Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7323829 Napisano: 28.12.2025 00:04:36 w Avanti
8igora9 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

haha, ja już też nie mogę...emotka  Niby w sumie na te konkursy świąteczne Avanti wysłałem jedynie 22 zgłoszenia, ale wyczerpało mnie to emotka

ooo to tyle co i ja mówię w sumie na platformie joy-pepsico.eu

Sprawdziłam swoje notatki i u mnie też 22 zgłoszenia, ale zostało mi jeszcze chyba z 9 paragonów. Już mi słabo na samą myśl o kolejnych wierszykach o chipsach, a w tym roku zamiast ozdób świątecznych, po całym domu walają się torby z chipsami, colą i piwami. Pogięło mnie konkretnie. 🫣  To chyba przez to, że ostatnio małżonek przestał kwestionować moje konkursowe zakupy i straciłam czujność. 😆 Będzie miał chłopak co kwestionować, jak już wyjdzie, że Avanti standardowo zapłaciło za mój trud okrągłe 0 🤣

Ja na biedronkowy codziennie puszczałam po 1, a w 3/4 dni po 2. Masakra coś nowego wymyślić emotka Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

sergrazyna

#7323684 Napisano: 27.12.2025 12:49:19 w Żabka
Maczupikczu napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

szalcial napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Jeżeli zależy Ci na losach a nie piwach to idzie się dogadać w Żabce, żeby takiego Tuborga zeskanowano x20 nawet gdy nie ma ich tyle fizycznie w lodówce.

To chyba tylko u franczyzobiorcy niespełna rozumu. Sklepy Żabka działają wg bardzo szczegółowych reguł sieci. Kontrolowane są m.in. stany magazynowe. W sumie nie wiem jak działa ich program ale możliwe, że nie da się sprzedać czegoś, czego zgodnie ze stanem nie ma na sklepie. Poza tym taki franczyzobiorca nie ma możliwości zakupu towaru poza siecią ( z wyłączeniem określonego asortymentu np. towarów regionalnych). Więc nawet gdyby dało się tak zrobić to musiałby się tłumaczyć z tego jak sprzedał piwo, którego nie zakupił od Żabki i fizycznie go nie miał. A Żabka za wszelkie taki błędy daje im kary.

Chyba nikt by nie zaryzykował finansowej kary od US za to by komuś nabić wirtualne piwo. Raczej bym obstawiała, ze ktoś ma wakat w Żabce albo stoi przy kasie i pyta randomowych ludzi czy może nabić swoja kartę jak ktoś kupuje piwo. Podejrzewam, ze w godzinę może nabić nawet kilkanaście losów. Ale ja chyba nie byłabym aż tak zdeterminowana emotka  oczywiście to tylko moja teoria spiskowa

Wystarczy odbić kilka razy apkę, żeby zaliczyć bana, a co dopiero kilkanaście... Ciężko w to uwierzyć. Ktoś musiałby mieć więcej apek naszykowanych + strata czasu Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7323665 Napisano: 27.12.2025 12:23:36 w Żabka
kanafapinifi napisał(a):

Każdy ma swoje sposoby. Fart robi robotę z pewnością. Dla mnie osobiście to jest lepszy sposób loterii, ponieważ nie ma możliwości wycieku danych np. Kiedy otwierają i zamykają się bramki. Musiał by ktoś mieć dostęp do licznika i do tabelki który los jest przypisany do nagrody. Dla mnie jest to możliwie najlepsza i najbardziej uczciwa forma. Fajnie, że jest dużo nagród i każdy ma możliwość wygrania. W poprzedniej loterii były 1500zł i moim zdaniem osób grało pewnie podobnie a jednak ciężej było wygrać, a może miałem mniej szczęścia?

ostatnio było mniej nagród dziennych Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323657 Napisano: 27.12.2025 12:06:56 w Żabka
endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Produkcja aplikacji na to żaden problem. Wystarczy nr tel i można lecieć emotka   A w dużych miastach płazów jest tona Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323648 Napisano: 27.12.2025 11:45:51 w Żabka
Nuna1210 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

Ciężko uważać wygraną za pewniaka patrząc, ile losów ludzie kupują tylko na tym forum i wiedząc, że to nie są bramki. Pewnie rezerwa będzie spora. 5 losów to nic przy tym ile niektórzy wrzucają

Ja przed Wigilią zagrałam ze dwa razy bez powodzenia. Od Wigilii gramy z mężem na jego i moją aplikację, czyli 10 losów dziennie i wpadły 4x800 (z czego 3 u męża, więc to chyba jego szczęście. Od teraz będę mu kazała wysyłać loterie, bo ja tak nie trafiam 🤣). Nie pijemy alkoholu, więc rozdajemy, niektóre zostawiliśmy nawet w Żabce kasjerom 😅

Spore szczęście i bardzo dobra statystyka jak na taką liczbę losów   emotka   Ja połowę sprzedałam po 1 zł, byleby ktoś wziął. Druga połowa też za tyle pójdzie albo za darmo Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

sergrazyna

#7323641 Napisano: 27.12.2025 11:34:14 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś może Pepsi ITM albo da radę kupić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323640 Napisano: 27.12.2025 11:32:54 w Żabka
once_again napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Ja podpowiem, że bez pewnych nazwijmy to "możliwości", wygraną jest odpuszczenie dalszego udziału w akcji. Początkowo sam uważałem ją za pewniaka, wtopiłem 5 losów i dałem sobie spokój, towar, który trzeba kupić jest dla mnie niewygodny, a nie chce mi się za bardzo kombinować i uruchamiać jakichś tam kontaktów, które znacznie ułatwiłyby mi grę. Teraz tylko plusuję komentarze z wygranymi innych i z ciekawości rozmawiam z kilkoma osobami co do tego jak im idzie, jakie mają statystyki. Planowałem coś jeszcze puścić, ale po jednej z rozmów zrozumiałem, że wygrana jest znacznie dalej niż mogłoby się to wydawać. emotka

Ciężko uważać wygraną za pewniaka patrząc, ile losów ludzie kupują tylko na tym forum i wiedząc, że to nie są bramki. Pewnie rezerwa będzie spora. 5 losów to nic przy tym ile niektórzy wrzucają Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323638 Napisano: 27.12.2025 11:30:11 w Żabka
Maczupikczu napisał(a):

Szczęście i tyle, nic więcej. Mi 2 x 800 wpadło w pierwszych 8 losach, potem nic przez 27 losów i dzisiaj znowu 800 Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

sergrazyna

sergrazyna

#7323493 Napisano: 26.12.2025 10:54:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cherry21 napisał(a):

Ja też 0/10.. ale dla mnie bramki i Smolar nigdy nie było najlepszym duetem

to nie są bramki Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

sergrazyna

#7323346 Napisano: 25.12.2025 01:59:21 w Żabka
zielonooka85 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

5endrjuen napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś podpowie jak grać aby wygrać w hardcorowej loterii? Czy sposób to zakup kilkanascie/produktów za jednym razem? Widzę że wygrali ludzie po kilka razy więc sposób musi być;)

Sposób to zapewne wpakowanie nie wiadomo jakich pieniędzy w losy lub szczęście. Ja próbowałem już x razy. Nikt mi nie powie, że coś działa bardziej, bo ja mam już kilkadziesiąt losów na koncie - raz kupionych w odstępach w ciągu całego dnia, innym razem pod rząd i nic. Ja nawet jednej 800-tki nie wygrałem. A w ostatniej loterii piwnej, co było po 1500 zł do wygrania wygrałem 2 razy, a puściłem tylko 12 losów po 2 losy za jednym zakupem.

Ja mam 3 wygrane i nie ma zasady. Też nie włożyłam dużo kasy w to. Wdg mnie totalnie liczy się los.

W tamtej nic nie wygrałam, a w tej pierwszym losem - i boję się grać dalej, bo szkoda kasy mi na te piwo emotka
Zaryzykuję tylko, jeśli będą mieć bezalkoholowe, ale jakoś słabo z wyborem u mnie w żabce..

ja miałam trochę szczęścia na początku, ale od 22 losów nic a nic emotka Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7323241 Napisano: 23.12.2025 23:07:26 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś jeszcze colę lidl? I Pepsi ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323206 Napisano: 23.12.2025 20:18:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Piwo dzisiaj 10 losow, wczoraj 3 i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323146 Napisano: 23.12.2025 15:56:22 w Żabka
Andrzej007 napisał(a):

A ja ma pytanie czy jest sens kupować jednocześnie, np. 8 piw przy jednym zakupie? Bo nawet jeśli dostaje dwa losy, to one są z tej samej godziny. Jak będzie pudło, to w obu przypadkach. Czy dobrze rozumuję?

Nie. Te losy mają nr i z góry wiadomo, że wygrywa np. 9, 91 itp. Gdy wygrałam, brałam po 4 losy i było po 1 zwycięskim na każdej apce Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

sergrazyna

#7323045 Napisano: 23.12.2025 10:43:40 w Albedo Marketing
jakaja napisał(a):

Czy nie dostał ktoś info odnośnie weryfikacji z pierwszych dni loterii Coca-Cola w Lidlu?

Ja nic nie mam Wyświetl w wątku >>
1 jakaja 0

sergrazyna

#7323041 Napisano: 23.12.2025 10:34:41 w Smolar
Zaczynają iść pozytywne weryfikacje z hard loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323038 Napisano: 23.12.2025 10:08:34 w Żabka
mateuszpp130 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

Przyjmę rabat do Żabki z aplikacji T-Mobile gdyby chciał ktoś oddać. Dziękuję

Ale to jest bon na wszystko... Czemu ktoś miałby oddawać darmowe 10 zł? XD

No np. ktoś dziś nie będzie. Może się zdarzyć 😅

Ale to nie jest do dzisiaj. One działają nawet dłużej niż tydzień Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323036 Napisano: 23.12.2025 10:05:00 w Żabka
mateuszpp130 napisał(a):

Przyjmę rabat do Żabki z aplikacji T-Mobile gdyby chciał ktoś oddać. Dziękuję

Ale to jest bon na wszystko... Czemu ktoś miałby oddawać darmowe 10 zł? XD Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7323026 Napisano: 23.12.2025 09:19:14 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś DC Pepsi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0