Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7273628 Napisano: 27.06.2025 08:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te komarowe riposty lecą w radiu Eska? (tak jest w regulaminie, że w piątek rano) no i tak z bólem uszu słucham tego radia i raczej nie było, ale mogłam przegapić. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7273538 Napisano: 26.06.2025 21:05:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja tam lubię prawie wszystkie agencje. Jedyny zarzut to, że zadają ciągle te same pytania. Z Grillowego Amooco zrezygnowałam, bo świra dostaję jak mam znów napisać coś o grillu. Ostatnio Karlsbad wyspecjalizował się w pytaniach o relacje. Wolałam jak trzeba było chwalić produkt. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7273122 Napisano: 25.06.2025 13:05:40 w Wkurza mnie...
Wiem, że już jestem nudna, ale wpadłam znów się powkurzać na nudne pytania konkursowe, wciąż to samo. Znowu "gdzie chcesz pojechać na wycieczkę marzeń i z kim". Lubiłam tę agencje, ale już chyba mi przeszło.
Za to pochwalę OFF, super pytanie, fajnie mi się kombinowało, bo chyba o to chodzi by była to zabawa, a nie męczarnia. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

elemelex

#7273046 Napisano: 25.06.2025 10:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Konkurs był dla osób 18+. Więc poziom powinien być zdecydowanie inny emotka

Ups. Przyznam, że mam polewkę z "poliewy" emotka Wyświetl w wątku >>
1 KotLulu 0

elemelex

#7273042 Napisano: 25.06.2025 10:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

elemelex napisał(a):

Akurat tutaj się nie będę czepiać, że wygrały dziecinne odpowiedzi, do wygrania rzeczy, które chyba tylko dzieci interesują, dla nich jest ten konkurs.

Te dzieci swietnie korzystaja tez z chata gpt emotka

A to inna sprawa czy te "dzieci" są prawdziwe. Ja w życiu bym nie grała o takie nagrody i takimi metodami. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7273038 Napisano: 25.06.2025 10:19:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Akurat tutaj się nie będę czepiać, że wygrały dziecinne odpowiedzi, do wygrania rzeczy, które chyba tylko dzieci interesują, dla nich jest ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7271840 Napisano: 20.06.2025 20:24:06 w Wkurza mnie...
Drażni mnie też to, że trzeba koniecznie i pepsi i lays. Taki zestaw żywieniowy xD Bo jedna z tych rzeczy to jeszcze jakoś ma dla mnie sens.
ale nie, musi być danie główne i popitka xD Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7271789 Napisano: 20.06.2025 17:31:38 w Wkurza mnie...
samdej napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chce mi się już ściemniać, że bez czipsów lato jest beee. No właśnie jest okemotka
Osiągnęłam krytyczny poziom znudzenia pytaniami avanti emotka

Taki paradoks, od nas wymaga się kreatywności niekreatywnych zadań emotka

Nagrody owszem troszkę motywują, ale ile można patrzeć na podobne pytania... Mózg już nie chce... emotka  nie umiem go zmusić. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7271731 Napisano: 20.06.2025 12:58:23 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie chce mi się już ściemniać, że bez czipsów lato jest beee. No właśnie jest okemotka
Osiągnęłam krytyczny poziom znudzenia pytaniami avanti emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7271446 Napisano: 18.06.2025 18:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oj ww uczy dystansu do konkursów. Dlatego nie ma co przejmować się porażkami, wszystko zależy od tego kto czyta. Jeśli osiem haseł na "włącz cośtam" jest dla nich kreatywnością to luuuuz, nie przejmuję się emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7271327 Napisano: 18.06.2025 12:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Laureaci Dan Cake, macie jeden czy dwa maile? Bo ma być jeszcze jakiś z oświadczeniem. Ja mam jeden.
Edit: Aaa, on chyba przyjdzie w odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7271133 Napisano: 17.06.2025 14:55:42 w Czy informują/ informowali?
A ja myślałam, że nie będzie dużo zgłoszeń, pewnie dlatego, że sama prawie o tym konkursie zapomniałam. To pokazuje, że konkursowicze zawsze czujni. emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7269792 Napisano: 12.06.2025 07:27:02 w Opisy z paragonów
Eh, ostatnio przez przypadek kupiłam serki białkowe (nie wiedziałam że jest loteria) i mają opis HP serek wiejski (lidl) i serek wiejski mle (carrefour) pierwszy jeszcze się broni, ale nie wiem... coś czuję, że on nigdzie nie będzie miał dobrego opisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7269634 Napisano: 11.06.2025 14:20:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 
Autentycznie nie rozumiem. emotka

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

Chyba za bardzo na serio bierzesz każde zadanie  emotka  Nie wszystko musi mieścić się w sztywnych ramach albo pasować do schematu. A nawet nie powinno, jeśli mowa o kreatywności emotka

Tak, ale kreatywność jak dla musi musi mieć ułamek sensu, wtedy to jest super wypowiedź. A tak to może być cokolwiek byle byłoby dziwne np. widły wulkanu xD

Ale ja nie bronię wyników WW, tutaj metodą wyboru laureatów jest raczej zamieszanie w kotle i co się wyłowi  emotka  A widły wulkanu to jest bardzo ciekawe hasło emotka

hehehe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7269630 Napisano: 11.06.2025 14:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

Chyba za bardzo na serio bierzesz każde zadanie  emotka  Nie wszystko musi mieścić się w sztywnych ramach albo pasować do schematu. A nawet nie powinno, jeśli mowa o kreatywności emotka

Tak, ale kreatywność jak dla musi musi mieć ułamek sensu, wtedy to jest super wypowiedź. A tak to może być cokolwiek byle byłoby dziwne np. widły wulkanu xD Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7269625 Napisano: 11.06.2025 14:07:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie ostatnie rozbawiło, ale ja mam inny gust niż jury także nie wiem czy warto się kierować  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7269602 Napisano: 11.06.2025 13:20:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7269581 Napisano: 11.06.2025 12:25:27 w Avanti
Fajnie by było jakby umieszczali informację, że "wszyscy laureaci zostali poinformowani" czy coś w tym stylu, to by pozwoliło przestać się bez sensu łudzić, że główna jeszcze na nas czeka emotka Wyświetl w wątku >>
2 cb656, ZetZ 0

elemelex

#7269124 Napisano: 10.06.2025 11:15:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziwi mnie słaba dostępność Lay's loteryjnych. W Lidlu ani jednej paczki, to samo Netto, Kaufland. Co jak co, ale w Żabce się spodziewałam tego sporo, ale była tylko jedna sztuka xD Biedronka - owszem znalazłam, ale dwa smaki, a chciałam solone! emotka  wiem, tragedia. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7268802 Napisano: 09.06.2025 12:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja właśnie kupiłam źle opisany Roshen i zrobiłam zdjęcie paragonu z produktem. Nie mam zamiaru tworzyć sobie dziwnych sytuacji w sklepie i błagać o pieczątki. Organizatorzy powinni mieć więcej wyobraźni (niektórzy na szczęście mają). Jak maja wątpliwosci dzwonić, albo samemu sobie dany produkt kupić w danym sklepie i naocznie zauważyć opis emotka , bo skoro go promują to na pewno też go uwielbiają i mogą sobie kupić  emotka
Najgorzej na pewno jest w małych sklepikach, ale jeżeli chodzi o popularne sklepy to niech sami sobie sprawdzają  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0