Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika endrjuen

endrjuen

#7333874 Napisano: 04.02.2026 22:09:46 w PODZIĘKOWANIA
0 0

endrjuen

#7332879 Napisano: 30.01.2026 13:52:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
karoxxa napisał(a):

endrjuen napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Amocco... agencja, w której jeszcze nigdy nic nie wygrałam 🤨

Ja też nigdy …nie umiem ich rozgryźć

Dołączam się. Nigdy nic. W innych agencjach wygrywam, u nich zawsze okrągłe 0

Pewnie dla odmiany wygrywacie u Smolara. Mowie tak bo ja się lubie z amooco ale serca Smolara podbić nie umiem.

To prawda - u Smolara najczęściej mi się udaje emotka  A jeszcze w temacie: Oreo pokonuje mnie już 0/8 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7332851 Napisano: 30.01.2026 12:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

margie napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

mam pytanie czy umiecie wysłać zgłoszenie do konkursu T mobile
mi wyskakuje taki komunikat

Wysyłanie e-maili zostało zablokowane przez ustawienia sieci lokalnej.
Aby odblokować wysyłkę, zezwól przeglądarce na dostęp do sieci lokalnej w ustawieniach przy pasku adresu.

obojętnie z czego wysyłam z jakiej przeglądarki mam to samo... i nie wiem czy wina leży u mnie czy oni mają błąd...
pomóżcie proszę.... z góry bardzo dziękuję emotka

U mnie jest to samo. Nie wiem, czy można coś na to zaradzić, liczę że jutro będzie działać emotka

Działa już dziś wysyłanie?

U mnie dziś już się normalnie dało wysłać. Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

endrjuen

#7332802 Napisano: 30.01.2026 10:49:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkabb napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Amocco... agencja, w której jeszcze nigdy nic nie wygrałam 🤨

Ja też nigdy …nie umiem ich rozgryźć

Dołączam się. Nigdy nic. W innych agencjach wygrywam, u nich zawsze okrągłe 0 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

endrjuen

#7332629 Napisano: 29.01.2026 12:39:15 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

Z IKEA tylko 1 zwycięzca na 500 nagród?

Też mnie to zastanawia. W takim razie u mnie 0/3 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7332593 Napisano: 29.01.2026 10:35:55 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Niebieska_Laguna
Polecam - szybka i udana transakcja w sympatycznej atmosferze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7329123 Napisano: 16.01.2026 10:19:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
uzuri napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Z zupełnie innej beczki, ale może ktoś zna odpowiedź lub miał podobny problem - konkursie Rexony Smolara z czerwca 2025 wygrałem voucher do Multikina na 300 zł i jak próbuje nim zakupić jakikolwiek bilet na jakikolwiek seans mam napisane, że voucher jest nieważny - mimo, że jego termin ważności jest do końca 2026. 

Czy miał ktoś podobny problem?

Tylko stacjonarnie, wyłącznie w kasach kina.

Dzięki! Nie wpadłbym na to, że takie warunki. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7329116 Napisano: 16.01.2026 10:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z zupełnie innej beczki, ale może ktoś zna odpowiedź lub miał podobny problem - konkursie Rexony Smolara z czerwca 2025 wygrałem voucher do Multikina na 300 zł i jak próbuje nim zakupić jakikolwiek bilet na jakikolwiek seans mam napisane, że voucher jest nieważny - mimo, że jego termin ważności jest do końca 2026. 

Czy miał ktoś podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7328562 Napisano: 14.01.2026 18:02:35 w Avanti
luko922 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Kiedy ja się doczekam na 27.12? emotka

Doczekasz się szybciej niż myślisz. Szybko czytają emotka  W grudniu myślałam, że długo będzie im to schodziło, ale jak widać szybko się uwijają. Ja czekam na 28.12. Wysłałam jedno zgłoszenie, o jedno za dużo. Kiedyś miałam bardzo dobre zdanie o tej agencji i nie chodzi wcale o to, że wygrywałam. Teraz widzę, że odkąd jest platforma to obniżają poziom pod każdym względem emotka

Mnie martwi to, że niektórzy już otwarcie się chwalą, że wysyłają odpowiedzi wygenerowane przez chat gpt i wygrywają.

Ja się zupełnie nie dziwię, może sam zacznę tak robić, skoro odpowiedzi wymyślane przeze mnie nie skutkują. Może to się bardziej opłaca. Nawet jakbym miał wygrać raz na jakiś czas i oszczędzić czas, który poświęcam na te odpowiedzi, to nadal lepiej niż teraz. emotka

Ludzie mogą się oburzać, ale ja dokładnie myślę tak samo. Są moim zdaniem agencje, które po prostu nie rozpoznają tekstów pisanych przez AI, jeśli ktoś odpowiednio delikatnie zmieni szyk zdań. Ja piszę sam, ale razem z dziewczyną przebijamy się np. w konkach na Instagramie, gdzie jest to najlepiej widoczne, przez setki AI-owych odpowiedzi i niestety - one często wygrywają i to bardzo wartościowe nagrody. Z Avanti nie próbowałem AI nigdy, ale tak jak wcześniej pisałem - kilka razy próbowałem u nich wysyłania tych samych odpowiedzi w ramach tego samego konkursu. Ta sama odpowiedź została 2/4 razy nagrodzona, a była dość specyficzna. Także jakiś skomplikowany system plagiatów czy AI to tam na pewno nie istnieje. Zresztą wątpię, by tam ktoś miał czas na jakieś dodatkowe weryfikacje. To jednak masówka emotka Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7328433 Napisano: 14.01.2026 13:00:54 w Avanti
d.kla napisał(a):

isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

Ja nie jestem super wprawiona w konkursach, w zeszłym roku grałam sobie raz na jakiś czas, jakoś od grudnia mam postanowienie, że będę wszystkie odp zapisywać, ale akurat miałam tylko jedno zgłoszenie Avanti konkurs pepsi + lays i wysłałam zgłoszenie "na odwal" generowane w czacie, bo nie miałam czasu usiąść i pomyśleć i zgarnęło 200zł. Czasami się zastanawiam czy niektórzy nie nagradzają po prostu w ciemno.

Mam dokładnie takie samo doświadczenie. Ewentualnie Avanti lubi takie odpowiedzi „byle jakie”, bo uważa, że takiej odpowiedzi nie udziela na pewno konkursowicz 😁 A tak szczerze, to ja np. w starym konkursie Pepsi o grillowaniu dla testu wysłałem 4 razy tą samą odpowiedź. Wygrała 2 razy 😂 Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7327204 Napisano: 09.01.2026 19:19:55 w Kupię...
Kubek Stanley Quencher Tumbler z konkursu Kimoco Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7326981 Napisano: 09.01.2026 14:02:18 w moje dzisiejsze wygrane :)

endrjuen

#7326743 Napisano: 08.01.2026 17:24:56 w Czy informują/ informowali?
Nie nadążam za chaosem Avanti, więc dopytam, aby się upewnić - Lays/Pepsi Lidl poszło całe? Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7324233 Napisano: 29.12.2025 12:34:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Duck 0/3, choc naprawdę się starałem Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323681 Napisano: 27.12.2025 12:47:22 w Żabka
once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Są popularne aplikacje do klonowania innych aplikacji i np. możesz mieć jednocześnie zalogowane 20 kont w Żappce na jednym urządzeniu. Piwo można sobie zamówić lub wykorzystać ze 2 inne patenty, w zależności od znajomości i możliwości. Żeby rywalizować z większymi graczami, nie trzeba od razu być profesorem fizyki kwantowej, tylko mało komu by się chciało z tym cackać, niektórzy działają na codzień w danej branży, więc to dla nich chleb powszedni, a inni nie chcą ryzykować wyrzucenia ze sklepu, i nie chodzi tu o podejrzenie alkoholizmu. emotka

Wow, moja wyobraźnia nie sięgała tak daleko. Widocznie jestem na to technologicznie zbyt mało zaawansowany. Nie dziwię się już w takim razie, że nie wygrałem. Chyba to była naiwność, bo przy większych graczach jestem tylko płotką. Czas wrócić bardziej do konkursów kreatywnych, bo tam lepiej mi idzie i nie da się robić takich dziwnych akcji emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

endrjuen

#7323656 Napisano: 27.12.2025 12:04:53 w Żabka
once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323646 Napisano: 27.12.2025 11:44:01 w Żabka
once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323639 Napisano: 27.12.2025 11:32:17 w Żabka
Maczupikczu napisał(a):

Ja wiem na pewno od znajomej o dwóch jej wygranych koło 15. Także godzina nie ma tu znaczenia. Chyba szczęście albo po prostu wymęczenie tego ogromną liczbą losów. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323521 Napisano: 26.12.2025 13:24:20 w Żabka
Diana02 napisał(a):

odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się

Rozumiem Twoją frustrację aż za dobrze. Myślę, że ze szczęściem w loteriach tak bywa - raz sprzyja, raz nie. Ja odpuściłem, bo nic nie wygrałem, ale po x losach, które puściłem, mam zapas piwek do listopada (wybierałem długie daty). Spróbuję w kolejnej loterii. W końcu nam się powiedzie - jestem pewny! Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7323244 Napisano: 24.12.2025 00:03:36 w Żabka
kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś podpowie jak grać aby wygrać w hardcorowej loterii? Czy sposób to zakup kilkanascie/produktów za jednym razem? Widzę że wygrali ludzie po kilka razy więc sposób musi być;)

Sposób to zapewne wpakowanie nie wiadomo jakich pieniędzy w losy lub szczęście. Ja próbowałem już x razy. Nikt mi nie powie, że coś działa bardziej, bo ja mam już kilkadziesiąt losów na koncie - raz kupionych w odstępach w ciągu całego dnia, innym razem pod rząd i nic. Ja nawet jednej 800-tki nie wygrałem. A w ostatniej loterii piwnej, co było po 1500 zł do wygrania wygrałem 2 razy, a puściłem tylko 12 losów po 2 losy za jednym zakupem. Wyświetl w wątku >>
0 0