Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika endrjuen

endrjuen

#7364905 Napisano: dzisiaj o 12:02:31 w Co można dostać gratis?
3 miesiące Spotify Premium dla użytkowników, którzy jeszcze nie korzystali z wersji Premium

https://www.spotify.com/referral/003988ab9f02d84a84024cfb39420750572d20c0095457ec94766c

Skorzystałeś/skorzystałaś? Daj znać na priv, żebym mógł usunąć posta Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7364652 Napisano: 14.06.2026 15:39:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 
🎥 Projektor Samsung Freestyle gen 2
Model: SP-LFF3CLAX 
Dokument gwarancyjny od agencji marketingowej z dn. 12.05.2026
Cena: 1500zł (pokrywam koszt wysyłki) Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7363148 Napisano: 10.06.2026 14:06:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grycan drugie 100, choć tyle losów, że nie jestem na plus Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7362727 Napisano: 09.06.2026 14:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Czy ktoś dostał odpowiedź na reklamację z konkursu Fuzetea w Żabce (Albedo)? Może być na priv emotka

Niestety, mam wrażenie, że nikt tam nie odczytuje @. Instagram też jakieś stare posty..

Obsługa klienta na poziomie poniżej dna w takim razie… Gdyby ktoś jakimś cudem otrzymał jakąkolwiek odpowiedź, dajcie znać 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7362724 Napisano: 09.06.2026 14:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał odpowiedź na reklamację z konkursu Fuzetea w Żabce (Albedo)? Może być na priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7362703 Napisano: 09.06.2026 13:45:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Cherry Coke 2 szt Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7362398 Napisano: 08.06.2026 16:54:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Ładuje Wam się bez problemu formularz DINO Lech, żeby przejść do tego generatora AI? U mnie się ciągle kręci kółeczko. Zdjęcie ma 2 MB.

Raz tak miałem, po prostu odświeżyłem stronę, wrzuciłem jeszcze raz z innej przeglądarki i poszło Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7362244 Napisano: 08.06.2026 12:30:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
🟡 Sprzedam 
Projektor Samsung Freestyle gen 2
Model: SP-LFF3CLAX
Dokument gwarancyjny od agencji marketingowej z dn. 12.05.2026
Cena: 1500zł (pokrywam koszt wysyłki) Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7361432 Napisano: 05.06.2026 13:45:15 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Wiecie kij z tym, ze nie wygrałam .  Bardziej boli mnie fakt, że zostałam potraktowana jak oszust.

Dokładnie tak. Dlatego próbuję doprowadzić do interwencji sponsora, bo mnóstwo osób zostało tak potraktowanych. Sa dziesiątki osób, które wydały kasę, zagrały, ich wyniki zostały usunięte, a część z nich nawet o tym zapewne nie wie.

Natomiast w tabeli łatwo można zobaczyć pewne prawidłowości, które zaznaczałem przez cały czas trwania konkursu i wysłałem im mailem.

Całą akcję można nazwać antypromocją Fuzetea. Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7361400 Napisano: 05.06.2026 12:36:12 w Żabka
Calliope22 napisał(a):

Dziekujemy za przeslanie zgloszenia konkursowego (Kod promocyjny: UUnXYDbp). Weryfikacja przebiegu rozgrywki wskazala na proby obejscia zasad regulaminu i sprawiedliwej rywalizacji. Twoj wynik zostal odrzucony z rankingu.

właśnie dostałam taki sms … dodam, że grałam zupełnie uczciwie i tylko raz . Co dalej z tym zrobić ? Albedo nie odpisuje na maile

Coca Cola odpisuje. Proponuję ich zasypać wiadomościami: poland@coca-cola.com Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7360840 Napisano: 03.06.2026 16:05:39 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

chyba ustawili nowy limit na 9 min w FuzeTea

Dokładnie. Ja właśnie skrobię maila z odpowiedzią do Coca Cola z updatem tej akcji, bo znów jest dokładnie to samo. Samowolka. Warto też obserwować, ile znaczy regulamin dla Albedo. To co dzieje się w ich innych konkursach?

Totalny brak profesjonalizmu Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7360796 Napisano: 03.06.2026 14:22:12 w Żabka
predictablenat napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Właśnie dostałem sms, że jeden z moich wyników w grze Fuze Tea został zweryfikowany pozytywnie i przywrócony do rankingu emotka

Ja tak samo 😂 przywracają wyniki innych przez co i tak spadłam z walki o nagrody.

Ja na razie czekam na cud 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7360357 Napisano: 02.06.2026 11:52:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po 9 próbie wreszcie Grycan 100 (prawie się zwróciło 😅) Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7360338 Napisano: 02.06.2026 10:59:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grycan nic, Oreo nic, Coca Cola nic - nie zliczę nawet, ile losów puściłem… Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7358777 Napisano: 27.05.2026 11:55:48 w Żabka
nanajka81 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/

dziwi mnie to że oni podejrsewaja I już jesteś winny bez przedstawienia dowodów

no najlepsze i tak jest to, że nawet nie dostaniesz informacji, że Twój wynik został usunięty i dlaczego, a ile osób patrzy codziennie czy jeszcze jego wynik jest w tabeli? Dramat cały ten konkurs

Ja grałem normalnie, najpierw miałem 3 minuty, potem 4 a potem 7 z kawałkiem. Podjarałem się i poleciałem do żabki i dopiero wtedy zobaczyłem wasze wpisy. Czyli czeka mnie ban. Dobry mają sposób na powiększenie sprzedaży. Trzeba ich zbombardować opiniami na googlach to może ich zaboli. Albo niech oddają kasę bo tyle fuze tea na pewno bym nie kupił emotka

Ja to mogę tylko podsumować: ale syf! Routines posprzedawał beznadziejne produkty - nagród nie wydał bo ludzie nie zasłużyli, teraz FuzeTea posprzedawana w ilościach hurtowych i co? Nagród nie wydadzą bo ludzie "oszukują" na kijowo stworzonej gierce. Co kolejnego?

Dokladnie. To są po prostu oszustwa. Jakby to zrobiła osoba prywatna i ktoś poszedłby na Policję, to miałaby zarzuty. A tu? Bezkarność? Dlatego ja porozmawiam z prawnikiem w mojej firmie, co jeszcze można w tym temacie zrobić, bo ktoś wreszcie za takie postępowanie powinien odpowiedzieć. Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7358539 Napisano: 26.05.2026 16:23:59 w Żabka
k1b81 napisał(a):

k1b81 napisał(a):

No to jest hit, odświeżam stronę, którą wcześniej miałam otworzoną i pierwsze miejsca miały totalnie inne wyniki niż po odświeżeniu. Ja zagrałam raz na laptopie i faktycznie byłam w rankingu przypisana do wygrania ręcznika, a teraz nagle do aparatu bo wyrzucili wyniki. Co to w ogóle jest za konkurs XD

Nagrałam ten proces odświeżania i pojawienia sie innych wyników, wyślę im żeby powiedzieli o co tu chodzi. Chociaż w sumie pewnie dostanę odpowiedź, że według nich to były boty i koniec

Ale spróbuj do nich napisać. Im więcej ludzi to zrobi, tym lepiej. Może się ogarną w końcu Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

endrjuen

#7358509 Napisano: 26.05.2026 15:36:21 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

Usuwania ciąg dalszy, usunęli mi 4:30

Faktycznie. Zaś poleciało pół tabeli. Masakra. Serio, uważam, że warto pisać do Coca Cola bezpośrednio Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7358502 Napisano: 26.05.2026 15:28:11 w Żabka
Kroliczy napisał(a):

Genialnie.

Moja dziewczyna wykręciła te ponad 30 minut, wynik w ogóle nie pojawił się na liście rankingowej i jest zostawiona z wynikiem 40s.
Ja za to miałem prawie 6 minut, usunęli wynik i mnie zbanowali xD 

Skoro obecnie są wyniki po 10-20 minut, to jednak muszą mieć jakieś dowody na to, że oszukiwałem

Wychodzi na to, że każdą grę trzeba będzie nagrywać drugim telefonem. Ciekawe co by odpisali, gdybym im podesłał filmik z przebiegu...

Znam osobę, która wysłała im filmik z przebiegu. Zobaczymy 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7358501 Napisano: 26.05.2026 15:27:20 w Żabka
Lenew napisał(a):

Lenew napisał(a):

Ja już dostałam odpowiedź na swoją reklamację i w sumie dowiedziałam się tyle co nic. Według nich niemożliwe jest uzyskanie takiego wyniku, więc uznali, że musiałam oszukiwać i złamać regulamin. Kompletnie nie biorą pod uwagę tego, że problem mógł leżeć po ich stronie, że gra mogła być wtedy zepsuta, zbugowana albo wydarzyło się coś po ich stronie systemu. Nie mam pojęcia co dokładnie się wtedy stało, ale na pewno nic z mojej strony. Mimo tego bana nie zdejmą i na tym kończy się cała ich odpowiedź.

A i ogólnie z tego co zrozumiałam to oni nie mają żadnych dowodów na oszukiwanie. To są wyłącznie ich przypuszczenia, jeśli komuś poszła za dobrze to dostaje bana . Co też jest dziwne bo usuwali nawet 5/3min wyniki, więc bany latają randomowo emotka

Ściemniają nieźle. Mam kilka screenów rankingów, gdzie losowe wyniki były zdejmowane. Mój był 5-minutowy i wcale nie był w czołówce, a po 10 minutach już go nie było. Ale później obserwowałem i też się zdarzało tak z wynikami innych osób. Po prostu nie chce im się tym zająć. Ogólnie świadczy to bardzo źle o tej agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7358079 Napisano: 25.05.2026 14:08:58 w Żabka
Lenew napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej, jeśli ktoś dostanie odpowiedź zwrotną z Albedo apropo gry FuzeTea , dajcie info proszę . Może być na priv

Czy ktoś próbował do nich dzwonić w tej sprawie, czy raczej nie ma to sensu?

Ja pisałem, wiem od jednej osoby z forum, ze pisała już pierwszego dnia - na razie oba maile bez odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0