Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7391361 Napisano: 07.09.2026 15:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

Ale  jak ? 
Kup produkty dr Gerard za min. 10 zł i zachowaj dowód zakupu. Wiec wartość zakupu na paragonie musi być 10 zł ?

Cytat z regulaminu:

Z uwagi na fakt, że definicja Zakupu Promocyjnego zakłada zakup Produktów Promocyjnych za min. 10,00zł brutto, informujemy, że w przypadku, gdy z powodów od nas niezależnych posiadasz prawo do rabatówna zakup Produktów Promocyjnych w Sklepie, do obliczenia granicznej wartości 10,00 zł brutto brana jestpod uwagę cena Produktów Promocyjnych przed zastosowaniem rabatu, o ile cena ta jestwyszczególniona na Dowodzie Zakupu. Przykład: kupiłeś Produkty Promocyjne w cenie 10,00 zł brutto. Wwyniku promocji oferowanej przez Sklep cena została obniżona z 10,00 zł do 9,00 zł. Na Dowodzie Zakupuznajduje się wyraźna informacja o obniżce 1,00 zł i widoczna jest zarówno cena sprzed obniżki, jak i po jejzastosowaniu. W takim wypadku Dowód Zakupu opisany w ten sposób stanowi podstawę do udziału wLoterii.
Musisz mieć po prostu dobrze opisany paragon z rabatowaniem. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7391357 Napisano: 07.09.2026 15:18:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

gdzie była taka fajna promka?

W aplikacji Kaufland. Jutro jest podobna promocja w C4, 2 szt. za 3 zł ( nie nabijałam jeszcze w C4 więc nie wiem jak będzie wyglądał paragon, choć zakładam że podobnie ) Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

Maczupikczu

#7391352 Napisano: 07.09.2026 15:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

50 paragonów to 500 zł i więcej emotka

3,99 tyle dokładnie kosztował mnie jeden paragon na tą loterie :) Wierz lub nie. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Maczupikczu

#7391346 Napisano: 07.09.2026 15:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Zgłoszenie to paragon na minimum 10 zł...

Niezupełnie, w regulaminie jest napisane, że kwota przed zrabatowaniem ma wynosić 10 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7391341 Napisano: 07.09.2026 15:01:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Na numery paragonów. Ktoś nawet nie wysila się żeby wysyłać różne. Gram tam kilka dni, na początku wygrałem jakieś 7 razy, nie wysyłam mało a można powiedzieć, że teraz nie da się już praktycznie wygrać. 
,

Czemu ktoś ma się wysilać żeby wysyłać różne? Przecież idziesz do sklepu to paragony nabijasz pokolei. Do wczoraj z odpowiednim kuponem można je było te ciastka kupić za 4 zł , więc co za problem wydać 200 zł na 50 paragonów, skoro zwraca się przy jednej wygranej. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7391028 Napisano: 06.09.2026 10:55:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak to jest z laureatami rezerwowymi w kreatywnych konkursach?
Zakładając, że głównych są 3 główne nagrody  i 5 nagród pocieszenia.
I teraz wszyscy odesłali dane poza jednym laureatem nagrody głównej. Logika mi zawsze podpowiadała , że lista się przesuwa i jedna osoba z nagród pocieszenia wskakuje na nagrodę główną. Ma ktoś wiedze lub doświadczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7391025 Napisano: 06.09.2026 10:46:35 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=

as32572]Jak jedziesz po sezonie i w tygodniu (ja tak byłam w zeszłym roku we wrześniu) to praktycznie do żadnej atrakcji nie było kolejek, baseny były zamknięte, więc dla mnie 1 dzień to już było maks, bo już pod koniec nie mieliśmy co ze sobą zrobić. Na seansie kina 7D byliśmy tylko we dwoje emotka
Miałam niedosyt po Disneylandzie, gdzie byłam 2 dni, ale tam praktycznie do wszystkiego trzeba było stać minimum 30 minut czy nawet godzinę, więc trudno było skorzystać ze wszystkiego, jakby nie było tych kolejek to też bym uważała, że to za długo pewnie.

A to ja przeciwnie,  byłam w jeden dzień od otwarcia do zamknięcia, kolejki na 10-15 minut (więc można uznać, że kolejek nie było) ale nie udało mi się zwiedzić nawet połowy bo po 25 tysiącach kroków nogi wchodziły mi już do *** emotka  Zostaliśmy na drugi dzień i dopiero wtedy udało nam się zahaczyć o część basenową i pokaz trucków. Aż żałowałam , ze sprzedałam większość biletów, bo mogłabym tam jeździć co weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7390872 Napisano: 05.09.2026 10:12:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

:O też masz catering? xd

Nie, ale u mnie w domu czasami 2 zgrzewki idą na jeden dzień emotka  Dzięki nauczone są pić wodę, więc dla mnie taki zapas starczy na max miesiąc.

Ja do AI mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem totalną przeciwniczką gdy regulamin tego zabrania. 
Natomiast prawda jest taka, że AI jest wszędzie, w telefonach, excelach i nawet Smolar dodaje do swoich grafik znacznik AI. Agencje tylko w ograniczonych przypadkach mogą jednoznacznie wyłapać AI, a i tak tego najczęściej nie robią. Jak chcą wyrównać szanse to powinni umożliwiać wszystkim korzystanie z narzędzi AI i kto chce niech korzysta, a tak to Agencje kłamią, że nie dopuszczają takich zgłoszeń, a ludzie kłamią, że nie używają AI. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7390761 Napisano: 04.09.2026 18:35:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

To poinformuj forum jaką wodę będziesz kupować 😂

Ja walczę w Dino, objechałam, 11 sklepów w okolicy, wykupiłam wszystkie butelki jakie były w sklepach i nie mam nawet 40 paragonów.
U Was w sklepach jest ta woda? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7389665 Napisano: 01.09.2026 16:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

A czy agencje mają jakieś programy, które wykrywają że dana odpowiedź została stworzona przez AI? Jak wprowadzam swoje hasło do chata gpt to mi pokazuje, że prawodpodobieństwo że stworzyło je AI wynosi 80% a hasło stworzyłem sam.

Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają. Wiem, że w formularzach są pułapki, tyle mi powiedziała babeczka z agencji w ramach luźnej dyskusji   emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

Maczupikczu

#7389649 Napisano: 01.09.2026 16:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

Tak, to nie kwestia czarnej listy… my tylko wybieramy sobie na podstawie swojego widzimisię, kogo wykluczamy z otwartych akcji promocyjnych i nie mamy zamiaru tych osób nawet o tym poinformować. Niech nieświadomi naiwniacy nadal kupują promowane produkty. Tak trzeba żyć. emotka

Wiesz jak tak to przedstawiasz to masz rację ( choć trochę wyolbrzymiasz i naciągasz fakty na potrzeby udowodnienia własnej racji). Natomiast zakładam, że to dotyczy sytuacji gdzie nie ma watpliwości co do użycia AI. Wiele formularzy zawiera pułapki, więc jak ktoś w nią wpadnie to raczej nie ma się jak tłumaczyć emotka  Zakładam , że takich wypadków to dotyczy. Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

Maczupikczu

#7389631 Napisano: 01.09.2026 15:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Generalnie tak i nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o dany konkurs i stosowny zapis w regulaminie.
Ale jestem na nie tworzeniu jakichś czarnych list uczestników.

To chyba nie kwestia czarnej listy, tylko zwykłego banowania oszustów. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7389626 Napisano: 01.09.2026 15:47:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

gregory04 napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Czy tylko ja wyczuwam, że wygrała poezja AI? Choćby po końcówce "Bo..." i niezgrabnych rymach. Mam wątpliwości i 0 oryginalności

Moim zdaniem to AI i to chamsko skopiowane

Po czym Wy to poznajecie, ja piszę w podobnym stylu,  myślę że nawet lepiej. W sensie nie widzę w tej pracy nic wyjątkowego.

Co 2 osoba mam wrażenie używa Ej-Aj, gdy te odp wszystkie są takie same - widzę to w konkursach np na IG, gdzie no każdy widzi te odp. Rymy na siłę (winnice-zachwyty), które często rednio mają sens, końcówki wypowiedzi zaczynające się od "bo...", wszędzie marzenia, magia, wspomnienia, chwile, które zostają na zawsze, no nie ukrywajmy, że tutaj właśnie sporo takich rzeczy rzuca się w oczy. A skoro piszesz nawet lepiej - no to nie piszesz w stylu Ej-Aj, tylko lepiej.Poprosilam ogolem AI teraz by stworzyl mi odp konkursową na ten konkurs z rymem. Bez kontekstu i to mi wypluł:I widzimy schemat.Oczywiście jest szansa, że ta odpowiedź powstała bez AI, bo ciężko takie rzeczy udowodnić na podstawie samego tekstu, ale... No plz emotka

Kurde ale jak dla mnie to ta Twoja odpowiedź jest genialna. 

Na szczęście dużo agencji robi blokadę uczestnika jak wykryją użycie AI. Ostatnio odbierałam większą nagrodę bezpośrednio w agencji i dziewczyna mi powiedziała, że priorytetowo starają się eliminować odpowiedzi pisane przez AI, i  jak będą mieć podejrzenia to uczestnik może być wykluczony z przyszłych akcji.  Nav tez już wprowadził to do regulaminów, więc  może to jest odpowiedź na to "czemu ktoś wygrywał główne a teraz nic w danej agencji" .

Nie rozumiem na jakiej zasadzie ktoś ma być wykluczony z przyszłych akcji,nawet jak w przyszłych akcjach AI nie użyje, naprawdę sa takie zapisy w regulaminie czy to wykluczenie poza regulaminowe?

Nikt Ci o tym raczej nie powie, zakładam, że po prostu nie wygrasz. Tak, NAV też już wprowadziił do regulaminu zapisy

" W przypadku wykluczenia Cię z Konkursu przez nas nie możesz ponownie zostać Uczestnikiem." ,
"Nie zezwalamy na korzystanie z zewnętrznych narzędzi, w tym narzędzi sztucznej inteligencji, do tworzenia prac konkursowych; w przypadku odkrycia takiego faktu zastrzegamy sobie prawo do wykluczenia takiego Uczestnika z Konkursu."

nie ma informacji, że ktoś cie ma obowiązek o takim wykluczeniu poinformować. 
Moim zdaniem. to dobra wiadomość :) Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7389617 Napisano: 01.09.2026 15:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
whoisshe napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

gregory04 napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Czy tylko ja wyczuwam, że wygrała poezja AI? Choćby po końcówce "Bo..." i niezgrabnych rymach. Mam wątpliwości i 0 oryginalności

Po czym Wy to poznajecie, ja piszę w podobnym stylu,  myślę że nawet lepiej. W sensie nie widzę w tej pracy nic wyjątkowego.

Co 2 osoba mam wrażenie używa Ej-Aj, gdy te odp wszystkie są takie same - widzę to w konkursach np na IG, gdzie no każdy widzi te odp. Rymy na siłę (winnice-zachwyty), które często rednio mają sens, końcówki wypowiedzi zaczynające się od "bo...", wszędzie marzenia, magia, wspomnienia, chwile, które zostają na zawsze, no nie ukrywajmy, że tutaj właśnie sporo takich rzeczy rzuca się w oczy. A skoro piszesz nawet lepiej - no to nie piszesz w stylu Ej-Aj, tylko lepiej.Poprosilam ogolem AI teraz by stworzyl mi odp konkursową na ten konkurs z rymem. Bez kontekstu i to mi wypluł:I widzimy schemat.Oczywiście jest szansa, że ta odpowiedź powstała bez AI, bo ciężko takie rzeczy udowodnić na podstawie samego tekstu, ale... No plz emotka

Kurde ale jak dla mnie to ta Twoja odpowiedź jest genialna. 

Na szczęście dużo agencji robi blokadę uczestnika jak wykryją użycie AI. Ostatnio odbierałam większą nagrodę bezpośrednio w agencji i dziewczyna mi powiedziała, że priorytetowo starają się eliminować odpowiedzi pisane przez AI, i  jak będą mieć podejrzenia to uczestnik może być wykluczony z przyszłych akcji.  Nav tez już wprowadził to do regulaminów, więc  może to jest odpowiedź na to "czemu ktoś wygrywał główne a teraz nic w danej agencji" . Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7389534 Napisano: 01.09.2026 12:18:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Po czym Wy to poznajecie, ja piszę w podobnym stylu,  myślę że nawet lepiej. W sensie nie widzę w tej pracy nic wyjątkowego. Wyświetl w wątku >>
1 mikiws 0

Maczupikczu

#7389322 Napisano: 31.08.2026 19:06:19 w Giełda Kodów ; )
koper1230 napisał(a):

Hej. Ma może ktoś na zbyciu jakiś kod do zalando?

W Żabce możesz kupić bon na 500 zł za 425 zł, i dostaje się kod na dodatkowe 15% zniżki. Wyświetl w wątku >>
1 uzuri 0

Maczupikczu

#7389266 Napisano: 31.08.2026 15:48:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grill u mnie  i 200 zł u męża z Pepsi emotka  Grill na sprzedaż lub wymianę jak ktoś chętny emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7389162 Napisano: 31.08.2026 10:57:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy tydzień, nowe oczekiwania emotka  
Avanti pokładam w Tobie dużo nadzieje   emotka  proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7389160 Napisano: 31.08.2026 10:52:57 w WC - rozmowy o wszystkim
kufel98 napisał(a):

Dostałem zadanie bojowe na znalezienie roweru elektrycznego dla mamy. Może ktoś z Was ma, jeździ i może coś polecić?

Składany dahon, ten który był do wygrania w inter, bardzo polecam, moja mama nim śmiga wszędzie, jest niski i lekki więc dla osoby starszej nie ma nic lepszego. Wyświetl w wątku >>
1 kufel98 0

Maczupikczu

#7389079 Napisano: 30.08.2026 21:10:40 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię na cokolwiek wygrana butelkę dafi z Intermarche , z wysyłką od organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0