Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Calliope22

Calliope22

#7363835 Napisano: 11.06.2026 17:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma problem ze zgłoszeniem w Tyskie Biedronka ? Od pół h nie chce mi się załadować zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7361543 Napisano: 05.06.2026 17:39:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod do żabki : Starbucks, Becks i Doritos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7361413 Napisano: 05.06.2026 13:13:34 w Żabka
Wiecie kij z tym, ze nie wygrałam .  Bardziej boli mnie fakt, że zostałam potraktowana jak oszust. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Calliope22

#7361287 Napisano: 05.06.2026 09:48:13 w Żabka
Dziekujemy za przeslanie zgloszenia konkursowego (Kod promocyjny: UUnXYDbp). Weryfikacja przebiegu rozgrywki wskazala na proby obejscia zasad regulaminu i sprawiedliwej rywalizacji. Twoj wynik zostal odrzucony z rankingu.

właśnie dostałam taki sms … dodam, że grałam zupełnie uczciwie i tylko raz . Co dalej z tym zrobić ? Albedo nie odpisuje na maile Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Calliope22

#7360773 Napisano: 03.06.2026 13:35:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WiktoriaM napisał(a):

A rozumiem okej dzięki ja mam pierwszy raz taka sytuacje dlatego chciałam się dowiedzieć a wiesz może jak to teraz wygląda czy tak sprawdzają?

Z tego co kojarzę, wygrałaś aż 4 głośniki.  Więc normalne , że chcą to sprawdzić Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7359692 Napisano: 31.05.2026 08:56:14 w Paragony na trwające konkursy
Hej , kupię Rodowita Dino oraz Tropi De lux dino . Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7359359 Napisano: 29.05.2026 13:05:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

Czy nagrywając filmik pod konkurs robicie format w pionie czy w poziomie? Czyli: pod urządzenie mobilne, czy pod komputer?
Zawsze mam z tym problem, kiedy filmu się nigdzie nie publikuje tylko wysyła komisji.

Wszystko nagrywam w pionie, bo tak mi wygodniej. Sporo wygrywam filmami, więc sadzę, że osobom, które to potem oglądają nie przeszkadza, że nie mają obrazu rozciągniętego na cały ekran laptopa.

Zastanawiam się czy w takich konkursach jak np na BP w którym do wygrania jest kamper da się faktycznie wygrać , w sensie nowicjusz. Czy tam już idą takie odjechane profesjonalne filmiki, robione dobrej jakości sprzętem. Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7358567 Napisano: 26.05.2026 17:45:09 w Żabka
Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7358122 Napisano: 25.05.2026 16:15:24 w Żabka
xsiissty napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Lenew napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej, jeśli ktoś dostanie odpowiedź zwrotną z Albedo apropo gry FuzeTea , dajcie info proszę . Może być na priv

Czy ktoś próbował do nich dzwonić w tej sprawie, czy raczej nie ma to sensu?

Ja pisałem, wiem od jednej osoby z forum, ze pisała już pierwszego dnia - na razie oba maile bez odpowiedzi.

ja tez pisalam mejla i czekam na info, bo ja rowniez 'zlamalam regulamin'

Ale będą mieli dym z tego . Ciekawe jak to rozwiążą . Dziś już widzę w tabeli wynik powyżej 20 minut w grze . Czyli te są ok ? A nasze z piątku nie 🤭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7358014 Napisano: 25.05.2026 11:27:10 w Żabka
Hej, jeśli ktoś dostanie odpowiedź zwrotną z Albedo apropo gry FuzeTea , dajcie info proszę . Może być na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7357708 Napisano: 23.05.2026 14:42:47 w Żabka
endrjuen napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Zaczynam mieć stresa związanego z tymi konkursami z grami . Zagrałam w Żabce tylko raz , miałam fajny wynik i mnie usunęli i zbanowali . Teraz widzę, że usunęli moj wynik z gry Lecha w Biedronce. Byłam w 1 dziesiątce i łapałam się na voucher . 
o co chodzi ? Na jakiej podstawie dana agencja wyrzuca kogoś z rankingu ? Mieszkam przy samej granicy z Czechami , czasami łapie mi czeski zasięg, już sama nie wiem . Może o to chodzi ?

Ja nie mieszkam blisko granicy, ale mój wynik również został usunięty i dostałam bana. Chciałabym napisać reklamację, ale nie mam pojęcia czy to coś da…

Ja grałem z mobilnego polskiego internetu T-mobile własnymi kciukami 😅 3 próby, nie jakaś ilość podejrzana. A i tak dostałem bana. 

Ja pisałem reklamację na adres mailowy z regulaminu i przez stronę Coca Cola przez formularz też. To korpo, ale jako korpoludek mogę powiedzieć, że tylko jeśli tam napisze więcej osób, to zareagują. Także oprócz reklamacji zachęcam do zgłaszania przez formularz kontaktowy na stronie Coca Cola z tematem „Promocje”.

Nie chce robić sobie „przypału” w agencji . Póki co wolę spróbować to polubownie załatwić. Czekam do poniedziałku co odpisze jedna i druga agencja . Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Calliope22

#7357701 Napisano: 23.05.2026 14:22:13 w Żabka
Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Zaczynam mieć stresa związanego z tymi konkursami z grami . Zagrałam w Żabce tylko raz , miałam fajny wynik i mnie usunęli i zbanowali . Teraz widzę, że usunęli moj wynik z gry Lecha w Biedronce. Byłam w 1 dziesiątce i łapałam się na voucher . 
o co chodzi ? Na jakiej podstawie dana agencja wyrzuca kogoś z rankingu ? Mieszkam przy samej granicy z Czechami , czasami łapie mi czeski zasięg, już sama nie wiem . Może o to chodzi ?

Ja nie mieszkam blisko granicy, ale mój wynik również został usunięty i dostałam bana. Chciałabym napisać reklamację, ale nie mam pojęcia czy to coś da…

Tylko o ile w Fuzetea widzę, że sporo osób zostało tak potraktowanych, to nie wiem o co kaman w tym konkursie Lecha. Napisałam reklamację do jednej i drugiej agencji. Jestem nowa w konkursach i nie wiem czy takie sytuacje to standard ? Czy agencje się ustosunkowują później do takiego maila ? Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Calliope22

#7357699 Napisano: 23.05.2026 14:17:12 w Żabka
o co chodzi ? Na jakiej podstawie dana agencja wyrzuca kogoś z rankingu ? Mieszkam przy samej granicy z Czechami , czasami łapie mi czeski zasięg, już sama nie wiem . Może o to chodzi ? Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Calliope22

#7357576 Napisano: 22.05.2026 19:59:51 w Żabka
jaka kpina w ogóle . Zagrałam raz , tylko raz . Uczciwie , na tarasie , wykręciłam wynik 26 minut a było by dłużej , ale nagle strona sama się odświeżyła. Gra nudna jak śmierć w Wenecji , ale zagrałam uczciwie. I teraz co ? Ban za co ? Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7357409 Napisano: 22.05.2026 13:16:08 w Czy informują/ informowali?
Petal Fresh Rossmann 
Lech Biedronka 
Lech Lewiatan 
peroni Biedronka ? 
leibnitz juz do końca poszło ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7357378 Napisano: 22.05.2026 11:36:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam voucher
Funzeum - wejście dla rodziny 2+2 - 150 zł 
SmartKids planet Warszawa /Kraków 2+2 - 100 zł 
FlyPark - 4 zajęcia akrobatyki lub 4 zajęcia z parkour - 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7357131 Napisano: 21.05.2026 14:15:45 w Żabka
U mnie 26 minut i nagle gra się wyłączyła sama 🤡 ale widzę, że jestem w rankingu, a że zależy mi akurat na supie to nie będę robić dymu 🤭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7356482 Napisano: 19.05.2026 13:22:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rogalik 7 days 🤣 a ja się łudziłam, że to będzie koperta i 20 tys 🤡 że im się chciało robić te dodatkowe losowanie Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Calliope22

#7356004 Napisano: 17.05.2026 15:38:11 w Kupię...
Kupię bony do Decathlonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7355463 Napisano: 14.05.2026 18:24:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluza i T-shirt z Lubella Spanko w Żabce 🐸 Wyświetl w wątku >>