Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika d.kla

d.kla

#7330156 Napisano: 20.01.2026 08:17:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Konkurs na instagramie Pompoms

wełniany komplet POMPOMS
czapka crochet beige | szalik woolly beige| sweter brązowy 100% wełna merino Wyświetl w wątku >>

d.kla

#7329823 Napisano: 19.01.2026 09:30:03 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś coś dostał z Heliosa? Do 16.01 miały być wyniki z Avatara i zastanawiam się czy to możliwe żeby nikt od nas nic nie zgarnął emotka Wyświetl w wątku >>
1 cherry21 0

d.kla

#7328430 Napisano: 14.01.2026 12:55:55 w Avanti
isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

Ja nie jestem super wprawiona w konkursach, w zeszłym roku grałam sobie raz na jakiś czas, jakoś od grudnia mam postanowienie, że będę wszystkie odp zapisywać, ale akurat miałam tylko jedno zgłoszenie Avanti konkurs pepsi + lays i wysłałam zgłoszenie "na odwal" generowane w czacie, bo nie miałam czasu usiąść i pomyśleć i zgarnęło 200zł. Czasami się zastanawiam czy niektórzy nie nagradzają po prostu w ciemno. Wyświetl w wątku >>

d.kla

#7328118 Napisano: 13.01.2026 15:39:53 w co chcielibyście wygrać?
Wczasy - w tym roku zapowiada się ciężki rok z budową, więc na wakacje z mężem to chyba pojedziemy najdalej na all inclusive do mojej babci  emotka
Złoto najlepiej w sztabkach, a nie biżuterii Wyświetl w wątku >>
0 0

d.kla

d.kla

#7321923 Napisano: 18.12.2025 09:54:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Aviko bony pluxee i coś słodkiego Wyświetl w wątku >>

d.kla

#7319702 Napisano: 09.12.2025 13:52:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda w Kalendarz Adwentowy Fairtrade 2025 Wyświetl w wątku >>

d.kla

#7319701 Napisano: 09.12.2025 13:51:50 w poznajmy się BLIŻEJ
Cześć, obserwuję stronę od dawna, ale w sumie dopiero teraz wpadłam na to żeby się przywitać  emotka . Mieszkam we Wrocławiu, mam 33 lata i w sumie jeśli już wygrywam to same pierdoły, ale też nie gram jakoś super intensywnie. Ostatnio zgarnęłam m.in. opiekacz z tefala, zapas makaronów, jakieś lokalne produkty. Pozdrawiam konkursowiczów! Wyświetl w wątku >>