Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karoxxa

karoxxa

#7337780 Napisano: dzisiaj o 14:32:15 w Avanti
monisss napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Nie bylo jeszcze przelewów za intermarrche i biedre z grudnia? 🙄

nie emotka

Przesada, cos juz zaczynam wątpić. Mają czas ale inne konkursy z tego okresu juz wypłacone Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

karoxxa

#7337655 Napisano: dzisiaj o 10:32:19 w Avanti
Nie bylo jeszcze przelewów za intermarrche i biedre z grudnia? 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

karoxxa

#7336297 Napisano: 17.02.2026 19:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Odrzuca mi paragon z Żubra, mozliwe ze przez to, ze mam butelkę i puszke na jednym?

Nie. Ich czytanie paragonów jest wybiórcze. Może być idealnie opisany paragon a i tak będzie błąd. A na mejle odpisują wszystkim tą samą formułką, że poprawili formularz i teraz działa. Ale nie działa.

O kurcze. To faktycznie słabo. 😞 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7336275 Napisano: 17.02.2026 17:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odrzuca mi paragon z Żubra, mozliwe ze przez to, ze mam butelkę i puszke na jednym? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

karoxxa

#7336242 Napisano: 17.02.2026 15:15:46 w Wkurza mnie...
Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Przed chwilą widzialam konkurs z serem żółtym na fb, trzeba zrobić laurkę z sera na talerzu, i co widzę? Jak myslicie? Tak! Wszystko z AI. Dlaczego takie coś wygrywa? Bo dobrze wiemy, że tak jest. Te osoby nawet nie kupiły danego produktu, więc firma traci podwójnie. Bo ani zarobku ani czyjejś realnej pracy. Pewnie jak czasem sie tu żalimy, że mieliśmy pracę 10/10 a nie dostaliśmy głupich skarpet to wlasnie dlatego, że wygrało takie dziadostwo.

Dasz jakis link? Chcialbym zobaczyc te prace. emotka

Chyba chodzi o konkurs spółdzielni mleczarskiej Ryki na Facebooku  emotka

Tak! Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

karoxxa

#7336227 Napisano: 17.02.2026 14:31:21 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Przed chwilą widzialam konkurs z serem żółtym na fb, trzeba zrobić laurkę z sera na talerzu, i co widzę? Jak myslicie? Tak! Wszystko z AI. Dlaczego takie coś wygrywa? Bo dobrze wiemy, że tak jest. Te osoby nawet nie kupiły danego produktu, więc firma traci podwójnie. Bo ani zarobku ani czyjejś realnej pracy. Pewnie jak czasem sie tu żalimy, że mieliśmy pracę 10/10 a nie dostaliśmy głupich skarpet to wlasnie dlatego, że wygrało takie dziadostwo.

Dasz jakis link? Chcialbym zobaczyc te prace. emotka

Gdzieś mi zniknęło to chyba jakaś lokalna firma, spółdzielnia coś tam coś tam. Ktoś tam już napisal komentarz, że kupil ten ser ale widzi, że nie warto sie wysilac. Coś związanego z rycerzami tam było, ludzie wstawiali nawet "figurki" rycerzy z sera haha Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7336217 Napisano: 17.02.2026 13:44:43 w Wkurza mnie...
Przed chwilą widzialam konkurs z serem żółtym na fb, trzeba zrobić laurkę z sera na talerzu, i co widzę? Jak myslicie? Tak! Wszystko z AI. Dlaczego takie coś wygrywa? Bo dobrze wiemy, że tak jest. Te osoby nawet nie kupiły danego produktu, więc firma traci podwójnie. Bo ani zarobku ani czyjejś realnej pracy. Pewnie jak czasem sie tu żalimy, że mieliśmy pracę 10/10 a nie dostaliśmy głupich skarpet to wlasnie dlatego, że wygrało takie dziadostwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7336190 Napisano: 17.02.2026 11:37:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wysłałam 12 zgloszen na 7days. Ogłaszam się największym błaznem tego forum.🤡 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7336189 Napisano: 17.02.2026 11:34:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
monisss napisał(a):

karoxxa napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Czy dostał już ktoś nagrodę z konkursu „Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay’s”?

Ja nie. Ani z przejażdżki noworocznej. Nigdy tej długo nie czekałam.

z Biedronki tez nie było nie?

Ja nie mam ani z biedronki ani z inter. Oba avanti. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

karoxxa

#7336166 Napisano: 17.02.2026 10:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wygral cos lepszego w tym żubr sypie sianem? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7336133 Napisano: 17.02.2026 07:14:44 w Żabka
BingoJa napisał(a):

Jak zgłaszacie w 🐸 rym z frazą „rogalik 7days” w regulaminie max 1000 znaków?  Piszecie krótkie rymowane hasla czy długie rymowanki?

Tez sie zastanawiam. Niby ma byc zdanie a tam 1000 znakow 😆 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7335957 Napisano: 16.02.2026 14:22:37 w Czy informują/ informowali?
kanafapinifi napisał(a):

FBagnieszka12 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

aleksiak napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

gregory napisał(a):

karoxxa napisał(a):

gregory napisał(a):

to co? czekamy dziś na Tchibo w dino?

Dziś wszyscy odświeżają wątki co pół godziny, w brzuchu fruwają motyle, bo jeden z nas pofrunie prosto do Dubaju. 😀 A dla części z nas bedzie to bardzo przykry dzień.🥹

w życiu bym nie poleciał do dubaju. Czekam tylko i wyłacznie na bon.

a w jakiej formie bede powiadamiać? bo nie wiem czy pocztę sprawdzać czy telefon w ręce trzymać emotka

sms

dzięki za info  emotka  więc z telefonikiem w łapce rozpoczynamy ferie emotka

Ja już jestem spakowana i czekam z walizką w ręce

śmieszne to jest, ze co fajna nagroda jest do ugrania to dużo osób czeka,odswieza itp... i każdy myśli ze piękne zgłoszenie napisał a potem przychodzi wielkie rozczarowanie emotka   emotka

Prawda. Bedzie bolało 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7335898 Napisano: 16.02.2026 09:59:15 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

karoxxa napisał(a):

gregory napisał(a):

Dziś wszyscy odświeżają wątki co pół godziny, w brzuchu fruwają motyle, bo jeden z nas pofrunie prosto do Dubaju. 😀 A dla części z nas bedzie to bardzo przykry dzień.🥹

w życiu bym nie poleciał do dubaju. Czekam tylko i wyłacznie na bon.

Ja tam bym poleciała, ale wszystkie nagrody są mega. "Najgorsza" to 5 stówek więc bajka. A jak sie trafi Dubaj, zawsze można sprzedać 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7335891 Napisano: 16.02.2026 09:32:03 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Dziś wszyscy odświeżają wątki co pół godziny, w brzuchu fruwają motyle, bo jeden z nas pofrunie prosto do Dubaju. 😀 A dla części z nas bedzie to bardzo przykry dzień.🥹 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7335871 Napisano: 16.02.2026 07:24:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
alexmusic napisał(a):

Czy dostał już ktoś nagrodę z konkursu „Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay’s”?

Ja nie. Ani z przejażdżki noworocznej. Nigdy tej długo nie czekałam. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

karoxxa

#7335239 Napisano: 12.02.2026 11:14:49 w Czy informują/ informowali?
Informowali juz kasztelan? Widze ze czas do jutra a tu cisza, chyba, że przegapiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7334878 Napisano: 10.02.2026 13:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wwwiolka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Sama nie wiem do końca o co biega w amoooco. Raz się uda a raz nie .I jak uważam ,że nie wygram to wygram a jak ,że wygram nie wygram. Teraz będę zawsze myśleć tylko nic nie wygram i wygram. A może nie wygram i nie wygram hahahah ja pikolę.

Ja u nich wygralam najwięcej razy w mojej "karierze". Tym razem uwaliłam a bylam pewna głównej.😆 Wydaje mi się, że czasami mogą robić myk i dać innym wygrać, żeby zmotywować do gry. Np u Smolara wygrałam tylko raz I to nagrodę za 6zł więc to wygląda troche jak taka zachęta. I generalnie mam niechęć do Smolara ale gram bo czuje zawsze, ze jest ten 1%szans na wygraną. Kiedyś pisały tu osoby, ze nie mogą wygrać u amooco, i te same osoby wygrywały u Smolara wiec przeciwna sytuacja do mojej. Ale to tylko moja teoria. 😄

Mi w Albedo zawsze coś wpadnie, w Smolarze zazwyczaj, w Avanti tylko raz, ale za to główna. I tu odpowiedzi są różne, nie widzę żadnych prawidłowości. W Amooco wspinam się na wyżyny intelektualne i coś tam wpada, ale zawsze ostatniego stopnia. Mam wrażenie jakiegoś szklanego sufitu i nic dalej nie pójdzie. A mam oczywiście wrażenie, że już lepszej odpowiedzi nie da się stworzyć 🤣🤣🤣

Zazdro głównej 😢 ja nigdy nie wygralam głównej poza sytuacja gdzie byly tylko główne u predatora 😆 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7334856 Napisano: 10.02.2026 11:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Sama nie wiem do końca o co biega w amoooco. Raz się uda a raz nie .I jak uważam ,że nie wygram to wygram a jak ,że wygram nie wygram. Teraz będę zawsze myśleć tylko nic nie wygram i wygram. A może nie wygram i nie wygram hahahah ja pikolę.

Ja u nich wygralam najwięcej razy w mojej "karierze". Tym razem uwaliłam a bylam pewna głównej.😆 Wydaje mi się, że czasami mogą robić myk i dać innym wygrać, żeby zmotywować do gry. Np u Smolara wygrałam tylko raz I to nagrodę za 6zł więc to wygląda troche jak taka zachęta. I generalnie mam niechęć do Smolara ale gram bo czuje zawsze, ze jest ten 1%szans na wygraną. Kiedyś pisały tu osoby, ze nie mogą wygrać u amooco, i te same osoby wygrywały u Smolara wiec przeciwna sytuacja do mojej. Ale to tylko moja teoria. 😄 Wyświetl w wątku >>
0 0