Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika karoxxa

karoxxa

#7369620 Napisano: 29.06.2026 18:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

Taaak, pisali (chyba nawet dwukrotnie),  że do 30 czerwca...czekamy, jeszcze są w terminie  emotka

Dzieki! To jest nadzieja😄 Wyświetl w wątku >>

karoxxa

#7369617 Napisano: 29.06.2026 18:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
(Misja zabawa śmiejżelki)
Też dostaliście przy pozytywnej weryfikacji u Fortis info, że bilety do energy wyślą do 30 czerwca? W regulaminie jest czas do 31 lipca, zastanawiam się gdzie sie pomylili. Już sie nastawilam ze pojadę lada dzien. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7369267 Napisano: 28.06.2026 14:13:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Do kiedy 150 z chupa chups? W regulaminie jest termin tylko dla głównych albo jestem slepa😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7369232 Napisano: 28.06.2026 11:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Gdzie mozna zobaczyć te filmiki?

Naciśnij na słowo wygrani i tam przenosi cię do  filmow

Fajne te filmiki. Choć bardziej zastanawia mnie czemu ktoś zrezygnował z nagrody za 2 miejsce 🤔.

Kurde dobrze, że nie brałam udziału. Nie mój poziom niestety. Podobają mi sie filmiki choć zamieniłabym miejsce 1 na 3. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7369214 Napisano: 28.06.2026 10:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Gdzie mozna zobaczyć te filmiki? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7368826 Napisano: 26.06.2026 13:12:08 w Moje konkursowe początki...
Z nudów napiszę swoje początki. Kiedyś wygrałam konkurs na fb gdzie trzeba było napisać jakiego najśmieszniejszego psikusa na halloween się zrobiło. Stwierdziłam, że spróbuję ale bez większych nadziei. Wygrałam pędzle do makijazu, pozniej w lokalnej pizzeri był kobkurs i również wygralam tekstem. Raz wygralam makijażem w miss sporty na insta. Ale to wszystko na przestrzeni lat i nie połączyłam kropek. Nie wiedzialam, że konkursy są tak powszechne. Przełomowym momentem był konkurs predator games jakies 2 lub 3 lata temu. Wygrałam przyśpiewką na jakiś tam turniej gamerski. Potem zaczęłam ryć i trafiłam na stronę konkursową. Działałam tam może rok, po czym jeszcze odkryłam to forum i jestem tu chyba od stycznia. Musze jakoś dojść do tych dat bo to się stało ważną częścią mojego życia. Konkursy bardzo mi pomogły uwierzyć w siebie, odciągnęły też myśli od chorób i wyciągnęły mnie z depresji. Stopniowo rozwijałam swoje umietnosci i szło mi coraz lepiej, 1 stycznia zrobilam listę celów i jednym z nich była główna, 6 miesięcy pozniej odhaczyłam ten cel na liście i lecę dalej. Warto spełniać marzenia! Powodzenia wszystkim. ❤️ Wyświetl w wątku >>

karoxxa

#7368458 Napisano: 25.06.2026 13:38:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

karoxxa

#7368337 Napisano: 25.06.2026 10:30:00 w Wkurza mnie...
Troszku tak nie ma w co grać. Nic mi się nie widzi z tego co jest. 🙄 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

karoxxa

#7367713 Napisano: 23.06.2026 15:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W liznij sobie wygrana do kiedy mają czas na wysyłkę nagrod ? W regulaminie jest tylko, że nagrody pierwszego stopnia wyślą do 30czerwca ale co z pozostałymi? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7367254 Napisano: 22.06.2026 15:39:42 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

xerdan napisał(a):

ze zepsul mi sie dzisiaj samochod, spoznilem sie do pracy przez to, jedyne dobre ze nie dostałem za to kary finansowej... Ale i tak niesmak tego ze znowu kasa pojdzie na naprawy zostaje...

Witam w klubie, w moim siadł dpf. Mam nadzieję przynajmniej, że wystarczy wyczyścić bo jak nie to chyba się upije.🥴

duzo konkursów teraz piwnych więc może to picie da jakiś skutek w postaci nagrody...

Haha rozśmieszyło mnie to ale widze, ze mamy podobne pomysły.😂 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

karoxxa

#7367182 Napisano: 22.06.2026 13:11:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Jakie macie doświadczenie z konkursami etapowymi jesli chodzi o wysyłanie nagrod? Zwykle agencje wysyłają stopniowo czy raczej wszystko na raz po zakończeniu etapów? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7367134 Napisano: 22.06.2026 11:55:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100 od Smolara (kasztelan) Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7366497 Napisano: 19.06.2026 11:38:32 w Smolar
nelunia napisał(a):

Czy dostał ktoś informacje o wysyłce grilla z konkursu KASZTELANA w Dino?

Nie ale spodziewam się dziś bo do 20czas a wiec dziś powinni wysłać Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7366487 Napisano: 19.06.2026 11:18:11 w co chcielibyście wygrać?
Moim następnym celem jest 20 tysiecy (to jeszcze takie przyziemne marzenie) 😁 Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

karoxxa

#7366484 Napisano: 19.06.2026 11:15:00 w Wkurza mnie...
xerdan napisał(a):

ze zepsul mi sie dzisiaj samochod, spoznilem sie do pracy przez to, jedyne dobre ze nie dostałem za to kary finansowej... Ale i tak niesmak tego ze znowu kasa pojdzie na naprawy zostaje...

Witam w klubie, w moim siadł dpf. Mam nadzieję przynajmniej, że wystarczy wyczyścić bo jak nie to chyba się upije.🥴 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

karoxxa

#7366214 Napisano: 18.06.2026 14:19:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

karoxxa

#7365726 Napisano: 17.06.2026 12:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

1ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Hej, proszę was o pomoc. Nagroda jest dosyć wartościowa, więc mi zależy, inaczej to bym odpuściła, ale w miejscu daty, a dokładnie dnia, paragon po prostu wyblakł i nie widać tam konkretnego dnia, tylko rok i miesiąc. Czy jest jakakolwiek możliwość, żeby jakoś to załatwić? Czy mieliście takie doświadczenie? Nie wiem, czy jakaś kopia transakcji, kopia paragonu…. Proszę o pomoc. Będę wdzięczna za pomoc, nawet finansowo.

wygralam ps4 jakis czas temu w smolara. paragon spotkal sie z masłem nie wiem jak i data była pusta.nagrode dostalam bez problemu. orginal wysyłałam do nich poczta

A płaciłaś moze kartą? Ponoć to rozwiązuje czesto problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7365628 Napisano: 17.06.2026 09:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ej do tropi delux to trzeba było na tego maila co wysłali info o wygranej odesłać dane do wysylki nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7365345 Napisano: 16.06.2026 10:40:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xxxdaliax napisał(a):

Avelinax napisał(a):

karoxxa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Macie już naprawiony formularz ze Śmiejżelków? emotka

Nie. Przed chwilą pisalam maila do Fortis. A jak reszta?

U mnie też nie działa. Mają wrócić z informacją zwrotną, gdy formularz zostanie naprawiony.

Ja dostałam kolejnego maila, już działa.

Potwierdzam Wyświetl w wątku >>
0 0

karoxxa

#7365341 Napisano: 16.06.2026 10:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Wracając do Tropi... mimo wszystko mało wydaje mi się tych nagród, patrząc po wpisach w MDW. I ani 1 IPhone na forum 😱🤔 ciekawe, czy to już koniec

Też jestem zdziwiony, że tak mało wpisów. Na 4 zdjęcia nie mam nawet karmy, jestem mega zawiedziony.

A ja się nie dziwię, wystarczyło kupic karmę za 5 zł, nie mając zwierzaka dodać fotkę z neta i gotoweemotka  nigdy nie wygrałam w żadnej edycji tego konkursu, choć dodawałam fotki moich zwierzaków i z karmą i bezemotka

Chyba trochę za bardzo tworzycie teorie spiskowe.
Brałam udział w tym konkursie trzeci raz, pierwszy raz wygrałam. Zdjęcie, jakie zrobiłam, to po prostu mój mega szczęśliwy kotek podczas zabawy. Ale naprawdę widać, że się bawi, a nie pozuje specjalnie do zdjęcia czy jest przeze mnie ustawiany. 
W poprzednich edycjach probowalam „pozować” fotki, nigdy nie wygrały, bo od razu widać sztuczność. A chodzi o zwierzaka, o jego radosną chwilę, a nie rekwizyty, ustawianie, etc. 
Ps. Partner tez wziął udział, odrazu mu mówiłam, że zdjęciem naszego drugiego kota nie wygra, bo ma wkurzoną buzię i był po prostu leniwy xd No i nie wygrał. 
Natomiast chyba czasem za bardzo chce się coś ulepszyć, gdzie tak naprawdę należy sie skupić na prostocie.
Aha, No i pewnie sporo osób wzięło udział, bo nawet nie-konkursowicze mają zwierzaki i setki śmiesznych fotek na telefonach xd

Cos w tym jest bo moj Pazur wygral a stal na dwóch latach z wytkniętym jęzorem i nic poza tym, a ktoś pisal ze zrobil rekwizyty itd i dostal taka sama nagrodę jak ja. Wyświetl w wątku >>
0 0