Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7326261 Napisano: 07.01.2026 12:51:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Magiczny wątku, spraw aby dziś wpadła jakaś fajna nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

Maczupikczu

#7325982 Napisano: 05.01.2026 17:05:52 w Avanti
slomkabb napisał(a):

Widzę dwa razy swojego maila w wygranych ale dostałam tylko jedna wiadomość jeszcze przed świętami? Czy dzisiaj już wszystko wysłali?tzn maile z powadomieniem ? czy tam było ograniczenie na osobe?

A jesteś pewna, że to Twoje dane? Ja wygrałam 2 razy ale mail na liście pojawił się tylko raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7325854 Napisano: 05.01.2026 10:57:18 w Avanti
donia7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

andii napisał(a):

Avanti wstawaj i bierz się za rozwiązywanie konkursów. Bo się trochę nazbierało emotka

w tym roku z tym wolnym to jakaś porażka - każdy przedłuża weekend tylko nie my konkursowicze  emotka

"w tym roku z tym wolnym to jakaś porażka" - tak! Oszaleć można, niech wróci normalność  emotka  Niemniej czuję w kościach, że Avanti dziś rzuci kilka maili emotka

Ufam Twojej intuicji emotka

A jak to regulaminowo wygląda ? Muszą dziś coś dać czy jeszcze mają czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7325364 Napisano: 02.01.2026 12:12:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jest piątek, dzień roboczy, a moja skrzynka swieci pustkami emotka  przydało by się rozpocząć rok jakaś cudowną nagrodą. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7324612 Napisano: 30.12.2025 12:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Usunęłam aby nie wywoływać zbędnej dyskusji na temat żabki emotka  
Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 alexmusic

Maczupikczu

#7324518 Napisano: 30.12.2025 09:40:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kurczę, straszna stypa przydało by się coś wygrać na zachętę, może jakaś główna na zakończenie roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7324515 Napisano: 30.12.2025 09:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Zerkał ktoś na laureatów loterii Nutella? Jak to możliwe, że Pan Łukasz R wygrał aż 18 swetrów?! Do tego takie inicjały widnieją też przy nagrodzie głównej…

To samo było w przypadku opiekaczy , dla tego na szczęście nie dałam już się skusić na durny sweter. Być może Nutella nie potrafi zabezpieczyć loterii i z góry wiadomo kiedy są nagrody, albo to ogólnie jeden wielki fake i nagrody trafiają do organizatora. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7324241 Napisano: 29.12.2025 12:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak myślicie, będą dziś jakieś wyniki z Pepsi czy mają jeszcze czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7324006 Napisano: 28.12.2025 17:26:00 w Avanti
Czasami mam wrażenie, że im więcej czytam forum tym mniej wygrywam emotka  
Bo jak się człowiek wkręci w te wszystkie teorie spiskowe, to się odechciewa grać. Chyba, że taki jest cel aby zniechęcić konkurencje ? emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7323928 Napisano: 28.12.2025 12:42:50 w Avanti
luko922 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła.

Pokaż, ocenimy emotka emotka

Ja wygrywam, wiec wystarczy mi ocena jury emotka  Pokaż swoje, to Ci powiem dlaczego nie wygrywasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7323913 Napisano: 28.12.2025 12:12:44 w Avanti
Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła. Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7323682 Napisano: 27.12.2025 12:47:59 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

once_again napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Chyba nie mogą sprzedać więcej niż maja na stanie. Kiedyś spytałem typka czy mi nabije czekoladę Wedel x Tymbark, żeby dostać wspaniałe Kuboty, to próbował i nie przechodziło

Ja bym obstawiał, że bał się tak zrobić i jak mimo tego naciskałeś to postanowił Cię wkręcić, że niby nie przechodzi. Te systemy nie są na tyle połączone, ale wiem, że na pewno nie uda im się sprzedać czegoś z Żabka Menu z lodówki, co jest przeterminowane. emotka

Typek zawsze pomaga mi w konkursach, więc raczej nie zakładam tej opcji. Zamiast olać temat sam poszukał najpierw na zapleczu tej czekolady, a później jaki kod miała ta czekolada w systemie i próbował na kilka sposobów ją nabić ale się nie dało emotka

Bo w Żabce nie ma kasy fiskalnej tylko system fiskalny połączony ze stanem magazynowym, więc nikt Ci nie sprzeda czegoś czego nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7323677 Napisano: 27.12.2025 12:43:19 w Żabka
@gnieszk@ napisał(a):

szalcial napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Jeżeli zależy Ci na losach a nie piwach to idzie się dogadać w Żabce, żeby takiego Tuborga zeskanowano x20 nawet gdy nie ma ich tyle fizycznie w lodówce.

To chyba tylko u franczyzobiorcy niespełna rozumu. Sklepy Żabka działają wg bardzo szczegółowych reguł sieci. Kontrolowane są m.in. stany magazynowe. W sumie nie wiem jak działa ich program ale możliwe, że nie da się sprzedać czegoś, czego zgodnie ze stanem nie ma na sklepie. Poza tym taki franczyzobiorca nie ma możliwości zakupu towaru poza siecią ( z wyłączeniem określonego asortymentu np. towarów regionalnych). Więc nawet gdyby dało się tak zrobić to musiałby się tłumaczyć z tego jak sprzedał piwo, którego nie zakupił od Żabki i fizycznie go nie miał. A Żabka za wszelkie taki błędy daje im kary.

Chyba nikt by nie zaryzykował finansowej kary od US za to by komuś nabić wirtualne piwo. Raczej bym obstawiała, ze ktoś ma wakat w Żabce albo stoi przy kasie i pyta randomowych ludzi czy może nabić swoja kartę jak ktoś kupuje piwo. Podejrzewam, ze w godzinę może nabić nawet kilkanaście losów. Ale ja chyba nie byłabym aż tak zdeterminowana emotka  oczywiście to tylko moja teoria spiskowa Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7323655 Napisano: 27.12.2025 12:04:02 w Żabka
Z tego co mówicie to faktycznie, wygrane wyglądają apetycznie, ale chyba niewiele się wychodzi na plus poza darmowymi piwami, i jedynie wygrane 8 tys i 88 ratują sytuację. U mnie poszło 20 losów, w domu nikt piwa nie pije więc tylko sąsiad korzysta bo dostaje gratisy. Chyba poczekam na rezerwę, bo ciężko nawet ustalić ile tych nagród jest dziennie do wygrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7323632 Napisano: 27.12.2025 11:10:33 w Żabka
Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322265 Napisano: 19.12.2025 09:50:20 w Avanti
agakaz2 napisał(a):

bocin napisał(a):

Powiedzcie mi proszę, bom głupi i niedoinformowany. Czy w tym konkursie Pepsi&Lays w Biedronce 1 osoba może wygrać kilka nagród? Jeśli tak/nie to czy w przypadku wygranej i wysłania kilku zgłoszeń muszę przesłać wszystkie zarejestrowane paragony czy tylko ten zwycięski?

nie ma ograniczenia w tym konkursie. każdą ilość mozna wygrac. Jak sie poprosi avanti o numer wygranego paragonu to podadzą

Ja zawsze dodaje zdjęcie wszystkich zgłoszonych paragonów na jednym zdjęciu i se sami wybierają, o który im chodzi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322034 Napisano: 18.12.2025 14:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wytłumaczcie mi jedno, skoro nagroda jest przypisana do numeru losu, to skąd organizator wie ile będzie losów w ciagu dnia? Czy może być tak, że w ciagu dnia będą np 2 nagrody, bo kolejne nagrody będą przypisane do zgłoszenia  które się nie pojawiło? Albo założą ze będzie mniej zgłoszeń i potem wszystkie wysłane po jakiejś godzinie idą na zmarnowanie? 
Chyba nie rozumiem tego regulaminu, wytłumaczy mi ktoś? Proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322032 Napisano: 18.12.2025 14:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Justa-zosia napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv.

Ale to nie są bramki, ktoś wyżej pisał o tym. Tylko nagroda do numeru losu przypisana. Więc nie ważne w jakim czasie to sprawdzisz.

to teraz ma to sens emotka  a już organizowałam znajomych żeby kupowali piwa bo będzie impreza  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7322026 Napisano: 18.12.2025 13:54:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 1 alexmusic