Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7337624 Napisano: 25.02.2026 09:41:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kusi mnie napisanie do sponsora emotka  jak nikt nic nie zrobi, to dalej jechać będą z ofertą tego podejrzanego biura w kolejnych konkach Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337621 Napisano: 25.02.2026 09:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Był w Tchibo Dubaj za 20000 zł, teraz w Magnum Nowy Jork za 50 000 zł  emotka  ciekawe, co będzie na śniadanie w tym 3* hotelu, może chociaż złoto, skoro podobne wycieczki, a nawet w lepszych hotelach to mniej niż połowa tego. Ciekawe jakim cudem ta oferta okazała się najkorzystniejsza emotka

W skład Nagrody Głównej wchodzi (dla 2 pełnoletnich osób- Laureata oraz osoby towarzyszącej):
• bilety lotnicze w obie strony (Warszawa – Nowy Jork - Warszawa),
• transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
• 6 noclegów na Manhattanie w minimum 3* hotelu ze śniadaniami
• rejs widokowy wokół Manhattanu, w pakiecie z posiłkiem na pokładzie,
• wstęp do Muzeum Metropolitan Museum of Art - także wystawy czasowe,
• pomoc w uzyskaniu ESTA i jej opłacenie
• ubezpieczenie KL i NNW
• składka TFG-UFG.

I nawet z tych 50 000 zł nie starczyło na kieszonkowe na paliwo emotka

W ramach Nagrody Głównej Organizator nie gwarantuje pokrycia kosztów innych niż wskazane w pkt
6 powyżej, w tym w szczególności kosztów transportu do Warszawy i z Warszawy czy kosztów
noclegów w dniach bezpośrednio przed i po podróży. Koszty te Laureat ponosi we własnych zakresie.

Na szczęście jest opcja skorzystania tylko z połowy vouchera emotka

W przypadku realizacji vouchera tylko przez Laureata (tj. wyjazd bez osoby towarzyszącej), Nagroda
Główna (voucher) obejmuje świadczenia wskazane w pkt. 6 powyżej dla jednej osoby – Laureata.
Organizator zastrzega, iż realizacja Nagrody Głównej dla jednej osoby – Laureata, nie uprawnia
Laureata do żądania wymiany części vouchera (Nagrody Głównej) w zakresie świadczeń dla osoby
towarzyszącej na gotówkę.

Jestem ciekaw jak wyglądają ludzie wydający 50k na stronie, która tak wygląda https://www.eskapada.pl/  emotka ">https://www.eskapada.pl/  emotka

Oni też Dubaj organizują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337620 Napisano: 25.02.2026 09:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

alita napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Był w Tchibo Dubaj za 20000 zł, teraz w Magnum Nowy Jork za 50 000 zł  emotka  ciekawe, co będzie na śniadanie w tym 3* hotelu, może chociaż złoto, skoro podobne wycieczki, a nawet w lepszych hotelach to mniej niż połowa tego. Ciekawe jakim cudem ta oferta okazała się najkorzystniejsza emotka

to jest jakiś żart emotka  ja byłam USA na 3 TYGODNIE (!) za 15k (byłam sama, między innymi NYC, Chicago, Luizjana, w 2 osoby byłoby jeszcze taniej) I wcale nie oszczędzałam na jedzeniu i atrakcjach

Czy ja dobrze widzę, że nie ma pełnego wyżywienia?

Są tylko śniadania. Z 50 000 zł nie starczyło już na obiady  emotka  

Dziwię się, że organizator pozwolił przeznaczyć tyle kasy na taką ofertę... Można było z tego zrobić 5 x 10 000 zł na wakacje.pl, czy nawet 2 x 25 000 zł i ludzie mieliby super wyjazdy all inclusive dla całej rodziny, gdzie chcą.

wiesz, śniadania są często w sieciówkach w USA za friko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7337600 Napisano: 25.02.2026 09:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co do śniadań - w takich średnich hotelach w USA są fatalne śniadania, 3* to przypuszczam, że będzie zwykła sieciówka, byłam w takich emotka   pyszne, chemiczne jogurciki, jajecznica z proszku, papierowe talarze i plastikowe widelce - same pyszności Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7337599 Napisano: 25.02.2026 08:53:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

W skład Nagrody Głównej wchodzi (dla 2 pełnoletnich osób- Laureata oraz osoby towarzyszącej):
• bilety lotnicze w obie strony (Warszawa – Nowy Jork - Warszawa),
• transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
• 6 noclegów na Manhattanie w minimum 3* hotelu ze śniadaniami
• rejs widokowy wokół Manhattanu, w pakiecie z posiłkiem na pokładzie,
• wstęp do Muzeum Metropolitan Museum of Art - także wystawy czasowe,
• pomoc w uzyskaniu ESTA i jej opłacenie
• ubezpieczenie KL i NNW
• składka TFG-UFG.

I nawet z tych 50 000 zł nie starczyło na kieszonkowe na paliwo emotka

W ramach Nagrody Głównej Organizator nie gwarantuje pokrycia kosztów innych niż wskazane w pkt
6 powyżej, w tym w szczególności kosztów transportu do Warszawy i z Warszawy czy kosztów
noclegów w dniach bezpośrednio przed i po podróży. Koszty te Laureat ponosi we własnych zakresie.

Na szczęście jest opcja skorzystania tylko z połowy vouchera emotka

W przypadku realizacji vouchera tylko przez Laureata (tj. wyjazd bez osoby towarzyszącej), Nagroda
Główna (voucher) obejmuje świadczenia wskazane w pkt. 6 powyżej dla jednej osoby – Laureata.
Organizator zastrzega, iż realizacja Nagrody Głównej dla jednej osoby – Laureata, nie uprawnia
Laureata do żądania wymiany części vouchera (Nagrody Głównej) w zakresie świadczeń dla osoby
towarzyszącej na gotówkę.

to jest jakiś żart emotka  ja byłam USA na 3 TYGODNIE (!) za 15k (byłam sama, między innymi NYC, Chicago, Luizjana, w 2 osoby byłoby jeszcze taniej) I wcale nie oszczędzałam na jedzeniu i atrakcjach Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

sergrazyna

#7337514 Napisano: 24.02.2026 17:21:35 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Czy na konkurs Piłkarski konkurs Milka Biedronka można kupić dwie duże czekolady , zzy musi być jedna duża i jedna mała ?

Tak, można dwie duże Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

sergrazyna

#7337485 Napisano: 24.02.2026 15:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Czy jak kupię w konkursie Biedronki Milka czekoladę Mmmax i wezmę tą drugą też Mmmax w promocji za 1zł z kartą to paragon na konek będzie ok? Chciałabym skorzystać z promki ale nie wiem czy wtedy mogę wziąć udział w konkursie.

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336594 Napisano: 19.02.2026 08:34:12 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś jeszcze kod z gierki Pepsi na zbyciu? Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336562 Napisano: 18.02.2026 22:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

w Milky Splash podajecie w tresci maila dane - imie, nazwisko i nr tel? 
Regulamin o tym milczy

nie, a po co? nie wymagają tego, jak się wygra, to się poda i tyle Wyświetl w wątku >>
1 sasaaabp 0

sergrazyna

#7336560 Napisano: 18.02.2026 22:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Czy wysyłał ktoś dzisiaj pantene w rossmann? Wszystko u was ok ? próbowałam puścić i co klikne wyślij to niby chwile muli a potem wraca do głównej i nie wiem czy doszło czy nie bo żadnego potwierdzenia nie mam.

Spróbuj ponownie kliknąć w wyślij paragon - mi wtedy dopiero pokazał się nr zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336475 Napisano: 18.02.2026 17:36:31 w Paragony na trwające konkursy
3 kody YumYum wymienię na Pepsi Żaba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336358 Napisano: 18.02.2026 08:56:51 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Jak się realizuje te kody z Żabki? Tam nie ma nic do skanowania, to wystarczy kasjerce podać np. na kartce ten kod? 

Po prostu go aktywuj. Przy płatności zeskanuj tylko aplikacje Żabki i te kody same się odliczają

No nie, to kod, który trzeba nabić z ręki, nie ma tam przycisku aktywuj. Na samo wbija się go w sekcji bon rabatowy Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336341 Napisano: 18.02.2026 08:21:13 w Żabka
gregory04 napisał(a):

Czy jak zrobię w Żabce zakupy kilku produktów na różne konkursy to jest szansa, że dostanę na nie wszystkie kody?

Bez problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336326 Napisano: 17.02.2026 23:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Artlegence ma nowy konek Żywca w Żabie emotka  I to po tej ostatniej akcji, gdzie spóźnili się 4 dni, a zwycięskie zgłoszenia chyba losowali, patrząc na to ile z 400 x 20 zł wpadło na forum Wyświetl w wątku >>
0 1 aerdna

sergrazyna

#7336317 Napisano: 17.02.2026 22:34:37 w Avanti
Avelinax napisał(a):

Czy komuś też Żabkowa gra z Pepsi zacięła się na drugiej rundzie i nie chciała przepuścić dalej? Kod zmarnowany... Nie miałam żadnych problemów z internetem.

Raz, gdy grałam na Chrome. Na Safari jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336263 Napisano: 17.02.2026 16:40:35 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod Pepsi Żaba Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336113 Napisano: 16.02.2026 21:36:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fan-mandaryny napisał(a):

Tchibo, ale mnie załatwiłeś. Zakup drogi, tyle nagród i pudło (na dwa moje zgłoszenia). Nie lubi chyba Advalue rymów, spróbuję prozą następnym razem.

Ja próbowałam prozą i też nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7336010 Napisano: 16.02.2026 16:02:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wyniki z Dino pozostawię bez komentarza. 40 zł w plecy Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7335836 Napisano: 15.02.2026 20:30:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej , robiłam dziś zakupy w Żabce około 10 rano . Do tej pory nie wskoczyły mi kody ani do pepsi ani do 7 days . Ogólnie w apce nie widzę też tych zakupów . Karta była zeskanowana 2x . Na początku pan poprosił i na koniec zakupów . Czy jest szansa , ze nie weszła ? Czy tam te kody wchodzą czasami z opóźnieniem ?

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

No to gorsza sprawa, bo ta karta w ogóle się nie odbiła. Czasami zdarza się, że nie przychodzą, ale żabsy są, więc jest znak transakcji Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7335818 Napisano: 15.02.2026 17:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Triss- napisał(a):

Z Raffaello przychodzi potwierdzenie na maila czy tylko podziękowanie za zgłoszenie na stronie?

u mnie było tylko na stronie Wyświetl w wątku >>
1 -Triss- 0