Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7326967 Napisano: 09.01.2026 13:38:37 w Avanti
Chyba shell dzisiaj pójdzie, poszerzyła się lista, widzę moje dane, ale maila na razie brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326962 Napisano: 09.01.2026 13:25:23 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

ZetZ napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie puszczą najpierw smsy z jakiegoś konkursu, żeby z czekających się pośmiać.

O to to właśnie! A niech nawet ze śmiechu popuszczą i Neboa nam wyniki puszcząemotka emotka

Szybciej to chyba cola, bo się skończyła 31 emotka

Jeżeli chodzi o Cole z Żabki to Fortis organizował, a nie Smolar emotka

Były dwie cole emotka  Z reniferem Fortis, Chorten Smolar Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7326955 Napisano: 09.01.2026 13:12:51 w Smolar
ZetZ napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie puszczą najpierw smsy z jakiegoś konkursu, żeby z czekających się pośmiać.

O to to właśnie! A niech nawet ze śmiechu popuszczą i Neboa nam wyniki puszcząemotka emotka

Szybciej to chyba cola, bo się skończyła 31 emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

sergrazyna

#7326923 Napisano: 09.01.2026 12:00:54 w Smolar
pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

szalcial napisał(a):

Z iloma losami przystępujecie do rezerwy? emotka  u mnie ~25

60

emotka  emotka    emotka

u mnie z 6 emotka

wgrałam 3 razy emotka   więc się grało dalej Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

sergrazyna

#7326915 Napisano: 09.01.2026 11:56:01 w Smolar
szalcial napisał(a):

Z iloma losami przystępujecie do rezerwy? emotka  u mnie ~25

60 Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326780 Napisano: 08.01.2026 18:43:07 w Smolar
rudzixon napisał(a):

i co? nie było dziś info o rezerwie z hard loterii?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326751 Napisano: 08.01.2026 17:42:59 w Czy informują/ informowali?
endrjuen napisał(a):

Nie nadążam za chaosem Avanti, więc dopytam, aby się upewnić - Lays/Pepsi Lidl poszło całe?

nie, jakoś do 18/19 Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

sergrazyna

#7326711 Napisano: 08.01.2026 16:16:33 w Albedo Marketing
@gnieszk@ napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Dzień dobry, 
pragnę zauważyć, że do zgłoszenia w loterii dołączony został dowód zakupu, z którego jednoznacznie wynika zakup odpowiedniego produktu. Ponadto górny numer paragonu jest zgodny z numerem ze zdjęciem. Jeśli oczekują Państwo wpisywania dolnego numeru, należałoby poprawić formularz, żeby nie wprowadzać uczestników w błąd. W związku z tym proszę o pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Celem loterii jest promocja produktu, a ja obecnie czuję się zniechęcona do jego zakupu.

jeśli ktoś się chce zainspirować, byle nie 1:1 emotka  właśnie wysłałam taką reklamację

Uznali?

dopiero dzisiaj przyszła negatywna weryfikacja i od razu poszła reklamacja emotka   zobaczymy, spróbować nie zaszkodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326704 Napisano: 08.01.2026 16:06:27 w Albedo Marketing
Dzień dobry, 
pragnę zauważyć, że do zgłoszenia w loterii dołączony został dowód zakupu, z którego jednoznacznie wynika zakup odpowiedniego produktu. Ponadto górny numer paragonu jest zgodny z numerem ze zdjęciem. Jeśli oczekują Państwo wpisywania dolnego numeru, należałoby poprawić formularz, żeby nie wprowadzać uczestników w błąd. W związku z tym proszę o pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Celem loterii jest promocja produktu, a ja obecnie czuję się zniechęcona do jego zakupu.

jeśli ktoś się chce zainspirować, byle nie 1:1 emotka  właśnie wysłałam taką reklamację Wyświetl w wątku >>
1 jakaja 0

sergrazyna

#7326679 Napisano: 08.01.2026 15:01:19 w Avanti
Serio mogliby się zlitować i wrzucić chociaż jeden dzień biedronki  emotka Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7326663 Napisano: 08.01.2026 13:45:58 w Żabka
zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Rok temu info bylo w dniu losowania. A jako ze smolar mial parcie na szybkie puszczenie przelewow, to i nadzieja jest ze dzis juz poinformuja tez szybko

O ile bedzie ta rezerwa.. bo w hardkorowej loterii hardkorów nie brakowalo.  emotka

A kiedy jest termin losowania? I tam nie ma losowania głównej, tylko rezerwa? Nie śledziłam tej loterii, dla zasady puściłam kilka losów i średnio się orientuję w szczegółach. emotka  czyli z tej rezerwy co może wpaść? 800 zł?

W tej edycji wszystkie nagrody były w losach, więc to co zostało z każdej kategorii 88k, 8k i 800 zł Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7326651 Napisano: 08.01.2026 13:31:44 w Żabka
mają świeżą energię po świętach, może dają radę dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326648 Napisano: 08.01.2026 13:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

Nowe konta sergrazyna, yolobolo. Wysyp troli na forum się zaczyna. I tylko wywołujecie ferment. A może to Malbecia, Becia, Znana, Boskie C już się ujawniło 🤭

Sięgnij po słownik, zapoznaj się z definicją trolla i wskaż chociaż jeden wpis, w którym ja albo Yolo trollujemy. Czekam, bo do opowiadania głupot jesteś pierwsza Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326640 Napisano: 08.01.2026 13:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Usunęłam aby nie wywoływać zbędnej dyskusji na temat żabki emotka  
Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. Następna nowa w społeczności. 

Idę droga wymian, a nie handlu co jest dozwolone. Ludzie się zamieniają kodami rabatowymi i to nie jest powód do wyzwisk. 

Twoja koleżanka ma tutaj 1,5 roku konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te swoje wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła pousuwać.

Pragnę zauważyć, że jedyną osobą w kółko kasującą wpisy jesteś Ty. Przykłady wyżej. Nikt Cię nie wyzywał, nie wiem, dlaczego kreujesz jakąś alternatywną rzeczywistość Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326632 Napisano: 08.01.2026 13:17:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. 

Idę droga wymian, a nie handlu co jest dozwolone. Ludzie się zamieniają kodami rabatowymi i to nie jest powód do wyzwisk. 

Twoja koleżanka ma tutaj 6 miesięcy konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła usunać.

"Droga wymian" za coś co jest darmowe xD jasne, jest to dozwolone ale to szczyt chamstwa i cebuli. Zamiast pokazać innym jak założyć konto i dostać te kody to próbować zarobić na niewiedzy innych. Jesteśmy tu żeby wymieniać się informacjami i się wspierać, a nie żerować na sobie nawzajem

Piękne jest też to, że atak na mnie już usunięty zaraz po napisaniu emotka  Ale dzięki Yolo się zachował Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326623 Napisano: 08.01.2026 12:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te sms z jacobsa były o jednej godzinie? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7326618 Napisano: 08.01.2026 12:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

myślicie,że inter jacobs już wszystko puścił ?

też się zastanawiam, coś mało osób się pochwaliło Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7326614 Napisano: 08.01.2026 12:37:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7326600 Napisano: 08.01.2026 12:25:11 w Czy informują/ informowali?
Idą jeszcze te smsy z Jacobsa czy pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0