodyczy, bo Intermarche za daleko, bla bla. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A brać udział warto tylko wtedy, gdy masz pomysł i entuzjazm oraz potrzebę kupienia danego produktu.
Nic z Przysnacków. Niedobre były te maślane bleee Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;) Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się rzucam jak szczerbaty na suchary na konkursy gdzie jest wreszcie jakieś trochę inne pytanie i tam idzie mi zdecydowanie lepiej. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane