Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7290740 Napisano: 25.08.2025 15:44:41 w WC - rozmowy o wszystkim
To chyba chodzi o to jak to jest opisane. Przyznam, że to bardzo frustrujące, ze tak trudno tam wygrać  bon. A może powinnam się uznać za szczęsliwca bo mam ręcznik...
W każdym razie nie wiem czym tam można się kierować. Chyba tylko tym, że czytający też tam by chciał być na wakacjach. Ja mam bardzo proste marzenia i nadal konkursy wakacyjne są dla mnie zagadką, tam są jakieś patenty mi nieznane.
Jeszcze niby wyniki za sobotę i niedzielę ale i tak nie wierzę, że coś będzie, bo wtedy jest najwięcej zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
1 makra 0

elemelex

#7289104 Napisano: 20.08.2025 13:17:25 w WC - rozmowy o wszystkim
titinunu napisał(a):

elemelex napisał(a):

Też uważacie, że zamrożone Ptasie Mleczko smakuje gorzej?:D i jak tu pisać peany.

Uwielbiam Ptasie mleczko i jestem zawiedziona tym zamrożonym smakiem.Takie gumowate i nie smakuje .Właśnie delikatna pianka musi być, a nie gumowata.No może czekolada lepiej smakuje, bo Ja jestem s Team najpierw czekolada, a potem pianka emotka

No dokładnie, gumowate to jest. Chciałabym poznać pean, który wygra tam główną, co on zrobi z gumowatym, twardym mleczkiem by w tekście było cudem świata. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7288922 Napisano: 19.08.2025 20:45:30 w Wkurza mnie...
bianka33 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Może to nie dziecko? Moja sąsiadka ma jakąś chińską podróbę odkurzacza Roomby i codziennie słyszę jak uderza w ścianę, bo się chyba od niej odbija. Hałas jakby ktoś walił młotem.

Te stuki zawsze są w akompaniamencie dziecięcego głosu. Dorośli członkowie tez robią hałasy, owszem, kobita robi rano kotlety, a monsz robi awantury i rzuca chyba krzesłami nie wiem czym dokładnie i się drze. Sąsiedzi marzeń emotka  Nic tylko iść do nich i się pytać o cokolwiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7288917 Napisano: 19.08.2025 20:30:02 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Mieszkasz w bloku? Może pójdziesz do sąsiadów i zapytasz?

Wiesz, że nie wpadłam na to ? emotka
To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.
Czysta ciekawość mnie popycha do zadania tego pytania. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7288907 Napisano: 19.08.2025 20:13:04 w Wkurza mnie...
Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości... Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7288691 Napisano: 19.08.2025 12:12:03 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Oczywiście, że strach kupować paragony, dlatego ja tego NIGDY nie robię. Dziwię się tej praktyce od zawsze, odkąd tu jestem. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7288367 Napisano: 18.08.2025 13:36:47 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka

A ja muszę opisać smak mrożonego ptasiego mleczka a nawet go nie jadłam i nie mam w planach 😅

To chyba w tym przypadku masz przewagę:D Wyświetl w wątku >>
1 danaaa 0

elemelex

#7288364 Napisano: 18.08.2025 13:34:37 w Wkurza mnie...
Czym się różni składanie życzeń nielubianemu sklepowi od chwalenia ciągle niedobrych słodyczy i chipsów? Przynajmniej jakaś odmiana emotka  Mnie wkurza, że muszę opisywać smak mrożonego ptasiego mleczka jakby to było coś dobrego emotka Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

elemelex

#7288100 Napisano: 17.08.2025 12:40:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Też uważacie, że zamrożone Ptasie Mleczko smakuje gorzej?:D i jak tu pisać peany. Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

elemelex

#7287810 Napisano: 15.08.2025 14:33:02 w Wkurza mnie...
Ja też tak czasem myślę, że to dobre ćwiczenie dla mózgu. To dziś poćwiczyłam z familijnymi. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7287767 Napisano: 15.08.2025 12:05:16 w Wkurza mnie...
Ja się skłaniam ku wypaleniu. Ja też na początku miałam dużo pomysłów i energii i nawet pytania mnie nie irytowały jak teraz. Konkursy objawiały się jako cudowna sprawa.  Co nie zmienia faktu, że są tutaj tacy, którzy się nie wypalają, chciałabym poznać ich sekret. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

elemelex

#7287747 Napisano: 15.08.2025 10:00:49 w Wkurza mnie...
Jeśli niedzielni konkursowicze tak nas zjadają na śniadanie to znaczy, że nie piszemy wcale super odpowiedzi tylko gramy jak nikt nie gra emotka   Co wy na to? Temat pod dyskusję emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7287569 Napisano: 14.08.2025 14:33:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ręcznik. Dobre i to emotka  Jest dramatycznie i albo coś poprawię w odpowiedziach albo szkoda zachodu. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7287517 Napisano: 14.08.2025 13:20:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Drogi karlsbardzie już nie wiem który raz nas pytasz, gdzie chcemy pojechać na wakacje, jako że moje pomysły ci się nie podobają, to czy możesz zrobić dwa pytania do wyboru? Jedno o wakacje (co to ma wspólnego z waflami? emotka ) a drugie niech będzie o ...wafle! Pozdrowienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7287491 Napisano: 14.08.2025 12:43:59 w Wkurza mnie...
U mnie Lidl bardzo spoko. A najlepsza obsługa to chyba Rossman.
W jednej Biedrze jest taki młody chłopak co z wielkim entuzjazmem skacze między kasami samoobsługowymi i pomaga, widać, że to lubi. Głośno zaprasza do kas samoobsługowych i jest szybko niczym piorun jak jest problem.
A co mnie dziś wkurza? Brak weny, cała się zużyła w sobotę;) Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7286823 Napisano: 12.08.2025 15:25:02 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

elemelex napisał(a):

radziosny napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że na wyniki karlsbad tak strasznie się długo czeka i wkurza mnie pytanie "gdzie chcesz pojechać na wakacje" niby teraz smolar ma prince polo a pytanie właściwie identyczne ;/ czyli jakby nic się nie zmieniło, mało kreatywni są w tych kreatywnych agencjach, jak ktoś ma patent na takie pytanie to sobie może wygrywać w nieskończoność bo pytania się nie zmienią chyba nigdy.
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka

Też uważam, że to jest trochę chore tak ogólnie patrząc.. ale może trochę losują te nagrody. Jeżeli nie, to tak jak mówisz, trochę dziwne jest selekcjonowanie czyiś marzeń emotka

Avanti to samo miało. Ciekawe jakie marzenia są dla agencji lepsze a jakie gorsze. W ogóle nie powinni wchodzić na ten teren. To nie ich kompetencje emotka

Rozumiem, że każdy może odbierać takie pytania i wyniki konkursów trochę inaczej. U mnie jest tak, że nie biorę ich osobiście.  Nie jest mi bardziej przykro, gdy przegrywam przy pytaniu o marzenia niż przy pytaniu np. o ulubiony smak chipsów. Nie czuję, że komisje oceniają czy wartościują moje marzenie, przegrywając w ogóle nie mam myśli, że przegrałam, bo moje marzenie było gorsze. Wydaje mi się, że komisje nie oceniają samych marzeń czy relacji tylko sposób, w jaki odpowiedź jest podana. Liczy się ujęcie w słowa, humor, kreatywność. W końcu to konkurs na najciekawszą odpowiedź, a nie na najpiękniejsze/najlepsze marzenie. Może warto tak na to patrzeć, żeby nie dokładać sobie dodatkowych negatywnych emocji po przegranej?

Ale trudno traktować swoje marzenia nie osobiście. O tym jak kocham ich produkty to mogę pisać i pisać, bo zawsze coś tam w nich znajdę (na siłę ale znajdę). Ale wiem o co ci chodzi i dzięki za pomocną odpowiedź. 
Może drażni mnie to, że wszystko trzeba na siłę ufajniać. Inaczej nie wygrasz, taka to "zabawa" emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elemelex

#7286815 Napisano: 12.08.2025 15:15:23 w Wkurza mnie...
Też mnie to ciekawi za jaki etap tymbark informował. Ciekawe kto z tego tłumu, który się rzucił na metę w ostatniej chwili otrzyma nagrodę. Toż to musi/będzie musiał być jakiś konkursowy mistrz. To był konkurs w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elemelex

#7286806 Napisano: 12.08.2025 14:29:52 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że na wyniki karlsbad tak strasznie się długo czeka i wkurza mnie pytanie "gdzie chcesz pojechać na wakacje" niby teraz smolar ma prince polo a pytanie właściwie identyczne ;/ czyli jakby nic się nie zmieniło, mało kreatywni są w tych kreatywnych agencjach, jak ktoś ma patent na takie pytanie to sobie może wygrywać w nieskończoność bo pytania się nie zmienią chyba nigdy.
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka

Też uważam, że to jest trochę chore tak ogólnie patrząc.. ale może trochę losują te nagrody. Jeżeli nie, to tak jak mówisz, trochę dziwne jest selekcjonowanie czyiś marzeń emotka

Avanti to samo miało. Ciekawe jakie marzenia są dla agencji lepsze a jakie gorsze. W ogóle nie powinni wchodzić na ten teren. To nie ich kompetencje emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elemelex

#7286794 Napisano: 12.08.2025 14:12:59 w Wkurza mnie...
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7286060 Napisano: 09.08.2025 17:08:59 w WC - rozmowy o wszystkim
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak polubić pisanie odpowiedzi konkursowych? To nie jest koniecznie to samo co lubić pisanie w ogóle, to jest specyficzny podtyp pisania. 
Lubię nagrody, ale pisać tych utworków nie lubię, to znaczy na początku było fajnie a teraz już nie. 
A wy lubicie? Dlaczego tak?

Mnie wygrane motywują i mobilizują emotka

O, dokładnie! Gorzej, jak się wpadnie w błędne koło: nie wygrywasz -> piszesz bez motywacji albo wcale -> dalej nie wygrywasz. emotka

Ja właśnie się podniosłam jak Rocky z maratonu porażek. Ego poobijane, zębów brakuje, ale dziś już trzecia odpowiedź poszła emotka Wyświetl w wątku >>