Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Izzaja44

Izzaja44

#7305514 Napisano: 13.10.2025 21:44:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Izzaja44 napisał(a):

Cześć. Chciałem podpytać o moją sytuację, wygrałem walizkę Kinder. Nie miałem info o wysyłce. W piątek zadzwonił kurier, nie odebrałem bo byłem w pracy. Oddzwoniłem po 15 poinformował o paczce i że przywiezie w poniedziałek. Dzisiaj czekałem w domu ale nikogo nie było, napisałem do organizatora i dostałem maila, że paczka zwrócona, bo kurier był podobno w czwartek i piątek. W śledzeniu faktycznie pokazuje zwrot. Czy da się coś zrobić? Gdybym miał maila z wysyłką to bym kogoś zorganizował do odbioru a tak to kurier olał mnie, odklikał i mi nagroda przepadła. Proszę o pomoc 🙁

U mojej siostry mugola konkursowego to samo. Nie miała żadnej informacji od kuriera, że jest jakakolwiek wysyłka. Kurier nie zadzwonił ani nic. Dopiero gdy napisała do organizatora z pytaniem "kiedy zostanie walizka wysłana bo ona wyjeżdża" została poinformowana, że kurier już był, walizka wróciła do nich i oni już jej nie będą nic wysyłać. Nie odebrała, jej problem, przepadło. Tak więc raczej nic nie zrobisz. Taki organizator emotka

To jakieś jaja emotka
I w ten sposób organizator będzie miał dużo nagród dla siebie, bo nie raczyli poinformowac ludzi, że nagrody są wysłane (w sensie, że nie było automatycznej informacji od firmy kurierskiej)

Ostatnio (wygrana 100 zł do LIDL "Smaki, które łączą!" First Line Polska) też NIE BYŁO żadnego powiadomienia o nadaniu przesyłki , ani przez aplikację DPD, ani mailowo / SMS. Nawet zadzwoniłam do DPD i dowiedziałam się, że to nie żadna awaria ani nic z moją aplikacją, tylko nadawca nic nie podał, ani numeru telefonu, ani maila. Gdyby akurat nie było mnie w domu, to nawet bym nie wiedziała, że był u mnie kurier. Czyżby nowy trend w agencjach, żeby nagrody do nich wracały?

Miałam to samo i dopiero jak do nich napisałam, to wysłali nagrodę:/

Czyli trzeba reklamować, bo to nieuczciwe zagranie. Ktoś pracujący do 15 nie ma szans odebrać paczki bez wcześniejszej informacji. Na FB Kindera też widziałem, że ludzie nie dostali walizek. Może jak więcej osób napiszę to coś z tym zrobią. Wyświetl w wątku >>
0 0

Izzaja44

#7305452 Napisano: 13.10.2025 17:26:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cześć. Chciałem podpytać o moją sytuację, wygrałem walizkę Kinder. Nie miałem info o wysyłce. W piątek zadzwonił kurier, nie odebrałem bo byłem w pracy. Oddzwoniłem po 15 poinformował o paczce i że przywiezie w poniedziałek. Dzisiaj czekałem w domu ale nikogo nie było, napisałem do organizatora i dostałem maila, że paczka zwrócona, bo kurier był podobno w czwartek i piątek. W śledzeniu faktycznie pokazuje zwrot. Czy da się coś zrobić? Gdybym miał maila z wysyłką to bym kogoś zorganizował do odbioru a tak to kurier olał mnie, odklikał i mi nagroda przepadła. Proszę o pomoc 🙁 Wyświetl w wątku >>
0 0