Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
elemelex
Postów 383
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piszę dość mało zgłoszeń, dziś napisałam pierwsze dwa od jakiegoś tygodnia.
Problem jest z pytaniami. Chyba tylko ja potrzebuję fajnych pytań żeby obudzić tę iskrę, żeby się chciało. Ale w sumie to żaden problem, bo konkursy nie są obowiązkowe:D Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale i tak jest lepiej bo dziś dwa zgłoszenia poszły. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię nagrody, ale pisać tych utworków nie lubię, to znaczy na początku było fajnie a teraz już nie.
A wy lubicie? Dlaczego tak? Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście czasem komisja ma zły gust, to też racja. Często zadają takie pytania na które nie da się odpowiedzieć inaczej niż śmiemniając, bo kto ma przygody/wspomnienia z konkretną marka wafli?
W każdym razie jeśli konkursy przynoszą więcej frustracji niż zabawy to czas coś zmienić. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze wkurza mnie, że ostatnio tylko Agata z klubu recenzentki do mnie pisze, a inne maile czekam! Poza tym nigdy mi nic nie dałaś Agata także łaski bez
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też coś kombinowałam z żółtym, ale kolor czipsa już mnie przerósł.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wrażenie, że mam wcisnąć ich produkty w każdy aspekt życia, na wigilię je jeść. Kusiło mnie by w zimę im napisać, że należą do moich potraw wigilijnych (oczywiście sarkazm
Jednak w konkursach jest coś ze "sprzedawania się". Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam lepsze wyniki jak gram rzadziej i mam pomysł. Nadal nie posiadłam tajemnej wiedzy jak można seryjnie wypuszczać ciekawe wypowiedzi. Moja głowa świruje i jest to wtedy jak praca, coś co mnie męczy i irytuje (o czym już wielokrotnie spamowałam)
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No..żaden. Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szit straszny pisze ta "inteligencja". Wyświetl w wątku >>
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co się stało się? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kaktusie nawet kupiłam lody, ale potem patrzę na ilość nagród i sobie myślę: nie chce mi się
Wypowiedź była edytowana 3 razy.