Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kataalonczykk

kataalonczykk

#7313938 Napisano: 15.11.2025 16:59:45 w Żabka
Czy komuś udało się wygrać w konkursie Princessa z zeszłego tygodnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

kataalonczykk

#7308744 Napisano: 26.10.2025 14:50:03 w Żabka
rufus napisał(a):

kataalonczykk napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Mi tam na pewno jakieś filmiki się pokazywały i jak się je wyłączyło to można było dolewać jasnego / czarnego kozla aż się stworzył mix i wtedy trzeba było nadać im nazwę i wysłać

Są filmiki i jest "generator", który tworzy jeden z kilku smaków, który jest na ich stronie. Ja nie mam możliwości zrobienia swojego. Te ndanie nazwy pojawiło się dopiero po wpisaniu kodu czy jeszcze wcześniej?

Wpisujesz kod i mail. Pokazuje sie filmik. Pozniej "mixujesz" i na koniec wpisujesz tekst.

Dzięki, spróbuję z drugim kodem. Za pierwszym razem filmik się nie pojawił. Wyświetl w wątku >>
0 0

kataalonczykk

#7308742 Napisano: 26.10.2025 14:39:08 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Mi tam na pewno jakieś filmiki się pokazywały i jak się je wyłączyło to można było dolewać jasnego / czarnego kozla aż się stworzył mix i wtedy trzeba było nadać im nazwę i wysłać

Są filmiki i jest "generator", który tworzy jeden z kilku smaków, który jest na ich stronie. Ja nie mam możliwości zrobienia swojego. Te ndanie nazwy pojawiło się dopiero po wpisaniu kodu czy jeszcze wcześniej? Wyświetl w wątku >>
0 0

kataalonczykk

#7308735 Napisano: 26.10.2025 13:30:11 w Żabka
Jak wykonać zadanie konkursowe "Mixuj z Kozlem"? W jednym z punktów regulaminu jest napisane:

"dokonać Zgłoszenia (dalej: „Zgłoszenie”) poprzez wykonanie w odpowiedniej sekcji StronyKonkursu własnego wirtualnego miksu piwa Kozel i zamieszczenie kreatywnej wypowiedzi
na temat „Nazwij kreatywnie swój MIX Kozla” (dalej: „Odpowiedź”)."

Natomiast wchodząc na stronę konkursową są tylko dwie rubryki do wypełnienia (kod z aplikacji oraz adres e-mail). Po ich wypełnieniu podziękowali za wzięcie udziału w konkursie oraz napisali, że skontaktują się ze zwycięzcami. Nie miałem możliwości odpowiedzi na pytanie konkursowe z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0