Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karoxxa
Postów 263
Data rejestracji 06.01.2026
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Dołączam. Tracę serce do tego wszystkiego, ale wiem ze jutro wstane podjarana dalszymi konkursami. Jestem deb..😂 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Czyli nic nie straciłam, nie lubie takich konków
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Czaje, i tak bym nie wyslala bo zdjęcia to nie moja bajka. 😅 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Jeju jakby to mi dzien zrobilo, dołek odszedlby w siną dal. Ale ja predzej wygram tam gdzie 40 nagród niż tam gdzie 500. Ironia losu 😂 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Ja też czekam, ah pięknie bedzie widzieć jak rozdają 500 walizek a ja nic. Znając moje szczescie 😝 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Ale z drugiej strony wiele osob ma po 3 lub 5 na łebka. Trzeba miec szczescie, to sie wygra nawet jednym paragonem, w przeciwnym razie możesz wysłać i 100 a nie dostaniesz ani jednego biletu Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Nade mną sie tylko amino zlitowało a tak to na wszystkie spusty. 😂 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Dobrze ze zrezygnowałam, nie na moje nerwy. Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Nie wiem jak teraz ale wcześniej nagradzali wielokrotnie Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
0/11🤡 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Dołączam do przegrywow 0/10. 😂 Mam jeszcze jeden paragon ale straciłam serce do tej loteri juz. Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
I raptem chyba tylko 2 konkursy do rozwiązania... Do jutra mają czas na poinformowanie za 27.04, i patrząc, która jest godzina to chyba dziś już się nie doczekamy.
Z moich obliczeń wynika ze do jutra 28 powinien byc informowany Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Ehh, cóż. Bedzie na swiateczny lub noworoczny prezent😂 Wyświetl w wątku >>
karoxxa
Postów 263
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Whattt, gruba przeginka jak dla mnie. Pewnie tak jak wyżej ^ zapomnimy o tych nagrodach, plus taki, że bedzie suprajs😆 Wyświetl w wątku >>