Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7369230 Napisano: dzisiaj o 11:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Gdzie mozna zobaczyć te filmiki?

Naciśnij na słowo wygrani i tam przenosi cię do  filmow

Fajne te filmiki. Choć bardziej zastanawia mnie czemu ktoś zrezygnował z nagrody za 2 miejsce 🤔. Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

Maczupikczu

#7368558 Napisano: 25.06.2026 17:55:43 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam 153 kody na konkurs Supercam jako całość za 450 zł.

Zarezerwowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368419 Napisano: 25.06.2026 12:35:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

monmoon napisał(a):

„CHERRY COKE IS BACK STYLÓWKA”

Z regulaminu:  
Zgłoszenie udziału w Konkursie jest możliwe w myśl zasad opisanych w pkt. 3. Regulaminu od 3 czerwca 2026 r. od godziny 09:00:00 do 11 czerwca 2026 r. do godziny 16:00:00 (dalej: „Okres zgłoszeń”).

Kurcze zerknęłam na nagrody i to całkiem fajny konkurs był, szkoda, że o nim nie wiedziałam emotka

Albedo, to pewnie wygrają 3 osoby na krzyż, o ile w ogóle poinformują kiedyś. emotka

Właśnie nie wiem o co chodzi z Albedo, nawet na setki nagród strasznie ciężko coś u nich wygrać, kiedyś bardzo ich lubiłam a teraz mam wątpliwości co do ich rzetelności. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7368407 Napisano: 25.06.2026 12:10:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monmoon napisał(a):

„CHERRY COKE IS BACK STYLÓWKA”

Z regulaminu:  
Zgłoszenie udziału w Konkursie jest możliwe w myśl zasad opisanych w pkt. 3. Regulaminu od 3 czerwca 2026 r. od godziny 09:00:00 do 11 czerwca 2026 r. do godziny 16:00:00 (dalej: „Okres zgłoszeń”).

Kurcze zerknęłam na nagrody i to całkiem fajny konkurs był, szkoda, że o nim nie wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368404 Napisano: 25.06.2026 12:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monmoon napisał(a):

Wczoraj kupiłam kilka puszek Coca-Cola Cherry na osobnych paragonach, za każdym razem skanując aplikacje i za żaden zakup nie dostałam kodu. Oczywiście zgłosiłam sprawę do supportu ale od wczoraj kompletna cisza.
Czy ktoś z Was miał podobny problem z kodami Cherry? Po jakim czasie dostaliście odpowiedź i czy w końcu dostaliście brakujące kody?

a o jakim konkursie Ty piszesz? Bo w Żabce  konkurs skończył się już 3 tygodnie temu... Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7368384 Napisano: 25.06.2026 11:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma.

ja dziś kupiłam

A w którym miejscu tego szukać? Tam gdzie inne musy czy w lodówkach?

u mnie były normalnie z innymi musami

Dzięki dziewczyny to ubieram klapki i idę na polowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368360 Napisano: 25.06.2026 10:57:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma.

ja dziś kupiłam

A w którym miejscu tego szukać? Tam gdzie inne musy czy w lodówkach? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7368341 Napisano: 25.06.2026 10:36:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wydaje mi się, że gram w każdym konkursie, a potem w mdw widzę wylew wygranych z konkursów, które przeoczyłam emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7368310 Napisano: 25.06.2026 09:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7367961 Napisano: 24.06.2026 13:26:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Magnum emotka   Liczyłam na ten worek, ale zabkowe konkursy i Smolar nie wróżą mi nigdy sukcesu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7367959 Napisano: 24.06.2026 13:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

Czy pepsi cream soda 0,33 l za 2,99 bierze udział w konkursie? Nie mogę otworzyć regulaminu.Dziekuje

Tak, ja tylko je kupuje i dostałam bilety. Wyświetl w wątku >>
1 asia670 0

Maczupikczu

#7367892 Napisano: 24.06.2026 11:19:18 w Avanti
Czy wszyscy dostaliście bilety na bieżąco? U mnie są braki z samego początku loterii i się zastanawiam czy zapomnieli wysłać ( miałam 2 wygrane pod rząd), czy błędnie wpisałam dane? Wysyłają kolejne a tych wcześniejszych nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7365943 Napisano: 17.06.2026 20:41:41 w Avanti
pikawka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu lipton. Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto, dlatego nie wiem nawet jak to zazwyczaj wyglada w tego typu konkursach, będzie wdzięczna za pomoc.
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc.

Nikt nie podpowie?

Ja nie robię z al zdjęcia, sama coś wymyślę pod dany temat emotka   z lokowaniem produktu emotka

Dziękuję , właśnie też miałam taki plan ale nie chciałabym konkurować z samym AI bo chyba nie miałabym szans 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7365940 Napisano: 17.06.2026 20:38:05 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu lipton. Nigdy nie brałam udziału w konkursach foto, dlatego nie wiem nawet jak to zazwyczaj wyglada w tego typu konkursach, będzie wdzięczna za pomoc.
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc.

Nikt nie podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7365812 Napisano: 17.06.2026 14:12:52 w Avanti
Zadanie polega na wrzuceniu grafiki jak spędzam wakacje z Lipton i można używać narzędzia AI. Czy to znaczy, że mam przerobić swoje zdjęcie w AI? Czy mam wygenerować grafikę w całości? Jak wtedy wygląda kwestia praw autorskich? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami, bo totalnie nie wiem jak do tego podejść, a Liptona pije na hektolitry wiec szkoda by było nie spróbować. Z góry dziękuję za pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7360820 Napisano: 03.06.2026 15:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wytłumaczy mi ktoś jaki sens ma teraz aplikacja coca cola? W zasadach loterii jest napisane “kup fuzetea/sprite/cappy” a przecież bez względu na to z czego co wpisze to i tak dodaje ten sam token “C” i udział w każdej jednej loterii jest za “C”.  To po co mam kupować fuzetea skoro jej nie lubię ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7332090 Napisano: 27.01.2026 10:25:19 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

cherry21 napisał(a):

Były te główne z konkursu w Kauflandzie lub jeszcze nie?

Nie, mają czas do czwartku

Wyniki są już na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7332075 Napisano: 27.01.2026 09:49:47 w Avanti
cherry21 napisał(a):

Były te główne z konkursu w Kauflandzie lub jeszcze nie?

Nie, mają czas do czwartku Wyświetl w wątku >>
1 cherry21 0

Maczupikczu

#7331456 Napisano: 23.01.2026 16:58:08 w Avanti
joan napisał(a):

notta - z ciekawości... dlaczego usunęłaś swój wpis? Akurat pranie rozwieszałam, ale chciałabym się odnieść  emotka

Bon 100 zł z grudniowego konka Avanti, to ho ho ho! aż nadmiar łaski Św. Mikołaja. Pracownica Biedronki, co flooduje konkurs, bo nazbierała cudzych paragonów, ale jednocześnie mózgowo jest na tyle słaba, że zgłoszenia wygenerowała przez AI -> brak słów, naprawdę. Spotkanie z rózgą byłoby chyba adekwatne w tym przypadku, 100 razów zamiast 100 zł emotka

A swoją drogą: jak jej poszło w biedronkowym konku Felix u Smolara? Też miała srylion paragonów? Pogenerowała zgłoszenia via AI? Wygrała coś? emotka

Nie widziałam wpisu, ale pracownik, który gra na odkładane paragony jest dla mnie na równi z tymi co wyciągają paragony ze śmietnika. Tu na forum śmietnikowi paragoniarze mają wręcz poklask za spryt bo wystarczy dać dopisek “na znaleziony paragon” i już jest ok. 👌 Wyświetl w wątku >>
0 1 lukaszn12

Maczupikczu

#7331325 Napisano: 23.01.2026 13:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurczę nic nie wpada   emotka  serdecznie gratuluje zwycięzcom, co teraz cos wygrać to jest naprawdę wyczyn. Wyświetl w wątku >>
0 0