Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Marietka
Postów 22
Data rejestracji 20.06.2025
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Maślanka Mrągowska ostatni etap już informowali? Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Co wpisujecie w Mrągowskiej? Pytanie do osòb, ktòrych zgłoszenia wygrały. Bardziej prozą czy wierszem, żartobliwie? Nie wiem co robię źle, ale na duużo zgłoszeń ani razu nie wygrałam. Przydałaby mi się mała podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziękuję
Kochana jesteś
Dzięki Tobie udało mi się złapać chociaż kubek, bo już myślałam, że nigdy nic mi się nie uda wygrać czy wylosować.
Pozdrawiam
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mòj dzisiejszy nr zgłoszenia z Orbit: 779 Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Naszły mnie takie rozkminy konkursowe, że "Żeby wygrać trzeba grać" zwłaszcza w Loteriach, a ja niestety mam ograniczony budżet🥲 Ale co tam są podobne takie osoby, ktòre mają szczęście i w loteriach często wygrywają, bramki te sprawy😉
Ja niestety do tych szczęściarzy nie należę.
Pròbuję też w kreatywnych, ale z małym skutkiem, a robię co mogę, wiele razy wszystko analizuję zanim wyślę. Np. w 7 days można było wygrać po kilka razy, a ja nigdy nic z żadnego sklepu: biedronka, żabka. Reasumując konkursy to chyba to nie dla takich maluczkich jak ja.
Kończąc te gorzkie żale- Chciałabym zgłębić zagadkę wygrywalności- nie użyłabym jej tylko do swoich celòw, pomogłabym też innym!
Fajnie gdy ludzie się wspierają!
A właściwie po co to pisze? Może dlatego, że mam mało pozytywnych rzeczy w życiu? Może trochę chce się wygadać?
Miłego dzionka życzę
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ma znaczenie, ktòrą krowę wybiorę czy to nie ma znaczenia, bo to bramki?
Miłego dnia🙂 Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy były już wyniki grześkòw w żabce. Ten konkurs z pytaniem gamenigowym?
Pozdro Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam pytanie o ten konkurs Oranżady Hellena: jak interpretujecie regulamin można wysłać zdjęcie/filmik i opis CZY zdjęcie/filmik LUB opis i jeszcze jedno: jakie macie zapatrywanie na kolaż?
Pisałam do nich na samym początku i do tej pory mi nie odpisali.
Będę wdzięczna za odpowiedź, bo niepotrzebnie czekam ze zgłoszeniem a czas leci.
Pozdrowionka
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy snickers w żabce ostatni etap już informował?
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dzisiaj rano przyszedł mi mail z media expert o wygraniu samsunga za opinie w badaniu satysfakcji klienta. Nie wiem czy to nie fake. Mam wątpliwości czy klikać w link z odbiorem nagrody.
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy informowali już o nagrodzie głòwnej z Gourmeta, bo nie wiem czy mogę już wyrzucić paragony?
Niby mieli czas bodajże do 2 lipca, ale nie wiem czy się wyrobili.
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mnie wkurza to, że w końcu po dłuuugim czasie udało mi się coś wygrać i nie mogę znaleść paragonu albo to jeden z tych, ktòre się starły. Zdążyłam już zapomnieć o tym konkursie (był ok. 2 miesiące temu).
A tu taka niespodzianka
Pozdrowionka
P.S. Życzę samych zweryfikowanych pozytywnie wygranych
Marietka
Postów 22
Punkty karne 1
Konkursy dodane
NIE DOCZYTAŁAM REGULAMINU.
DZIĘKUJĘ ZA UŚWIADOMIENIE. Wyświetl w wątku >>
Marietka
Postów 22