Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Tralelela

Tralelela

#7307265 Napisano: 20.10.2025 19:20:59 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

dysia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

⁹deva napisał(a):

dysia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

W jakie dni informują o voucherach - nagrodach tygodniowych z Marlboro? 

dostał ktoś może SMSa?

U mnie cisza 🤔

U mnie też

Czy z Marlboro otrzymał ktoś SMSa? etap tygodniowy?

Nadal cisza, a koszyk na allegro pełny...

Ja dzisiaj o 15 otrzymałam telefon o wygranej 500 zł voucher z marlboro. Jest to bardzo dziwne, bo w regulaminie jest napisane, że konkurs obowiązuje do 31.10.2025r. jednakże SMS o bonie z Allegro nie otrzymałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Tralelela

#7298184 Napisano: 17.09.2025 18:50:50 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

Pieron ich wie. Nawet nie wiem, czy to ta sama agencja, w LMach nie brałam udziału, więc nie mam regulaminu.

W zeszłym roku wygrałam w Marlboro słuchawki Air Pods w jednym etapie, w drugim etapie koleżanka wygrała zestaw plażowy. Były to różne etapy, więc nie można porównywać.

Ja czekam teraz na telefon z "sztuka detali", wczoraj był sms, jednakże żadnego telefonu. Do tej pory udało się zdobyć gramofon, plecak, voucher na wakacje na 2 tysiące, kubek, Dyson, zestawy plażowe  emotka Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

Tralelela

#7298175 Napisano: 17.09.2025 18:09:16 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm) Wyświetl w wątku >>
0 0