Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7320906 Napisano: 15.12.2025 03:21:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

https://www.joy-pepsico.eu/pl-pl/promocje/pepsi/swietuj-koniec-roku od dzisiaj, Pepsi serio ratuje te świąteczne konki emotka

Ja nie nadążam pisać 😄 a tu kolejny konkurs 😁

Taki Wedel też mógłby coś dodać, bo na razie tylko Pepsi o nas dba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7320829 Napisano: 14.12.2025 18:35:44 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś Dino Milka? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320694 Napisano: 13.12.2025 19:21:07 w Smolar
nieprzytomna napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie ma weryfikacji z LA LIGA? I ja weryfikacja DR WITT?

Ja mam 3, na 2 nadal czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320590 Napisano: 12.12.2025 22:49:50 w Albedo Marketing
elmas napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza.

Mogłabym odpowiedzieć Ci tak: naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ktoś w ogóle nie czyta regulaminu przed wzięciem udziału w loterii? Że ktoś nie rozumie, że regulamin = umowa, której postanowienia akceptuje się poprzez wysłanie zgłoszenia? Że jedyną osobą odpowiedzialną za zapoznanie się uczestnika z powszechnie dostępnym regulaminem, jest ten właśnie uczestnik?

Ale Ci nie napiszę, bo jest piąteczek, jeszcze tylko książka w łóżku i joga i tyle mnie świat widział. Com się dzisiaj na forum naczytała, tego się nie odzobaczy! emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Tu problemem nie było samo nieczytanie regulaminu. Po pierwsze sam formularz - brak odpowiednich wskazówek co do nr paragonu, po drugie - w wersji regulaminu na stronie www nie było przykładowego dowodu zakupu z oznaczeniem (teraz już jest). Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści? W regulaminie promocji nie można sobie zapisać czegokolwiek. Inny przykład - Biedronka i jej promocje, za które nie tak dawno otrzymała karę od UOKiK. Czy w teorii regulaminy istniały? Tak, ale informacje były wybiórcze i niejasne i niezgodne ze zbiorowym interesem konsumentów.

Więc w regulaminie na stronie nie było tego zapisu: "W przypadku numeru Dowodu zakupu w postaci paragonu fiskalnego oraz e-paragonu znajdującego się w aplikacji mobilnej Lidl Plus, numer, który Uczestnik powinien podać w Formularzu zgłoszeniowym, zgodnie z pkt 3.4.2. Regulaminu, oznacza numer kolejny wydruku, który znajduje się na środku, w dolnej części paragonu fiskalnego, pod sumą i na wysokości daty oraz godziny lub na środku w dolnej części e-paragonu, na wysokości godziny wystawienia dowodu zakupu"?
Nie było informacji o załączniku nr 1, w którym są "dodatkowe treści"?

Napisałam tylko, że nie było załącznika z wizualizacją  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320588 Napisano: 12.12.2025 22:39:51 w Albedo Marketing
Ponadto to nie pierwszy raz. Konkurs OB na tik toku - na początku akcji zmienili sobie regulamin na niekorzyść uczestników (z 40 nagród na 30), na szczęście niektórzy wcześniej go zapisali emotka  Pomijam już aspekt wyboru odpowiedzi na odwal się, w tym ewidentnie napisanych przez czat gpt. Cola Biedronka - wieczne problemy z powtarzającymi się numerami paragonów i brak reakcji przez miesiąc trwania akcji. Teraz Cola w Lidlu. Jeśli tyle osób popełniło ten sam "błąd", to chyba jednak na poziomie informacyjnym coś ewidentnie poszło nie tak. Dla mnie ta agencja ewidentnie działa na niekorzyść uczestników i schemat ciągle się powtarza. Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320586 Napisano: 12.12.2025 22:31:09 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza.

Mogłabym odpowiedzieć Ci tak: naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ktoś w ogóle nie czyta regulaminu przed wzięciem udziału w loterii? Że ktoś nie rozumie, że regulamin = umowa, której postanowienia akceptuje się poprzez wysłanie zgłoszenia? Że jedyną osobą odpowiedzialną za zapoznanie się uczestnika z powszechnie dostępnym regulaminem, jest ten właśnie uczestnik?

Ale Ci nie napiszę, bo jest piąteczek, jeszcze tylko książka w łóżku i joga i tyle mnie świat widział. Com się dzisiaj na forum naczytała, tego się nie odzobaczy! emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Tu problemem nie było samo nieczytanie regulaminu. Po pierwsze sam formularz - brak odpowiednich wskazówek co do nr paragonu, po drugie - w wersji regulaminu na stronie www nie było przykładowego dowodu zakupu z oznaczeniem (teraz już jest). Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści? W regulaminie promocji nie można sobie zapisać czegokolwiek. Inny przykład - Biedronka i jej promocje, za które nie tak dawno otrzymała karę od UOKiK. Czy w teorii regulaminy istniały? Tak, ale informacje były wybiórcze i niejasne i niezgodne ze zbiorowym interesem konsumentów. Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320498 Napisano: 12.12.2025 16:53:36 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

anialistopad napisał(a):

0o ktorym konkursie lidla piszecie?

Loteria Cola w Lidlu

Co tu jest niejasne? Zmienili regulamin w trakcie trwania akcji czy co?

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

sergrazyna

#7320491 Napisano: 12.12.2025 16:43:32 w Albedo Marketing
anialistopad napisał(a):

0o ktorym konkursie lidla piszecie?

Loteria Cola w Lidlu Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320484 Napisano: 12.12.2025 16:35:39 w Albedo Marketing
@Kwiat napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

U mnie też przepadnie 100 zł z lidla bo podałam numer z górnego prawego rogu paragonu a nie tez z dołu ze środka...

No nie osłabiaj mnie, też taki podałam, a gdzie niby było podane jako wzór czy podpowiedź który nr podać?! Na str brak, w regulaminie brak, to z gwiazd wywróżyć?! Chyba sobie jaja robią

jest w regulaminie ale trzeba otworzyć w PDF aby było foto przykładowego paragonu

Owszem, było, ale po pobraniu pdf i na ostatniej stronie emotka  Teraz trochę to poprawili. Nie rozumiem, jak ktokolwiek może ich bronić. To nie jest pierwsza krzywa akcja w ich wykonaniu, z numerami paragonów w biedronkowej coli nie zrobili nic przez całą promocję, mimo licznych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7320481 Napisano: 12.12.2025 16:31:16 w Albedo Marketing
mateuszpp130 napisał(a):

Tego wcześniej nie było w wersji bez pobrania pdf emotka   Jak dla mnie ta loteria to jedna, wielka porażka w wykonaniu Albedo. Ciągłe problemy z formularzem, brak odpowiedniej wizualizacji (no bo tak trudno to zrobić jak np. u Smolara). Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7320238 Napisano: 11.12.2025 16:00:23 w Czy informują/ informowali?
konkurs-moment-jak-z-filmu dzwonili już do kogoś z tego konka? jednak 150 do przedzwonienia, więc zastanawiam się, czy już zaczęli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320228 Napisano: 11.12.2025 15:02:42 w Czy informują/ informowali?
Jest zakładka z Tokyo w laureatach z amococo emotka Wyświetl w wątku >>
1 Fortella 0

sergrazyna

#7320180 Napisano: 11.12.2025 13:17:02 w Czy informują/ informowali?
ten old spice cały poszedł? ma ktoś info o 500 zł albo o zestawie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7320171 Napisano: 11.12.2025 12:43:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł do booksy z apki cola emotka  Dzięki Kammilos za szczęśliwy kod! Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

sergrazyna

#7319483 Napisano: 08.12.2025 15:05:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
iPhone z wakacji z Orange emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7319482 Napisano: 08.12.2025 15:04:07 w Czy informują/ informowali?
Justa-zosia napisał(a):

A cheetosy nic? Pepsi żabka też? Możliwe że żadna nagroda na forum nie wpadła? emotka

Nie ma list, więc raczej nie było Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

sergrazyna

sergrazyna

#7319274 Napisano: 07.12.2025 08:25:55 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 kody na loterię piwną w Żabie Wyświetl w wątku >>
0 0