Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika endrjuen

endrjuen

#7300142 Napisano: 24.09.2025 19:52:19 w Czy informują/ informowali?
kasia9630 napisał(a):

1 osoba w Booksy to w sumie wciąż mało. Na taką ilość nagród to z tego co kojarzę było więcej wygranych tu na grupie.  Co do AXE- e-maili nie było , jedynie jest lista gdzie można sprawdzić czy się wygrało.

Zdecydowanie na taką liczbę nagród, to na forum wpisów tyle, co nic. Podejrzane. Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7299895 Napisano: 24.09.2025 11:04:08 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

malmika napisał(a):

Booksy?

Chyba już sami sobie zarezerwowali Wakacje.pl emotka

Ja już wiedziałem, że ten konkurs jest podejrzany po przykładowych odpowiedziach konkursowych, które publikowali na Instagramie. Jeden wielki ChatGPT na jedno kopyto. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7298988 Napisano: 21.09.2025 16:56:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Przez urlop trochę wypadłem z obiegu. Widzę już informacje o innych nagrodach z konkursu Fuzeatea i Cappy w Żabce „Epickie lato”. A czy śpiwory już szły? 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7298158 Napisano: 17.09.2025 17:20:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jeszcze ktoś, kto nie dostał pozytywnej weryfikacji z konkurs Nałęczowianki z Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7298123 Napisano: 17.09.2025 15:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
endrjuen napisał(a):

Czy komuś udało się wygrać bon do Biedry z 7Days’a zdjęciem lub video? Bo na razie widzę doniesienia o samych tekstach i nie wiem, czy nie szkoda czasu na montowanie czegoś emotka

Edit: nie było pytania, widzę w innym wątku Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7298121 Napisano: 17.09.2025 15:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś udało się wygrać bon do Biedry z 7Days’a zdjęciem lub video? Bo na razie widzę doniesienia o samych tekstach i nie wiem, czy nie szkoda czasu na montowanie czegoś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7292615 Napisano: 30.08.2025 19:18:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Odkryta dzięki wam w spamie 200-tka z Heinza do Dino Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7292252 Napisano: 29.08.2025 13:41:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mojej dziewczyny wczoraj Hairmate T-shirt i kosmetyki. (uwaga! Znalezione w „Ofertach” na gmailu) Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7292250 Napisano: 29.08.2025 13:38:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

endrjuen napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

IIII1 napisał(a):

Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak wykorzystać voucher 100 PLN do Lidla z loterii Coca-Cola Lidl „Odkryj smak Włoch z Coca-Cola" ogranizowanej przez Albedo Marketing. Mam 18 cyfrowy kod i PIN. Próbowałem w kasie samooslugowej płacić jak kartą podarunkową (wygenerowałem sobie kod kreskowy), ale za każdym razem mi nie przechodzi. Będe wdzięczny jak ktoś podpowie jak to wykorzytać i czy da się w kasie samoobslugowej.

Mam dokładnie ten sam problem. Jak generuję kod kreskowy, to nie działa, a klawiatura, żeby wbić numer ręcznie jest na wszystkich Lidlowych ekranach zablokowana

Podajesz Pani kasjerce cyfry i Ona sama wprowadza,lub generujesz kod ,wtedy odczytuje sama,musi wpisać inne płatności,karta podarunkowa

tak, zgłoś się do kasjerki. Miałam wprawdzie bon z innego konkursu ale jak sama wpisywałam lub skanowałam to nie wchodził. Przyszła Pani, oczywiście najpierw próbowała tak samo i powiedziała, że się nie da. Stanowczo mówiłam, że musi sie dać, bo jak widać jest w terminie ważności. Wtedy sama coś wpisała jeszcze raz i poszło. Kasa samoobsługowa

Dzięki wszystkim za pomoc! Spróbuję emotka

A trzeba od razu wydać całą 100 czy można na raty?

W Lidlu chyba te vouchery (karty podarunkowe) zawsze można na raty. Przynajmniej takie jest moje doświadczenie Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

endrjuen

#7291791 Napisano: 28.08.2025 12:46:33 w Żabka
zebry napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

To nie wiem od czego to zależy, bo zarówno u mnie jak i u partnera, losy naliczają się normalnie po zakupie wczoraj i dzisiaj... U mnie wchodzą losy za czteropak Carlsberga, ale nie wiem czy to ma znaczenie.

Nie ma znaczenia, bo ja też kupiłam czteropak Carlsberga i nie mam losów

Może od systemu operacyjnego.

Ja próbowałem i z iPhona, i u dziewczyny z Androida. Mamy w miarę nowe telefony. Ale niestety u obojga nic Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291780 Napisano: 28.08.2025 12:33:22 w Żabka
Ja po 5 nieotrzymanych losach w mojej apce, próbowałem w aplikacji dziewczyny. Inny telefon, inny system, aplikacja 100% zaktualizowana. Najpierw rejestracja, a później zakup. Od wczoraj od 22 nic. 0 losów Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291777 Napisano: 28.08.2025 12:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cytriss19 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

IIII1 napisał(a):

Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak wykorzystać voucher 100 PLN do Lidla z loterii Coca-Cola Lidl „Odkryj smak Włoch z Coca-Cola" ogranizowanej przez Albedo Marketing. Mam 18 cyfrowy kod i PIN. Próbowałem w kasie samooslugowej płacić jak kartą podarunkową (wygenerowałem sobie kod kreskowy), ale za każdym razem mi nie przechodzi. Będe wdzięczny jak ktoś podpowie jak to wykorzytać i czy da się w kasie samoobslugowej.

Mam dokładnie ten sam problem. Jak generuję kod kreskowy, to nie działa, a klawiatura, żeby wbić numer ręcznie jest na wszystkich Lidlowych ekranach zablokowana

Podajesz Pani kasjerce cyfry i Ona sama wprowadza,lub generujesz kod ,wtedy odczytuje sama,musi wpisać inne płatności,karta podarunkowa

tak, zgłoś się do kasjerki. Miałam wprawdzie bon z innego konkursu ale jak sama wpisywałam lub skanowałam to nie wchodził. Przyszła Pani, oczywiście najpierw próbowała tak samo i powiedziała, że się nie da. Stanowczo mówiłam, że musi sie dać, bo jak widać jest w terminie ważności. Wtedy sama coś wpisała jeszcze raz i poszło. Kasa samoobsługowa

Dzięki wszystkim za pomoc! Spróbuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291767 Napisano: 28.08.2025 12:15:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
IIII1 napisał(a):

Mam dokładnie ten sam problem. Jak generuję kod kreskowy, to nie działa, a klawiatura, żeby wbić numer ręcznie jest na wszystkich Lidlowych ekranach zablokowana Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291553 Napisano: 27.08.2025 18:45:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 

4x Letnie Brzmienia Poznań 30.08
100 zł za sztukę
Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291479 Napisano: 27.08.2025 15:15:55 w Żabka
Ja kupiłem piwek na 5 losów, a nie zaliczyło od rana żadnego. Apka aktualna, wszystkie zgody wcześniej już miałem, nigdy nie miałem problemów z losami, a tu taki pech. Ale co zrobić… Napisałem do nich, pewnie napiszą mi to samo, co Wam. Komu się udało - powodzenia, bo nagrody fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291330 Napisano: 27.08.2025 11:18:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
GLS czapka McLaren Monster Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291210 Napisano: 26.08.2025 22:55:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Czy ktoś kiedyś próbował kupować za bon Dino doładowanie do telefonu, Spotify lub Allegro? Dzisiaj chciałem doładować za 100 zł, ale panie mnie odprawiły, mówiąc, że muszą się zapytać w centrali, czy tak mogą.

Doładowanie do telefonu kupowałam często, nawet gdy do zakupów brakowało mi np 10 zł, czasem całość- nigdy nie robiły problemu

Dzięki, to spróbuję w innym Dino może, bo tu panie były wyjątkowo niechętne… Ale dzięki tobie przynajmniej wiem już, że się da! Wyświetl w wątku >>

endrjuen

#7291206 Napisano: 26.08.2025 22:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś kiedyś próbował kupować za bon Dino doładowanie do telefonu, Spotify lub Allegro? Dzisiaj chciałem doładować za 100 zł, ale panie mnie odprawiły, mówiąc, że muszą się zapytać w centrali, czy tak mogą. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7291204 Napisano: 26.08.2025 22:36:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Odsyłał ktoś poczta dokumenty zwrotne?
Kurier zostawił klapki a nie wziął podpisanego oświadczenia zwrotnego emotka Czy dać sobie spokój

Pewnie sam się zgłosi. U mnie w podobnej sytuacji po tygodniu dzwonił do mnie na telefon, że popełnił błąd, zostawił oświadczenie, a teraz DPD chce go ukarać na 500 zł za niedopatrzenie. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

endrjuen

#7290874 Napisano: 25.08.2025 21:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BelciaIzabelcia napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Próbowałem szukać informacji lupką na forum, ale nie mogę się dogrzebać - w jaki sposób wykorzystujecie e-vouchery do Lidla bez kodu kreskowego. Mam taki od Albedo ze starej loterii Coca-Cola i pani kasjerka powiedziała, że ona nie wie, co z tym zrobić… Będę wdzięczny za pomoc.

Też taki mialam i na normalnej kasie Pani spisała sobie ten kod jako karta podarunkowa lub bon, już nie pamiętam która to była opcja.

Czyli może te u mnie niedoinformowane w temacie. Spróbuję iść do innego Lidla - może ogarną. Dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0