Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika once_again

once_again

#7324551 Napisano: 30.12.2025 10:54:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
szalona3412 napisał(a):

Czy ktoś wie co to za nadawca Komputronik biznes przez dhl? Nic w Komputronik  nie wygralam

kate87 napisał(a):

Co wozi DHL?

Są to rzeczy za nakrętki z Coca-Coli z akcji w Żabce - maszynki do popcornu, lodówki, pufy itp.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7324122 Napisano: 29.12.2025 09:36:58 w Żabka
mateuszpp130 napisał(a):

Ja tam sprzedaje po 20 zł za 4pak. Mam dla kogo 😅

Przecież przy takiej cenie to żaden interes dla kupującego... emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

once_again

#7324108 Napisano: 29.12.2025 08:34:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
MDL napisał(a):

Dobrze, że to już koniec😆 dziś kolejne 0/5 żabka 😮‍💨

O której kupiłaś browary? Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7324098 Napisano: 29.12.2025 07:18:23 w Żabka
sledzik860 napisał(a):

U mnie zakup za 710 zł a wygrana 1600 zł, więc nie mogę narzekać. 800 trafione na samym początku, więc było za co grać, a drugie wczoraj.

Kurde, ale to i tak sporo piwa za 710 PLN. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323953 Napisano: 28.12.2025 13:54:34 w Żabka
mikshi napisał(a):

Głupie pytanie, ale co mi tam: Czy w loterii piwnej ma znaczenie godzina wykorzystania losu czy są ustalone wygrywające numery nadane przy zakupie i godzina nie ma znaczenia? emotka

Wszyscy tu zarzekają się, że informacja o wygranej lub jej braku jest przypisywana w momencie kupna, a ja już sam nie wiem czy to przypadkiem nie działa na zasadzie bramek czasowych. Szkoda, że gamonie nie określiły w regulaminie dokładnej mechaniki konkursu, bo teraz nawet nie wiadomo jak grać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323683 Napisano: 27.12.2025 12:48:53 w Żabka
luko922 napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

O takich tajemniczych sposobach to każdy sobie może coś wymyślić i napisać. Dopóki nie piszesz konkretów to ma to taką samą wartość jak teorie spiskowe o płaskiej ziemi. 😅

Daleko temu do teorii o płaskiej Ziemi, lecz nie chcę i nie za bardzo czuję się upoważniony do upubliczniania tego, co kiedyś sama z siebie powiedziała mi zaprzyjaźniona ekspedientka z Żabki. Są równi i równiejsi, ja mógłbym być tym drugim, ale nie chcę zawracać ludziom 4 liter. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323676 Napisano: 27.12.2025 12:43:12 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Chyba nie mogą sprzedać więcej niż maja na stanie. Kiedyś spytałem typka czy mi nabije czekoladę Wedel x Tymbark, żeby dostać wspaniałe Kuboty, to próbował i nie przechodziło

Ja bym obstawiał, że bał się tak zrobić i jak mimo tego naciskałeś to postanowił Cię wkręcić, że niby nie przechodzi. Te systemy nie są na tyle połączone, ale wiem, że na pewno nie uda im się sprzedać czegoś z Żabka Menu z lodówki, co jest przeterminowane. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323664 Napisano: 27.12.2025 12:22:58 w Żabka
endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Są popularne aplikacje do klonowania innych aplikacji i np. możesz mieć jednocześnie zalogowane 20 kont w Żappce na jednym urządzeniu. Piwo można sobie zamówić lub wykorzystać ze 2 inne patenty, w zależności od znajomości i możliwości. Żeby rywalizować z większymi graczami, nie trzeba od razu być profesorem fizyki kwantowej, tylko mało komu by się chciało z tym cackać, niektórzy działają na codzień w danej branży, więc to dla nich chleb powszedni, a inni nie chcą ryzykować wyrzucenia ze sklepu, i nie chodzi tu o podejrzenie alkoholizmu. emotka Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

once_again

#7323653 Napisano: 27.12.2025 12:00:41 w Żabka
endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323651 Napisano: 27.12.2025 11:51:36 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

Ciężko uważać wygraną za pewniaka patrząc, ile losów ludzie kupują tylko na tym forum i wiedząc, że to nie są bramki. Pewnie rezerwa będzie spora. 5 losów to nic przy tym ile niektórzy wrzucają

W pierwszych 2/3 dniach akcji statystyki były tak korzystne, że można było odnieść złudne wrażenie, że od 800 PLN dzieli tylko mała wycieczka po 20 piw - w końcu ludzie trafiali średnio po 2/4 grach. W mojej opinii, nie ma pewności co do tego w jaki sposób przydzielane są nagrody i to wielkie zaniedbanie ze strony organizatora, że nie opisał go dokładnie w regulaminie. Ostatnie zdanie jest w 100% prawdą i dlatego ja kategorycznie zrezygnowałem z dalszej gry, z niektórymi po prostu nie da się sensownie rywalizować. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323644 Napisano: 27.12.2025 11:39:11 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323637 Napisano: 27.12.2025 11:29:48 w Żabka
Maczupikczu napisał(a):

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323619 Napisano: 27.12.2025 09:40:13 w Żabka
mateuszpp130 napisał(a):

Napisałem do żabki 2 tygodnie temu żeby zrobili, by kody zaznaczać które wykorzystane (zaznaczać samemu). Zero odzewu. Przy ostatniej loterii jak ktoś miał dużo kodów to się strasznie myliło.
Jak nie tylko mi przeszkadza, trzeba chyba pisać masowo 😅

Z tego, co pamiętam to po kliknięciu w 3 kropki obok danego kodu, pojawia się opcja "Usuń z profilu" i właśnie w taki sposób możesz pozbywać się zużytych kodów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7323314 Napisano: 24.12.2025 15:56:47 w Kupię...
once_again napisał(a):

Kupię kod aktywujący abonament Cinema-City Unlimited na okres 12 miesięcy, nie musi obejmować m.in. Warszawy - wystarczy mi na kina z poniższej rozpiski. W "twardej walucie" mogę zaoferować 320 PLN, w bonach Zalando / H&M / Decathlon / Ikea - 350 PLN. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka

Jak ktoś posiada ww. przedmiot, lecz nie odpowiada mu określona przeze mnie cena to również zapraszam na PW, być może uda nam się dogadać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7322627 Napisano: 21.12.2025 13:47:16 w Żabka
atlantydek napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

kupiłam 2x zatecky 2 x somersby i mam kupon w  konkursie żywca a loterii hard nie mam losu emotka  nie wiem o co chodzi

Trzeba zakupić 4 takie same piwa ,raczej się nie miesza po 2

Można mieszać

Tylko wtedy rano będzie łeb rozwalało. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7314002 Napisano: 15.11.2025 21:37:03 w Kupię...
Kupię kod aktywujący abonament Cinema-City Unlimited na okres 12 miesięcy, nie musi obejmować m.in. Warszawy - wystarczy mi na kina z poniższej rozpiski. W "twardej walucie" mogę zaoferować 320 PLN, w bonach Zalando / H&M / Decathlon / Ikea - 350 PLN. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7310179 Napisano: 31.10.2025 20:03:22 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam na sprzedaż max. 5 voucherów na bilet 2D do Cinema-City, seans może odbyć się od jutra do bodajże czwartku - już dziś trzeba kupić bilet online. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7299008 Napisano: 21.09.2025 19:15:14 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam kod do konkursu Dare w Żabce, trzeba do niego zrobić zdjęcie i kończy się już dzisiaj. Cena to 4 PLN. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7298252 Napisano: 18.09.2025 04:15:00 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam lub wymienię voucher Slowhop 2000 PLN, ważny do 30.09.2025r. (termin opłacenia pobytu, który może odbyć się znacznie później). W razie sprzedaży, cena wynosi 1350 PLN do lekkiej negocjacji. Co do wymiany - jestem otwarty na propozycje, lecz oczywiście musi to być coś o zbliżonej wartości. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

once_again

#7291970 Napisano: 28.08.2025 18:12:33 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam kod z wyzwania Pepsi w Żabce (z Energylandią), które kończy się dzisiaj. Cena to 5 PLN płatne BLIKiem. Zainteresowanych zapraszam na PW. emotka

SPRZEDANY Wyświetl w wątku >>
0 0