Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7338069 Napisano: 26.02.2026 11:55:19 w Avanti
donia7 napisał(a):

Z tymi mikrofonami to Avanti trochę przegięło...Co robimy?

Uważam, że trzeba do nich napisać. To jest już naprawdę przegięcie, to nawet nie jest połowa deklarowanej wartości zestawu Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7338066 Napisano: 26.02.2026 11:51:18 w Zdjęcia naszych wygranych
agaga napisał(a):

A do mnie przyszedł mikrofon dji o wartości ok 150 zł i dołączona instrukcja od innego ....

wygrałam ten sam zestaw, myślałam, że to będzie cały system, wtedy wartość by pasowała... planujesz do nich pisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7338051 Napisano: 26.02.2026 11:12:08 w Smolar
tylko 24 poszedł? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337992 Napisano: 26.02.2026 08:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
AgnieszkaNie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

Właśnie się zastanawiam czy nie bedzie tak, że trzeba będzie wydać jakąś okeśloną kwotę żeby skorzystać z bonu

A czemu? W regulaminie jest wyraźnie karta podarunkowa Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7337986 Napisano: 26.02.2026 08:35:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maggie81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod...

Bony do ME są często w formie fizycznej. To samo było w loterii

Media Expert prosi tylko o adres mailowy

No to super, nowoczesność zastała u nich  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

sergrazyna

#7337972 Napisano: 26.02.2026 07:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod...

Bony do ME są często w formie fizycznej. To samo było w loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337784 Napisano: 25.02.2026 14:36:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pringels i Wedel - NIC Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337759 Napisano: 25.02.2026 13:47:29 w Czy informują/ informowali?
Z bonami z Śpiewająco o miłości cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7337640 Napisano: 25.02.2026 10:15:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

kusi mnie napisanie do sponsora emotka  jak nikt nic nie zrobi, to dalej jechać będą z ofertą tego podejrzanego biura w kolejnych konkach

Mnie kusi, aby napisać do agencji z prośbą o podanie co dokładnie ile kosztuje w tym voucherze, bo chciałabym porównać z innymi ofertami rynkowymi, bo przebitka jest ponad 50% i nawet jak tam sobie wliczą jakąś "pomoc" czy "konsultacje" to chyba to też musi zgodne z cenami rynkowymi, a nie że sobie dopiszą niewiadomo ile.

Macie 100% racji, 
Koszta przesadzone. 
Niemniej, wydaje mi się, że stracicie czas, bo wiecie, Organizator, czy sponsor, czy biuro wycieczkowe, mogą mieć swoje układy, ktoś tam też chce przepalić budżet, ktoś tam chcę zarobić... oni mają prawo ustalać sobie wyceny kosztów, nawet jesli nam sie wydają przesadzone. Rajaner czy inny wizzair zawiozą Was za 500, lot sobie za to samo policzy 3500. Na tej samej zasadzie pewnie tu jest opracowanie tego budżetu. Grajcie, wygrywajcie, ale ja bym była daleka od wyliczania im każdego centa za taką nagrodę. Bo i tak coraz słabiej z konkursami. 

Inna sprawa,gdy się skarpety, apaszki czy klapki wycenia na 300-400. A za chwilę będziemy grać o majtki za pińcset.

Wizz i Rya nie latają do USA. Nawet licząc na bogato 3-3,5k za bilety do NYC (ja leciałam LOTem za 2,3k z bagażem - a da się taniej), te koszty są po prostu nierealne. Wypełnienie ESTA trwa jakieś 20 minut, koszt 40$ (rok temu było jeszcze 21$) - nawet dziecko to wypełni bez większych problemów. Taxi z JFK jest na flat rate, około 90$ z opłatami - też da się taniej, ale liczymy na bogato z taksówką. A tych ich wspaniałych atrakcji starczy może na 2 dni emotka  Do tego brak wyżywienia oprócz śniadania, zwycięzca jeszcze dopłaci do tej wycieczki. Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7337624 Napisano: 25.02.2026 09:41:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kusi mnie napisanie do sponsora emotka  jak nikt nic nie zrobi, to dalej jechać będą z ofertą tego podejrzanego biura w kolejnych konkach Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337621 Napisano: 25.02.2026 09:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Był w Tchibo Dubaj za 20000 zł, teraz w Magnum Nowy Jork za 50 000 zł  emotka  ciekawe, co będzie na śniadanie w tym 3* hotelu, może chociaż złoto, skoro podobne wycieczki, a nawet w lepszych hotelach to mniej niż połowa tego. Ciekawe jakim cudem ta oferta okazała się najkorzystniejsza emotka

W skład Nagrody Głównej wchodzi (dla 2 pełnoletnich osób- Laureata oraz osoby towarzyszącej):
• bilety lotnicze w obie strony (Warszawa – Nowy Jork - Warszawa),
• transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
• 6 noclegów na Manhattanie w minimum 3* hotelu ze śniadaniami
• rejs widokowy wokół Manhattanu, w pakiecie z posiłkiem na pokładzie,
• wstęp do Muzeum Metropolitan Museum of Art - także wystawy czasowe,
• pomoc w uzyskaniu ESTA i jej opłacenie
• ubezpieczenie KL i NNW
• składka TFG-UFG.

I nawet z tych 50 000 zł nie starczyło na kieszonkowe na paliwo emotka

W ramach Nagrody Głównej Organizator nie gwarantuje pokrycia kosztów innych niż wskazane w pkt
6 powyżej, w tym w szczególności kosztów transportu do Warszawy i z Warszawy czy kosztów
noclegów w dniach bezpośrednio przed i po podróży. Koszty te Laureat ponosi we własnych zakresie.

Na szczęście jest opcja skorzystania tylko z połowy vouchera emotka

W przypadku realizacji vouchera tylko przez Laureata (tj. wyjazd bez osoby towarzyszącej), Nagroda
Główna (voucher) obejmuje świadczenia wskazane w pkt. 6 powyżej dla jednej osoby – Laureata.
Organizator zastrzega, iż realizacja Nagrody Głównej dla jednej osoby – Laureata, nie uprawnia
Laureata do żądania wymiany części vouchera (Nagrody Głównej) w zakresie świadczeń dla osoby
towarzyszącej na gotówkę.

Jestem ciekaw jak wyglądają ludzie wydający 50k na stronie, która tak wygląda https://www.eskapada.pl/  emotka ">https://www.eskapada.pl/  emotka

Oni też Dubaj organizują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337620 Napisano: 25.02.2026 09:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

alita napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Był w Tchibo Dubaj za 20000 zł, teraz w Magnum Nowy Jork za 50 000 zł  emotka  ciekawe, co będzie na śniadanie w tym 3* hotelu, może chociaż złoto, skoro podobne wycieczki, a nawet w lepszych hotelach to mniej niż połowa tego. Ciekawe jakim cudem ta oferta okazała się najkorzystniejsza emotka

to jest jakiś żart emotka  ja byłam USA na 3 TYGODNIE (!) za 15k (byłam sama, między innymi NYC, Chicago, Luizjana, w 2 osoby byłoby jeszcze taniej) I wcale nie oszczędzałam na jedzeniu i atrakcjach

Czy ja dobrze widzę, że nie ma pełnego wyżywienia?

Są tylko śniadania. Z 50 000 zł nie starczyło już na obiady  emotka  

Dziwię się, że organizator pozwolił przeznaczyć tyle kasy na taką ofertę... Można było z tego zrobić 5 x 10 000 zł na wakacje.pl, czy nawet 2 x 25 000 zł i ludzie mieliby super wyjazdy all inclusive dla całej rodziny, gdzie chcą.

wiesz, śniadania są często w sieciówkach w USA za friko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337600 Napisano: 25.02.2026 09:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co do śniadań - w takich średnich hotelach w USA są fatalne śniadania, 3* to przypuszczam, że będzie zwykła sieciówka, byłam w takich emotka   pyszne, chemiczne jogurciki, jajecznica z proszku, papierowe talarze i plastikowe widelce - same pyszności Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7337599 Napisano: 25.02.2026 08:53:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

W skład Nagrody Głównej wchodzi (dla 2 pełnoletnich osób- Laureata oraz osoby towarzyszącej):
• bilety lotnicze w obie strony (Warszawa – Nowy Jork - Warszawa),
• transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
• 6 noclegów na Manhattanie w minimum 3* hotelu ze śniadaniami
• rejs widokowy wokół Manhattanu, w pakiecie z posiłkiem na pokładzie,
• wstęp do Muzeum Metropolitan Museum of Art - także wystawy czasowe,
• pomoc w uzyskaniu ESTA i jej opłacenie
• ubezpieczenie KL i NNW
• składka TFG-UFG.

I nawet z tych 50 000 zł nie starczyło na kieszonkowe na paliwo emotka

W ramach Nagrody Głównej Organizator nie gwarantuje pokrycia kosztów innych niż wskazane w pkt
6 powyżej, w tym w szczególności kosztów transportu do Warszawy i z Warszawy czy kosztów
noclegów w dniach bezpośrednio przed i po podróży. Koszty te Laureat ponosi we własnych zakresie.

Na szczęście jest opcja skorzystania tylko z połowy vouchera emotka

W przypadku realizacji vouchera tylko przez Laureata (tj. wyjazd bez osoby towarzyszącej), Nagroda
Główna (voucher) obejmuje świadczenia wskazane w pkt. 6 powyżej dla jednej osoby – Laureata.
Organizator zastrzega, iż realizacja Nagrody Głównej dla jednej osoby – Laureata, nie uprawnia
Laureata do żądania wymiany części vouchera (Nagrody Głównej) w zakresie świadczeń dla osoby
towarzyszącej na gotówkę.

to jest jakiś żart emotka  ja byłam USA na 3 TYGODNIE (!) za 15k (byłam sama, między innymi NYC, Chicago, Luizjana, w 2 osoby byłoby jeszcze taniej) I wcale nie oszczędzałam na jedzeniu i atrakcjach Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

sergrazyna

#7337514 Napisano: 24.02.2026 17:21:35 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Czy na konkurs Piłkarski konkurs Milka Biedronka można kupić dwie duże czekolady , zzy musi być jedna duża i jedna mała ?

Tak, można dwie duże Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

sergrazyna

#7337485 Napisano: 24.02.2026 15:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Czy jak kupię w konkursie Biedronki Milka czekoladę Mmmax i wezmę tą drugą też Mmmax w promocji za 1zł z kartą to paragon na konek będzie ok? Chciałabym skorzystać z promki ale nie wiem czy wtedy mogę wziąć udział w konkursie.

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336594 Napisano: 19.02.2026 08:34:12 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś jeszcze kod z gierki Pepsi na zbyciu? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336562 Napisano: 18.02.2026 22:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

w Milky Splash podajecie w tresci maila dane - imie, nazwisko i nr tel? 
Regulamin o tym milczy

nie, a po co? nie wymagają tego, jak się wygra, to się poda i tyle Wyświetl w wątku >>
1 sasaaabp 0

sergrazyna

#7336560 Napisano: 18.02.2026 22:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Czy wysyłał ktoś dzisiaj pantene w rossmann? Wszystko u was ok ? próbowałam puścić i co klikne wyślij to niby chwile muli a potem wraca do głównej i nie wiem czy doszło czy nie bo żadnego potwierdzenia nie mam.

Spróbuj ponownie kliknąć w wyślij paragon - mi wtedy dopiero pokazał się nr zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0