Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika StaryJunior

StaryJunior

#7357687 Napisano: 23.05.2026 12:45:42 w Avanti
Pawel1402 napisał(a):

Zweryfikowali już komuś paragon na energylandie lub czy ktoś już otrzymał bilet?

Bilety wysla do konca sierpnia, wazne do konca pazdziernika 2026r
Sorry do konca wrzesnia Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357396 Napisano: 22.05.2026 12:51:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Fryz, https://www.e-kon...strona=5105#p7357219

A system Avanti nie blokuje, gdy przekracza sie dzienny limit 10 zgloszen?

Blokuje, ale my gramy o bilety dla całej rodziny emotka

Te 10000 biletow ciezej ustrzelic niz w perwoll, pamietając o ich krotkiej waznosci (ktos napisal, ze tylko miesiac)

To one będą dopiero we wrześniu wydane? emotka

Mozliwe, ze wczesniej. Jednak, gdy wysla zgodnie z regulaminem to "martwy miesiąc" odnotuje 10tys wejsc, dzieki loterii

Dla tak dużej marki to by było mega słabe wizerunkowo zagranie emotka

Dlaczego?

Bo to konkurs masowy, skierowany do zwykłych ludzi - kończy się, gdy sezon urlopowy się zaczyna, a taki wyjazd z różnych miejsc polski trzeba zaplanować, załatwić noclegi itp + dzieci mają wtedy wakacje.

To loteria. A pograzy tych co graja hurtem na handel. Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

StaryJunior

#7357343 Napisano: 22.05.2026 09:56:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Te 10000 biletow ciezej ustrzelic niz w perwoll, pamietając o ich krotkiej waznosci (ktos napisal, ze tylko miesiac)

Mozliwe, ze wczesniej. Jednak, gdy wysla zgodnie z regulaminem to "martwy miesiąc" odnotuje 10tys wejsc, dzieki loterii

Dla tak dużej marki to by było mega słabe wizerunkowo zagranie emotka

Dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357271 Napisano: 21.05.2026 22:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Mozliwe, ze wczesniej. Jednak, gdy wysla zgodnie z regulaminem to "martwy miesiąc" odnotuje 10tys wejsc, dzieki loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357268 Napisano: 21.05.2026 22:24:14 w Pomocy!!!!
asia575 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

asia575 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

asia575 napisał(a):

Potrzebuję pomocy w sprawie Porcelany Bolesławiec z Coca-coli.
Wymieniłam sobie kody na komplet czyli talerz, miskę i kubek.
Czekałam tyle czasu  i nie dostałam emotka
A teraz okazuje się  po zapytaniach w aplikacji że nie wystarczyło wymienić ale jeszcze później coś tam potwierdzać.
Rzadko korzystam z tej aplikacji bo nie odpowiadają mi nagrody.
Czy da rady jakoś jeszcze to odkręcić  ?

Chyba nie dostalas bo nie dolaczylas danych adresata

Pamiętam że wpisywałam dane paczkomatu

A ktora agencja robiła to rozdanie?

Fortis
Dla mnie po prostu było oczywiste że jak wymieniłam kody , podałam dane paczkomatu to tylko czekać na nagrodę 
I tak sobie czekałam i się nie doczekałam.

Od Fortis ciezko cos "wyrwac". Pewnie czas na reklamacje sie tez skonczyl? Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357266 Napisano: 21.05.2026 22:22:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Te 10000 biletow ciezej ustrzelic niz w perwoll, pamietając o ich krotkiej waznosci (ktos napisal, ze tylko miesiac) Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357251 Napisano: 21.05.2026 21:24:35 w Pomocy!!!!
asia575 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

asia575 napisał(a):

A teraz okazuje się  po zapytaniach w aplikacji że nie wystarczyło wymienić ale jeszcze później coś tam potwierdzać.

Chyba nie dostalas bo nie dolaczylas danych adresata

Pamiętam że wpisywałam dane paczkomatu

A ktora agencja robiła to rozdanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357249 Napisano: 21.05.2026 21:20:03 w Żabka
endrjuen napisał(a):

Lenew napisał(a):

Ja już do nich napisałam maila. Na szczęście mam screena z tym pierwszym wynikiem, więc sama jestem ciekawa, czy finalnie pojawi się na liście, czy jednak nie.

Muszą jakoś ustosunkować się do reklamacji. Nie wiem, z jakiego tytułu mieliby Ci nie uznać wyniku - powinni! 

PS kocham te gry - na pewno ktoś 4h grał 😅 Nie rozumiem, czemu po prostu nie zrobią konkursu kreatywnego. 

Tu lista laureatow sama sie robi, nikt nie musi czytac wierszy, poematow, epopei itp itd Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357245 Napisano: 21.05.2026 21:03:42 w Pomocy!!!!
asia575 napisał(a):

Chyba nie dostalas bo nie dolaczylas danych adresata Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357231 Napisano: 21.05.2026 20:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

A system Avanti nie blokuje, gdy przekracza sie dzienny limit 10 zgloszen? Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7357179 Napisano: 21.05.2026 17:26:43 w Paragony na trwające konkursy
StaryJunior napisał(a):

1x 2w1 paragon gdzie Smolar ogarnia ser & pasta - Serenada Auchan + Aquafresh Auchan za 11zl doladowanie

Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7356034 Napisano: 17.05.2026 18:10:05 w Wygraj mi / Wygram za...
Kammilos napisał(a):

Spróbuję wygrać dla Ciebie  bilet do parku rozrywki Energylandia o wartości 219,00 zł. (bilet normalny jednodniowy) z pepsi-Biedronka.Wysyłam zgłoszenia na Twoje nazwisko,w przypadku wygranej wysłasz mi np.100zł ,ja wpisuje Twoje dane w formularzu wygranej.Mam kilka paragonów gotowych do zgłoszeń.

A tam grac mozna bez konta Joy? Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7355906 Napisano: 16.05.2026 20:17:40 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Pracuję z osobami z niepełnosprawnością i zapewniam, że to tak "łatwo" nie wygląda. Ty byś usiadł/usiadła, bo jesteś sprawny/sprawna, ja też. Ale jak by to miało wyglądać praktycznie? Wózkiem do windy nie wjedzie, żeby się tam "przesiąść", musi więc to zrobić przed windą. Ławeczka musi mieć podobną wysokość jak wózek i podobną szerokość jak jego siedzisko, ale i tak najczęściej potrzebna jest druga osoba do pomocy (która wie jak pomóc). Później trzeba wnieść ławeczkę do windy, potrzebne są dwie osoby, żeby to zrobić, a skoro wózek nie mieści się, to jak one z ławeczką i osobą z niepełnosprawnością na niej siedzącą się zmieszczą? Po wjeździe na piętro powtórzyć to i przy zjeździe do samo. Wózek musi ktoś wnieść (nie jest wcale taki lekki i wygodny do wniesienia). Naprawdę uważacie, że to jest takie komfortowe dla kobiety? Gdy robią to przypadkowe osoby i wkraczają w jej przestrzeń osobistą?

Fakt trochę prawdy jest że wózek jest jej światem który umożliwia życie i takie rozstawanie się z nim że ktoś go niby wniesie to faktycznie problem - bo poza jej wzrokiem co się by stało jakby ten wózek został uszkodzony przez kogoś kto nie uważa- to byłaby dopiero tragedia.....
więc chyba faktycznie na Jej miejscu bym zrezygnował z nagrody niż obawiał się że coś się może nie udać a moze....

Organizator zwyczajnie powinien wyplacić jej wartosc nagrody lub zaczal dodawac okno do wpisania niepelnosprawnosci w zgloszeniu Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7355036 Napisano: 13.05.2026 14:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

Loteria Balcerzak zwykły i grillove to 2 różne loterie, prawda?
Czyli i w jednej i drugiej mogę wygrać 2 natychmiastowe na miesiąc na swoje dane?

Dwie rozne. Wyświetl w wątku >>
1 plaziks 0

StaryJunior

#7355016 Napisano: 13.05.2026 13:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Odpisała wam jakaś studentka, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ona zapewne nie będzie dokonywała weryfikacji. Kiedyś mi odpisała, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera, ale jak napisałem do pana z Monstera, to w przeciągu godziny wysłała mi maila z przeprosinami😅. 

Według mnie gazetka nie wprowadza w błąd, tylko sama agencja.

Poza tym, na logikę, to wykluczenie dotyczy przepisów prawa- w każdej loterii wyłączone są tzw. mleka początkowe.

Dokładnie. Też kojarzę ten zapis w loteriach  i jestem zdania, że dotyczy to tylko mleka początkowego dla dzieci w wieku 0-6 miesięcy.

Fortis uwaza inaczej... Wyświetl w wątku >>

StaryJunior

#7354213 Napisano: 10.05.2026 20:56:47 w Wkurza mnie...
Luiza37 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

adamo86 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Wkurzaja mnie regulaminy bez listy Produktow Promocyjnych, zwlaszcza wtedy, gdy sa glupie wykluczenia tj w Bobovicie emotka
Powyzej 6 miesiecy emotka  wiec male sloiczki w kosz

A co mają małe słoiczki napisane?
"Po 4 miesiącu"?
"Po 4 miesiącu" to nie to samo co "0-6"
Ja bym chyba zgłaszał  emotka

Dlatego mnie wkurza taki regulamin. Dali by liste jak Zabka robi i by bylo wiadomo. A tak mozna sie samemu oodoopic bo najtanszy paragon to 11zl z tymi malymi sloiczkami.

Zamiast słoiczków można kupić mus owocowy w tubce, paragon wychodzi 10,77 zł.

Niestety asortyment ograniczony. Nie wiem jak ludzie moga sie zachwycac Dino.
Na grafice loterii Fortis dał akurat mus POWYŻEJ 6 miesiecy, tylko na półce brak. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

StaryJunior

#7354008 Napisano: 09.05.2026 19:00:08 w Wkurza mnie...
Wkurzaja mnie regulaminy bez listy Produktow Promocyjnych, zwlaszcza wtedy, gdy sa glupie wykluczenia tj w Bobovicie emotka
Powyzej 6 miesiecy emotka  wiec male sloiczki w kosz Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7354002 Napisano: 09.05.2026 17:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

visserarthur napisał(a):

baxter napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Czy w Nescafe ktos pytal u Organizatora, czy te vouchery to faktycznie na zakup produktu Nescafe? Na zasadzie kup puszke wygraj puszke/i?

Nie wiem czy ktos pytał ale w regulaminie pisze, że na zakup Nescafe

"Niestety"... voucher, według regulaminu, trzeba będzie wpisać w aplikacji w zakładce vouchery, więc zadziałają tylko na Nescafe. Kiedyś miałem taki voucher kwotowy na torbę biedronki chyba i tylko torba wchodziła- voucher też wpisywało się w zakładce vouchery...

Czyli ktos z karta plastikowa (a sa tacy) nie moze "zakupic" sobie nagrody

No tak w regulaminie jest, że do realizacji nagrody potrzebna jest aplikacja. Możesz komuś wpisać kod, jak nie masz emotka

Apke mam, to nie problem. Jednak loteria z wymagami a nagroda w sumie jedna a do niej apka zbyteczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7353961 Napisano: 09.05.2026 15:36:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

monmoon napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Czy w Nescafe ktos pytal u Organizatora, czy te vouchery to faktycznie na zakup produktu Nescafe? Na zasadzie kup puszke wygraj puszke/i?

Dostałam odpowiedź że vouchery tylko na zakup produktów NESCAFÉ więc raczej słaba wygrana

niezle kup kawę wygraj voucher na kawę hihi

Szkoda, ze pojedynczych saszetek nie sprzedaje Biedrze. Tu do wygranej to trzeba bedzie doplacac, bo puszek po 5.99zl to na stałe w Biedronce nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

StaryJunior

#7353796 Napisano: 08.05.2026 17:20:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
StaryJunior napisał(a):

Walizka nowa KitKat - 120zl Netflix + koszt przesłania

Wyświetl w wątku >>
0 0