Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karoxxa

karoxxa

#7326728 Napisano: dzisiaj o 16:58:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zaczynam myśleć, że jestem do bani. Dobrze ze czekam na 300 z pudliszki z grudnia ale i tak przykro. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326667 Napisano: dzisiaj o 13:49:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Robił ktoś Wspaniałe Stulecie ? Wkurzona jestem na ten konkurs bo nie dość ze byly błędy na stronie to jeszcze nie określili ilości znaków wiec sie rozpisałam a przycięło w połowie. Potem jak juz chciałam wysłać to walczyłam z ich strona no i sie udało ale chwilę pozniej dodali update ze mozna im na maila wysyłać zgłoszenia i czuje sie zrobiona w trąbę bo tam nie bylo juz pewnie ograniczeń co do znaków. Jeszcze nad tym zdjęciem tyle siedziałam ze szok🤮 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326493 Napisano: dzisiaj o 09:48:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wysyłają juz z pudliszek airfyery i bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326492 Napisano: dzisiaj o 09:43:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ej to co w końcu bylo do kupienia w neboa? Ja najpierw kupilam to z plakatu konkursowego te fioletowe maski szampony, potem trafiłam na reklamę konkursu gdzie byly te serum z brokatami i kupilam razy dwa. To dobrze czy nie? Ten konkurs mnie wkurzyl bo nie precyzyjnie podali to wszystko. Z reszta chyba przekombinowałam i bedzie pudło. Jeszcze jeden inny konkurs mnie wkurzył. Chyba sie wypalam

Jeden z tych produktów 

Oki to mam dobrze ale i tak pewnie uwaliłam😂 dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326474 Napisano: dzisiaj o 08:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ej to co w końcu bylo do kupienia w neboa? Ja najpierw kupilam to z plakatu konkursowego te fioletowe maski szampony, potem trafiłam na reklamę konkursu gdzie byly te serum z brokatami i kupilam razy dwa. To dobrze czy nie? Ten konkurs mnie wkurzyl bo nie precyzyjnie podali to wszystko. Z reszta chyba przekombinowałam i bedzie pudło. Jeszcze jeden inny konkurs mnie wkurzył. Chyba sie wypalam Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326408 Napisano: 07.01.2026 20:31:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
taak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

O jakiej milce mówicie, tej z delikatesy?
I o co chodzi z tym ballantajsem ze po kilkadziesiąt maili przychodzi do Was ? Próbuje sie wtajemniczyć w to wszystko mimo ze gram od dawna ale Was jeszcze nie ogarniam 😂

Loteria Milka w Dino

Aaa to nie znałam akcji. Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326370 Napisano: 07.01.2026 18:06:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
O jakiej milce mówicie, tej z delikatesy?
I o co chodzi z tym ballantajsem ze po kilkadziesiąt maili przychodzi do Was ? Próbuje sie wtajemniczyć w to wszystko mimo ze gram od dawna ale Was jeszcze nie ogarniam 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326335 Napisano: 07.01.2026 16:35:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

No i gdzie moja Milka? emotka

Chodzi o milke delikatesy? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326303 Napisano: 07.01.2026 15:30:31 w Czy informują/ informowali?
Bral ktoś udział w Wspaniałym Stuleciu? Byly wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326231 Napisano: 07.01.2026 11:20:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wysyłają już bony z pudliszki? Smak tworzy bliskość czy jakos tak😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7326199 Napisano: 07.01.2026 09:48:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Byly juz wyniki z noworocznej przejażdżki? Jak tak to u mnie noworoczne pudło. 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0