Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kasiekjasiek

kasiekjasiek

#7312883 Napisano: 12.11.2025 09:10:25 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

tad_pole napisał(a):

ZetZ napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Czy dostaliście potwierdzenie na maila z Shottini Lubelska?

Na onet nie przyszło.emotka

No właśnie na WP też nie przyszło, a chyba powinno??

Ja trzy dni temu wysłałam dwa zgłoszenia i dostałam jedno potwierdzenie. Napisalam do nich i szybko dostał odpowiedź, że mają moje dwa zgłoszenia. Może mają coś nie tak, że nie zawsze się wysyła powiadomie

Wczoraj wysyłałam zgłoszenie i potwierdzenie przyszło od razu. Na onet Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

kasiekjasiek

#7310928 Napisano: 04.11.2025 12:47:52 w KLIKNIJCIE
kolorowekredki napisał(a):

Mam prośbę o  głosowanie w konkursie "Mamy FIOła na Małopolskę".  
Nasz projekt "Relacjami Silni" jest tu 👉

https://malopolsk....pl/relacjami-silni/ .

To inicjatywa dla dzieci niepełnosprawnych oraz opiekunów osób niepełnosprawnych 🌷
Przycisk do głosowania jest na samym dole po zdjęciach!👉Codziennie (raz na 24 h) można oddać jeden głos z jednego adresu IP. Trzeba potwierdzić głos klikając w link, który przyjdzie w podanym MAILU! Czasami link trafia do SPAMU. ✌️Czy damy radę przebić 1000 głosów z ubiegłego roku i zdobyć więcej niż 3 miejsce? 💪Walczymy o statuetkę - "Małopolski FIOłkek Publiczności" na najciekawszą Inicjatywę zrealizowaną w ramach programu Małopolska Lokalnie i nagrodę 1250 zł!❤ Wiemy, że możemy liczyć na Was i wasze rodziny i znajomych!Głosujemy do 11 listopada do godz 12!

Na dziś zrobione. Postaram się do 11tego pogłosować. Wyświetl w wątku >>

kasiekjasiek

#7307751 Napisano: 22.10.2025 15:06:03 w Pomocy!!!!
titinunu napisał(a):

elizam napisał(a):

Dziewczyny i chłopaki, 

nigdy tego nie robiłam, ale zaryzykuję. Może dostanę za to karniaka, wezmę go na klatę … 

niewiele z Was wie, że od roku walczę z ciężką depresją do której doprowadził mobbing w pracy… było bardzo źle emotka  i w tym najcięższym momencie życie uratował mi - dosłownie - moj adoptowany pies. Niestety od lutego ma padaczkę, miesiąc temu okazało się że to przez chorą wątrobę i drogi żółciowe 😥 
kto ma zwierzaka wie jakie drogie są badania i leki dla zwierząt, stąd pozwalam sobie wrzucić link do zbiórki na jego leczenie … w zbiórce jest opis historii Lucka 
pomagam.pl/emwcf3 

Jeśli ktoś będzie chciał i mógł… został tydzień do badań, leki mamy tylko na ten tydzień a później ….

emotka  wpłacone

Też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kasiekjasiek

#7306427 Napisano: 17.10.2025 09:16:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł bon Mocny smak żabka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

kasiekjasiek

#7304770 Napisano: 10.10.2025 15:11:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy wszyscy dostali 250 zł z Rexony?

Do mnie wszystkie doszły.

Ja też dostałam, w zeszłym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

kasiekjasiek

#7304769 Napisano: 10.10.2025 15:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy wszyscy dostali 250 zł z Rexony?

Do mnie wszystkie doszły.

Ja też dostałam, w zeszłym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

kasiekjasiek

#7279687 Napisano: 17.07.2025 12:08:53 w poznajmy się BLIŻEJ
Witam wszystkich! Ja tu nowa. Skępe. Mała miejscowość między Toruniem a Sierpcem.. Wyświetl w wątku >>