Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika endrjuen

endrjuen

#7290859 Napisano: 25.08.2025 21:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbowałem szukać informacji lupką na forum, ale nie mogę się dogrzebać - w jaki sposób wykorzystujecie e-vouchery do Lidla bez kodu kreskowego. Mam taki od Albedo ze starej loterii Coca-Cola i pani kasjerka powiedziała, że ona nie wie, co z tym zrobić… Będę wdzięczny za pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7290810 Napisano: 25.08.2025 18:10:41 w Czy informują/ informowali?
zielonaszpilka napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Hairmate? Dziewczyna czeka, ale nie wiem, czy to nie złudne nadzieje?

Na insta napisali, że z dziewczynami, które wygrały wyjazd już się skontaktowali. Resztę laureatów poinformują później. Pisali o tym pod postem z 18 sierpnia emotka

Dzięki wielkie! Wyjazd już odpuściła, ale właśnie chodziło o resztę 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7290800 Napisano: 25.08.2025 17:37:23 w Czy informują/ informowali?
Hairmate? Dziewczyna czeka, ale nie wiem, czy to nie złudne nadzieje? Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

endrjuen

#7290077 Napisano: 22.08.2025 18:48:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, bo już czytam 5 raz regulamin i dalej nie rozumiem - czy w loterii Peroni, jeśli kupiłem 4 piwa na jednym paragonie, to mogę dwukrotnie zeskanować paragon i dwa razy próbować wygrać nagrodę natychmiastową? 🤔

Bede wdzięczny za podpowiedź.

Wgrywasz jeden raz paragon. System wyłapuje Ci ilość sztuk i automatycznie przypisuje dwa losy.

A, to tak działa. Dzięki! No to bym wtopił, jakbym próbował jeszcze raz wgrać. Dobrze, że zapytałem. Dziękuję za pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7290067 Napisano: 22.08.2025 18:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, bo już czytam 5 raz regulamin i dalej nie rozumiem - czy w loterii Peroni, jeśli kupiłem 4 piwa na jednym paragonie, to mogę dwukrotnie zeskanować paragon i dwa razy próbować wygrać nagrodę natychmiastową? 🤔

Bede wdzięczny za podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7289843 Napisano: 22.08.2025 11:27:30 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bizgho
Sprawnie, szybko, sympatycznie. Polecam! Wyświetl w wątku >>
1 bizgho 0

endrjuen

endrjuen

#7286126 Napisano: 10.08.2025 10:54:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

działa wam dodawanie paragonów w Winiary?

Jesli masz iPhona, spróbuj najpierw zrobić zdjęcie, a później wgrać z galerii zdjęć w panelu Winiar, a nie robić foto bezpośrednio z poziomu tego panelu. Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7285938 Napisano: 08.08.2025 22:42:32 w Żabka
Mam serdeczną prosbę - czy ktoś mógłby podać link do konkursu Fuzetea, bo w Żappce zniknął mi już kupon. Mam zapisany numer, ale przez to, że nie mam kuponu, nie mogę wejść na stronę z konkursem… emotka

Edit: sam odpowiem - na urządzeniach mobilnych link ogólny działa, na komputerze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7284655 Napisano: 05.08.2025 10:54:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś mógłby się podzielić informacją, jakim kurierem przyszły farbki z Orbit? Będę wdzięczny! Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7283416 Napisano: 31.07.2025 13:11:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

czesc
Konkurs -> ESKA DOWOZI na kampera
działa Wam dodawanie zgloszenia ?
u mnei nic sie nie dzieje po "WYSLIJ ZGŁOSZENIE"

pozdrawiam
Krzysztof

U mnie też nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7283244 Napisano: 30.07.2025 21:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

endrjuen napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Nigdy nie spotkałem się z tak dziwnym podejściem do marketingu. Teraz ci, którzy dostali „tajemniczy” telefon, a mieli nadzieję, że to iPhone lub suszarka, gdy dowiedzą się, że to kosmetyki, będą trochę zawiedzeni. Pewnie gdyby informowali od razu, zamiast robić dziwne podchody i podkręcać atmosferę, to tego uczucia zawodu by nie było. Widać, że organizują sami, bez pomocy kogoś, kto wie, jak to powinno działać, by w umyśle wygranych firma już kojarzyła się jednoznacznie pozytywnie.

Brainstorm (T-mobile, Orange) zawsze tak informują i trzeba cierpliwie czekać na maila z informacją o rodzaju nagrody  emotka
Mało tego, raz jak miła pani do mnie dzwoniła to powiedziała, że "skontaktują się ze mną JEŚLI coś wygrałam" emotka

To dopiero niezrozumiała strategia 😁 A tak serio, jestem ciekaw, co kieruje ich decyzją, żeby ukrywać rodzaj nagród do ostatniej chwili. Chęć wywołania stanów przedzawałowych? 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7283210 Napisano: 30.07.2025 19:47:54 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Peedigre i Orbit?

Orbit - mam maila o farbkach do butów z dziś Wyświetl w wątku >>
2 MDL, madllen 0

endrjuen

#7283153 Napisano: 30.07.2025 16:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

endrjuen napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy ktoś może potwierdzić, czy lista So!flow jest wg kolejności zajęcia miejsca? Jeśli tak to jednak kosmetyki, a jak nie iphone to liczyłam na suszarkę emotka  Eh.... w miarę jedzenia apetyt rośnie. Ale... trzeba się cieszyć z małych chwil, tak jak wspomniałam o tym dziś w "Chwytaj życie z Borotalco" emotka

Też jestem ciekaw. Do mojej dziewczyny też dzwonili, ale nie chcieli za żadne skarby powiedzieć, jaki typ nagrody. Także nie wiem, co oni planują. Każdy się dowie dopiero, jak dostanie paczkę? 😅

Po małym "dochodzeniu" wywnioskowałam, że iphony i suszarki informowali, a kosmetyki to ta tajemnica 😁

Nigdy nie spotkałem się z tak dziwnym podejściem do marketingu. Teraz ci, którzy dostali „tajemniczy” telefon, a mieli nadzieję, że to iPhone lub suszarka, gdy dowiedzą się, że to kosmetyki, będą trochę zawiedzeni. Pewnie gdyby informowali od razu, zamiast robić dziwne podchody i podkręcać atmosferę, to tego uczucia zawodu by nie było. Widać, że organizują sami, bez pomocy kogoś, kto wie, jak to powinno działać, by w umyśle wygranych firma już kojarzyła się jednoznacznie pozytywnie. Wyświetl w wątku >>
2 MDL, domiqa 0

endrjuen

#7283104 Napisano: 30.07.2025 15:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Czy ktoś może potwierdzić, czy lista So!flow jest wg kolejności zajęcia miejsca? Jeśli tak to jednak kosmetyki, a jak nie iphone to liczyłam na suszarkę emotka  Eh.... w miarę jedzenia apetyt rośnie. Ale... trzeba się cieszyć z małych chwil, tak jak wspomniałam o tym dziś w "Chwytaj życie z Borotalco" emotka

Też jestem ciekaw. Do mojej dziewczyny też dzwonili, ale nie chcieli za żadne skarby powiedzieć, jaki typ nagrody. Także nie wiem, co oni planują. Każdy się dowie dopiero, jak dostanie paczkę? 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7282690 Napisano: 29.07.2025 12:19:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedane

Dwie 2-dniowe wejściówki na festiwal Salt Wave w Jastarni 1-2 sierpnia 

Na okaziciela - nie ma danych na bilecie 

Wartość: 800 zł 
Moja cena: 400 zł (za 2 sztuki)
Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7281552 Napisano: 24.07.2025 13:03:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
taak napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Czy ktoś wie, co to za Fortis jedzie dziś Fedexem?

U mnie nagroda z loterii Fuzetea

U mnie wiadro Corona 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7281498 Napisano: 24.07.2025 10:17:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś wie, co to za Fortis jedzie dziś Fedexem? Wyświetl w wątku >>
0 0

endrjuen

#7280946 Napisano: 22.07.2025 12:23:21 w Czy informują/ informowali?
PatrycjaMsa napisał(a):

[quote=Oo a ja nie mam żadnego powiadomienia. W aplikacji w powiadomieniach masz?

katee14]

justkra napisał(a):

ashanti napisał(a):

Z Santander tylko dwie osoby wygrały na 207 nagród? emotka Oni wszystkich informują tego samego dnia?

Nie wszyscy piszą w MDW. No ale przyznaję, że też jeszcze czekam z odrobinką nadzieji, bo czas na info był do końca miesiąca i może nie wszystko na raz było.

Chyba wszystko poszło. Ja w aplikacji dostałam  wiadomość  Dziękujemy za Twój udział w konkursie „Lato z BLIKIEM”. Tym razem nagrodziliśmy inne odpowiedzi, a wybór nie był łatwy.

Ciekawe, ja brałem udział i sprawdziłem teraz - żadnych powiadomień czy wiadomości w aplikacji na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0