Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7322265 Napisano: 19.12.2025 09:50:20 w Avanti
agakaz2 napisał(a):

bocin napisał(a):

Powiedzcie mi proszę, bom głupi i niedoinformowany. Czy w tym konkursie Pepsi&Lays w Biedronce 1 osoba może wygrać kilka nagród? Jeśli tak/nie to czy w przypadku wygranej i wysłania kilku zgłoszeń muszę przesłać wszystkie zarejestrowane paragony czy tylko ten zwycięski?

nie ma ograniczenia w tym konkursie. każdą ilość mozna wygrac. Jak sie poprosi avanti o numer wygranego paragonu to podadzą

Ja zawsze dodaje zdjęcie wszystkich zgłoszonych paragonów na jednym zdjęciu i se sami wybierają, o który im chodzi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322034 Napisano: 18.12.2025 14:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wytłumaczcie mi jedno, skoro nagroda jest przypisana do numeru losu, to skąd organizator wie ile będzie losów w ciagu dnia? Czy może być tak, że w ciagu dnia będą np 2 nagrody, bo kolejne nagrody będą przypisane do zgłoszenia  które się nie pojawiło? Albo założą ze będzie mniej zgłoszeń i potem wszystkie wysłane po jakiejś godzinie idą na zmarnowanie? 
Chyba nie rozumiem tego regulaminu, wytłumaczy mi ktoś? Proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322032 Napisano: 18.12.2025 14:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Justa-zosia napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv.

Ale to nie są bramki, ktoś wyżej pisał o tym. Tylko nagroda do numeru losu przypisana. Więc nie ważne w jakim czasie to sprawdzisz.

to teraz ma to sens emotka  a już organizowałam znajomych żeby kupowali piwa bo będzie impreza  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322026 Napisano: 18.12.2025 13:54:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7321991 Napisano: 18.12.2025 12:11:40 w Żabka
ZetZ napisał(a):

ZetZ napisał(a):

rufus napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czyli można kupić 3 zgrzewki na raz i dostać 3 kody?

Mozna

Można też kupić 1 i nie dostać koduemotka

Jaaa, ale ze mnie tumanemotka , dziękuję za wskazówki z rejestracją, jest 8 paczekemotka

Gratulacje emotka   mnie niestety 3 zgłoszenia i klops emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Maczupikczu

#7321957 Napisano: 18.12.2025 11:06:37 w Żabka
a kupował ktoś te harnasie na 1 paragon kilka zestawów? Regulamin to dopuszcza, tylko jak to zgłaszać?
Namówiliście mnie, ubieram dres, ciemne okulary i idę na misję emotka Wyświetl w wątku >>
2 snowflake, MDL 0

Maczupikczu

#7321945 Napisano: 18.12.2025 10:43:01 w Konkursy to ... ciężka praca!
fryz napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

fryz napisał(a):

cb656 napisał(a):

makra napisał(a):

Ja się zastanawiam czy jak napisze sama, w potem wklejam by AI sprawdziło mi poprawność czy to "narzędzie weryfikujące" wychwyci to jako napisane przez AI.
Ja lubię w ten sposób sprawdzać poprawność lub liczyć znaki.

Znaki możesz policzyć w Wordzie (statystyka wyrazów), nie trzeba do tego zaraz AI. emotka
Ja to się obawiam raczej tego, że wrzucając swój tekst do narzędzia weryfikującego, dostarczasz maszynie za free dodatkowego pokarmu, by się uczyła. Rozważ to, czy chcesz współpracować z maszyną w ten sposób... emotka

ChatGPT ma wersje Human, których takie narzędzia już nie wyłapują.

właśnie sprawdziłam moje jedno hasło w weryfikatorze AI i wyszło mi 100% AI - nie muszę chyba dodawać , że każde słowo pisałam samodzielnie?
Poczytałam, że ktoś sprawdził konstytucję i też wyszło 100% AI, więc wychodzi na to, że konkursy powoli stają się loterią. emotka

Może nie loterią, ale narzędzia AI bardzo pomagają w redagowaniu tekstów (sama przy tym pracuję). Jak ktoś opanuje pisanie promptów i wie co chciałby stworzyć, to takie narzędzie skraca czas pracy.

Być może i pewnie masz rację w sytuacjach służbowych.  Chodziło mi bardziej o sytuację, gdy agencje używają weryfikatorów AI do odsiewania prac generowanych przez chatgpt i Twoja praca odpada mimo , że nie było ku temu żadnego powodu, bo akurat ich system tak uznał.  Chociaż cicho liczę, że agencje zwyczajnie czytają te hasła i wybierają najlepsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7321940 Napisano: 18.12.2025 10:34:22 w Żabka
Cytrusek77 napisał(a):

renatak0renatak0 napisał(a):

Szlag mnie trafi . Piwo pije sporadycznie .Dla mnie 4, piwa to zapas na pół roku .  Kupiłam wczoraj Somersby na loterię -brak kodu. Pomyslam ok moze cos ja zle zrobiłam . Kupiłam dzisiaj powtornie 4,piwa I znowu to samo , brak kodu  wrrrrr

bo te losy są jak wejdziesz na stronę loterii w telefonie

Chciałabym wziąć udział w tej loterii ale wstydzę się iść po piwo o godzinie 10 emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7321938 Napisano: 18.12.2025 10:30:36 w Konkursy to ... ciężka praca!
fryz napisał(a):

cb656 napisał(a):

makra napisał(a):

Ja się zastanawiam czy jak napisze sama, w potem wklejam by AI sprawdziło mi poprawność czy to "narzędzie weryfikujące" wychwyci to jako napisane przez AI.
Ja lubię w ten sposób sprawdzać poprawność lub liczyć znaki.

Znaki możesz policzyć w Wordzie (statystyka wyrazów), nie trzeba do tego zaraz AI. emotka
Ja to się obawiam raczej tego, że wrzucając swój tekst do narzędzia weryfikującego, dostarczasz maszynie za free dodatkowego pokarmu, by się uczyła. Rozważ to, czy chcesz współpracować z maszyną w ten sposób... emotka

ChatGPT ma wersje Human, których takie narzędzia już nie wyłapują.

właśnie sprawdziłam moje jedno hasło w weryfikatorze AI i wyszło mi 100% AI - nie muszę chyba dodawać , że każde słowo pisałam samodzielnie?
Poczytałam, że ktoś sprawdził konstytucję i też wyszło 100% AI, więc wychodzi na to, że konkursy powoli stają się loterią. emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Maczupikczu

#7321934 Napisano: 18.12.2025 10:19:57 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się, bo po przeczytaniu wątków, z ciekawości wrzuciłam moje odpowiedzi do weryfikatora AI i wyszło mi 100% AI emotka emotka   
Jestem przekonana, że jakby ktoś przeczytał moje odpowiedzi to nie miałby wątpliwości, że wszystko pisane samodzielnie.
Siedzę po kilka godzin ze znajomymi, wymyślamy różne odpowiedzi i pewnie nawet nie będę brana pod uwagę bo jakiś automat mnie odrzuci?
Te konkursy stają się powoli bez sensu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7321448 Napisano: 16.12.2025 22:19:56 w Avanti
Kod

Od czwartku rusza Pepsi z Intermarché i do wygrania samochodzik Kia Stonicemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7321347 Napisano: 16.12.2025 17:30:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
kolejny Kubek z Cheetos, tym razem u mężaemotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7321147 Napisano: 16.12.2025 00:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

swietuj-z-duetem i kolejny konek z Pepsi emotka

Będzie jeszcze Dino i Intermarche , w tamtym roku było tak samo emotka  
Jednak Pepsi to lepsza marka niż coca cola 🥰 Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7321060 Napisano: 15.12.2025 17:03:02 w Avanti
Myślę, ze konkurencja jest ogromna. Sama zachęciłam znajomych do gry i codziennie wieczorem w 8 osób kminimy jakie hasła możemy wysłać emotka  nawet nie wiecie ile jest przy tym frajdy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7321041 Napisano: 15.12.2025 16:10:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kubek z Cheetos u mnie emotka i mojej sąsiadki którą namówiłam na wzięcie udziału emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7320899 Napisano: 15.12.2025 00:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatywny17 napisał(a):

Ja już nie mam siły do tych konkursów Los Mejores, od wiadomości słanych 23:54 zwrotki na wysłane smsy przyszły o 00:21 że zgłoszenie poza terminememotka  Setki złotych i kilka godzin w błoto...

Setki złotych emotka  emotka
chcesz powiedzieć, że pisałeś dziesiątki zgłoszeń przez kilka godzin aby wszystkie wysłać jednocześnie w ostatnich minutach konkursu? Bo albo marudzisz dla marudzenia albo należy Ci się zupełnie inna nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7320544 Napisano: 12.12.2025 19:00:11 w Avanti
cb656 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Kolejny raz pudło w loterii na platformie. Czy rymowanki na te agencję nie mają racji bytu?

Rymowanki mają rację bytu, ale nie te z rymami w obrębie odbytu. emotka

To by wyjaśniało, dlaczego mi się nie udawało wygrać rymowanką emotka  
U mnie spisuje się proza, ale zawsze staram się przemyśleć odpowiedź żeby nie była na jedno kopyto z innymi. Zdarzyło mi się nawet wygrać główną w Avanti i ostatnio w Los Mejores.
Wydaje mi się, ze rymowanek agencje dostają cały wagon i po przeczytaniu kilku, już te rymy zaczynaja się każdemu ulewać.
Natomiast moja rada jest taka: pisz tak, jak Ci wychodzi najlepiej. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Maczupikczu

#7263373 Napisano: 20.05.2025 23:44:08 w Avanti
Hold-em napisał(a):

Czy Avanti weryfikuje zgodność danych konta Joy z tymi w formularzu zwycięzcy? Wypełniłam formularz na siebie a teraz widzę, że konto na męża. Przepadło? emotka

Avanti raczej nie robi problemów, ale na Twoim miejscu bym to sprostowała bezpośrednio u nich bo jeśli masz drugie konto na siebie to masz czarno na białym złamanie regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7260607 Napisano: 13.05.2025 14:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Agnes napisał(a):

monikar napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Loteria Roshen. Nie można w formularzu wpisać daty zakupu. Ktoś też tak miał?

Ja tak miałam, spróbuj na laptopie

ja wpisałam bez problemu

Nie wpisujemy daty tylko zaznaczamy w kalendarzu. Powinien automatycznie wyskoczyć.

Te z mi to nie działa, pewnie masz iPhone’a , nie wiem czemu na iPhonie jest często taki problem w tych formularzach

Ja mam wrażenie, że IPhone nie nadaje się do konkursów. Aplikacja coca cola prawie cały czas nie działa, nie da się zgłaszac paragonów w formacie jpg bo to za stary format dla iPhone. Często nie da się wybierać dat, często nie da się wysłać formularza i często nie wyskakuje info o wygranej, ale zgodnie z aktualną prezentacją Prezesa Apple, iphony będą produkowane jeszcze tylko 5 lat i się przerzuca na inną technologię   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7260602 Napisano: 13.05.2025 14:13:23 w Avanti
olunka napisał(a):

trzeba sie pogodzic z porazką, 0/3

U nas 0/17 🫣 a myślałam, że mało ludzi będzie grać Wyświetl w wątku >>
0 0