Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Nati_Natasha

Nati_Natasha

#7290677 Napisano: 25.08.2025 13:36:42 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Nati_Natasha napisał(a):

Idą do mnie dwie przesyłki, które mają być wydane w ciągu miesiąca. Planuje urlop 2-tygodniowy w międzyczasie. Czy wysyłacie info do organizatorów czy jak to organizujecie, żeby paczka nie przepadła?

Mam dobre relacje z sąsiadami. Ktoś zawsze chętnie odbierze emotka

ja wynajmuje mieszkanie i jedyna jestem na piętrze, więc niestety nie ma takiej opcji emotka  zastanawiam się czy po prostu do organizatorów nie napisać, żeby uwzględnili tę informację przy wysyłce Wyświetl w wątku >>
0 0

Nati_Natasha

#7290557 Napisano: 25.08.2025 09:55:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Idą do mnie dwie przesyłki, które mają być wydane w ciągu miesiąca. Planuje urlop 2-tygodniowy w międzyczasie. Czy wysyłacie info do organizatorów czy jak to organizujecie, żeby paczka nie przepadła? Wyświetl w wątku >>
0 0

Nati_Natasha

#7287132 Napisano: 13.08.2025 14:28:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mi się nie udało w "Z apką na festiwal? Że HEY" Santander, ale wysyłają w apce powiadomienie czy się udało wygrać, czy nie i nawet jeśli się przegrało to można odebrać voucher 10zł na zakupy w Żabce emotka Wyświetl w wątku >>

Nati_Natasha

#7287131 Napisano: 13.08.2025 14:24:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
I  u mnie zestaw kosmetyków z Syoss w  'Wzmocnij włosy w blasku lata' Super-Pharm, wysyłają sms-em informację emotka Wyświetl w wątku >>

Nati_Natasha

#7286829 Napisano: 12.08.2025 15:45:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czapka w Konkurs "Red Bull Drift Masters Grand Finale - aktywacja"
Tak beznadziejnie jeździłam, że nawet czapką jestem zaskoczona emotka Wyświetl w wątku >>

Nati_Natasha

Nati_Natasha

#7285431 Napisano: 07.08.2025 12:58:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba w wakacje więcej osób bierze udział w konkursach? Wszyscy mają więcej czasu, szybciej się przejść do sklepu latem niż naszą cudowną zimą. Więc ja bym się tak nie zrażała, bo widzę tu komentarze pełne zrezygnowania i cisnęła dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Nati_Natasha

#7284984 Napisano: 06.08.2025 10:23:41 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Nati_Natasha napisał(a):

Pewnie temat wałkowany nieraz, ale ciężko znaleźć na forum: czy macie jakieś stałe godziny, w których zgłaszacie kod do loterii natychmiastowych? Zastanawiam się czy ktoś ma jakąś taktykę i czy ktoś będzie chciał się pochwalić, bo u mnie jeszcze nic fajnego w loterii się nie trafiło emotka

Z reguły dane bramek czasowych w loteriach nie są podawane do publicznej wiadomości. Jak sama nazwa wskazuje - zdajesz się na los po prostu. Nie liczyłbym na to, że Organizatorzy mają "stały zestaw", który powielają w kolejnych loteriach, to by nie było rozsądne. emotka Tak więc nawet jak raz trafisz u kogoś wysyłając zgłoszenie o 13:11 to nie ma sensu upierać się przy tej godzinie w innym dniu czy w innej loterii. emotka

tak, zastanawiałam się bardziej nad nawykami osób biorących udział w loteriach, czy może jak im się przypomni to się zgłoszą od razu (ja nie mogę się powstrzymać, bo boję się, że zapomnę i nie będzie mi się chciało później szukać paragonu emotka  ) czy może są cierpliwi, wszystko zbierają i jednego dnia wysyłają o godzinie np. 8.15. Może ktoś ma swoją ulubioną godzinę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Nati_Natasha

#7284941 Napisano: 06.08.2025 09:18:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Pewnie temat wałkowany nieraz, ale ciężko znaleźć na forum: czy macie jakieś stałe godziny, w których zgłaszacie kod do loterii natychmiastowych? Zastanawiam się czy ktoś ma jakąś taktykę i czy ktoś będzie chciał się pochwalić, bo u mnie jeszcze nic fajnego w loterii się nie trafiło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Nati_Natasha

#7284700 Napisano: 05.08.2025 12:35:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też nagroda dodatkowa w "Letnie pranie to rodzinne zadanie", czyli zestaw produktów E o wartości 200zł. Super, przyda się emotka Wyświetl w wątku >>

Nati_Natasha

#7283835 Napisano: 01.08.2025 15:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaję się kod w Żabce nawet jak produkty kupi się za żappsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

Nati_Natasha