Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7286039 Napisano: 09.08.2025 15:26:46 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak polubić pisanie odpowiedzi konkursowych? To nie jest koniecznie to samo co lubić pisanie w ogóle, to jest specyficzny podtyp pisania. 
Lubię nagrody, ale pisać tych utworków nie lubię, to znaczy na początku było fajnie a teraz już nie. 
A wy lubicie? Dlaczego tak?

Czy masz możliwość zmiany otoczenia / warunków podczas pisania? Wczoraj siedziałam na drewnianej leżance w parku; słuchałam, jak wiatr szumi i obserwowałam, jak mały gryzoń tuż pod naszymi nogami wymienia wystrój norki. Na kolanach miałam segregator z konkami, w dłoniach notatnik i długopis. I tak sobie wymyślałam... emotka

PS: Możesz po prostu wysyłać mniej zgłoszeń albo odpowiedzi tylko na te pytania, które Cię interesują emotka

Też myślę, że coś trzeba zmienić. Dziś sobie słuchałam fajnej muzyki i próbowałam mieć z tego pisania mieć trochę radochy. 
Piszę dość mało zgłoszeń, dziś napisałam pierwsze dwa od jakiegoś tygodnia.
Problem jest z pytaniami. Chyba tylko ja potrzebuję fajnych pytań żeby obudzić tę iskrę, żeby się chciało. Ale w sumie to żaden problem, bo konkursy nie są obowiązkowe:D Wyświetl w wątku >>
2 joan, cb656 0

elemelex

#7286025 Napisano: 09.08.2025 14:20:18 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak polubić pisanie odpowiedzi konkursowych? To nie jest koniecznie to samo co lubić pisanie w ogóle, to jest specyficzny podtyp pisania. 
Lubię nagrody, ale pisać tych utworków nie lubię, to znaczy na początku było fajnie a teraz już nie. 
A wy lubicie? Dlaczego tak?

Mnie wygrane motywują i mobilizują emotka

Mnie jakoś też, ale chyba już za dużo tych odpowiedzi stworzyłam i mi się przejadło. A inni jakoś potrafią od lat jak maszyny generować te odpowiedzi. Zazdro.
Ale i tak jest lepiej bo dziś dwa zgłoszenia poszły. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7286019 Napisano: 09.08.2025 13:58:05 w WC - rozmowy o wszystkim
A wy lubicie? Dlaczego tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7285844 Napisano: 08.08.2025 16:46:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie spodobała się kawa o smaku telenoweli brazylijskiej. Wydawało mi się to kreatywne...trzeba wrócić do pociskania banałów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7284926 Napisano: 06.08.2025 08:54:57 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

Chciałbym wrócić do konkursów, ale mimo dużej ilości konkursów to albo są badziewia produkty do kupienia, albo nagrody słabe i nie ma w co grać.. też tak macie? Wysłałem też kilka moim zdaniem fajnych odpowiedzi i nawet nagród ostatniego stopnia nie udało się wygrać.. coś kiepsko emotka

Przeczytaj te odpowiedzi jeszcze raz, na chłodno. Ja tak dziś zrobiłam ze swoimi i się nie dziwię, że nie wygrały hihi. 
Oczywiście czasem komisja ma zły gust, to też racja. Często zadają takie pytania na które nie da się odpowiedzieć inaczej niż śmiemniając, bo kto ma przygody/wspomnienia z konkretną marka wafli?
W każdym razie jeśli konkursy przynoszą więcej frustracji niż zabawy to czas coś zmienić. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elemelex

#7284774 Napisano: 05.08.2025 16:20:45 w Wkurza mnie...
Mam podobnie, jakoś trudno mi się skupić, a na trywialnych pytaniach konkursowych to już najbardziej.
I jeszcze wkurza mnie, że ostatnio tylko Agata z klubu recenzentki do mnie pisze, a inne maile czekam! Poza tym nigdy mi nic nie dałaś Agata także łaski bez  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7282733 Napisano: 29.07.2025 13:53:25 w Avanti
Dzięki.  emotka
Też coś kombinowałam z żółtym, ale kolor czipsa już mnie przerósł. emotka  Ja lubię te czerwonawe, a one kojarzą się z gorącem. Szkoda, że nie ma niebieskich chipsów hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7282721 Napisano: 29.07.2025 13:36:28 w Avanti
Ja już po wszystkim to zdradźcie jak brunatny kolor Liptona i ziemniaczany kolor chipsa kojarzy się wam z orzeźwieniem emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

elemelex

#7280223 Napisano: 18.07.2025 16:45:46 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
To jak z tymi rowerami? Tylko jedna osoba dostała? Było info? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7279782 Napisano: 17.07.2025 15:30:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie kompletny rozjazd z avanti. Jeszcze niedawno, nawet jak pytanie średnio mi się podobało to coś potrafiłam wykrzesać na luzie, jakoś podejść do tego inaczej, ale ostatnio już nie umiem ignorować tego jak głupie to są pytania.
Mam wrażenie, że mam wcisnąć ich produkty w każdy aspekt życia, na wigilię je jeść. Kusiło mnie by w zimę im napisać, że należą do moich potraw wigilijnych (oczywiście sarkazm emotka )
Jednak w konkursach jest coś ze "sprzedawania się". Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7278911 Napisano: 15.07.2025 10:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A propos tramwajów to ja mam jakieś wyjątkowo głośnie i absolutnie nie da się w nich skupić. Już pomijając, że jest tłok i trzeba czasem walczyć o życie.
Ja mam lepsze wyniki jak gram rzadziej i mam pomysł. Nadal nie posiadłam tajemnej wiedzy jak można seryjnie wypuszczać ciekawe wypowiedzi. Moja głowa świruje i jest to wtedy jak praca, coś co mnie męczy i irytuje (o czym już wielokrotnie spamowałam) emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elemelex

#7278650 Napisano: 14.07.2025 12:15:48 w Wkurza mnie...
MDL napisał(a):

Wkurza mnie nowy konkurs w Lidlu i pytanie avanti, pomysły wyczerpane, głowa przeciążona 🙈

Co te konkursy z nami robią, głowimy się jaki kolor chipsa kojarzy się z orzeźwieniem. 
No..żaden. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7277047 Napisano: 08.07.2025 19:37:05 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

elemelex napisał(a):

napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Konkurs "All inclusive" Hebe ?

Nie, ale czas jest do dzisiaj. emotka

Eh. Ciekawe czy będzie wieczorne powiadomionko.

Dalej cisza? emotka

Cisza. Jak ja nie lubię tak wyczekiwać wyników. Olewam temat na dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7277011 Napisano: 08.07.2025 18:06:29 w Czy informują/ informowali?
napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Konkurs "All inclusive" Hebe ?

Nie, ale czas jest do dzisiaj. emotka

Eh. Ciekawe czy będzie wieczorne powiadomionko. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

elemelex

#7276886 Napisano: 08.07.2025 13:20:51 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jak komuś łatwo przychodzi pisanie wierszyków to spoko, ale mnie to już męczy i nie jest takie fajne jak na początku. Dlatego oszczędzam siły na jakieś pytanie, które jest dla mnie fajne.

Mnie też już to męczy, ale z drugiej strony zastanawia - czy to, że zaczęłam słać więcej prozy to powód mojego niewygrywania. emotka

Ja sobie teraz zakładam, że będę pisać bez rymów, ale i tak koniec końców wychodzi wierszyk. Bo tak na poważnie coś pisać na niepoważne pytania to mi nie pasuje emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7276807 Napisano: 08.07.2025 10:25:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z tym AI to nie wiem. Uważam, że tego nie chcą w odpowiedziach pisemnych. 
Szit straszny pisze ta "inteligencja". Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7276719 Napisano: 07.07.2025 20:30:32 w Wkurza mnie...
Jak komuś łatwo przychodzi pisanie wierszyków to spoko, ale mnie to już męczy i nie jest takie fajne jak na początku. Dlatego oszczędzam siły na jakieś pytanie, które jest dla mnie fajne. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

elemelex

#7276717 Napisano: 07.07.2025 20:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To ja się pochwalę, że nie rozumiem pytania. To znaczy wydaje mi się dziwne. Kolory czego? Opakowań? Bo samych produktów są niezbyt inspirującexD. Kurczę czekam ostatnio na fajne pytanie avanti i doczekać się nie mogę:D
Co się stało się? Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7276026 Napisano: 05.07.2025 11:01:14 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak rozumiecie pytanie "opis swój wymarzony festiwal" jako taki, który już istnieje czy jakiś wymyślony od czapy? I czy używanie nazw zespołów nie będzie odrzucane, bo regulaminie jest coś o prawach do ochrony wizerunku. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7275647 Napisano: 04.07.2025 06:54:01 w Wkurza mnie...
Naprawdę łatwo jest sobie odpuścić konkurs jak nam coś nie pasuje. Ja to praktykuję i polecam emotka
W kaktusie nawet kupiłam lody, ale potem patrzę na ilość nagród i sobie myślę: nie chce mi się emotka Wyświetl w wątku >>