Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Calliope22

Calliope22

#7369704 Napisano: 30.06.2026 00:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tu nie chodzi o teorie spiskowe. Podkreślam to moja opinia - nastawiałam się na wow, tymczasem filmy dodawane w komentarzach na Facebooku były w mojej ocenie lepsze niż ten z 1 miejsca. Tyle 
jeśli chodzi o konkursy, przez pierwszy miesiąc miałam różowe okulary i myślałam, że wszystkie agencje są uczciwe a konkursy przeprowadzane rzetelnie. A później trafił się taki konkurs z 4F i machloje, później ten z wygranym mercedesem ( zapomniałam firmy która to organizowała) . Wybieranie prac AI czy chociażby dyskwalifikacje w Fuze Tea. Tyle . Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7369694 Napisano: 29.06.2026 23:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dla mnie jego wygrana jest mocno podejrzana . Filmik mocno średni, on sam z Krakowa gdzie wydawany jest kamper i firma Zasada . 
Jako aktor wyświetlać mi się zaczął w reklamach OLX (ah ten algorytm) . 
https://www.facebook.com/share/r/1BRMrtkKwn/?mibextid=wwXIfr

Straciłam chęci na udział w jakichkolwiek konkursach video ( mimo że to był mój pierwszy)

Jak zawsze szukanie dziury w całym i krytykowanie wszystkiego. 
A potem ja biedna siedzę i się zastanawiam, czy informowali o głównych z Rodowitej, czy może jednak nie. 😝 I się nie dowiem, przecież nikt nie będzie się chwalił główną nagrodą na forum, na którym można za to zostać objechanym z góry do dołu. 

A już najlepsze są te 💩burze w socjalach sponsora. Róbcie tak dalej, a potem wszyscy będziemy się dziwić, czemu konkursów jest coraz mniej. 🫣

A filmy z BP są okej i nie wiem, do czego tu się można czepić. Moim faworytem jest numer 3 👍

Nigdy nigdzie niczego nie zgłaszałam . Jestem nowa , gram od pół roku . Jednak zauważyłam już nieuczciwe zagrania organizatorów konkursu … po prostu . To moja SUBIEKTYWNA opinia. I tak ma Pani rację, film 3 jest lepszy od 1 (słabego) miejsca. Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7369672 Napisano: 29.06.2026 22:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
NowyAleStary napisał(a):

Niestety, ale mam dokładnie takie zdanie o filmie który wygrał pierwszą nagrodę - po prostu oprócz zaśpiewania piosenki kadry są nudne, proste i niechlujne. Bardziej podoba mi się drugie i trzecie miejsca i uważam, że ten film nie powinien znaleźć się na podium. I jest to moja subiektywna ocena emotka  Ale to ta praca urzekła czymś komisję (może właśnie tą prostotą, kto wie?). Każdy ma prawo do własnej opinii, a Pan wygrał za to kampera i nie ma zupełnie powodu do płaczu emotka

Dla mnie jego wygrana jest mocno podejrzana . Filmik mocno średni, on sam z Krakowa gdzie wydawany jest kamper i firma Zasada . 
Jako aktor wyświetlać mi się zaczął w reklamach OLX (ah ten algorytm) . 
https://www.facebook.com/share/r/1BRMrtkKwn/?mibextid=wwXIfr

Straciłam chęci na udział w jakichkolwiek konkursach video ( mimo że to był mój pierwszy) Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7369292 Napisano: 28.06.2026 16:57:21 w Kupię...
Kupię Supa emotka  może być z loterii Fuze Tea lub Cola Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7369251 Napisano: 28.06.2026 12:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7369191 Napisano: 27.06.2026 23:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭 Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

Calliope22

#7369017 Napisano: 26.06.2026 20:54:11 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Hej , wymienię 3 x bilet do energylandii + bilet 2+2 do Funzeum - na supa emotka  może być z Fuze Tea lub Cola Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7368966 Napisano: 26.06.2026 18:18:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Fajny ten dzień ! 
Wpadł dres z Żywca i Mystery Box z Tymbarka (dzika karta Pateca) 
2x bilet Energylandia 

tylko ten nieszczęsny sup z Coli 🤡 jego do szczęścia mi brak Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7368743 Napisano: 26.06.2026 10:15:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tak się zafiksowałam na tą loterię Coli w Żabce (potrzebuję supa do naszego kampera) . Że prawie zapomniałam o innych loteriach. 
A tu proszę , taka miła niespodzianka 🥹
Największa loteryjna wygrana do tej pory 😍 

Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7368001 Napisano: 24.06.2026 14:53:39 w Albedo Marketing
Odpisali , dość szybko na maila . Że z przyczyn od nich nie zależnych , wysyłka jest opóźniona. Niemniej jednak bluza ma zostać wysłana do końca przyszłego tyg. 
czy albedo wymaga podpisu u kuriera ? Akurat 3 lipca wyjeżdżamy na urlop 🤡 Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7367975 Napisano: 24.06.2026 14:02:07 w Albedo Marketing
malwina2006 napisał(a):

Konkurs "Odpal Energię Monster" Dino, 18+
W rodzinie były trzy nagrody: 2 bilety i bluza. Nie śledziłam niestety zbyt intensywnie kwestii wydawania nagród, które miały być przesłane do 8 czerwca.
Ja dostałam już dwa maile w sprawie biletów na SGP, więc poruszyłam kwestię i okazuje się, że druga osoba, która wygrała bilet i kolejna, która wygrała bluzę nic nie dostały. Sprawdziłam dziś na stronie i w wynikach ich nie ma. Nie otrzymali też żadnej wiadomości dot. tego, że weryfikacja jest negatywna.
Nie miałam za dużo kontaktu z Albedo, więc nie wiem, czy to typowa sytuacja? Najgorsze, że okres reklamacji minął, ale z wydawaniem nagród nie trzymają się własnego regulaminu, więc może jeszcze nie wszystko stracone 

Hmmm, też wygrałam bluzę i też jej nie dostałam 🫣 Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7367788 Napisano: 23.06.2026 20:35:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sama drobnica :
*100 zł Naleczowianka 
*100 zł Grillove 
*Energylandia bilet 
*Favita Głośnik JBL 
*maskotka Nuii 
*Zestaw kosmetyków Bielenda 
*kurtka Heineken 
Liczylam na konkurs na BP , ale się przeliczyłam . Swoją drogą jakieś kwiatki wyszły z tymi wygranymi pracami, co niestety zniechęca do udziału w takich kreatywnych konkursach. Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7366349 Napisano: 18.06.2026 20:47:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię voucher do Smart kids planet , Funzeum i Akademii Pana Kleksa ( do wyboru ) - na bilety do multikina lub cinemacity Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7366299 Napisano: 18.06.2026 18:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia_malutka napisał(a):

My montowaliśmy jak zwykle na ostatnią chwilę, chociaż materiał mieliśmy przygotowany wcześniej. Przed pisaniem tekstu zerknęłam na ostatnią chwilę do regulaminu i szok. W regulaminie zadanie brzmiało inaczej niż na stronie konkursowej. Spróbowałam więc dopasować to co mamy pod zupełnie nową historię. Może dlatego Wam się nie udało? Może wykonywaliście zadanie: moja podróż zaczyna się na BP? A w regulaminie było moją podróż zaczyna się na BP + (nie pamiętam już dokładnie, ale do sprawdzenia) gdzie pojedziesz kamperem czy coś takiego.

Miałam dopasowane pod zadanie z regulaminu emotka   co prawda jestem laikiem i to był nasz pierwszy konkursowy filmik , niemniej jednak myślę, że był na wysokim poziomie. No conajmniej na kartę paliwową 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7366256 Napisano: 18.06.2026 16:19:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojaszek napisał(a):

Lady_Marusia2 napisał(a):

Komuś się udało wygrać w Moja podróż zaczyna się na BP? 
Ja chyba zaczynam wątpić już w realne szansy wygrania w takich konkursach... Zmontowałam filmik prawie pół dnia zajęło mi nagrywanie scen i nawet karty paliwowej nie wygrałam. 
Chyba pora sobie odpuścić... Ktoś ma podobne aktualnie przemyślenia? Żeby nie było to ja nie gram we wszystko tylko w takie które mnie interesują..

Maja podobno publikować wygrane wideo wiec zobaczymy poziom emotka

My mieliśmy nagrania ze Słowenii, naprawdę dobrze dopracowane, rodzinne. Do tego wydrukowany kamper i cała stacja BP na drukarce 3d. Uważam, że bardzo pomysłowe i kreatywne. Chętnie wymienię się nagraniem emotka  Nawet karty paliwowej nie wygraliśmy 🤡 Wyświetl w wątku >>

Calliope22

#7365577 Napisano: 16.06.2026 21:52:41 w Smolar
To w końcu gdzie należy sprawdzać czy się wygrało u smolara. W wynikach czy laureatach? Zmartwiliście mnie trochę tymi smsami . Nigdy nie sprawdzałam sama wyników , myślałam że są skrupulatni w wysyłce SMS. Ponadto przy tylu zgłoszeniach analizować każde i zapisywać numery paragonu emotka  dodatkowa robota Wyświetl w wątku >>
2 MDL, mia 0

Calliope22

#7363835 Napisano: 11.06.2026 17:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma problem ze zgłoszeniem w Tyskie Biedronka ? Od pół h nie chce mi się załadować zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7361543 Napisano: 05.06.2026 17:39:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod do żabki : Starbucks, Becks i Doritos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Calliope22

#7361413 Napisano: 05.06.2026 13:13:34 w Żabka
Wiecie kij z tym, ze nie wygrałam .  Bardziej boli mnie fakt, że zostałam potraktowana jak oszust. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

Calliope22

#7361287 Napisano: 05.06.2026 09:48:13 w Żabka
Dziekujemy za przeslanie zgloszenia konkursowego (Kod promocyjny: UUnXYDbp). Weryfikacja przebiegu rozgrywki wskazala na proby obejscia zasad regulaminu i sprawiedliwej rywalizacji. Twoj wynik zostal odrzucony z rankingu.

właśnie dostałam taki sms … dodam, że grałam zupełnie uczciwie i tylko raz . Co dalej z tym zrobić ? Albedo nie odpisuje na maile Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0