Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Calliope22

Calliope22

#7340542 Napisano: 06.03.2026 21:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba czegoś nie rozumiem - w konkursie Wedel z żabki miało być napisane jedno słowo - nazwa ptasiego mleczka . Rozwijacie tą nazwę , w sensie opis do tego, że wychodzi wam 100 znaków ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7340334 Napisano: 06.03.2026 11:32:36 w Paragony na trwające konkursy
Przygarnę paragon la liga z Biedronka - mogę oddać Rexona Biedronka bo totalnie nie mam pomysłu na zgłoszenie i Vifon pin kod Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7340102 Napisano: 05.03.2026 14:02:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam 38 zgłoszeń na konkurs Kinder , przez co dziwne wydawało mi się brak glupiej piniaty . Wysłałam maila i taką dostałam odpowiedź …. Eh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7339659 Napisano: 04.03.2026 07:41:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon bic i milka Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7339305 Napisano: 02.03.2026 23:46:53 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony : rafaello , bic eclerc , merci, ITM Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7338937 Napisano: 01.03.2026 18:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Na FB też już usunęli komentarze.

Można wystawić opinie na fb . Z tego co widzę są już dwie . Opinii nie mogą usunąć . Będą wisieć na górze strony 😏 Wyświetl w wątku >>
1 xjustx 0

Calliope22

#7338760 Napisano: 28.02.2026 17:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Moja propozycja , bo maila mogą przeczytać i wyrzucić do kosza - dodać opinię na Google i Facebook . 

Firma wprowadza konsumentów w błąd. Regulamin „Zimowego Konkursu Routines” jasno przewidywał przyznanie 1203 nagród, tymczasem faktycznie rozdano tylko niewielką ich część. Brakuje ponad 1000 nagród, a organizator nie przedstawił rzetelnego wyjaśnienia ani podstawy prawnej takiej decyzji. Zakup produktów był podejmowany m.in. w oparciu o deklarowaną pulę nagród, więc sytuacja budzi poważne wątpliwości co do uczciwości i transparentności działań firmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7338677 Napisano: 28.02.2026 07:55:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mutti Dzienna 
Pantene Rossmann - zestaw kosmetyków 
Minutka - kod 100 zł Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7338665 Napisano: 27.02.2026 22:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mi zwrotka z Routines też nie przyszła , ogólnie konkurs porażka , a kosmetyki wcale nie są rewelacyjne. Na pewno bym ich nie kupiła . To już druga taka sytuacja konkursowa , 4f też poleciało w kulki na insta . Miał być wyjazd na igrzyska do Mediolanu , post konkursowy usunięty dziękuję cześć 🤡 Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Calliope22

#7337548 Napisano: 24.02.2026 20:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

Fajnie się takie posty ogląda...to ktoś z forum? Pogratulować...
https://www.faceb...Fo4gn1fTY6K9qA4cnFLl

Niestety nie , choć byłam „blisko” w jednym z wyróżnionych zgłoszeń . Ale konkurs super , bardzo kreatywny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7336206 Napisano: 17.02.2026 12:56:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Konkurs w którym wzięłam udział przez całkowity przypadek, zapomniałam o nim i nawet nie wpisałam go w mój konkursowy zeszycik, który prowadzę od stycznia . A tu proszę taka niespodzianka ❤️
Najwieksza nagroda póki co w tym roku - 3 tys na wakacje.pl Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7335969 Napisano: 16.02.2026 15:22:36 w Czy informują/ informowali?
To jestem chyba przeciwieństwem , bo wysłałam co prawda aż 3 zgłoszenia , ale tak mi nie poszła wena w tym konkursie, że uważam , ze wszystkie 3 były mocno średnie . Jak je nagrodzą to będę w ciężkim szoku 🫠 Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335920 Napisano: 16.02.2026 11:07:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jesien napisał(a):

A kawy Tchibo to pewnie w szafkach mamy zapas do jesieni emotka

Najgorzej bo ja kawy nie piję . Merci i Tchibo będę obdarowywać wszystkich nauczycieli w szkole chyba na koniec roku Wyświetl w wątku >>
1 jesien 0

Calliope22

#7335856 Napisano: 15.02.2026 22:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
niunio napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej , robiłam dziś zakupy w Żabce około 10 rano . Do tej pory nie wskoczyły mi kody ani do pepsi ani do 7 days . Ogólnie w apce nie widzę też tych zakupów . Karta była zeskanowana 2x . Na początku pan poprosił i na koniec zakupów . Czy jest szansa , ze nie weszła ? Czy tam te kody wchodzą czasami z opóźnieniem ?

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

To nie zostala zeskanowana

Na bank była bo Pan odbijał mi raz na początku , ale dobrałam jeszcze kilka rzeczy i poprosił o kartę drugi raz . Mam paragon , napisałam do żabki zobaczymy co odpiszą. Niech to policzą bo drugi raz po setkę shotini nie stanę w kolejce 🤣🤡

A masz na paragonie naliczone rabaty na poszczególne produkty? Rogaliki i te nowe Pepsi są teraz na promocji, ale tylko z zeskanowaną żappką.

niunio]
Calliope22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej , robiłam dziś zakupy w Żabce około 10 rano . Do tej pory nie wskoczyły mi kody ani do pepsi ani do 7 days . Ogólnie w apce nie widzę też tych zakupów . Karta była zeskanowana 2x . Na początku pan poprosił i na koniec zakupów . Czy jest szansa , ze nie weszła ? Czy tam te kody wchodzą czasami z opóźnieniem ?

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

Na bank była bo Pan odbijał mi raz na początku , ale dobrałam jeszcze kilka rzeczy i poprosił o kartę drugi raz . Mam paragon , napisałam do żabki zobaczymy co odpiszą. Niech to policzą bo drugi raz po setkę shotini nie stanę w kolejce 🤣🤡

A masz na paragonie naliczone rabaty na poszczególne produkty? Rogaliki i te nowe Pepsi są teraz na promocji, ale tylko z zeskanowaną żappką.Nie mam . . . No to jak on to zrobił że odbijał i nie odbił . Co za bezsens . A zostawiłam tam 95 zł dziś 😤 Jeszcze to właściciel mnie obsługiwał . Nic , czekam co Żabka odpisze , może to jakoś ogarną . Jak nie będę wracać żeby robił zwrot i nabijał na nowo Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335855 Napisano: 15.02.2026 22:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
niunio napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

A masz na paragonie naliczone rabaty na poszczególne produkty? Rogaliki i te nowe Pepsi są teraz na promocji, ale tylko z zeskanowaną żappką.

niunio]
Calliope22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

A masz na paragonie naliczone rabaty na poszczególne produkty? Rogaliki i te nowe Pepsi są teraz na promocji, ale tylko z zeskanowaną żappką.Nie mam . . . No to jak on to zrobił że odbijał i nie odbił . Co za bezsens . A zostawiłam tam 95 zł dziś 😤 Jeszcze to właściciel mnie obsługiwał . Nic , czekam co Żabka odpisze , może to jakoś ogarną . Jak nie będę wracać żeby robił zwrot i nabijał na nowo Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335844 Napisano: 15.02.2026 21:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka

Na bank była bo Pan odbijał mi raz na początku , ale dobrałam jeszcze kilka rzeczy i poprosił o kartę drugi raz . Mam paragon , napisałam do żabki zobaczymy co odpiszą. Niech to policzą bo drugi raz po setkę shotini nie stanę w kolejce 🤣🤡 Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335833 Napisano: 15.02.2026 19:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Żabsy się naliczyły?

Właśnie nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335811 Napisano: 15.02.2026 16:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej , robiłam dziś zakupy w Żabce około 10 rano . Do tej pory nie wskoczyły mi kody ani do pepsi ani do 7 days . Ogólnie w apce nie widzę też tych zakupów . Karta była zeskanowana 2x . Na początku pan poprosił i na koniec zakupów . Czy jest szansa , ze nie weszła ? Czy tam te kody wchodzą czasami z opóźnieniem ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335669 Napisano: 14.02.2026 11:18:29 w Avanti
U mnie 2393 ale jutro spróbuję pobić ten wynik emotka  miałam nadzieję na toster ale z takim wynikiem to raczej lipa Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7335596 Napisano: 13.02.2026 19:29:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder omija mnie szerokim łukiem, mimo uwaga 40 zgłoszeń 🤡 ale łudzę się , że te 15 tys na wakacje czeka na mnie ❤️ Wyświetl w wątku >>
0 0