Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7340176 Napisano: dzisiaj o 17:27:27 w Albedo Marketing
zezowaty_kot napisał(a):

harnas napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

TO ciekawe, bo regularnie zdarza mi się wygrywać coś u Albedo i nie uważam, żeby moje odpowiedzi były "dziadostwem" emotka  A tym bardziej nie są pisane z chatem GPT. Weźcie na poprawkę, że to są duże agencje i prawdopodobnie często ludzie w komisjach się zmieniają, tym bardziej jeśli dotyczy to różnych produktów konkursowych

Czym wygrałaś u nich?

No jak to czym? Pewnie "dziadostwem" emotka
a tak serio to ostatnio co niektórzy ciągle piszą "wysłałam zgłoszenie z innym produktem/wysyłam szajs z czata/w ogóle się nie staram". Zazdroszczę geniuszu. Ja się staram, moje znajome się starają i wychodzi na to, że jesteśmy w jednej puli z "dziadostwem" . To chyba wszyscy laureaci tworzą karykaturalne twory na poziomie ameby.

Ja się staram, gdy widzę, że to ma sens np. u Avanti. W Albedo nie ma żadnego. Można się łudzić, że faktycznie wybierają najlepsze odpowiedzi, ale przy tym, co odwalili w tamtym konkursie na tik toku, jakoś mi się nie chce w to wierzyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7340118 Napisano: dzisiaj o 14:38:08 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

No dobrze, tylko wiecie, jeżeli ma się porównanie do kilku prac (swoich więc i nawet obiektywne emotka  ) - to praca pisana na kolanie z rymami częstochowskimi wygrywa 500zł, a dopracowane prozą, rymem, z humorem - nic? Jakoś ciężko mi uwierzyć, że szukają "mugoli", raczej kwestia czytania tych odpowiedzi.
Pytam, bo kiedyś uważałem ich za jedną z porządniejszych agencji.

Jak Cię ciekawi ich gust, to wejdź sobie na tiktoka OB i halloweenowy konkurs - oni to organizowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

sergrazyna

#7340115 Napisano: dzisiaj o 14:27:39 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

sergrazyna

#7339962 Napisano: 04.03.2026 23:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

yolka123 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy macie podziękowania na ekranie z Wawelu?

Nie, jest informacja o błędzie, ale mimo to przyszło potwierdzenie na maila.

Nawet po tych kilku próbach nie ma? Kiedyś w innym ich konkursie mi wyskoczyło za którymś razem na ekranie, ale nie chce ich spamować.

Po 4 nic Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339936 Napisano: 04.03.2026 22:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mizazu71 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Uwaga na konkurs wawel. Teoretycznie nie można wysłać zgłoszenia bo niby wyskakuje error, ale zgłoszenie mimo to przechodzi i  normalnie przychodzi potwierdzenie na maila.

Eh mi przez to się wysłało zgłoszenie 4 razy emotka

No właśnie mi tak samo, najgorzej, że między kliknięciami zmieniłem nieco tekst, więc pewnie już nici z szans. Dlatego ostrzegam emotka

Ja nic nie zmieniałam między kliknięciami i dodatkowo napisałam im maila o tym błędzie chwilę temu

Na jakiego maila napisałaś? Też chcę napisać bo mi poszło aż 6 zgłoszeń  emotka

biuro@fortunaps.pl tylko taki jest w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339930 Napisano: 04.03.2026 21:44:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Uwaga na konkurs wawel. Teoretycznie nie można wysłać zgłoszenia bo niby wyskakuje error, ale zgłoszenie mimo to przechodzi i  normalnie przychodzi potwierdzenie na maila.

Eh mi przez to się wysłało zgłoszenie 4 razy emotka

No właśnie mi tak samo, najgorzej, że między kliknięciami zmieniłem nieco tekst, więc pewnie już nici z szans. Dlatego ostrzegam emotka

Ja nic nie zmieniałam między kliknięciami i dodatkowo napisałam im maila o tym błędzie chwilę temu Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

sergrazyna

#7339927 Napisano: 04.03.2026 21:37:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Eh mi przez to się wysłało zgłoszenie 4 razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

sergrazyna

#7339912 Napisano: 04.03.2026 20:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Routines taką wysyła odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES

Oni naprawdę powinni zatrudnić jakiegoś PRowca, bo pogrążają się dla głupich klapek emotka Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7339841 Napisano: 04.03.2026 15:47:39 w Avanti
atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Avanti wysłał maile w sprawie projektorów z boxa nr 1 - inny model lub ekwiwalent emotka   Myslę, że wybór jest oczywisty

Ten konkurs nieoczekiwanie  zyskuje na atrakcyjności  grubo  po zakończeniu  emotka

Dokładnie emotka  Ja wygrałam 1 i 2, więc jestem baaardzo zadowolona Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339838 Napisano: 04.03.2026 15:39:03 w Avanti
Avanti wysłał maile w sprawie projektorów z boxa nr 1 - inny model lub ekwiwalent emotka   Myslę, że wybór jest oczywisty Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7339694 Napisano: 04.03.2026 09:29:50 w Avanti
Dalej lecą z wysyłką kart z Shella, właśnie miałam mail z 5 tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339549 Napisano: 03.03.2026 17:02:57 w Czy informują/ informowali?
Maria napisał(a):

Czy jeszcze informują z Neboa czy wszystko poszło.

U Smolara SMS idą o tej samej godzinie Wyświetl w wątku >>
2 Maria, atyde25 0

sergrazyna

#7339546 Napisano: 03.03.2026 16:54:55 w Avanti
olunka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Wszyscy juz dostali stówy do biedronki?

ja nie dostałam ani jednej z dwóch, a czy wszyscy dostali dzis maila o wysyłce karty Shell z 2 etapu?

Ja dostałam z 3 tygodnia, 5 czekam Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

sergrazyna

#7339499 Napisano: 03.03.2026 15:50:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Neboa I stopień, 1/3 Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7339480 Napisano: 03.03.2026 15:37:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

sergrazyna

#7339478 Napisano: 03.03.2026 15:36:08 w Informują
Informują z Konkurs "Pepsi - Słodka gra" Żabka, etapy dzienne

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
pierwszy dzień Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339344 Napisano: 03.03.2026 09:19:23 w Czy informują/ informowali?
kanafapinifi napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy było już info z Pepsi Żabka za pierwsze dni?

Nadal nie

a czy one nie powinny juz dawno się pojawić przynajmniej za 1 dzień?

Nope, 10dr + 5dr na info Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339229 Napisano: 02.03.2026 19:13:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
AgnieszkaNie napisał(a):

Napiszecie coś więcej o t-mobile? Wyszło info, że są wyniki ale nikt nie pisał, że coś wygrał.

Oni dzwonią, to może trwać nawet do 2 tygodni. Nie podają rodzaju nagrody przy dzwonieniu Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339140 Napisano: 02.03.2026 14:34:34 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

Czy było już info z Pepsi Żabka za pierwsze dni?

Nadal nie Wyświetl w wątku >>