Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sniezynqa

sniezynqa

#7368747 Napisano: 26.06.2026 10:35:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szaliczek z Dr. Witt 😆 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7367398 Napisano: 22.06.2026 21:43:03 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam 1 bilet do Energylandii. 
130 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7361349 Napisano: 05.06.2026 11:47:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żywiec Dino 💯
Pepsi Energylandia Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7356202 Napisano: 18.05.2026 12:38:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bobovita 100 ⬆️😄 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7341531 Napisano: 11.03.2026 13:36:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Milka. Nagroda z ostatniego dnia. I również jeden raz spróbowałam 😁🤚 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7339509 Napisano: 03.03.2026 16:02:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Neboa 3 stopień. 🍀👌 Cześć marzec. ❤️ Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7330637 Napisano: 21.01.2026 13:59:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
I ja mogę się tutaj wpisać.
W końcuuuu zaczynam rok 2026. 👌🤩😁
Od początku roku porażka goniła porażką. 😐😓

Mail kilka minut temu.
Pepsi 1000 zł. 🤯

Tutaj też nic nie wygrałam od początku akcji. Dopiero teraz pod sam koniec emotka

Szoook. Nie wiem za jaki dzień. 29, 30? 

🫣

Także, trzymam kciuki. Jak jest beznadziejnie, zawsze wyjdzie słońce. Kiedyś.. emotka  🌤 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7321756 Napisano: 17.12.2025 18:32:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

sniezynqa

#7231949 Napisano: 30.12.2024 14:20:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

sniezynqa

#7227334 Napisano: 05.12.2024 21:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

[quote=Nr był podany po wysłaniu zgłoszenia . Moje w sobotę było ponad 500 . W niedzielę już pisali ,że i 1200 nr był cala-w-trawie]

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

M&M niby dzis maja byc wyniki - szybko 

Włącznie Zwycięzcy Nagród zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem emaila wysłanego w terminie do 48 godzin od momentu ich wyłonienia na adres e-mailpodany w Zgłoszeniu Konkursowym. Wszyscy zwycięzcy zostaną powiadomieni najpóźniej
do 5 grudnia 2024 r.

Ciekawe, u mnie pewnie jak zwykle emotka . Jak wysyłałam ostatniego dnia zgłoszenie to było ponad 1000 z tego co pamiętam.

I cisza . Nie przepadam za tą agencją 😅

fryteczka
A skąd wiesz, że było ponad 1000? Da się to jakoś sprawdzić?

1287 było ostatnim, o którym mamy info. Ktoś podał to zgłoszenie 23:43 emotka a do północy mogło jeszcze trochę wpaść. Także ok. 1300 było. Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

sniezynqa

#7226147 Napisano: 01.12.2024 22:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Jest jeszcze wzmianka o pieczątce ze sklepu jeśli opis jest zły a u mnie opis ' cukierki czekoladowe ' 🫣

Też mam taki sam opis

1183 Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7225378 Napisano: 28.11.2024 17:30:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Kujawskiego ,,Nagroda za najlepsze danie" Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

#7224865 Napisano: 27.11.2024 03:25:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

leska2wll napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka

U mnie taka sama sytuacja. Ani maila, ani nic w aplikacji, ani telefonu kuriera. Jakby tej paczki nie nadali.
No cóż, czyli czekamy dalej. Mam nadzieję, że tym razem w końcu dotrą paczuchy 👌🙈😊
Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍

U mnie identyczna sytuacja. Mieli ponownie wysłać w tym tygodniu i cisza emotka

I ja nadal czekam. I też obiecali wysłać i ani widu ani słychu emotka

Wczoraj późnym wieczorem wyskrobałam maila z zapytaniem czy wiadomo coś w sprawie nagród, zadziała się magia i dziś do południa nadano do mnie paczkę dpd emotka

No to masz szczęście 🤣 bo u mnie nadal nic. Mogli kurcze nadać wszystkie, zakończyć ten konkurs i heja. Obiecali wysłanie paczki w tamtym tygodniu. Tydzień się skończył a paczki nadal nie ma. Strasznie mnie to irytuje. Ile można wypisywać i się prosić.. po co robią konkursy skoro tak ciężko im się z wywiązać. Już nie wspominając, że według regulaminu paczki miały być wysłane max do 8 listopada. Prawie 20 dni spóźnienia. 🙈

Edit: Nadane i u mnie 🤡 Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sniezynqa

#7224543 Napisano: 25.11.2024 17:55:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mutti. Piec do pizzy. Ten mój się zgłosił i wygrał moją wymarzoną nagrodę... 🤯 zawsze chciałam mieć piec do pizzy ale szkoda mi było na niego pieniędzy. Bo to tylko piec na pizzę.. i to jeszcze wiadomość o wygranej dzisiaj w naszą rocznicę. Szoook. 🙈👌 myślałam, że mnie wkręca.

Jednak konkursy to nie bujda i jak widać potrafią spełniać marzenia. Wiele osób się z tego śmieje i puka w głowę, strata czasu itd tratatatta... . No i dobrze, przynajmniej mniejszą mamy konkurencję emotka emotka Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7224297 Napisano: 24.11.2024 20:38:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
leska2wll napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka

U mnie taka sama sytuacja. Ani maila, ani nic w aplikacji, ani telefonu kuriera. Jakby tej paczki nie nadali.
No cóż, czyli czekamy dalej. Mam nadzieję, że tym razem w końcu dotrą paczuchy 👌🙈😊
Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍

U mnie identyczna sytuacja. Mieli ponownie wysłać w tym tygodniu i cisza emotka

I ja nadal czekam. I też obiecali wysłać i ani widu ani słychu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sniezynqa

sniezynqa

#7221904 Napisano: 15.11.2024 22:52:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze dzisiaj zdążyłam wylać swoje żale w ,,dzisiaj nic nie wygranych" na tego całego Kauflanda. 🤯🥵🤡
A tu proszę jak wąteczek błyskawicznie zadziałał. Serio, serio! Naprawdę to działa 🤪😀😆🤣

Stówka Kauflandowa i u mnie 🙂 Wyświetl w wątku >>

sniezynqa

#7221777 Napisano: 15.11.2024 13:12:15 w WC - rozmowy o wszystkim
pink086 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

maverick napisał(a):

emanuela24
baba-aga
Dziękuję BARDZO emotka ! Jesteście SUPER emotka
Jejku i awans na 6 lokatę, 5 tuż tuż emotka
Już 5. Lokata emotka

i ode mnie poszły emotka

I ode mnie;)

I ode mnie 👍💪 Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

sniezynqa

#7221681 Napisano: 15.11.2024 01:29:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍 Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0